discutie din eugenol.ro : am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de ...
am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de protectie. Am simtit ca mi-a sarit sange pe fata, in ochi...acum ma innebunesc...
am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de protectie. Am simtit ca mi-a sarit sange pe fata, in ochi...acum ma innebunesc...
Prevenirea hepatitei B este posibila in masura in care nu ati fost infectat cu virusul. Daca ati fost infectat, sunt disponibile tratamente pentru Link [Necesita inregistrare pentru acces.].
__________________ O proteza partial mobilizabila actioneaza ca un aparat ortodontic , dar nu este dorit sa o faca ( A. Kantorwicz 1924 ) Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
stai linistita ca virusul nu se trasmite chiar asa de usor (desi in comparatie cu HIV si virusul hepatic C,se ia mult mai usor).Conteaza cantitatea de sange infestat cu care intri in contact,nr de virusi existenti in acea cantitate de sange,virulenta acestora,starea de imunizare a ta din acel momemt.Exista 0,3% sanse sa te contaminezi prin intepare(deci ,gandeste-te ca prin cornee,sansele sunt mult mai mici de contaminare decat prin contact direct sange contaminat-sange sanatos)....