| | 1Multumiri | |
01-12-08, 01:10
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Subiectul Lunii Decembrie, 2008 Care subiect va castiga aceasta luna concursul de nominalizari?
Alegeti care subiect din forum este favoritul dvs. pentru aceasta luna si votati pentru el (butonul cu medalie din partea de jos a subiectului). Se poate nominaliza doar primul mesaj (subiectul)! Ce este cu aceasta nominalizare ?
Subiectul lunii este un concurs pentru a nominaliza cele mai apreciate si mai discutate subiecte din cursul unei luni. Orice subiect este eligibil spre a fi nominalizat. Subiectul cu cele mai multe voturi castiga. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/subiectul-lunii/5335-subiectul-lunii-decembrie-2008-a/ Cum ajunge un subiect sa fie subiectul lunii?
Subiectul lunii se bazeaza pe nominalizari din partea utilizatorilor. Trebuie sa aveti mai mult de 10 mesaje pentru a putea nominaliza sau vota pentru un subiect!
Cum votez / nominalizez? Apasati in subiectul dorit butonul cu medalie din partea de jos. Numarul de voturi e limitat in unitatea de timp.
Subiectele cu cele mai multe nominalizari obtinute in cursul unei luni sunt afisate in acest subiect. La sfarsitul lunii primele 3 subiecte nominalizate sunt castigatoarele premiului 1, 2 si 3 .
Fie ca cel mai interesant si apreciat subiect sa castige. |
| |
.
01-12-08, 20:48
|
#2 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| Cursuri de perfectionare in ortodontie scuze, am nominalizat din greseala, am crezut ca e butonul de multumiri
promit sa fiu mai atenta |
| |
.
01-12-08, 20:49
|
#3 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| For-ever pragul Am gasit acest mesaj din forumul "For-ever pragul" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
01-12-08, 20:52
|
#4 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Cum ne alegem tipul de pivoti? Am gasit acest mesaj din forumul "Cum ne alegem tipul de pivoti?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
03-12-08, 12:40
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| Carcinom ? Am gasit acest mesaj din forumul "Carcinom ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ It's about people. |
| |
.
03-12-08, 16:32
|
#6 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| Se cauta coleg pt pacient de endo sau extractie Am gasit acest mesaj din forumul "Se cauta coleg pt pacient de endo sau extractie" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
03-12-08, 22:01
|
#7 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| Carcinom ? Am gasit acest mesaj din forumul "Carcinom ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
04-12-08, 00:31
|
#8 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| Carcinom ? Am gasit acest mesaj din forumul "Carcinom ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
04-12-08, 13:25
|
#9 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| CAZ CLINIC-Cimentare adeziva pt. MARYLAND Am gasit acest mesaj din forumul "CAZ CLINIC-Cimentare adeziva pt. MARYLAND" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
04-12-08, 17:41
|
#10 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| Condensare verticala....cu ce??? Am gasit acest mesaj din forumul "Condensare verticala....cu ce???" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
04-12-08, 18:55
|
#11 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Condensare verticala....cu ce??? Am gasit acest mesaj din forumul "Condensare verticala....cu ce???" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
04-12-08, 19:11
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
05-12-08, 16:11
|
#13 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
| |
.
05-12-08, 16:21
|
#14 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
05-12-08, 16:56
|
#15 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| cazul saptamanii Am gasit acest mesaj din forumul "cazul saptamanii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
05-12-08, 17:32
|
#16 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
06-12-08, 11:26
|
#17 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| De ce nu postez cazuri clinice ? Am gasit acest mesaj din forumul "De ce nu postez cazuri clinice ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
06-12-08, 11:50
|
#18 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| De ce nu postez cazuri clinice ? Am gasit acest mesaj din forumul "De ce nu postez cazuri clinice ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
06-12-08, 13:09
|
#19 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| De ce nu postez cazuri clinice ? Am gasit acest mesaj din forumul "De ce nu postez cazuri clinice ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
06-12-08, 13:21
|
#20 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| Ce ati face cu 38 ? Am gasit acest mesaj din forumul "Ce ati face cu 38 ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
| |
.
06-12-08, 13:40
|
#21 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| De ce nu postez cazuri clinice ? Am gasit acest mesaj din forumul "De ce nu postez cazuri clinice ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ Dr. Cafadaru Mihnea |
| |
.
06-12-08, 14:33
|
#22 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Site profesional Am gasit acest mesaj din forumul "Site profesional" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
06-12-08, 14:46
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
06-12-08, 18:37
|
#24 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| Ce ati face cu 38 ? Am gasit acest mesaj din forumul "Ce ati face cu 38 ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
06-12-08, 19:36
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
06-12-08, 19:59
|
#26 | | Ucenic
MD Ortodont
.
| Ce ati face cu 38 ? Am gasit acest mesaj din forumul "Ce ati face cu 38 ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ "Nu întuneca cerul altora cu supărarea ta"-N.Iorga |
| |
.
06-12-08, 20:51
|
#27 | | Ucenic
Medic Dentist
.
__________________ NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY! |
| |
.
06-12-08, 20:59
|
#28 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
06-12-08, 21:16
|
#29 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
06-12-08, 22:46
|
#30 | | Ucenic
MD Ortodont
.
| |
.
06-12-08, 23:58
|
#31 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| Ce ati face cu 38 ? Am gasit acest mesaj din forumul "Ce ati face cu 38 ?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
07-12-08, 00:11
|
#32 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| Alb negru Am gasit acest mesaj din forumul "Alb negru" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
07-12-08, 04:04
|
#33 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
07-12-08, 08:59
|
#34 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
07-12-08, 10:33
|
#35 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Condensare verticala....cu ce??? Am gasit acest mesaj din forumul "Condensare verticala....cu ce???" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
07-12-08, 16:29
|
#36 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| Proteze scheletate cu culise Am gasit acest mesaj din forumul "Proteze scheletate cu culise" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
07-12-08, 17:38
|
#37 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| Proteze scheletate cu culise Am gasit acest mesaj din forumul "Proteze scheletate cu culise" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
| |
.
07-12-08, 19:21
|
#38 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| Proteze scheletate cu culise Am gasit acest mesaj din forumul "Proteze scheletate cu culise" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008" |
| |
.
07-12-08, 19:31
|
#39 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 19:45
|
#40 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 20:00
|
#41 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| Proteze scheletate cu culise Am gasit acest mesaj din forumul "Proteze scheletate cu culise" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
__________________ Life is a delicate negotiation :-) |
| |
.
07-12-08, 20:11
|
#42 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
__________________ pot orice..... |
| |
.
07-12-08, 20:32
|
#43 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 20:42
|
#44 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 20:48
|
#45 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 20:52
|
#46 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| Ca tot se vb pe aici de Zr..... Am gasit acest mesaj din forumul "Ca tot se vb pe aici de Zr....." interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii December, 2008"
| |
.
07-12-08, 21:03
|
#47 | | Ucenic
MD Ortodont
.
| |
.
07-12-08, 21:44
|
#48 | | Maestru
Medic Dentist
.
| |
.
07-12-08, 22:17
|
#49 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 23:07
|
#50 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-12-08, 23:41
|
#51 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-12-08, 00:48
|
#52 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| |
.
08-12-08, 00:51
|
#53 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| |
.
08-12-08, 00:55
|
#54 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
08-12-08, 00:55
|
#55 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| |
.
08-12-08, 07:44
|
#56 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
08-12-08, 09:21
|
#57 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| |
.
 | | | Tag-uri | 2008, apreciat, ati, aveti, butonul, cas, castiga, color, concursul, cursul, decembrie, discuta, dori, endo, forum, interesant, limita, limitat, luna, lunii, mesaj, mesaje, numarul, partea, primele, primul  | Timpul este GMT +3. Acum este: 16:24. |