Inregistrare Asigurari online +
 eugenol.ro    

Reveniti   eugenol.ro > Comunitatea dentara eugenol > Stiri eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare


Articole in Categoria: Materiale TD Unelte Categorie Cautati in Categorie
Coloranti pentru efecte speciale Vita Akzent sortiment
vita VITA AKZENT sunt coloranti pentru realizarea efectelor de nuanta speciale pe suprafata tuturor materialelor ceramice VITA
Se pot folosi si la caracterizarea nuantelor VITABLOCS
In plus, se pot folosi la colorarea dintilor acrilici sau fatetelor din VITA VM LC
Se pot folosi individual sau mixate intre ele
Trusa contine: 20 x 3 g Akz 01 - Akz 20, 1 x 5 g Akz Glaze, 1 x 5 g Finishing agent, 1 x 20 ml Fluid + accesorii.

Sursa: romedic.ro
Vechi 27-06-13 17:49 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.670 | Raspunsuri: 0
 

Spray universal pentru glazurare
sg Sprayul gata-de-utilizare IPS Empress universal pentru glazurare este conceput pentru a crea o glazura uniforma atunci când este pulverizat pe toate suprafetele restaurarilor estetice IPS Empress CAD și Empress Esthetic. Acesta poate fi ars in cuptor folosind parametrii de ardere specifici glazurii, și compoziția materialelor trebuie sa corespunda pastei de glazură. Acesta poate fi aplicat în straturi subțiri pe ceramica leucit de sticla pentru a menține structura de suprafață și... [Continuare...]
Vechi 15-06-13 21:33 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 11.992 | Raspunsuri: 0
 

Freze cu cap ceramic pentru laborator
lc Aceste freze cu cap ceramic sunt fabricate dintr-o ceramica durabilă, de înaltă performanță, care conduce slab caldura, prevenind incalzirea rapida a partii de lucru a dispozitivului de tăiere atunci cand este utilizat cu presiune scăzută. Frezele permit materialelor acrilice să fie modelate cu precizie, festonate; ele taie cu un risc mai mic de eliberare de căldură și sunt construite pentru a elimina reziduurile. Reduc de asemenea riscul de arsuri la schimbarea instrumentului.
... [Continuare...]
Vechi 31-05-13 12:59 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.303 | Raspunsuri: 0
 

Ceara diagnostica Galileo
cd Ceara diagnostica Galileo este conceputa pentru utilizarea în planificarea si realizarea cazurilor estetice, cu aspect natural. Formulata pentru a reprezenta adevarata valoare a culorii dintilor, ceara de culoare albă-ca-zapada este usor sculptabila avand un punct de topire ridicat, stabilitate excelentă, contracție redusă și arde fara cenușă.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 23-05-13 11:03 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.369 | Raspunsuri: 0
 

Placi de baza foto
placa-de-baza Placi de baza foto, culori disponibile: natur, roz si albastru.

Sursa: romedic.ro
Vechi 07-05-13 15:43 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.384 | Raspunsuri: 0
 

TENER 350 aliaj Cr-Co pentru proteze scheletate
tener Tener 350® aliaj din metale nepretioase din crom si cobalt, fara Nickel si Beryllium pentru prelucrarea la rece pentru proteze scheletate.

Sursa: romedic.ro
Vechi 07-04-13 11:51 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.699 | Raspunsuri: 0
 

Oxid de aluminiu 90 Micron
ox-al Proiectat pentru gravarea atașamentelor ortodontice, oxidul de aluminiu 90 Micron ofera cea mai rapidă indepartare a cimentului și a acidului pentru suprafața metalică pentru imbunatatirea adeziunii. Acesta nu este destinat utilizării intraorale. Avand o formula cu alfa alumină pentru uz medical, particulele sunt dimensionate pentru un debit și o taiere mai eficientă, împiedicând colmatarea echipamentelor sau fluxul intermitent.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 31-03-13 14:34 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 11.888 | Raspunsuri: 0
 

Blocuri de ceramica IPS e.max pentru CAD/CAM
ips Cu o rezistenta la flexiune de 360 MPa, IPS e.max CAD litiu disilicate (LS2) in blocuri ceramice sunt acum oferite în 5 nuanțe. Cele cinci materiale constau din trei valori și două nuanțe Opal. Din cauza valorilor de luminozitate diferite ale blocurilor 'valoare', restaurările pot fi optim integrate în structura dintelui. Blocurile 'Opal' permit utilizatorilor să imite opalescenta reala in restaurările anterioare și sunt potrivite pentru realizarea de fatete si de fatete subțiri.
... [Continuare...]
Vechi 28-02-13 11:11 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.574 | Raspunsuri: 0
 

Tipare fotopolimerizabile pentru ceara (Metacon)
meta Tiparele de ceară fotopolimerizabile Metacon sunt acum disponibile în modele preformate cu suprafețe ocluzale și plăci de suport pentru ocluzia cu ceară și pentru zonele linguale. Cele mai noi modele includ o proportie corecta lungime-lățime și un contur de bază echivalent pentru a facilita în continuare realizarea waxup-ului in cazuri de modele complete.

După ce au fost fotopolimerizate, tiparele se transformă în acril, pentru a permite ajustări ocluzale înainte de turnare.
... [Continuare...]
Vechi 17-02-13 14:19 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.556 | Raspunsuri: 0
 

Kit LUS80 de adaptare si lustruire pentru e.max
emax Kitul de adaptare și lustruire Kit LUS80 pentru e.max este dedicat în mod special pentru lustruirea restaurărilor disilicate de litiu. Kitul permite ajustări ale coroanelor e.max. Kitul include materiale abrazive e.max și un sistem de lustruire în două etape cu diamante impregnate.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 04-02-13 17:50 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.385 | Raspunsuri: 0
 

BioHPP - o noua clasa de materiale in protetica dentara
bio-hpp BioHPP - High Performance Polymer (polimer de inalta performanta)

BioHPP este flexibil si elastic precum osul.

Spre deosebire de materialele utilizate pana acum pentru scheletul lucrarilor protetice, caracteristicile de elasticitate ale BioHPP sunt adaptate osului. Ceramica este de 20 ori mai rigida decat osul, iar aurul si titanul de 10 ori mai rigide. Aceasta asemanare cu osul ofera avantaje deosebite, in special pentru scheletele de intindere mare.

BioHPP reprezinta un polimer de inalt... [Continuare...]
Vechi 16-01-13 20:45 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 21.119 | Raspunsuri: 3
 

Compozit de modelare disponibil in seringi - Primotec
smc Gelul compozit multifunctional de modelare este livrat in seringi, gata pregatit de utilizare. Compozitul fotopolimerizabil se arde curat si complet si prezinta stabilitate exceptionala fara contractie de priza relevanta clinic. Se manevreaza usor si eficient.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 31-12-12 14:24 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.219 | Raspunsuri: 0
 

Schelet cadru pentru implant AccuFrame Plus
accu Scheletul cadru colorat pentru implanturi AccuFrame Plus frezat din titan este fabricat utilizand un proces de mascare a culorii care schimba permanent culoarea suprafetei de titan a implantului de la gri la culoarea naturala a tesuturilor. Elimina necesitatea de a adauga straturi de opac, straturi intermediare sau aplicarea de microretentii.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 30-12-12 17:17 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.681 | Raspunsuri: 0
 

Dispozitiv ortodontic transparent
coa Conceput special pentru deplasari mici ale dintilor la pacientii care au peste 14 ani, dispozitivul transparent mobilizabil NuBrace poate fi folosit pentru a indrepta dintii care sunt inghesuiti, rotati sau inclinati vestibular sau palatinal. O serie de dispozitive sunt realizate dupa amprente luate la intervale de 6 saptamani de tratamente. Dispozitivul este confortabil si cu traumatisme minime asupra dintilor, radacinilor si suportului osos.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 21-12-12 12:07 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.224 | Raspunsuri: 0
 

Nisip sablare oxid de aluminiu
nisip Oxid de aluminiu
(Feguramed Germania)
Nisip de sablare de diferite granulatii, pt dezambalare si micro sablare. intre 75my si 600 my, (75, 105, 125, 200, 250, 600)
Ambalat la bidoane de 5 kg.

Sursa: romedic.ro
Vechi 20-11-12 15:47 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.116 | Raspunsuri: 0
 

Gutiere de protectie laminate Buff Tuff
buff Gutiera de protectie Buff Tuff nu conține bisfenol A (BPA) sau dioxină, și este granulata incrucisat pentru putere suplimentară și consistenta. Dispunând de un miros plăcut, aceasta nu produce fum agresiv sau vapori atunci când este încălzita, astfel încât gutiera poate fi fabricata în orice zonă din laborator, în orice moment al zilei, în mai puțin de 30 de minute. De asemenea, poate fi folosita pentru a crea gutiere pentru purtat noaptea și splinturi.


Sursa: dentalproductsr... [Continuare...]
Vechi 11-11-12 21:08 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.348 | Raspunsuri: 0
 

Aliaj pentru proteze scheletate
nobil-star Indicat pentru realizarea scheletului metalic al protezelor scheletate, aliajul NobilStar Ultra premium are o formula ce contine: 64% cobalt, 28,5% crom, 5,25% molibden.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 14-10-12 11:36 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.168 | Raspunsuri: 0
 

Rasina acrilica pentru linguri individuale
trayresin Rasina acrilica autopolimerizabila de inalta calitate Trayresin este recomandata pentru linguri individuale stabile si precise si pentru placi de baza stabilizate, pentru a fi folosite impreuna cu elastomeri ca materiale de amprenta. Dupa mixare, devine modelabila in aproximativ 1 minut si face priza in 8-10 minute.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 02-10-12 18:34 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.325 | Raspunsuri: 0
 

Plasa proteze
plasa-prot producator Dentaurum Germania: Plasa perforata multigauri din otel inoxidabil. Dimensiuni 10 x 10 cm

Sursa: romedic.ro
Vechi 16-09-12 14:36 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.022 | Raspunsuri: 0
 

Lichid de modelare U-mid advanced
u-mid Oferind plasticitate optima si timp de lucru extins, lichidul de modelare U-mid advanced are o formula ce permite controlul contractiei, eliminarea fisurilor, cresterea culorii si profunzimii si eliminarea microporozitatilor de suprafata in lucrarile ceramice.

Sursa: dentalproductsreport.com
Vechi 26-08-12 17:36 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.318 | Raspunsuri: 0
 

Zero stone - ghips dentar de mare duritate de clasa IV
ghips-cl-IV ZERO stone. este primul ghips dentar, de clasa a IV a, din lume, cu o expansiune de 0,00%, dupa uscare! Acest materil unic a fost lansat la IDS 2009. ZERO stone. este un ghips tixotropic, de clasa a IV a, produs in conformitate cu standardul ISO 6873:2000 – ideal pentru modelele utilizate in protezarea pe implanturi. Datorita proprietatii sale extraordinare, ZERO stone. este recomandat si pentru modelele de studiu, modelele antagoniste si modelele de lucru.
Cele mai importante avantaj... [Continuare...]
Vechi 13-08-12 16:28 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.019 | Raspunsuri: 0
 

Bont dinamic (pentru restaurari implantare)
dynamic Sistemul cu bont dinamic (The Dynamic Abutment) este alcatuit din doua piese individuale conectate printr-o balama ce permite o libertate deplina de miscare in circumferinta intre 0 si 20 grade. Acest concept devine un instrument esenţial în depăşirea problemelor legate de angulatie in implantologie. Printre beneficiile sistemului se numara: turnarea bonturilor pe o baza frezata Tilite, precizie pe angulatia dorita, reducerea costurilor si imbunatatirea functiei restaurarii.


Sursa: dental... [Continuare...]
Vechi 25-07-12 12:10 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.454 | Raspunsuri: 0
 

Folii pentru gutiere
folii Folii de gutiere
folie patrata

forma rotunda cu diametrul de 130 mm

- se folosesc pt. formarea capelor, fixarea brackets- urilor, matrici
pt. rasini compuse, punti provizorii, protector bucal, bruxism,
placa de baza, linguri individuale, albire, linguri de fluorizare,
sabloane chirurgicale pt. implantologie, albe - 1.5 mm; crystal
(dure)- 0.3, 1, 1.5 si 2mm, opace- 0.5mm ,transparente (soft)-
1, 2 si 3mm


Sursa: romedic.ro... [Continuare...]
Vechi 16-07-12 11:45 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 13.932 | Raspunsuri: 0
 

Spacer Tecno-Skin
tecno-skin Beneficiind de ultima tehnologie in chimia industriala a lacurilor, linia Tecno-Skin de ciment pentru distantare (spacer) ofera o aplicare rapida si usoara in grosimea potrivita. Lacurile furnizeaza de asemenea consistenta pe margini, o suprafata foarte neteda si o rezistenta foarte mare la zgarieturi si la aburi. Pentru cea mai buna rezistenta pe modelul de gips, este recomandata aplicarea unui prim strat de accelerator de priza Tecno-Skin. Lubrifiantul Tecno-Skin este un separator (fara... [Continuare...]
Vechi 28-06-12 10:59 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.870 | Raspunsuri: 0
 

Uni-base 300 ghips dentar de mare duritate de clasa a IV a
ghips Uni-base.300 este succesorul dento-rock.280, dovedind inca din 1981 ca uni-base.300 este un ghips special, de clasa a IV a, produs in conformitate cu standardul ISO 6873:2000, tixotropic, usor de inlaturat din amprente, potrivit pentru toate modelele de lucru, antagoniste, sau de diagnostic.

Sursa: romedic.ro
Vechi 23-06-12 18:26 de eugenol in: Materiale TD | Vizualizari: 12.614 | Raspunsuri: 0
 


Optiuni de afisare
Afisez Articole de la 1 la 25 din 35
Ordonate dupa: In ordine: De la / Din:  

Unelte Categorie Cautati in Categorie

Cautare avansata

Articol noi Articol noi Articol nou fierbinte Articol nou fierbinte
Articol vechi Articol vechi Articol  fierbinte vechi Articol fierbinte vechi
Articol inchis Articol inchis  

» Ce este nou
8 semne care arată că este timpul...
de eugenol
27-06-13 18:52
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:55
32.541 Vizualizari
2 Raspunsuri
Evolutia stomatologiei
de eugenol
27-06-13 18:50
evolutia-stomatologiei
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:49
29.514 Vizualizari
1 Raspunsuri
Directii de management pentru...
de eugenol
27-06-13 18:44
25.883 Vizualizari
0 Raspunsuri
Raport CMDR: 101 de medici...
de eugenol
27-06-13 18:43
r
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:40
26.274 Vizualizari
1 Raspunsuri
Peste 4.000 de medici au...
de eugenol
27-06-13 18:24
4
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:42
25.172 Vizualizari
1 Raspunsuri
» Articole alese aleator
Google a ales...
de eugenol
06-12-12 10:11
doodle
11.434 Vizualizari  0 Raspunsuri
Gelovit - aparat de...
de eugenol
21-12-12 12:42
gelovit
15.097 Vizualizari  0 Raspunsuri
Dioxidul de zirconiu: o...
de eugenol
24-07-12 11:37
zirconiu
12.123 Vizualizari  0 Raspunsuri
8 lucruri pe care nu le...
de eugenol
28-02-13 10:32
8-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-
12.329 Vizualizari  0 Raspunsuri
WILKOTE kit
de eugenol
07-06-11 13:07
Wilkote-kit
13.879 Vizualizari  0 Raspunsuri

Copyright eugenol.ro

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (01:05) timp.


Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO