Inregistrare Asigurari online +
 eugenol.ro    

Reveniti   eugenol.ro > Comunitatea dentara eugenol > Stiri eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Articole in Categoria: Lifestyle Unelte Categorie Cautati in Categorie
7 lucruri mai puțin cunoscute despre whisky
whisky Whiskyul și-a început drumul către titlul de cel mai apreciat distilat al planetei. Faptul că provine în special din Scoția și că este obținut prin distilarea malțului de orz este informația general cunoscută, dar care sunt lucrurile mai puțin știute despre băutura? StyleReport și Whiskypedia.ro trec în revistă câteva dintre ele.

1. Numele whisky este un derivat din limba celtă
Denumirea whisky a apărut prin transformarea repetată a unor termeni din li... [Continuare...]
Vechi 04-02-13 17:05 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.633 | Raspunsuri: 0
 

Hotelurile din Londra clasate pe cel mai prost loc între 100 de oraşe
londra Vizitatorii Londrei au marcat hotelurile capitalei britanice ca fiind cele mai proaste dintr-o listă de 100 de oraşe din cauza minibarurilor sale la suprapreţ, micului dejun jalnic şi serviciilor lente, potrivit unui sondaj publicat vineri şi citat de Reuters.


Un studiu realizat de site-ul de meta-căutare Trivago asupra părerilor despre hoteluri din peste 140 de locuri de cazare arată că Londra este ultima dintr-o listă de 100 de oraşe ce au cel puţin 135 de ho... [Continuare...]
Vechi 04-02-13 16:57 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.023 | Raspunsuri: 0
 

Oraşele influenţează condiţiile meteorologice la mii de kilometri
oras Căldura degajată de activitate şi transporturi în oraşe modifică pe plan local curenţii de aer şi pot influenţa temperatura în regiuni situate la mii de kilometri, potrivit unui studiu publicat duminică în revista Nature Climate Change şi citat de AFP.


Acest studiu ar putea clarifica o enigmă legată de climat: pentru ce unele regiuni ale emisferei bordice cunosc ierni mai blânde dacât prevăd modelele numerice climatice ?

Oraşele generează multă căldu... [Continuare...]
Vechi 04-02-13 16:56 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.343 | Raspunsuri: 0
 

TIFF 2013 va avea loc între 31 mai şi 9 iunie la Cluj-Napoca şi în 19-23 iunie la Sibiu
tiff Cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se va desfăşura în perioada 31 mai - 9 iunie la Cluj-Napoca şi între 19 şi 23 iunie la Sibiu.


Potrivit unui comunicat al organizatorilor remis vineri AGERPRES, din festival nu vor lipsi proiecţiile-maraton, retrospectivele, secţiunile noi şi neconvenţionale, masterclassurile, panelurile, expoziţiile, concertele şi multe alte evenimente.

De asemenea, la ediţia din acest an vor cont... [Continuare...]
Vechi 04-02-13 16:46 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.670 | Raspunsuri: 0
 

Dependenta de tehnologie in era digitala - progres sau sclavie globala?
dependenta-mobil Oriunde te uiţi vezi oameni captivaţi de dispozitivele lor de înaltă tehnologie: în timp ce se află la volan, când sunt la plimbare, la cumpărături, la o întâlnire cu prietenii, la restaurant, atunci când aşteaptă la cabinetul doctorului, la toaletă, peste tot. Deşi sunt conectaţi din punct de vedere electronic, oamenii sunt neatenţi şi deconectaţi de realitatea fizică, relatează Joel S. Hirschhorn pentru Globalresearch.ca.

Oamenii au fost constant manipulaţi s... [Continuare...]
Vechi 16-01-13 17:05 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.127 | Raspunsuri: 0
 

Cele mai asteptate 10 filme ale anului 2013
2013 De la “Marele Gatsby” la filmul lui Martin Scorsese “Lupul de pe Wall Street”, Robbie Collin a ales pentru Telegraph.co.uk cele mai aşteptate filme ale anului 2013.

1. “Marele Gatsby” (“The Great Gatsby”) – regizor Baz Luhrmann
Data lansării: vineri, 17 mai 2013
Regizorul Baz Luhrmann aduce pe marele ecran parabola lui F. Scott Fitzgerald a visului american care devine acru, într-o dezlănţuire 3D de costume şi culori. Distribuţia este inc... [Continuare...]
Vechi 16-01-13 16:58 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.045 | Raspunsuri: 0
 

Campanie inedita a Politiei, cu maidanezi – Daca ei pot, toata lumea poate.
maidanezi Campanie inedita a Politiei, cu maidanezi – Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate!

Politia Romania promoveaza traversarea regulamentara prin intermediul unui clip in care protagonisti sunt cainii comunitari. Imitand comportamentul uman, acestia traverseaza pe la trecerile pentru pietoni. Daca ei pot, toata lumea poate. Traversati prin locurile marcate, este mesajul Politiei. UPDATE: In urma vizionarii acestui articol, un cititor strain care a locuit in Bucures... [Continuare...]
Vechi 16-01-13 16:44 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.489 | Raspunsuri: 0
 

Metroul londonez, primul din lume, împlineşte 150 de ani
metrou Metroul londonez, cel dintâi construit în lume şi unul dintre simbolurile capitalei britanice, împlineşte miercuri 150 de ani de existenţă, semnalează AP şi AFP.


Prima linie a fost inaugurată la 9 ianuarie 1863, după trei ani de lucrări, şi a fost deschisă pentru călători începând de a doua zi.

Cozi lungi de aşteptare s-au format atunci în fiecare staţie pentru îmbarcarea pasagerilor în vagoane trase de o locomotivă cu aburi şi iluminate de lămpi... [Continuare...]
Vechi 16-01-13 16:39 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.034 | Raspunsuri: 0
 

Trei motive pentru care să renunţaţi la reţelele de socializare în 2013
3-motive Renunţarea la reţelele de socializare sau cât mai puţin timp petrecut în faţa computerului pot avea ca beneficii atât obţinerea unui loc de muncă mai bun, cât şi posibilitatea de a face exerciţii fizice şi de a petrece mai mult timp în aer liber, spun specialiştii citaţi de Forbes.

Aceştia oferă cel puţin trei motive pentru care, consideră ei, ar fi bine să renunţaţi, cel puţin pentru o perioadă, la a mai utiliza site-urile de socializare în 2013.


Renunţa... [Continuare...]
Vechi 10-01-13 11:30 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.992 | Raspunsuri: 0
 

Descoperire. Când au început oamenii să scalde petrecerile în alcool
desc Traditia organizarii unor evenimente festive "scăldate" cu alcool este veche de peste 10 milenii, cred oamenii de ştiinţă care au descoperit recent, în situri arheologice, indicii ale existenţei unor astfel de dezmăţuri încă din Neolitic.
Arheologii au desoperit in Gobekli, Turcia, o construcţie veche de aproape 11.000 de ani. Acesta pare să fi fost un loc în care se organizau petreceri cu participare numeroasă, la care se bea bere obţinută prin fermentarea cerealel
... [Continuare...]
Vechi 10-01-13 11:21 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.662 | Raspunsuri: 0
 

Un oraş american interzice comercializarea apei în sticle mici din plastic
peturi Oraşul american Concord din statul Massachusetts a devenit la 1 ianuarie primul din lume care interzice vânzarea apei în sticle mici de plastic, din motive de protecţie a mediului, informează AFP.


De la 1 ianuarie, comercializarea apei plate în sticle de plastic mai mici de un litru este interzisă şi pasibilă de o amendă de maxim 50 de dolari, potrivit unei decizii a primăriei locale.

Măsura a fost votată în aprilie, în cursul unei reuniuni publice cu 403 v... [Continuare...]
Vechi 31-12-12 14:16 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.903 | Raspunsuri: 0
 

Anul Nou - tradiţii şi obiceiuri
an-nou Ceremonialul de înnoire simbolică a timpului calendaristic la cumpăna dintre ani, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, este numit îngropatul Anului sau Revelion. Personificare a Soarelui, Anul este numit An Vechi înainte de miezul nopţii de Revelion şi An Nou după miezul nopţii.


Divinitatea Anului se naşte, creşte, îmbătrâneşte şi moare împreună cu timpul calendaristic pentru a renaşte după 365 de zile, respectiv 366 de zile în anii bisecţi. Sf... [Continuare...]
Vechi 31-12-12 14:14 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.639 | Raspunsuri: 0
 

Şapte motive de a lucra într-o zi în care toată lumea este liberă (site belgian de recrutare)
belgian Marţi este Crăciunul şi, în timp ce mulţi vor profita de ziua de sărbătoare, alţii vor trebui să meargă totuşi la serviciu. Site-ul belgian de recrutare www.references.be a identificat şapte motive pentru care mersul la lucru într-o zi în care cei mai mulţi au cu totul alte griji nu trebuie să fie o corvoadă.


Primul dintre aceste motive este atmosfera bună dintre colegi. Dacă sunteţi obligaţi să lucraţi într-o zi de sărbătoare, încercaţi să... [Continuare...]
Vechi 30-12-12 16:29 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.144 | Raspunsuri: 0
 

Cadourile care au dezamăgit de Crăciun, scoase la vânzare pe internet
craciun La doar câteva ore după ce şi-au desfăcut cadourile de Crăciun, numeroşi dezamăgiţi le pun în vânzare pe internet, o practică ce a luat amploare odată cu criza şi care este din ce în ce mai puţin tabu, susţin administratorii site-urilor online, citaţi miercuri de La Derniere Heure şi Le Soir. Pe unele site-uri numărul de postări la secţiunea de vânzări a crescut cu cel puţin 25%.


Astfel, pe internet ar avea loc o întâlnire între 'cei nemulţumiţi... [Continuare...]
Vechi 30-12-12 16:27 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.786 | Raspunsuri: 0
 

Muzeul Matematicii, deschis la New York
matem Etajele, scările de acces şi chiar şi toaletele sunt pline de matematică în cadrul noului Muzeu Naţional al Matematicii (MoMath), deschis sâmbătă, la New York, conform LiveScience.com.


Primul muzeu dedicat matematicii din SUA este o clădire cu două etaje concepută pentru a atrage întreaga familie. Muzeul numără peste 30 de exponate, fiecare dintre ele interactive şi pline de culoare, care îşi propun să transmită multiplele roluri îndeplinite de matemati... [Continuare...]
Vechi 30-12-12 16:26 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.942 | Raspunsuri: 0
 

Din negura vremurilor, lumea nu mai conteneşte să se sfârşească...
sf-lumii Potop, foc universal, furtuni de nisip: de milenii, oamenii sunt bântuiţi de teroarea sfârşitului lumii, care a luat forme diferite în funcţie de civilizaţii, epoci şi progresul ştiinţelor, relatează luni AFP.

Confruntaţi cu ciclurile naturale, locuitorii Pământului au trăit multă vreme cu spaima că iarna ori noaptea se vor instala pentru totdeauna. Ca peste câteva secole, să prindă contur spectrul 'iernii nucleare', al unei catastrofe ecologice ori al venirii unui as... [Continuare...]
Vechi 30-12-12 16:25 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.374 | Raspunsuri: 0
 

Google a ales câştigătorul competiţiei Doodle 4 Google cu tema Ziua Naţională a României
doodle Google a ales câştigătorul competiţiei Doodle 4 Google ce a avut ca temă Ziua Naţională a RomânieiO elevă de clasa a VIII-a a câştigat competiţia Doodle 4 Google în care au fost depuse peste 10.000 de lucrări având ca temă Ziua Naţională a României, a anunţat, joi, Google România. (foto: google.ro)


Potrivit companiei organizatoare, desenul Iasminei Maria Răceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava,... [Continuare...]
Vechi 06-12-12 10:11 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.578 | Raspunsuri: 0
 

Şampania Brukenthal, făcută manual în România, lansată de Ziua Naţională
brukenthal Pentru prima dată, vizitatorii români şi străini ai celui mai vechi muzeu din România, Muzeul Naţional Brukenthal, pot pleca acasă, după ce au văzut colecţiile baronului, cu o sticlă de şampanie produsă manual la fabrica din Şimleul Silvaniei (judeţul Sălaj), comercializată la preţul de 28 de lei, bucata, a anunţat la lansarea băuturii, de Ziua Naţională, directorul muzeului, Sabin Luca.


"Se face un soi de vin spumant, care este şampanie şi pe c... [Continuare...]
Vechi 06-12-12 10:10 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.322 | Raspunsuri: 0
 

Secretul sunetului viorilor lui Stradivarius ar putea consta în mici imperfecţiuni de fabricare
stradivarius Secretul sunetului unic emis de viorile realizate de celebrii lutieri Antonio Stradivarius şi Giovanni Battista Guadagnini ar consta în mici imperfecţiuni ale instrumentelor, arată un nou studiu realizat la nivel microscopic şi relatat în The Sunday Telegraph.


Antonio Stradivarius şi Giovanni Battista Guadagnini şi-au fabricat viorile în secolele al XVII-lea şi al XVIII-lea în atelierul din Cremona (Italia). Motivul pentru care aceste viori sună atât de minunat... [Continuare...]
Vechi 06-12-12 10:09 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.899 | Raspunsuri: 0
 

Păsările din oraşe folosesc mucuri de ţigări la construirea cuiburilor
pasari O echipă de cercetători mexicani a arătat că păsările din oraşe folosesc celuloza din filtrele mucurilor de ţigări ca să-şi construiască cuiburile, acest material având capacitatea de a reduce numărul de paraziţi, relatează AFP.


'Aducem prima oară dovada că filtrele mucurilor de ţigări pot respinge paraziţii', au declarat cercetătorii, ale căror lucrări vor fi publicate miercuri în revista 'Biology Letters' a Societăţii regale britanice.

Parazi... [Continuare...]
Vechi 06-12-12 10:07 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.673 | Raspunsuri: 0
 

Inovaţii eco pentru spaţiul mansardei
inovatii-eco-pentru-spatiul-ma Cărbunii şi petrolul sunt două dintre resursele epuizabile ale planetei folosite intens pentru producerea energiei electrice. În mod paradoxal, soarele generează anual un surplus de energie de 1.500 de ori mai mare decât consumul înregistrat la nivel global. Datorită multiplelor semnale de alarmă trase de-a lungul timpului cu privire la epuizarea resurselor, marile companii de cercetare încearcă să aducă soluţii inovatoare pentru valorificarea energiei solare, eoliene sau... [Continuare...]
Vechi 20-11-12 16:04 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.013 | Raspunsuri: 0
 

Festivalul Studenţiada, până duminică.
studentiada Festivalul Studenţiada, până duminică. Studenţii pot merge gratuit la teatre, filme, concerte şi muzee

Studenţii din Capitală şi din alte 12 centre universitare din ţară pot intra gratuit, de luni până duminică, la muzee, teatre, filme, concerte şi pot participa la petrecerile şi acţiunile organizate în cadrul festivalului Studenţiada.

Festivalul Studenţiada are loc în Capitală şi în centrele universitare din Timişoara, Iaşi, Constanţa, Târgu Mureş, Br... [Continuare...]
Vechi 20-11-12 15:59 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.244 | Raspunsuri: 0
 

Primul muzeu de istorie a gradinilor din lume
muzeu-gradini Dacă te afli în vizită la Londra, n-ar fi rău ca printre picăturile de ploaie să vizitezi şi Garden Museum, primul muzeu de istorie a grădinilor din lume.


Îl găseşti pe Lambeth Palace Road, găzduit de biserica St. Mary-at-Lambeth. Strania lui amplasare într-un lăcaş de cult desacralizat este, de fapt, un concurs fericit de împrejurări: construită în epoca medievală şi renovată apoi în cea victoriană, biserica adăposteşte mormântul a doi renumiţi... [Continuare...]
Vechi 20-11-12 15:22 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.791 | Raspunsuri: 0
 

Grădina Zoologică Bucureşti relansează platforma Digital Zoo
zoo Grădina Zoologică Bucureşti relansează platforma Digital Zoo, singura grădină zoologică virtuală din ţară, cu un concept educaţional unic care cuprinde animale din specii diferite printre care doi coati care pot fi adoptaţi, virtual, de către vizitatori.


Animalele care pot fi găsite pe Digital Zoo sunt şase lei, un tigru siberian, pelicani, tamarini, lemurieni şi coati.
"Relansarea Digital Zoo, un concept educaţional unic în România, a presupus dezvo... [Continuare...]
Vechi 08-11-12 12:34 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 10.198 | Raspunsuri: 0
 

De ce roşiile nu mai au gustul de altădată?
rosii În ultimele decenii, procesul de selecţionare a roşiilor a dus la modificări genetice ce au făcut ca varianta modernă să fie mai degrabă insipidă. Producătorii, scrie revista Science, au acordat atenţie aspectului 'coacere uniformă', pentru ca tomatele să ajungă la maturitate în acelaşi timp şi să aibă atrăgătoarea culoare roşie. Problema este că acest demers a determinat modificări moleculare negative în privinţa gustului.


Mutaţia selecţionată... [Continuare...]
Vechi 08-11-12 12:32 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 9.498 | Raspunsuri: 0
 


Optiuni de afisare
Afisez Articole de la 26 la 50 din 121
Ordonate dupa: In ordine: De la / Din:  

Unelte Categorie Cautati in Categorie

Cautare avansata

Articol noi Articol noi Articol nou fierbinte Articol nou fierbinte
Articol vechi Articol vechi Articol  fierbinte vechi Articol fierbinte vechi
Articol inchis Articol inchis  

» Ce este nou
8 semne care arată că este timpul...
de eugenol
27-06-13 18:52
Ultimul de Razvan Stavrica
30-01-17 23:45
26.134 Vizualizari
1 Raspunsuri
Evolutia stomatologiei
de eugenol
27-06-13 18:50
evolutia-stomatologiei
23.840 Vizualizari
0 Raspunsuri
Directii de management pentru...
de eugenol
27-06-13 18:44
20.757 Vizualizari
0 Raspunsuri
Raport CMDR: 101 de medici...
de eugenol
27-06-13 18:43
r
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:40
20.624 Vizualizari
1 Raspunsuri
Peste 4.000 de medici au...
de eugenol
27-06-13 18:24
4
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:42
19.538 Vizualizari
1 Raspunsuri
» Articole alese aleator
“Carpathia Express”,...
de eugenol
20-06-11 10:32
Cu-mocanita-pe-Valea-Vaserului
11.275 Vizualizari  0 Raspunsuri
Carte: " Restaurarea...
de eugenol
01-03-13 11:59
rp
9.369 Vizualizari  0 Raspunsuri
Fonduri europene...
de eugenol
27-01-12 20:47
fonduri-europene
16.274 Vizualizari  0 Raspunsuri
Când botox-ul scapă de...
de eugenol
17-06-12 17:38
botox
9.976 Vizualizari  0 Raspunsuri
Accesare fonduri...
de eugenol
31-05-13 10:05
fe
9.722 Vizualizari  0 Raspunsuri

Copyright eugenol.ro

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (18:52) timp.


Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2019.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO