| | 1Multumiri -
1 Scris de eugenol man |
29-06-10, 00:53
|
#1 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce soft de cabinet folositi ? Buna seara,
Acum, cu criza asta am mai mult timp sa imi ordine in pacienti ...
Si vreau sa imi cumpar un program din asta ptr cabinet.
In afara de astea de care s-a scris deja, ce mai cunoasteti/folositi ?
De ex, Brildent folosestee cineva ?
La cat e de scump tare curios sunt cum e ...
multumesc,
Pop! |
| |
.
30-06-10, 19:24
|
#3 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de sorsirbu | In afara de astea de care s-a scris deja, ce mai cunoasteti/folositi ?
Pe langa asta topicurile sunt, in general, vechi.
Si ma intereseaza informatie mai completa decat eu fol x.
Dc e sa dau un ban vreau sa stiu si ptr ce, adica ce ofera, cum merge, cum e suportul (dc e) etc. |
| |
.
30-06-10, 21:36
|
#4 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 e simplu: cauti softuri ceri demo. te joci cu ele. iti place cumperi. te ajuta cu ceva sa iti spun ca mie imi place cutare soft? e ca la masini: si cu bmw si cu logan ajungi tot acolo... evident ca sunt diferente. nu trebuie sa dai bani ca sa primesti un demo. spor.
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
30-06-10, 23:21
|
#5 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.Pop Buna seara,
Acum, cu criza asta am mai mult timp sa imi ordine in pacienti ...
Si vreau sa imi cumpar un program din asta ptr cabinet.
In afara de astea de care s-a scris deja, ce mai cunoasteti/folositi ?
De ex, Brildent folosestee cineva ?
La cat e de scump tare curios sunt cum e ...
multumesc,
Pop! | noi folosim brildent - 5 posturi
server/tot tacamul, e un bijoux. are o gramada de optiuni pe care noi din pacate nu le folosim
suportul este exemplar, cel putin la noi ca de fiecare data s-a deplasat cineva cand nu s-a putut realiza prin remote toata treaba |
| |
.
03-07-10, 22:16
|
#7 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drdream noi folosim brildent - 5 posturi
server/tot tacamul, e un bijoux. are o gramada de optiuni pe care noi din pacate nu le folosim
suportul este exemplar, cel putin la noi ca de fiecare data s-a deplasat cineva cand nu s-a putut realiza prin remote toata treaba | Mie, personal, mi se pare foarte scump ptr un soft stomatologic. Cand zic asta il compar cu softuri straine, ptr mine alea reprezinta etalonul. De asta am si intrebat ce face si cum.
M-am uitat pe siteul lor dar sunt doar niste poze. Eu as vrea sa ma joc cu un demo. Sepoate asa ceva ? |
| |
.
05-07-10, 10:46
|
#8 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.Pop Mie, personal, mi se pare foarte scump ptr un soft stomatologic. Cand zic asta il compar cu softuri straine, ptr mine alea reprezinta etalonul. De asta am si intrebat ce face si cum.
M-am uitat pe siteul lor dar sunt doar niste poze. Eu as vrea sa ma joc cu un demo. Sepoate asa ceva ? | da-mi nr. tau de tel pe privat si il pases la cei de la brildent |
| |
.
12-07-10, 23:17
|
#9 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drdream da-mi nr. tau de tel pe privat si il pases la cei de la brildent | N-am numarul suficient de mesaje ca sa trimit PM.
O sa le trimit eu un email.
Multumesc.
Alte softuri/pareri ? |
| |
.
07-08-10, 22:57
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cel care spunea ca foloseste programul lucra la firma respectiva si era primul lui mesaj. Celalalt user avea din primele 5 mesaje 4 care laudau softul respectiv. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/soft-medical/11166-soft-cabinet-folositi/
Urmand cai ascunse numai de noi stiute am putut identifica acesti useri ca fiind afiliati producatorului.
Daca esti medic (si ai dovedit-o prin mesajele pe care le-ai postat deja) si iti exprimi parerea despre un produs/serviciu este permis si binevenit. Daca ai interese (financiare sau alt fel) directe sau indirecte din acest lucru atunci nu e ok si nu e permis.
eugenolul traieste EXCLUSIV din reclama si bunavointa. Fara prima nu prea mai facem fata cu a doua.
Exista inca situatii la limita (medici cu multe mesaje pe forum care sunt colaboratori pt producatori sau distribuitori) pe care inca nu am gasit o modalitate sa le abordam, dar lucram la asta.
Multumesc ca ai pus intrebarea asta. |
| |
.
14-08-10, 15:51
|
#12 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 M-am enervat!
Am cerut demo de la qdental :
lectie de marketing cum ca tarile din vest au o strategie aseamanatoare cu a lor si nu ofera demo ...
Serios ?
Am cerut demo de la astia de mai sus cu ivory:
mi-au dat o parola care nu functioneaza si niste raspunsuri minimale si din care nu am inteles mare lucru ...
plus brill dent:
acceasi poveste cu demo, dar macar nu mi-au dat nici un fel de lectie ...
au fost cei mai profesionisti in raspunsul lor
dezamagitor!!!
cred ca ma apuc sa caut unul in engleza ...
--------------------------
--------------------------
"Urmand cai ascunse numai de noi stiute am putut identifica acesti useri ca fiind afiliati producatorului. "
asta a sunt foarte amuzant  )
ai o caracatita in acvariu ?  ) |
| |
.
17-08-10, 16:01
|
#13 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sorsirbu e simplu: cauti softuri ceri demo. te joci cu ele. iti place cumperi. te ajuta cu ceva sa iti spun ca mie imi place cutare soft? e ca la masini: si cu bmw si cu logan ajungi tot acolo... evident ca sunt diferente. nu trebuie sa dai bani ca sa primesti un demo. spor. | Intradevar sunt toate diferite dar cred ca nu asta e idea sa te joci cu demouri, inainte de toate trebuie sa ofere o siguranta maxima, trebuie sa am siguranta ca dupa ce am lucrat mult in acel soft si am introdus o multime de date sa nu le pierd. Eu personal folosesc WYWDENT, am 1600 de pacienti introdusi si este foarte stabil cu o multime de optiuni. |
| |
.
22-08-10, 17:39
|
#15 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu am instalat MycDent,un soft bunic el care inlocuieste arhaicele fise,are si evidenta platilor si este practic si dragut si nu f scump.Il are ~~~~~ parca,eu de acolo l-am luat acum 6 ani
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
 | | Tag-uri | 36, afara, buna, directe, dovedit, exclusiv, financiare, firma, foloseste, forum, gasi, gasit, limita, lucram, lucru, medic, medici, mesaj, mesaje, mesajele, permis, posta, prima, primele, primul, producatorului, programul, reclama  | Timpul este GMT +3. Acum este: 01:24. |