Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Ce soft de cabinet folositi ?

discutie din eugenol.ro : Buna seara, Acum, cu criza asta am mai mult timp sa imi ordine in pacienti ... Si vreau sa ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Recenziilor > Recenzii eugenol > Soft medical
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Like Tree1Multumiri
  • 1 Scris de eugenol man

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 29-06-10, 00:53   #1
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default Ce soft de cabinet folositi ?

Buna seara,

Acum, cu criza asta am mai mult timp sa imi ordine in pacienti ...
Si vreau sa imi cumpar un program din asta ptr cabinet.

In afara de astea de care s-a scris deja, ce mai cunoasteti/folositi ?
De ex, Brildent folosestee cineva ?
La cat e de scump tare curios sunt cum e ...

multumesc,
Pop!
dr.Pop este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-06-10, 17:48   #2
Maestru
MD Endodont
Fara status.

.

daca tot ai timp incearca sa folosesti functia search a forumului. extrem de utila. Primul pas il fac eu: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

mai departe te descurci tu
Vechi 30-06-10, 19:24   #3
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de sorsirbu View Post
daca tot ai timp incearca sa folosesti functia search a forumului. extrem de utila. Primul pas il fac eu: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

mai departe te descurci tu

Pe langa asta topicurile sunt, in general, vechi.
Si ma intereseaza informatie mai completa decat eu fol x.
Dc e sa dau un ban vreau sa stiu si ptr ce, adica ce ofera, cum merge, cum e suportul (dc e) etc.
dr.Pop este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-06-10, 21:36   #4
Maestru
MD Endodont
Fara status.

.

e simplu: cauti softuri ceri demo. te joci cu ele. iti place cumperi. te ajuta cu ceva sa iti spun ca mie imi place cutare soft? e ca la masini: si cu bmw si cu logan ajungi tot acolo... evident ca sunt diferente. nu trebuie sa dai bani ca sa primesti un demo. spor.
Vechi 30-06-10, 23:21   #5
Mare Maestru
Medic Stomatolog
dreamy'

.

Citat:
Publicat initial de dr.Pop View Post
Buna seara,

Acum, cu criza asta am mai mult timp sa imi ordine in pacienti ...
Si vreau sa imi cumpar un program din asta ptr cabinet.

De ex, Brildent folosestee cineva ?
La cat e de scump tare curios sunt cum e ...

multumesc,
Pop!
noi folosim brildent - 5 posturi
server/tot tacamul, e un bijoux. are o gramada de optiuni pe care noi din pacate nu le folosim

suportul este exemplar, cel putin la noi ca de fiecare data s-a deplasat cineva cand nu s-a putut realiza prin remote toata treaba
drdream este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-07-10, 23:15   #6
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default Open Dental

salutare am luat si eu acest program Opendental lam instalat dar nu reusesc la o conectare zice ceva de database nustiu cum sa fac sa mearga programu
adryan este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-07-10, 22:16   #7
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de drdream View Post
noi folosim brildent - 5 posturi
server/tot tacamul, e un bijoux. are o gramada de optiuni pe care noi din pacate nu le folosim

suportul este exemplar, cel putin la noi ca de fiecare data s-a deplasat cineva cand nu s-a putut realiza prin remote toata treaba
Mie, personal, mi se pare foarte scump ptr un soft stomatologic. Cand zic asta il compar cu softuri straine, ptr mine alea reprezinta etalonul. De asta am si intrebat ce face si cum.
M-am uitat pe siteul lor dar sunt doar niste poze. Eu as vrea sa ma joc cu un demo. Sepoate asa ceva ?
.
Vechi 05-07-10, 10:46   #8
Mare Maestru
Medic Stomatolog
dreamy'

.

Citat:
Publicat initial de dr.Pop View Post
Mie, personal, mi se pare foarte scump ptr un soft stomatologic. Cand zic asta il compar cu softuri straine, ptr mine alea reprezinta etalonul. De asta am si intrebat ce face si cum.
M-am uitat pe siteul lor dar sunt doar niste poze. Eu as vrea sa ma joc cu un demo. Sepoate asa ceva ?
da-mi nr. tau de tel pe privat si il pases la cei de la brildent
drdream este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-07-10, 23:17   #9
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de drdream View Post
da-mi nr. tau de tel pe privat si il pases la cei de la brildent
N-am numarul suficient de mesaje ca sa trimit PM.
O sa le trimit eu un email.
Multumesc.

Alte softuri/pareri ?
.
Vechi 06-08-10, 20:54   #10
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Am primit pe email mesajele uerilor Daraba Raluca si Adrian Moraru.
Primul e intr-adevar o reclama, dar tot nu vad de ce s-ar sterge.
Pana la urma menirea unui formu nu e sa informeze ?

Al doilea mesaj spunea doar ca foloseste softul caruia i se face reclama.
deci dc eu zic ca X soft e nu stiu cum aia inseamna ca e reclama si postul meu e sters ?
cum vine asta ?
.
Vechi 07-08-10, 22:57   #11
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Cel care spunea ca foloseste programul lucra la firma respectiva si era primul lui mesaj. Celalalt user avea din primele 5 mesaje 4 care laudau softul respectiv.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/soft-medical/11166-soft-cabinet-folositi/
Urmand cai ascunse numai de noi stiute am putut identifica acesti useri ca fiind afiliati producatorului.

Daca esti medic (si ai dovedit-o prin mesajele pe care le-ai postat deja) si iti exprimi parerea despre un produs/serviciu este permis si binevenit. Daca ai interese (financiare sau alt fel) directe sau indirecte din acest lucru atunci nu e ok si nu e permis.

eugenolul traieste EXCLUSIV din reclama si bunavointa. Fara prima nu prea mai facem fata cu a doua.

Exista inca situatii la limita (medici cu multe mesaje pe forum care sunt colaboratori pt producatori sau distribuitori) pe care inca nu am gasit o modalitate sa le abordam, dar lucram la asta.

Multumesc ca ai pus intrebarea asta.
titiluka i-a placut /a multumit.
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 14-08-10, 15:51   #12
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

M-am enervat!

Am cerut demo de la qdental :
lectie de marketing cum ca tarile din vest au o strategie aseamanatoare cu a lor si nu ofera demo ...
Serios ?

Am cerut demo de la astia de mai sus cu ivory:
mi-au dat o parola care nu functioneaza si niste raspunsuri minimale si din care nu am inteles mare lucru ...

plus brill dent:
acceasi poveste cu demo, dar macar nu mi-au dat nici un fel de lectie ...
au fost cei mai profesionisti in raspunsul lor

dezamagitor!!!

cred ca ma apuc sa caut unul in engleza ...
--------------------------
--------------------------
"Urmand cai ascunse numai de noi stiute am putut identifica acesti useri ca fiind afiliati producatorului. "

asta a sunt foarte amuzant )
ai o caracatita in acvariu ? )
.
Vechi 17-08-10, 16:01   #13
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de sorsirbu View Post
e simplu: cauti softuri ceri demo. te joci cu ele. iti place cumperi. te ajuta cu ceva sa iti spun ca mie imi place cutare soft? e ca la masini: si cu bmw si cu logan ajungi tot acolo... evident ca sunt diferente. nu trebuie sa dai bani ca sa primesti un demo. spor.
Intradevar sunt toate diferite dar cred ca nu asta e idea sa te joci cu demouri, inainte de toate trebuie sa ofere o siguranta maxima, trebuie sa am siguranta ca dupa ce am lucrat mult in acel soft si am introdus o multime de date sa nu le pierd. Eu personal folosesc WYWDENT, am 1600 de pacienti introdusi si este foarte stabil cu o multime de optiuni.
Milas Ovidiu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 22-08-10, 17:20   #14
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Multumesc celor care mi-au trimis mesaje de recomandare pentru un soft sau altul. Ma gandesc totusi ca ar fi mai bine sa le publicati aici pe forum, sa le vada si altii.

Din pct meu de vedere situatia sta asa:
- qdental s-a descalificat singur din 2 motive, nu are demo si are o atitudine foarte nepotrivita;
- brildent pare ok dar e prea scump si nici ei nu au demo;
- ivory ofera demo (cred ,,,) dar nu stiu sa vb cu clientul;

o sa cer demo si la wywdent desi parca am mai ceut odata. siteul lor nu promite prea multe insa ... la fel si la prodent

nu inteleg de ce producatorii nu ofera un demo. eu am patit cu softuri ca pur si simplu nu mergeau pe anumite calc sau in anumite situatii. mai multe am cumparat la un mom dat un soft (de casa nu ptr cabinet) care nu avea functionalitatiile trecute pe site. de atunci am devenit foarte pretentios la cumparat soft. sunt atatea, de ce sa sar repede pe primul care apare ?

si revenind la ideea de demo: multi zic ca fac prezentarri. asta inseamna timpul meu si cel mai probabil trecut foarte in mare prin soft. eu vreau sa ma joc cu el sa vad ca merg toate chestiile, ca nu are probleme de vreaun fel etc etc.
cu ce ma ajuta o prezentare in situatia asta ?

si ptr cei care fac softuri si citesc aici: faceti dragilor demo! probabil o sa aveti si vanzari mai mari asa mai ales dc ce munciti e de calitate ...
dar e problematic cu munca, asa-i ?
.
Vechi 22-08-10, 17:39   #15
Maestru
Medic Stomatolog
prosthetically challenged =))

.

Eu am instalat MycDent,un soft bunic el care inlocuieste arhaicele fise,are si evidenta platilor si este practic si dragut si nu f scump.Il are ~~~~~ parca,eu de acolo l-am luat acum 6 ani
Vechi 23-08-10, 20:04   #16
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

mycdent e destul de ok si pretul pe la 300 si ceva de euro si poti sa descarci si demo si sa il cumperi direct de pe site. :
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Vechi 19-11-10, 11:53   #17
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

recomand DentManager
ovidiuM este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-11-10, 14:24   #18
Initiat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

cat costa ?
drShimoN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-12-10, 11:44   #19
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

m-ar interesa si pe mine un astfel de soft, cat costa acel dentmanager..vreau unul cat mai simplu si usor de folosit si sa nu coste o avere!!!!
madeea este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
36, afara, buna, directe, dovedit, exclusiv, financiare, firma, foloseste, forum, gasi, gasit, limita, lucram, lucru, medic, medici, mesaj, mesaje, mesajele, permis, posta, prima, primele, primul, producatorului, programul, reclama

Uneltele subiectului

Timpul este GMT +3. Acum este: 01:24.

Alegeti schema de culori preferata: