Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

hepatita b!!! s.o.s.

discutie din eugenol.ro : am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Sfat URGENT!
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Like Tree1Multumiri
  • 1 Scris de dzStom

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 14-07-10, 03:36   #1
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default hepatita b!!! s.o.s.

am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de protectie. Am simtit ca mi-a sarit sange pe fata, in ochi...acum ma innebunesc...
rania este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 14-07-10, 08:45   #2
Initiat
Student M. Dentara
tks

.

Citat:
Publicat initial de rania View Post
am slefuit...(am finisat , mai corect spus) o obturatie.Papila sangera, pacientul are hepatita b, eu nu purtam ochelarii de protectie. Am simtit ca mi-a sarit sange pe fata, in ochi...acum ma innebunesc...
Prevenirea hepatitei B este posibila in masura in care nu ati fost infectat cu virusul. Daca ati fost infectat, sunt disponibile tratamente pentru Link [Necesita inregistrare pentru acces.].

Nu toate persoanele infectate cu virusul hepatitei B au nevoie de tratament medicamentos.Link [Necesita inregistrare pentru acces.] Numai medicul dvs. poate decide acest lucru. Tratamentele eficiente impotriva hepatitei B sunt disponibile numai la indicatia medicului. Nu trebuie sa luati niciodata produse pentru tratarea hepatitei, inclusiv produse naturiste si vitamine, cu exceptia celor recomandate de medic, deoarece unele ierburi si vitamine pot afecta ficatul.Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Desi Link [Necesita inregistrare pentru acces.] nu se poate vindeca, exista medicamente pentru tratarea acesteia.Link [Necesita inregistrare pentru acces.] Exista doua tipuri de medicamente disponibile pentru tratamentul hepatitei cronice B: Link [Necesita inregistrare pentru acces.] si Link [Necesita inregistrare pentru acces.].Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

fuga la medic si asteptam , noutati cu gand bun!
bonasera01 i-a placut /a multumit.
.
Vechi 14-07-10, 11:33   #3
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.

stai linistita ca virusul nu se trasmite chiar asa de usor (desi in comparatie cu HIV si virusul hepatic C,se ia mult mai usor).Conteaza cantitatea de sange infestat cu care intri in contact,nr de virusi existenti in acea cantitate de sange,virulenta acestora,starea de imunizare a ta din acel momemt.Exista 0,3% sanse sa te contaminezi prin intepare(deci ,gandeste-te ca prin cornee,sansele sunt mult mai mici de contaminare decat prin contact direct sange contaminat-sange sanatos)....
mase este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
ac, acte, cantitatea, con, contact, conteaza, direct, exista, hepa, hepatita, hiv, medicamente, mici, obtura, obturatie, ochi, pacientul, pro, protectie, pur, purtam, sanatos, sanse, slefuit, treatment

Uneltele subiectului

LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/sfat-urgent/11258-hepatita/
Publicat de For Type Data
hepatita b!!! s.o.s. - RSShunt.ro This thread Refback 15-07-10 02:05

Timpul este GMT +3. Acum este: 10:56.

Alegeti schema de culori preferata: