| | |
10-03-08, 10:30
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 costuri anuale de intretinere la autoclav i-am intrebat pe cei de la Getinge ce costuri anuale de intretinere are autoclavul lor, si mi-au spus ca pt. a pastra garantia, trebuie facut anual un service cu schimbarea garniturilor, care costa 500 euro.  500 euro/an, mie mi se pare cam mult...
voi ce costuri anuale de intretinere ati avut la autoclav ( garnituri, filtre si alte cele...)?
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
02-04-08, 15:52
|
#3 | | SUNT BANAT!
.
| - : 0 -si cand iti cumperi un VOLVO costurile de intretinere sunt pe masura (apropo ca sunt Suedeze), sunt cele mai bune autoclave din lume de aceea au si 10 ani garantie
-acum sunt si la oferta ..............................
-in cunostinta de cauza va spun ca au inceput sa se vanda destul de bine si multi medici care se respecta si vor un lucru de calitate, dar care mai este si la acelasi pret cu altele au ales ................................ Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/sterilizarea/3292-costuri-anuale-intretinere-autoclav/
-costurile de intretinere anuale sunt intre 240 si 480 euro (conteaza cat de mult sunt si intretinute-sa se puna numai apa distilata, sa fie curatata periodic camera sterilizatorului si garnitura camerei sa fie curatata costurile pot fi minime)
-parerea mea este ca in curand o sa se puna accentul foarte mult pe sterilizare mai ales cu normele astea europene
-
Modificat ultima data de nico; 02-04-08 la 22:36.
Motivul: reclama
|
| |
.
02-04-08, 16:40
|
#4 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de stefanhome si multi medici care se respecta si vor un lucru de calitate... | pana mea, m-ai spart; pa' ce nu s-ar respecta oricne daca ar avea bani?
da' asta suna maimult a parvenistism eftin, daca ai masheena mercedes si stai la camin inseamna ca esti cioclu de se respetca  deci in concluziune luati va merce desuri sa va respectati.
respetc |
| |
.
02-04-08, 16:56
|
#6 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 stefan, mesajele tale suna clar a reclama, lucru interzis pe aici (bineinteles ca nu ai citit regulamentul, esti prea ocupat cu vanzarile!).
__________________ It's about people. |
| |
.
02-04-08, 17:33
|
#8 | | SUNT BANAT!
.
| - : 0 vi se pare mult sa dati 250 euro/an costuri de intratinere pentru un autoclav care va sterilizeaza instrumentarul in fiecare zi si va si garanteaza cu procesul documentat ca ce iese de acolo iese staril? acum chiar ca mi se pare bataie de joc, nu tineti deloc la sanatatea pacientilor ! poate sa fie chiar copilul dumneavoastra pe scaun, va ganditi numai la castiguri si atat, va luati tot ce este mai ieftin si numai atunci cand sunteti obligati! este o investitie pe termen lung si conteaza foarte mult sa fie un echipament de calitate si care functioneaza 365 zile pe an fara probleme; daca pica sterilizatorul numai munciti in zilele respective? si nu sunt un parvenit sau unu care vrea sa va ia banii, insa ca sa fiu la acelasi nivel de pret cu unul ....... sau alta marca mult mai inferioara tb sa merg pe adaos minim obtinut de la fabrica din ..... si este de intrare pe piata
Modificat ultima data de nico; 02-04-08 la 22:40.
Motivul: reclama
|
| |
.
02-04-08, 17:50
|
#9 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 250 de euro nu ar fi mult, daca mi-ai vinde si autoclavul la 1000E; cum ti-am mai zis, e ca si cum ai vinde aur in somalia; daca rationezi, ai ca: un dentist suedez castiga de rupe fata de un amarat de dintar autohton ca mine; autoclavele alea sunt facute sa se vanda pentru piata lor, dar mai gasiti si snobi pe la noi care se strang din qr si mananca apa cu faina 2 ani sa aiba prostia aia la cabinet de dragu mese_ri i; vrem parfum..da' nene, cu 5 lei caria nu se pUate.
chiar, pe bune, tu chiar crezi ca noi castigam asa cu caruta iepuroii? |
| |
.
02-04-08, 17:57
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 stefan, sunt doar curios, esti stomatolog/dentist?
| |
.
02-04-08, 18:06
|
#12 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 stefane, sorry, ne vei parasi curand!
Acesta e un forum dedicat EXCLUSIV medicilor stomatologi.
Daca aveai bunul simt citeai asta inainte sa ne agasezi cu reclama ta agresiva, si sa ne mai si jignesti la gramada pe toti la modul asta! Citat:
Publicat initial de stefanhome acum chiar ca mi se pare bataie de joc, nu tineti deloc la sanatatea pacientilor ! |
| |
.
26-06-09, 22:05
|
#16 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 voi sunteti nebuni mah cu service de 500E pe an; revizia la o masina medie se face la 1-2 ani depinde la cat de mult mergi cu ea si costa in jur de 10 mileoane;
nu va e mila de banii aia de-i transpirati, sa-i aruncati pe apa sambetei; chiar n-aveti putin simt al valorii lucrurilor?!! |
| |
.
 | | Tag-uri | 36, acordat, autoclav, bani, buna, calitate, cas, cos, costurile, cumpara, cumperi, firma, firme, home, intretinere, lucru, masina, medici, mine, noastre, nou, plati, platit, preturi, pun, respectati, spart  | Timpul este GMT +3. Acum este: 16:22. |