| | |
Rezultatul chestionarului: Which post should win the Subiectul of the month February, 2009 contest? | | Ridge prezervation....pt mihnea... |    | 19 | 15,70% | | 3 incrustatii- ceramica presate- cameo vede MARE |    | 16 | 13,22% | | cazul saptamanii |    | 13 | 10,74% | | arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) |    | 11 | 9,09% | | pt cei care vor sa cumpere un sistem |    | 7 | 5,79% | | morfologii cu matrici ocluzale anatoforme |    | 7 | 5,79% | | incepator in managementul unui cabinet |    | 6 | 4,96% | |
Totalul nominalizarilor ramase
|    | 42 | 34,71% | | |
01-02-09, 01:10
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Subiectul lunii Februarie, 2009 Care subiect va castiga aceasta luna concursul de nominalizari?
Alegeti care subiect din forum este favoritul dvs. pentru aceasta luna si votati pentru el (butonul cu medalie din partea de jos a subiectului). Se poate nominaliza doar primul mesaj (subiectul)! Ce este cu aceasta nominalizare ?Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/subiectul-lunii/5949-subiectul-lunii-februarie-2009-a/
Subiectul lunii este un concurs pentru a nominaliza cele mai apreciate si mai discutate subiecte din cursul unei luni. Orice subiect este eligibil spre a fi nominalizat. Subiectul cu cele mai multe voturi castiga. Cum ajunge un subiect sa fie subiectul lunii?
Subiectul lunii se bazeaza pe nominalizari din partea utilizatorilor. Trebuie sa aveti mai mult de 10 mesaje pentru a putea nominaliza sau vota pentru un subiect!
Cum votez / nominalizez? Apasati in subiectul dorit butonul cu medalie din partea de jos. Numarul de voturi e limitat in unitatea de timp.
Subiectele cu cele mai multe nominalizari obtinute in cursul unei luni sunt afisate in acest subiect. La sfarsitul lunii primele 3 subiecte nominalizate sunt castigatoarele premiului 1, 2 si 3 .
Fie ca cel mai interesant si apreciat subiect sa castige. |
| |
.
01-02-09, 01:13
|
#2 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
01-02-09, 01:28
|
#3 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
01-02-09, 02:04
|
#4 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
01-02-09, 02:21
|
#5 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| Protezare provizorie Am gasit acest mesaj din forumul "Protezare provizorie" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
| |
.
01-02-09, 17:44
|
#6 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| Protezare provizorie Am gasit acest mesaj din forumul "Protezare provizorie" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
.
01-02-09, 17:50
|
#7 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
.
01-02-09, 19:31
|
#8 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
01-02-09, 20:11
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
02-02-09, 04:57
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| incepator in managementul unui cabinet Am gasit acest mesaj din forumul "incepator in managementul unui cabinet" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
02-02-09, 12:13
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| incepator in managementul unui cabinet Am gasit acest mesaj din forumul "incepator in managementul unui cabinet" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
02-02-09, 13:59
|
#12 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| |
.
02-02-09, 14:03
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| incepator in managementul unui cabinet Am gasit acest mesaj din forumul "incepator in managementul unui cabinet" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
| |
.
02-02-09, 16:12
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
02-02-09, 16:55
|
#15 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
__________________ It's about people. |
| |
.
02-02-09, 22:28
|
#16 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| |
.
04-02-09, 15:12
|
#17 | | Maestru
MD Endodont
.
| Ridge prezervation....pt mihnea... Am gasit acest mesaj din forumul "Ridge prezervation....pt mihnea..." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
04-02-09, 15:16
|
#18 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Ridge prezervation....pt mihnea... Am gasit acest mesaj din forumul "Ridge prezervation....pt mihnea..." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
04-02-09, 15:56
|
#19 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| Ridge prezervation....pt mihnea... Am gasit acest mesaj din forumul "Ridge prezervation....pt mihnea..." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
04-02-09, 16:01
|
#20 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
__________________ Mircea Tudericiu |
| |
.
04-02-09, 17:24
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
04-02-09, 19:24
|
#22 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
04-02-09, 20:44
|
#23 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
04-02-09, 22:10
|
#24 | | Avansat bine de tot
Medic Dentist
.
| Ridge prezervation....pt mihnea... Am gasit acest mesaj din forumul "Ridge prezervation....pt mihnea..." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
04-02-09, 22:50
|
#25 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| |
.
04-02-09, 22:59
|
#26 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
__________________ ileana |
| |
.
04-02-09, 23:40
|
#27 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
__________________ Dr. Lavinia Diaconu |
| |
.
05-02-09, 00:54
|
#28 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| Clasa a 4-a Am gasit acest mesaj din forumul "Clasa a 4-a" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
| |
.
05-02-09, 18:16
|
#29 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
05-02-09, 20:29
|
#30 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
__________________ It's about people. |
| |
.
05-02-09, 22:16
|
#31 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| |
.
07-02-09, 12:12
|
#32 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
__________________ Dr. Cafadaru Mihnea |
| |
.
07-02-09, 17:24
|
#33 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
07-02-09, 17:33
|
#34 | | Initiat
Tehnician Dentar
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
07-02-09, 19:06
|
#35 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
07-02-09, 19:50
|
#36 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-02-09, 23:02
|
#37 | | Ucenic
MD Ortodont
.
__________________ "Nu întuneca cerul altora cu supărarea ta"-N.Iorga |
| |
.
08-02-09, 00:07
|
#38 | | Initiat
Tehnician Dentar
.
| |
.
08-02-09, 01:54
|
#39 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
| |
.
08-02-09, 02:06
|
#40 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-02-09, 12:16
|
#41 | | Avansat bine
MD Endodont
.
| |
.
08-02-09, 14:04
|
#42 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
08-02-09, 15:29
|
#43 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
__________________ ileana |
| |
.
08-02-09, 15:59
|
#44 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
__________________ Un pesimist nu este decat un optimist bine informat. |
| |
.
08-02-09, 19:20
|
#45 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
09-02-09, 03:26
|
#46 | | Ucenic
Medic Dentist
.
__________________ Experience is something you don't get until just after you need it. |
| |
.
10-02-09, 14:35
|
#47 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
10-02-09, 22:03
|
#48 | | Initiat
Tehnician Dentar
.
| 666 Am gasit acest mesaj din forumul "666" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
11-02-09, 00:38
|
#49 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| pt cei care vor sa cumpere un sistem Am gasit acest mesaj din forumul "pt cei care vor sa cumpere un sistem" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
11-02-09, 02:11
|
#50 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| pt cei care vor sa cumpere un sistem Am gasit acest mesaj din forumul "pt cei care vor sa cumpere un sistem" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
11-02-09, 02:12
|
#51 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Extensii distale si minunata lor evolutie + rezultatul unor minti pricepute in protetica Am gasit acest mesaj din forumul "Extensii distale si minunata lor evolutie + rezultatul unor minti pricepute in protetica" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
12-02-09, 10:43
|
#52 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Asociatia "Pro Vita" Am gasit acest mesaj din forumul "Asociatia "Pro Vita"" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009" |
| |
.
12-02-09, 12:27
|
#53 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| Asociatia "Pro Vita" Am gasit acest mesaj din forumul "Asociatia "Pro Vita"" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
| |
.
12-02-09, 19:11
|
#54 | | Maestru
Medic Dentist
.
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
13-02-09, 17:27
|
#55 | | Avansat
Medic Dentist
.
| pt cei care vor sa cumpere un sistem Am gasit acest mesaj din forumul "pt cei care vor sa cumpere un sistem" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
14-02-09, 01:06
|
#56 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
14-02-09, 09:10
|
#57 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| Extensii distale si minunata lor evolutie + rezultatul unor minti pricepute in protetica Am gasit acest mesaj din forumul "Extensii distale si minunata lor evolutie + rezultatul unor minti pricepute in protetica" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii February, 2009"
| |
.
 | | | Tag-uri | 2009, apreciat, ati, aveti, butonul, cas, castiga, color, concursul, cursul, discuta, dori, februarie, forum, interesant, limita, limitat, luna, lunii, mesaj, mesaje, numarul, partea, primele, primul  | Timpul este GMT +3. Acum este: 16:24. |