| | | |
30-09-08, 01:10
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Subiectul lunii Octombrie, 2008 Care subiect va castiga aceasta luna concursul de nominalizari?
Alegeti care subiect din forum este favoritul dvs. pentru aceasta luna si votati pentru el (butonul cu medalie din partea de jos a subiectului). Se poate nominaliza doar primul mesaj (subiectul)! Ce este cu aceasta nominalizare ?
Subiectul lunii este un concurs pentru a nominaliza cele mai apreciate si mai discutate subiecte din cursul unei luni. Orice subiect este eligibil spre a fi nominalizat. Subiectul cu cele mai multe voturi castiga. Cum ajunge un subiect sa fie subiectul lunii?
Subiectul lunii se bazeaza pe nominalizari din partea utilizatorilor. Trebuie sa aveti mai mult de 10 mesaje pentru a putea nominaliza sau vota pentru un subiect! Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/subiectul-lunii/4795-subiectul-lunii-octombrie-2008-a/
Cum votez / nominalizez? Apasati in subiectul dorit butonul cu medalie din partea de jos. Numarul de voturi e limitat in unitatea de timp.
Subiectele cu cele mai multe nominalizari obtinute in cursul unei luni sunt afisate in acest subiect. La sfarsitul lunii primele 3 subiecte nominalizate sunt castigatoarele premiului 1, 2 si 3 .
Fie ca cel mai interesant si apreciat subiect sa castige. |
| |
.
30-09-08, 01:11
|
#2 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| total etch 35 si sandwich inchis 36 Am gasit acest mesaj din forumul "total etch 35 si sandwich inchis 36" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii September, 2008"
PS:Nu pentru octombrie??
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
30-09-08, 01:15
|
#3 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| PREPARAREA CU PRAG "IZVOR DE SANATATE PARODONTALA" Am gasit acest mesaj din forumul "PREPARAREA CU PRAG "IZVOR DE SANATATE PARODONTALA"" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii September, 2008" |
| |
.
30-09-08, 01:16
|
#4 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| varianta fiecaruia, etapele unei obturatii Am gasit acest mesaj din forumul "varianta fiecaruia, etapele unei obturatii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii September, 2008" |
| |
.
30-09-08, 14:43
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| total etch 35 si sandwich inchis 36 Am gasit acest mesaj din forumul "total etch 35 si sandwich inchis 36" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii September, 2008"
__________________ It's about people. |
| |
.
30-09-08, 19:49
|
#6 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| total etch 35 si sandwich inchis 36 Am gasit acest mesaj din forumul "total etch 35 si sandwich inchis 36" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii September, 2008" |
| |
.
01-10-08, 19:00
|
#7 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| quizz Am gasit acest mesaj din forumul "quizz" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ Dr. Cafadaru Mihnea |
| |
.
01-10-08, 22:08
|
#8 | | Avansat bine de tot
Medic Dentist
.
| Praguri supragingivale Am gasit acest mesaj din forumul "Praguri supragingivale" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 00:12
|
#9 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| Praguri supragingivale Am gasit acest mesaj din forumul "Praguri supragingivale" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
| |
.
02-10-08, 00:14
|
#10 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| quizz Am gasit acest mesaj din forumul "quizz" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 00:23
|
#11 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| Praguri supragingivale Am gasit acest mesaj din forumul "Praguri supragingivale" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 00:31
|
#12 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| PREPARAREA CU PRAG "IZVOR DE SANATATE PARODONTALA" Am gasit acest mesaj din forumul "PREPARAREA CU PRAG "IZVOR DE SANATATE PARODONTALA"" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 00:32
|
#13 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| varianta fiecaruia, etapele unei obturatii Am gasit acest mesaj din forumul "varianta fiecaruia, etapele unei obturatii" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 11:53
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| single unit- ridge splitting Am gasit acest mesaj din forumul "single unit- ridge splitting" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
02-10-08, 12:19
|
#15 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| single unit- ridge splitting Am gasit acest mesaj din forumul "single unit- ridge splitting" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
02-10-08, 12:29
|
#16 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| |
.
02-10-08, 13:14
|
#17 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| single unit- ridge splitting Am gasit acest mesaj din forumul "single unit- ridge splitting" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
02-10-08, 21:07
|
#18 | | Avansat bine de tot
Medic Dentist
.
| single unit- ridge splitting Am gasit acest mesaj din forumul "single unit- ridge splitting" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
03-10-08, 17:22
|
#19 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
03-10-08, 17:23
|
#20 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| |
.
03-10-08, 17:24
|
#21 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
03-10-08, 18:00
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| Praguri supragingivale Am gasit acest mesaj din forumul "Praguri supragingivale" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
05-10-08, 08:33
|
#23 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| arta ceramicii (mc, integrale,zirconii) Am gasit acest mesaj din forumul "arta ceramicii (mc, integrale,zirconii)" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
06-10-08, 13:22
|
#24 | | Initiat
Tehnician Dentar
.
| |
.
06-10-08, 14:54
|
#25 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
06-10-08, 20:23
|
#26 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
06-10-08, 21:12
|
#27 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| |
.
06-10-08, 23:53
|
#28 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-10-08, 01:32
|
#29 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-10-08, 14:12
|
#30 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| |
.
07-10-08, 23:38
|
#31 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| fotografia ca o arta Am gasit acest mesaj din forumul "fotografia ca o arta" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
08-10-08, 00:52
|
#32 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| quizz Am gasit acest mesaj din forumul "quizz" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
08-10-08, 01:22
|
#33 | | Avansat bine de tot
Medic Dentist
.
| bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!! Am gasit acest mesaj din forumul "bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!!" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
08-10-08, 02:49
|
#34 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| fotografia ca o arta Am gasit acest mesaj din forumul "fotografia ca o arta" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
08-10-08, 02:57
|
#35 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
__________________ Moldoct |
| |
.
08-10-08, 03:00
|
#36 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat? Am gasit acest mesaj din forumul "A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
08-10-08, 03:04
|
#37 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
__________________ dr cristina ghita
micerium opinion leader
"Ceea ce e frumos ne e mereu drag!" Euripide |
| |
.
08-10-08, 10:22
|
#38 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!! Am gasit acest mesaj din forumul "bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!!" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
08-10-08, 10:30
|
#39 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!! Am gasit acest mesaj din forumul "bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!!" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
08-10-08, 13:12
|
#40 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat? Am gasit acest mesaj din forumul "A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
08-10-08, 13:49
|
#41 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!! Am gasit acest mesaj din forumul "bizotarea peretilor verticali ai cav de cls II:se poate si asa!!" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ Ne radem. |
| |
.
08-10-08, 13:50
|
#42 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat? Am gasit acest mesaj din forumul "A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
| |
.
08-10-08, 13:51
|
#43 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| |
.
08-10-08, 14:40
|
#44 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-10-08, 14:40
|
#45 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-10-08, 14:48
|
#46 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| |
.
08-10-08, 16:15
|
#47 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-10-08, 16:27
|
#48 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| |
.
08-10-08, 20:53
|
#49 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| conservarea alveolei postextractionale in vederea inserarii de implante Am gasit acest mesaj din forumul "conservarea alveolei postextractionale in vederea inserarii de implante" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
08-10-08, 21:04
|
#50 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| conservarea alveolei postextractionale in vederea inserarii de implante Am gasit acest mesaj din forumul "conservarea alveolei postextractionale in vederea inserarii de implante" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
09-10-08, 13:31
|
#51 | | Maestru
Medic Dentist
.
| A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat? Am gasit acest mesaj din forumul "A pleca sau a nu pleca? Am nevoie sincera de un sfat?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008"
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
09-10-08, 13:58
|
#52 | | SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
.
| Dom'doctor, e bine ce mi-a facut aici? Am gasit acest mesaj din forumul "Dom'doctor, e bine ce mi-a facut aici?" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
09-10-08, 14:51
|
#53 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| |
.
09-10-08, 18:19
|
#54 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| |
.
11-10-08, 13:49
|
#55 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| sistemele de marire in endo Am gasit acest mesaj din forumul "sistemele de marire in endo" interesant / de apreciat si l-am nominalizat pentru "Subiectul lunii October, 2008" |
| |
.
12-10-08, 00:10
|
#56 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| |
.
12-10-08, 01:15
|
#57 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| |
.
 | | | Tag-uri | 2008, 36, apreciat, ati, aveti, butonul, cas, castiga, color, concursul, cursul, discuta, dori, endo, forum, interesant, limita, limitat, luna, lunii, mesaj, mesaje, numarul, octombrie, partea, primele, primul  | Timpul este GMT +3. Acum este: 16:25. |