mi-am gasit topicul cred: :-))))
Culmea nesimtirii:
- acu vreo 5 ani, inca faceam garzi
stomatologice, dormeam la cabinet:
- vine un pacient la 4 dimineata si ma trezeste pt.
o "Urgenta"!!!!
- avea avion la 07:00 si un meeting f.f.f.f.
important... tipul era imbracat la costum (parea
scump), aranjat, stilat etc...
- sa-i fac DETARTRAJ ca nu se poate prezenta
asa la meeting
- ... evident am refuzat razand cu voce tare, el insa era DISPERAT si m-a amentintat ca ma da in judecata si o sa-mi ceara despagubiri daca nu-i iese afacerea.
- avea tone de tartru, se vedea de la o posta
- nici o data nu am savurat mai mult sa refuz un pacient... hihihihi
Scris dupa 40 minutes:
Funny:
1)
Pacienta 16 ani, vine cu parintii ei si prietenul noaptea pe la 3:
- nu mai poate inchide gura (Luxatie)
- repozitonez dupa Hipocrates, plecand de la idea ca s-a intamplat de la cascat ii zic sa evite sa caste etc...
- taica-sau mai in gluma mai in serios, dar destul de suparat zice: nu-i de la cascat, este de la sex oral :-))!!!!! interzicetii dumneavoastra, ca pe mine nu ma asculta
2)
Prostituata vine cu pestele, tot noaptea
- Prostituata avea dureri nasoale de masea
- erau din romania, eu n-am zis ca sunt si eu
roman si ca-i inteleg, deoarece n-avea
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]">asigurare
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/relatia-pacientii/371-urgentele/
si nu vroiam sa se milogeasca de mine sa-i
tratez gratuit
- avea carii multiple, si la 2 masele pulpita
- le fac un cost-estimate pt. 1) pansament cu Eugenol, 2) exstirpare vitala 3) varianta cea mai ieftina: rezeta cu analgetic
- Prostituata: disperata: ce sa fac, ce sa fac???... n-am bani....sa fac doar un dinte, cu celalalt sa mai astept??
- Pestele: Stii ceva? M-am saturat sa mi te vaiti ca te doare maseaua in timp ce mi-o ****!!!
Platesc eu si gata. Dar vreau spectacol cand ne intoarcem!!!
.... ce bine ca aveam masca pe mine si nu se vedea zambetul/rasul!!!
Scris dupa 25 minutes:
Nasol (pt. mine):
Betiv, rupt de beat cu fata rupta dupa cazatura pe fata... statea intins pe o parte... Nu era nevoie de anestezie locala s-ai cos fata... numai simtea oricum nimic... in schimb simt eu ceva cald pe picior, ma uit... urinase pe mine in somn!!! bleax!!!
Nasol (pt. ceilalti)
- baba dementa, insa foarte mobila
- nu mai stiu dece a fost internata la noi dar noaptea intra in toate camerele si se suia la alti pacienti in pat.... iar o data si-a facut nevoiile (cele mari) pe o pacienta "leguma" de la geriatrie