|
Rezultatul chestionarului: Which post should win the Subiectul of the month January, 2010 contest? | Cazurile lui Cosmin |    | 21 | 26,25% | caz clinic:fractura 21, |    | 14 | 17,50% | icecream cone tech & soft tissue inlay |    | 12 | 15,00% | implantologie fara probleme |    | 12 | 15,00% | Seminar online (webinar) |    | 6 | 7,50% | cazurile lu rumbu |    | 5 | 6,25% | allogenic block graft in the maxilla |    | 5 | 6,25% |
Totalul nominalizarilor ramase
|    | 5 | 6,25% | | |
21-01-10, 00:56
|
#58 | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| implantologie fara probleme Am gasit acest mesaj din forumul "implantologie fara probleme" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
21-01-10, 01:21
|
#59 | Guru eugenol
Medic Stomatolog
.
| implantologie fara probleme Am gasit acest mesaj din forumul "implantologie fara probleme" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
21-01-10, 13:03
|
#60 | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| icecream cone tech & soft tissue inlay Am gasit acest mesaj din forumul "icecream cone tech & soft tissue inlay" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
21-01-10, 23:57
|
#61 | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| icecream cone tech & soft tissue inlay Am gasit acest mesaj din forumul "icecream cone tech & soft tissue inlay" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Ne radem. |
| |
.
22-01-10, 00:34
|
#62 | Avansat bine de tot
MD Ortodont
.
| icecream cone tech & soft tissue inlay Am gasit acest mesaj din forumul "icecream cone tech & soft tissue inlay" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
22-01-10, 15:56
|
#63 | Initiat
Medic Stomatolog
.
| Am gasit acest Link [Necesita inregistrare pentru acces.] din forumul "icecream cone tech & soft tissue inlay" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
22-01-10, 20:13
|
#64 | SUNT BANAT!
MD Implantolog
.
| Cazurile lui Cosmin Am gasit acest mesaj din forumul "Cazurile lui Cosmin" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
22-01-10, 20:48
|
#65 | Maestru
Medic Stomatolog
.
| implantologie fara probleme Am gasit acest mesaj din forumul "implantologie fara probleme" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
22-01-10, 20:51
|
#66 | Maestru
Medic Stomatolog
.
| caz clinic:fractura 21, Am gasit acest mesaj din forumul "caz clinic:fractura 21," interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
22-01-10, 22:22
|
#67 | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| Cazurile lui Cosmin Am gasit acest mesaj din forumul "Cazurile lui Cosmin" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ "Vanity, definitely my favourite sin." (The Devil's Advocate )
Autosuficienta-cea mai mare piedica spre evolutie. |
| |
.
23-01-10, 12:03
|
#68 | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| Seminar online (webinar) Am gasit acest mesaj din forumul "Seminar online (webinar)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
23-01-10, 12:09
|
#69 | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| Seminar online (webinar) Am gasit acest mesaj din forumul "Seminar online (webinar)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
23-01-10, 12:26
|
#70 | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| |
.
23-01-10, 13:33
|
#71 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Seminar online (webinar) Am gasit acest mesaj din forumul "Seminar online (webinar)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
23-01-10, 14:30
|
#72 | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| |
.
23-01-10, 17:38
|
#73 | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| Seminar online (webinar) Am gasit acest mesaj din forumul "Seminar online (webinar)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Ne radem. |
| |
.
24-01-10, 12:16
|
#74 | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| implantologie fara probleme Am gasit acest mesaj din forumul "implantologie fara probleme" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Cristina Nita |
| |
.
24-01-10, 15:42
|
#75 | Initiat
MD Chirurg Oral
.
| |
.
27-01-10, 03:24
|
#76 | Initiat
MD Implantolog
.
| allogenic block graft in the maxilla Am gasit acest mesaj din forumul "allogenic block graft in the maxilla" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Dr. Claudiu Ilinca
www.implant.ro |
| |
.
27-01-10, 09:31
|
#77 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| allogenic block graft in the maxilla Am gasit acest mesaj din forumul "allogenic block graft in the maxilla" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
27-01-10, 12:36
|
#78 | Avansat
Medic Dentist
.
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
29-01-10, 03:45
|
#79 | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| Cazurile lui Cosmin Am gasit acest mesaj din forumul "Cazurile lui Cosmin" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010"
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
31-01-10, 21:25
|
#80 | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| Hipoplazii .. Am gasit acest mesaj din forumul "Hipoplazii .." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
31-01-10, 21:28
|
#81 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| allogenic block graft in the maxilla Am gasit acest mesaj din forumul "allogenic block graft in the maxilla" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii January, 2010" |
| |
.
31-01-10, 23:26
|
#82 | Maestru
Medic
.
| Citat:
Publicat initial de dr.ion Cazurile Cosmin sant un exemplu de lucrari endodontice expuse de un specialst extraordinar. | Ooo... stai sa le vezi pe ale lui Camil, Drimu', Robby, Cameleonu', Augustin, Raul Siladi. Thom_Yorke, Dacris, Sergiu Muresan, Alin Dinca, Norbert, Sico ...sa mai insir? 
__________________ Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
" Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
31-01-10, 23:41
|
#83 | Initiat bine
Medic Dentist
.
__________________ '' There is no failure, only feedback."
(Milton H. Erickson) |
| |
.
 | | Tag-uri | .., 2010, apreciat, ati, aveti, butonul, cas, castiga, color, concursul, cursul, discuta, dori, forum, ianuarie, iga, interesant, limita, limitat, luna, lunii, mesaj, mesaje, numarul, partea, primele, primul, subiecte  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (13:52) timp. |