Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

costuri anuale de intretinere la autoclav

discutie din eugenol.ro : i-am intrebat pe cei de la Getinge ce costuri anuale de intretinere are autoclavul lor, si mi-au spus ca ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Sterilizarea
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 10-03-08, 10:30   #1
rx
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default costuri anuale de intretinere la autoclav

i-am intrebat pe cei de la Getinge ce costuri anuale de intretinere are autoclavul lor, si mi-au spus ca pt. a pastra garantia, trebuie facut anual un service cu schimbarea garniturilor, care costa 500 euro.
500 euro/an, mie mi se pare cam mult...
voi ce costuri anuale de intretinere ati avut la autoclav ( garnituri, filtre si alte cele...)?
Raspundeti cu citat
.
Vechi 10-03-08, 10:52   #2
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
romance is not bla bla :)

.

eu n-am platit nimic....
nico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-04-08, 15:52   #3
SUNT BANAT!
Fara status.

.

-si cand iti cumperi un VOLVO costurile de intretinere sunt pe masura (apropo ca sunt Suedeze), sunt cele mai bune autoclave din lume de aceea au si 10 ani garantie
-acum sunt si la oferta ..............................
-in cunostinta de cauza va spun ca au inceput sa se vanda destul de bine si multi medici care se respecta si vor un lucru de calitate, dar care mai este si la acelasi pret cu altele au ales ................................
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/sterilizarea/3292-costuri-anuale-intretinere-autoclav/
-costurile de intretinere anuale sunt intre 240 si 480 euro (conteaza cat de mult sunt si intretinute-sa se puna numai apa distilata, sa fie curatata periodic camera sterilizatorului si garnitura camerei sa fie curatata costurile pot fi minime)
-parerea mea este ca in curand o sa se puna accentul foarte mult pe sterilizare mai ales cu normele astea europene
-

Modificat ultima data de nico; 02-04-08 la 22:36. Motivul: reclama
stefanhome este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-04-08, 16:40   #4
Mare Maestru
Medic Dentist
Fara status, ce nu pricepi?!

.

Citat:
Publicat initial de stefanhome View Post
si multi medici care se respecta si vor un lucru de calitate...
pana mea, m-ai spart; pa' ce nu s-ar respecta oricne daca ar avea bani?

da' asta suna maimult a parvenistism eftin, daca ai masheena mercedes si stai la camin inseamna ca esti cioclu de se respetca deci in concluziune luati va merce desuri sa va respectati.

respetc
.
Vechi 02-04-08, 16:48   #5
SUNT BANAT!
Fara status.

.

aveti dreptate nu toata lumea isi permite sa isi ia un mercedes ar si culmea, sunt autoclave de varf si pot sa si argumentez de ce sunt cele mai bune din lume: sunt cele mai rapide 25 min un ciclu complet, au 10 ani garantie pe generatorul de abur si camera de sterilizare + multe alte componente, au camera dreptunghiulara pt o incarcare optima cu pungi si containere, usa este culisanta pt o siguranta mai buna in utilizare, bazin incorporat pt recirculare apa distilata-nu are nevoie de scurgere, service rapid oriunde in tara in cateva ore etc...
.
Vechi 02-04-08, 16:56   #6
Moderator eugenol
Medic Dentist
Fara status.

.

stefan, mesajele tale suna clar a reclama, lucru interzis pe aici (bineinteles ca nu ai citit regulamentul, esti prea ocupat cu vanzarile!).
Vechi 02-04-08, 17:19   #7
Mare Maestru
Medic Dentist

.

oare nu se cheama snobism sa castigi sa zicem, 10miiE/an si sa-ti ingropi 7 intr-un autoclav de ala care are costurile de intretinere mai mari decat un casco la masina?

alea sunt preturi pentru aia de pun nene portzolanu cu 8 sute-1000E, nu pentru izmenele noastre peticite.
.
Vechi 02-04-08, 17:33   #8
SUNT BANAT!
Fara status.

.

vi se pare mult sa dati 250 euro/an costuri de intratinere pentru un autoclav care va sterilizeaza instrumentarul in fiecare zi si va si garanteaza cu procesul documentat ca ce iese de acolo iese staril? acum chiar ca mi se pare bataie de joc, nu tineti deloc la sanatatea pacientilor ! poate sa fie chiar copilul dumneavoastra pe scaun, va ganditi numai la castiguri si atat, va luati tot ce este mai ieftin si numai atunci cand sunteti obligati! este o investitie pe termen lung si conteaza foarte mult sa fie un echipament de calitate si care functioneaza 365 zile pe an fara probleme; daca pica sterilizatorul numai munciti in zilele respective? si nu sunt un parvenit sau unu care vrea sa va ia banii, insa ca sa fiu la acelasi nivel de pret cu unul ....... sau alta marca mult mai inferioara tb sa merg pe adaos minim obtinut de la fabrica din ..... si este de intrare pe piata

Modificat ultima data de nico; 02-04-08 la 22:40. Motivul: reclama
.
Vechi 02-04-08, 17:50   #9
Mare Maestru
Medic Dentist

.

250 de euro nu ar fi mult, daca mi-ai vinde si autoclavul la 1000E; cum ti-am mai zis, e ca si cum ai vinde aur in somalia; daca rationezi, ai ca: un dentist suedez castiga de rupe fata de un amarat de dintar autohton ca mine; autoclavele alea sunt facute sa se vanda pentru piata lor, dar mai gasiti si snobi pe la noi care se strang din qr si mananca apa cu faina 2 ani sa aiba prostia aia la cabinet de dragu mese_ri i; vrem parfum..da' nene, cu 5 lei caria nu se pUate.

chiar, pe bune, tu chiar crezi ca noi castigam asa cu caruta iepuroii?
.
Vechi 02-04-08, 17:57   #10
Moderator eugenol
Medic Dentist
Fara status.

.

stefan, sunt doar curios, esti stomatolog/dentist?
Vechi 02-04-08, 18:02   #11
SUNT BANAT!
Fara status.

.

sunt economist
dar exista credite si toata europa asa functioneaza
.
Vechi 02-04-08, 18:06   #12
Moderator eugenol
Medic Dentist
Fara status.

.

stefane, sorry, ne vei parasi curand!
Acesta e un forum dedicat EXCLUSIV medicilor stomatologi.
Daca aveai bunul simt citeai asta inainte sa ne agasezi cu reclama ta agresiva, si sa ne mai si jignesti la gramada pe toti la modul asta!

Citat:
Publicat initial de stefanhome View Post
acum chiar ca mi se pare bataie de joc, nu tineti deloc la sanatatea pacientilor !
Vechi 02-04-08, 18:06   #13
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
statusless...

.

s-a rezolvat
Vechi 02-04-08, 18:27   #14
Mare Maestru
Medic Dentist

.

hai mah, mai lasati'l, ca nu vedeti, ne cred toti rasa de avuti la care le curg iepuroii din buzunare; pUate se mai convinge si el cat de cat ca nu e asa si ca ne uitam si ca lat costa o pensa, sa nu mai vorbim acum de autoclave care costa cat o masina desi tehnologia din ele e mai putina decat intr-un ceas
.
Vechi 26-06-09, 14:11   #15
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.

.

Si pe mine m-ar interesa care ar fi costurile de servis la achizitionarea unui autoclav nou.

Exista deoabicei serviciul de servis acordat de firma de la care il cumperi? Sau trebuie sa apelezi la alte firme?

Eu a-si cumpara unul la care sa existe un servis foarte bun, dar sa nu se apropie totusi de 500€ pe an.
mihai_w3 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 26-06-09, 22:05   #16
Mare Maestru
Medic Dentist

.

voi sunteti nebuni mah cu service de 500E pe an; revizia la o masina medie se face la 1-2 ani depinde la cat de mult mergi cu ea si costa in jur de 10 mileoane;

nu va e mila de banii aia de-i transpirati, sa-i aruncati pe apa sambetei; chiar n-aveti putin simt al valorii lucrurilor?!!
.
Vechi 13-10-09, 01:36   #17
Companie comerciala
Societate comerciala
Fara status.

.

Are dreptate drLouis. Eu fac service si pot sa spun ca sunt autoclave pe care le-am instalat dar nu am mai auzit de ele 1-2 ani sau cel putin 500 cicluri cand cere softul o verificare generala . Pur si simplu medici respecta recomandarile producatorului si ale mele. Nu-i OBLIGATORIU sa dai 7-8 mii euro ci doar sa respecti niste cerinte impuse de producator.
Cristea IULIAN este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
36, acordat, autoclav, bani, buna, calitate, cas, cos, costurile, cumpara, cumperi, firma, firme, home, intretinere, lucru, masina, medici, mine, noastre, nou, plati, platit, preturi, pun, respectati, spart

Uneltele subiectului

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
Diagnoza si sfaturi intretinere masini VW-AUDI.AG Dr. Anton Activitati civice 29 13-06-08 12:21
Omologare Autoclav second ? Nick006 Jurisprudenta 3 21-05-08 23:20
autoclav second dumitrescu alina Sterilizarea 4 17-11-07 00:26
Considerente financiare RO - Germania, cursuri costuri opreabogdan Perfectionare 28 04-11-07 12:00
autoclav mireadiana Sterilizarea 1 24-08-07 21:25

Timpul este GMT +3. Acum este: 16:22.

Alegeti schema de culori preferata: