Inregistrare Asigurari online +
 eugenol.ro    

Reveniti   eugenol.ro > Comunitatea dentara eugenol > Stiri eugenol
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Articole in Categoria: Lifestyle Unelte Categorie Cautati in Categorie
Islanda este ţara cea mai liniştită de pe planetă
islanda Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai liniştite ţări de pe Pământ, realizat de Institutul pentru Economie şi Pace de la New York. Organizaţia a strâns în acest scop o mare cantitate de date calitative şi cantitative şi a acordat fiecărei ţări un indice mondial de linişte şi siguranţă, relatează 7sur7.be.


Datele privesc gradul de siguranţă internă şi de militarizare, numărul de conflicte şi de omucideri pe teritoriul ţării respective, pr... [Continuare...]
Vechi 27-06-13 16:21 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.686 | Raspunsuri: 0
 

UNESCO: Muntele Fuji, simbol al Japoniei, a fost înscris în patrimoniul cultural mondial
fuji Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO) a înscris sâmbătă Muntele Fuji în patrimoniul mondial, subliniind importanţa acestui munte pentru cultura japoneză, relatează agenţiile France Presse, Kyodo şi Xinhua.


Decizia a fost luată de Comitetul patrimoniului mondial, reunit la Phnom Penh în cadrul celei de-a 37-a sesiuni anuale.

''Fujisan (Muntele Fuji), conul vulcanic solitar, adesea acoperit de zăpadă, care se ridică... [Continuare...]
Vechi 27-06-13 16:19 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.609 | Raspunsuri: 0
 

Cheia fericirii - şapte ore de timp liber pe zi
cf Pentru ca oamenii să fie fericiţi, ar avea nevoie de şase ore şi 59 de minute pe zi de timp liber, arată un studiu realizat de Direct Line Insurance şi preluat de 7sur7.be.


Persoanele care reuşesc să aibă acest număr de ore ar atinge un echilibru perfect între lucrul la locul de muncă şi viaţa privată. În realitate dispunem 'doar' de patru ore şi 14 minute de timp liber pe zi, din cauza presiunilor familiale, a universului muncii tot mai exigent şi a i... [Continuare...]
Vechi 15-06-13 20:43 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.007 | Raspunsuri: 0
 

Câinele este şi prietenul inimilor
c Viaţa alături de un câine exercită un efect protector major împotriva bolilor cardiace. Aspectele fiziologice joacă un rol important, la fel ca cele psihologice, relatează passionsante.be.


Constatarea se bazează pe analizarea unei serii de studii desfăşurate anterior pe această temă. Au fost luaţi în considerare mii de deţinători de câini, a căror stare de sănătate a fost comparată cu a unor persoane fără câini.

Rezultatul studiului, efectuat de o... [Continuare...]
Vechi 15-06-13 20:40 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.946 | Raspunsuri: 0
 

Castelul Peleş, transpus într-un puzzle 3D
peles Un puzzle 3D reprezentând Castelul Peleş, una dintre cele mai îndrăgite atracţii turistice ale României, a fost lansat vineri. Peleşul a fost transpus în cel mai mic detaliu într-un joc educativ accesibil copiilor cu vârste de peste patru ani.


Ideea realizării lui a apărut în urmă cu un an, când reprezentanţii firmei Nicoro Toys au cerut sprijinul Casei Regale pentru realizarea Castelului Peleş.

Modelul 3D al Castelului Peleş este inclus în colecţia Wo... [Continuare...]
Vechi 31-05-13 09:52 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.233 | Raspunsuri: 0
 

Prima femeie din Arabia Saudită care a escaladat Everestul
as Prima femeie din Arabia Saudită care a escaladat Everestul vrea să fie un exemplu pentru conaţionalele ei

Prima femeie din Arabia Saudită care a reuşit escaladarea Everestului, Raha Mouharraq, le recomandă femeilor din ţara ei, cărora nu le este permis să conducă maşina sau să practice în mod liber sporturi, să creadă în ele. Tânăra, alături de cei trei tovarăşi de ascensiune - un qatarez, un palestinian şi un iranian -, au fost primiţi cu multă căldură la sos... [Continuare...]
Vechi 31-05-13 09:51 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.953 | Raspunsuri: 0
 

Câinii şi oamenii au evoluat împreună
caini Câinii sunt mai mult decât cei mai buni prieteni ai omului, ei sunt şi partenerii noştri de evoluţie, conform unui nou studiu, informează LiveScience.com.


Acest studiu demonstrează că partenerii noştri canini s-au desprins evolutiv de lupi în urmă cu aproximativ 32.000 de ani, iar de atunci, creierul câinilor domestici şi organele lor digestive au evoluat în modalităţi foarte similare cu creierul şi organele umane.

Acest studiu identifică de asemenea... [Continuare...]
Vechi 21-05-13 14:57 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.554 | Raspunsuri: 0
 

Hunedoara: Festivalul Narciselor la poalele Retezatului
narcise Mii de narcise sălbatice au înflorit într-o poiană de aproape 20 de hectare, situată în comuna hunedoreană Sălaşu de Sus, la poalele Masivului Retezat, autorităţile locale pregătind, pentru acest sfârşit de săptămână, o nouă ediţie a Festivalului Narciselor.


'Festivalul Narciselor reprezintă un moment special pentru comunitatea noastră. Este singura dată în an când oamenii care vin la festival pot pleca acasă cu un mic buchet de narcise sălbatice'... [Continuare...]
Vechi 21-05-13 14:52 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.426 | Raspunsuri: 0
 

UNESCO cere Australiei să acţioneze pentru a preveni distrugerea Marii Bariere de Corali
corali Autorităţile australiene trebuie să ia măsuri 'urgente' şi hotărâte' pentru a evita distrugerea Marii Bariere de Corali, care figurează printre obiectivele aflate în pericol din lista Patrimoniului umanităţii, a avertizat Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO), într-un raport difuzat sâmbătă.


Guvernul federal de la Canberra, precum şi cel al statului australian Queensland au fost criticate pentru lipsa de acţiune... [Continuare...]
Vechi 07-05-13 15:10 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.167 | Raspunsuri: 0
 

Japonia: O aplicaţie pe telefonul mobil: utilizatorii să afle cum vor arăta după 25 de ani
ja 'Iată cum veţi arăta peste 25 de ani dacă nu sunteţi atenţi la sănătate', spune cu ajutorul unei fotografii o aplicaţie pentru telefonul mobil cu serviciu de sfaturi medicale a unui operator de telefonie japonez.

Grupul de telecomunicaţii Softbank propune din vară o aplicaţie specială, care va permite vizualizarea evoluţiei feţei în funcţie de modul de viaţă adoptat, bun sau nu pentru sănătate, relatează AFP. Aplicaţia este însoţită de un c
... [Continuare...]
Vechi 07-05-13 15:08 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.701 | Raspunsuri: 0
 

Ce a făcut un cerşetor după ce a câştigat 50.000 de dolari la loterie
1365310805dennis-300x224 După ce câştigă la loterie, mulţi se gândesc cum să îşi schimbe viaţa astfel încât să nu mai aibă griji. Nu şi acest om al străzii.
Dennis Mahurin, un bărbat din Illinois, SUA, care de mai bine de 20 de ani doarme pe străzi, a reusit să câştige la loterie 50.000 de dolari.
Deşi ar putea să-şi schimbe radical viaţa cu ajutorul acestei sume, cerşetorul îmbogăţit peste noapte a decis să doneze toţi banii oamenilor alături de care a trăit pe străzi.
“Văzân... [Continuare...]
Vechi 07-04-13 10:41 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.512 | Raspunsuri: 0
 

Tallinn, prima capitală din lume unde locuitorii circulă gratuit cu transportul public
tal Tallinn este, de trei luni, prima capitală din lume care a introdus gratuitatea transportului public pentru toţi cei 425.000 de locuitori. Oficialii locali salută experimentul drept un succes, chiar dacă scepticii îl numesc o "şmecherie" preelectorală costisitoare şi populistă, notează joi Associated Press.


Iniţiativa i-a aparţinut primarului Edgar Savisaar, care şi-a propus să reducă poluarea şi aglomeraţia în trafic, dar şi să vină în ajuto... [Continuare...]
Vechi 07-04-13 10:31 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.783 | Raspunsuri: 0
 

O companie aeriană din Samoa susţine că inţiativa sa, 'plăteşti cât cântăreşti',are succes
04031317-1572110968 O companie aeriană mică din Samoa, care a stabilit preţul biletului în funcţie de greutatea pasagerului, o premieră mondială în opinia operatorului, susţine că formula sa destinată luptei împotriva obezităţii a înregistrat un real succes, transmite AFP.


După patru luni de la introducerea grilei sale tarifare discriminatorii, directorul Samoa Air, Chris Langton, a dat asigurări că "persoanele obeze recunosc că sistemul 'pay-by-weigh... [Continuare...]
Vechi 07-04-13 10:27 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.037 | Raspunsuri: 0
 

Ciudăţeniile naturii. Lacul Hillier, lacul roz pentru care încă nu s-a găsit o explicaţie
roz La orele de geografie, toţi copiii învaţă că pe hărţi apele se marchează cu albastru. Cum natura este un izvor nesecat de surprize pentru omenire, există în lume şi câteva ape care ar trebui să apară cu roz pe hărţile din atlase.
Lacul Hillier, din Australia, este unul dintre cele câteva lacuri roz care există pe Pământ. Localizat pe Middle Island, una dintre insulele şi insuliţele care alcătuiesc arhipelagul Recherche, văzut de sus lacul pare o uriaşă gumă de m... [Continuare...]
Vechi 30-03-13 13:33 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.479 | Raspunsuri: 0
 

Magazinul unde privitul costă 5 dolari
1364461205maga_17913600-300x16 Într-un magazin din Brisbane, Australia, dacă priveşti marfa fără să cumperi nimic trebuie să plăteşti o taxă de 5 dolari. Proprietara magazinului a introdus taxa deoarece consideră că informaţiile oferite despre produse trebuie plătite.

Patroana unui magazin din Australia a decis că toţi cei care pun întrebări despre produse fără să le cumpere trebuie să plătească pentru informaţiile primite. Taxa de 5 dolari a fost introdusă de aproape două luni, însă doar 4
... [Continuare...]
Vechi 30-03-13 13:22 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.684 | Raspunsuri: 0
 

Google Maps oferă online imagini ale munţilor Everest şi Kilimandjaro
031910341420660093 Gigantul american din domeniul internetului, Google, a adăugat luni la serviciul său de 'Street View' (care pune la dispoziţia utilizatorilor imagini panoramice, la 360 de grade din diferite locaţii) imagini cu cei mai înalţi munţi din lume, printre care Everest şi Kilimandjaro, conform AFP.


Google a adăugat imagini panoramice cu cele 7 cele mai înalte vârfuri ale lumii, printre care Kilimandjaro din Tanzania, Aconcagua din Argentina, Elbrus din Rusia sau Everes... [Continuare...]
Vechi 30-03-13 13:21 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.403 | Raspunsuri: 0
 

Primăria din Moscova a anunţat crearea unei bănci de cântece de păsări
032616312046893000 Primăria din Moscova a anunţat crearea unei bănci de cântece de păsări, ce pot fi descărcate gratuit

Primăria din Moscova a anunţat marţi crearea unei bănci de cântece de păsări, ce pot fi descărcate gratuit, 'pentru a forma spiritul ecologist în rândul moscoviţilor', relatează 20minutes.ch.


Cântatul păsărilor din capitala rusă şi din regiunea înconjurătoare va fi repertoriat şi înregistrat într-un catalog care va fi distribuit în parcuri,... [Continuare...]
Vechi 30-03-13 13:18 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.453 | Raspunsuri: 0
 

Primele semne de viaţă descoperite sub calota glaciară a Antarcticii
ant Oamenii de ştiinţă au obţinut primele indicii ale unor forme de viaţă dintr-un lac captiv de mii de ani sub tonele de gheaţă din Antarctica, relatează Livescience.com.
Apa prelevată din lacul subglaciar Whillans conţine celule mici, care au reacţii la colorantul sensibil pentru ADN. Acest test iniţial este un semn bun că lacul ar putea găzdui forme de viaţă. Experimentele viitoare din Antarctica şi rezultatele analizei mostrelor trimise în SUA, vor dovedi dacă celulele... [Continuare...]
Vechi 28-02-13 10:29 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.464 | Raspunsuri: 0
 

În Londra va fi deschisă o cafenea pentru pisici
cafenea Prima cafenea pentru pisici va fi inaugurată la Londra, în urma unor donaţii care însumează peste 100.000 de euro, primite prin intermediul site-ului Indiegogo.
Antreprenoarea Lauren Pears deja caută un loc în zona Old Street a Londrei pentru a amplasa cafeneaua şi speră ca până în luna mai a acestui an să o deschidă.
Femeia în vârstă de 30 de ani a găsit deja 10 – 15 clienţi-feline, care provin de la Mayhew Animal Home din Kensal Green şi pe care îi va aduce în nou... [Continuare...]
Vechi 28-02-13 10:10 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.583 | Raspunsuri: 0
 

Eşti meteosensibil? Planta minune care te scapă de oboseală
sunat Când vremea se schimbă brusc, iar organismul persoanelor meteosensibile este stresat de modificări, pot recurge la ajutorul ceaiului de sunătoare.
Adaptarea va fi mai uşoară, iar organismul va avea mai puţin de suferit. Este recomandat ca ceaiul de sunătoare să fie consumat şi înainte de a face un efort fizic mai mare, scrie ziarulring.ro.


Sursa: oradestiri.ro
Vechi 28-02-13 10:06 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.648 | Raspunsuri: 0
 

Speranţa de viaţă a crescut spectaculos în ultimul secol
sp Longevitatea oamenilor a crescut atât de rapid de-a lungul ultimului secol încât vârsta de 72 de ani de acum poate fi echivalată cu cea de 30 la nivelul anului 1900, relevă un nou studiu citat de CNBC şi Financial Times.


Potrivit cercetătorilor de la Institutul de cercetări demografice Max Planck din Rostock (Germania), progresele în ce priveşte scăderea probabilităţii de deces, indiferent de vârstă, au fost atât de rapide după 1900 încât speranţa de vi... [Continuare...]
Vechi 28-02-13 10:05 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.899 | Raspunsuri: 0
 

Irina Nistor: Filmul "Poziţia copilului" a fost un succes mare
in Criticul de film Irina Margareta Nistor este de părere că Ursul de Aur câştigat sâmbătă seara la Berlinală de Călin Netzer cu filmul "Poziţia copilului" reprezintă un succes foarte mare pentru cinematografia din România.


"Este cel mai mare premiu cu putinţă de la Berlin. A fost un succes mare pentru că era şi concurenţa mare atât la filme, cât şi la actori. A fost în mod sigur o ediţie cu câteva filme strălucite, pe ca... [Continuare...]
Vechi 17-02-13 13:42 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.605 | Raspunsuri: 0
 

Strănutul la volan, un pericol în trafic.
str Strănutul la volan, un pericol în trafic. De ce ar trebui să eviţi să conduci când eşti răcit.

Apare mai ales în sezonul rece şi este unul dintre cele mai frecvente pericole pentru sănătatea noastră. De acum, banala răceală ar putea constitui un nou
motiv pentru care să ne ferim de ea, şoferii bolnavi trebuind să se gândească de două ori înainte să iasă în trafic.

Să înfrunţi traficul într-un autovehicul când eşti răpus de răceală poate fi mult... [Continuare...]
Vechi 17-02-13 13:30 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 16.582 | Raspunsuri: 0
 

Putem contribui la reducerea încălzirii globale muncind mai puţin
inc Vreţi să contribuiţi la reducerea încălzirii globale? Munciţi mai puţin: un nou studiu a arătat că scăderea duratei de lucru cu câteva ore poate încetini încălzirea globală, relatează marţi USNews.


Potrivit studiului făcut public luni de Centrul pentru cercetări şi politici economice, un centru de reflecţie liberal cu sediul la Washington, trecerea la un program de lucru mai 'european', ce presupune ore de lucru mai puţine şi mai mult timp de vacanţ... [Continuare...]
Vechi 17-02-13 13:28 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 11.657 | Raspunsuri: 0
 

În Japonia, de Sfântul Valentin se oferă numai ciocolată şi doar...bărbaţilor
jap De Sfântul Valentin, florăriile fac faţă cu greu cererii mari de flori pentru soţii şi iubite. În Japonia însă sunt luaţi cu asalt producătorii de ciocolată, dar nu femeile primesc tablete şi cutii cu bomboane, ci...bărbaţii, relatează AFP.


Toţi bărbaţii au dreptul să primească ciocolată de Ziua Îndrăgostiţilor: în primul rând soţii şi iubiţii, dar şi şefii sau colegii. Va trebui ca ei să facă acelaşi lucru după o lună, cu ocazia 'Zilei... [Continuare...]
Vechi 17-02-13 13:27 de eugenol in: Lifestyle | Vizualizari: 12.385 | Raspunsuri: 0
 


Optiuni de afisare
Afisez Articole de la 1 la 25 din 121
Ordonate dupa: In ordine: De la / Din:  

Unelte Categorie Cautati in Categorie

Cautare avansata

Articol noi Articol noi Articol nou fierbinte Articol nou fierbinte
Articol vechi Articol vechi Articol  fierbinte vechi Articol fierbinte vechi
Articol inchis Articol inchis  

» Ce este nou
8 semne care arată că este timpul...
de eugenol
27-06-13 18:52
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:55
32.541 Vizualizari
2 Raspunsuri
Evolutia stomatologiei
de eugenol
27-06-13 18:50
evolutia-stomatologiei
Ultimul de SimonaS2004
05-02-21 11:49
29.514 Vizualizari
1 Raspunsuri
Directii de management pentru...
de eugenol
27-06-13 18:44
25.883 Vizualizari
0 Raspunsuri
Raport CMDR: 101 de medici...
de eugenol
27-06-13 18:43
r
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:40
26.274 Vizualizari
1 Raspunsuri
Peste 4.000 de medici au...
de eugenol
27-06-13 18:24
4
Ultimul de medicalscientist
19-09-16 16:42
25.172 Vizualizari
1 Raspunsuri
» Articole alese aleator
Firma BREDENT invita...
de eugenol
20-04-12 13:49
bredent
12.330 Vizualizari  0 Raspunsuri
53,84% din pacientii...
de eugenol
23-06-12 16:46
orto
12.274 Vizualizari  0 Raspunsuri
Ghid chirurgical pentru...
de eugenol
17-09-12 15:22
easy-g
Ultimul de dr.ddd
18-01-13 00:21
15.513 Vizualizari  1 Raspunsuri
Locurile si posturile...
de eugenol
14-10-12 13:54
rezid
10.424 Vizualizari  0 Raspunsuri
Google a ales...
de eugenol
06-12-12 10:11
doodle
11.434 Vizualizari  0 Raspunsuri

Copyright eugenol.ro

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (01:39) timp.


Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO