Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    


Regulile eugenol.ro
Regulile forumului
Pentru a continua, trebuie sa fiti de acord cu urmatoarele reguli:

Regulile forumului

Inregistrarea este gratuita dar conditionata de respectarea regulilor "casei" de mai jos. Daca sunt ok bifati casuta Sunt de acord cu termenii si conditiile forumului si apasati butonul 'Inregistrare'. Reveniti la pagina principala aici

TERMENII, CONDITIILE SI REGULAMENTUL EUGENOL

Nu sunteti medic si aveti intrebari? Consultatii stomatologice online gasiti doar pe Sfatul Stomatologului.ro!

Motto eugenol.ro: A invata sa stii, sa faci, sa fii si sa traim impreuna


Spiritul eugenol:
- ajuta-ti colegii si te vei ajuta pe tine
- pot lucra mai bine (in conditiile date)

Introducere:
eugenol.ro de la adresa URL www.eugenol.ro/forum (denumit in continuare eugenol.ro) este creat si administrat de Neatu Mihail Sebastian PFA. Email de contact: administrator at eugenol. ro Adresa postala: Bucuresti., sector 5, str. Valea Hartibaciului, nr. 6 ;
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de eugenol.ro, acest lucru este echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor, conditiilor si regulamentului de mai jos.
Acesti termeni, conditii si regulamentul se pot modifica din timp in timp fara aviz prealabil. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a ramane la curent cu datele de aici.


A. Cine se poate inscrie pe eugenol.ro?
Daca sunteti medic stomatolog (dentist) sau student la medicina dentara indiferent de asociatia din care faceti parte, nivelul pregatire, locul unde practicati, daca practicati sau nu, sunteti invitat sa faceti parte din comunitatea eugenol. Cu exceptia acestui regulament (ce are ca scop doar asigurarea unui climat civilizat si organizat de discutii) comunitatea eugenol isi stabileste singura si independent, propriile valori.
Tehnicienii dentari, studentii la tehnica dentara precum si tinerii ce aspira la profesia de medic dentist sau tehnician dentar sunt de asemeni invitati sa se inscrie.
Medicii indiferent de specialitate pot participa dar sunt incurajati sa se inscrie in http://www.haluce.ro forumul dedicat medicilor.
Asistentele medicale pot participa dar sunt incurajate sa se inscrie in forumul special pentru asistenti http://www.injectia.ro
SUGESTIE: Din panoul de control puteti alega se va inscrieti in grupul studentilor (NUMAI pentru studenti), al tehnicienilor dentari.

Pentru persoane juridice cu obiect de activitate comerciala:
Acestea sunt rugate sa foloseasca email-ul oficial (pentru a dovedi ca sunt indreptatiti sa faca acest cont). De asemeni sunt rugate sa se inscrie cu numele acestora pe forum, sau sa treaca in semnatura datele de identificare (nume, functia in firma).
Participarea acestora la discutii se poate face acordand informatii generice despre clasa de produse si NU despre produsele/serviciile proprii. Orice alta interactiune inclusiv mesaje private/emailuri nesolicitate sunt considerate reclama si atrag sanctiuni maxime.
Pentru a informa membrii forumului aveti la dispozitie subiecte, recenzii sponsorizate, bannere, concursuri. Va rog sa ma contactati pentru o oferta de reclama pe forum.

NOTA: Cei care NU fac parte din aceste categorii li se vor sterge contul si mesajele scrise. Fara suparare. (Pentru consultatii stomatologice online accesati Sfatul Stomatologului.ro

Forumul eugenol.ro este moderat, benevol prin urmare am sa va rog sa respectati termenii, conditiile si regulamentul eugenol.ro.

B. Reguli genererale:
1. Nu folositi ca nume sau semnatura denumirea unei pagini web comerciale sau a unei firme (decat daca sunteti indreptatit sa faceti acest lucru - vedeti mai sus)
2. Anunturi de vanzare cumparare, inchiriere cabinete se publica aici: http://www.eugenol.ro/forum/classifieds.php (se face direct din forum, nu necesita un cont suplimentar) Este un serviciu gratuit!
3. Anunturi de angajare se publica doar aici: http://www.medjobs.ro (necesita crearea unui cont diferit de cel din forum)
4. Mesajele de oriunde din forum (exceptand unde este indicat) cu un continut similar cu punctele B2 si B3 vor fi sterse.
5. Cand va referiti la o firma, marca, produs, serviciu, curs, congres de specialitate scrieti doar adresa www sau email-ul sau nr. telefon sau adresa postala si in nici un caz toate acestea. Este suficienta adresa de internet. Abuzul atrage penalizarea pentru reclama. (completat de pct. 15)
6. Abtineti-va sa postati informatii false, vulgare, jignitoare, rasiste, antireligioase, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei.
7. Pastrati-va in limitele bunului simt in conversatiile cu ceilalti membri ai forumului. Daca ii jigniti pe ceilalti, vi se va lua dreptul de a mai vorbi cu ei!
8. Respectul acordat fiecarui utilizator este esential intr-o comunitate bine pusa la punct. Nu faceti remarci elitiste, nu insultati gusturile celorlalti utilizatori. Eventualele diferente intre useri pot fi rezolvate prin mesagerie privata. Posturile respective vor fi sterse.
9. Nu postati informatii sau fisiere care incalca legile copyrightului.
10. Nu postati poze ofensive, sau poze cu pacienti ce pot fi identificati fara acordul acestora.
11. Nu va inregistrati cu mai mult de un cont pe forum. Conturile clona vor fi sterse si cel initial va primi penalizare.
12. Nu imprumutati datele contului dvs altor persoane. Daca acest lucru se intampla, sanctiunile pe care le are persoana ce se foloseste de cont (ban) se aplica si contului folosit.
13. Notificati-ne (apasati pe iconita cu semn de exclamare din mesajul in cauza pentru a-l raporta) in cazul in care aceste reguli sunt incalcate si nu am observat deja acest lucru sau exista useri ce nu sunt indreptatiti sa se inscrie aici. Puteti raporta si mesaje private in cazul in care acestea incalca regulamentul in acelasi mod.
14. Daca un utilizator respecta regulamentul dar personal nu agreati mesajele publicate de acesta il puteti adauga la lista celor ignorati de dvs. din Panoul de Control. Mesajele acestui utilizator vor fi mascate doar pentru dvs.. Operatiunea este reversibila.
15. Nu publicati anunturi sau mesaje care fac reclama unui produs, serviciu, firma sau marca! Mentionarea numelor firmelor de distributie de produse / servicii dentare sau firme de recrutare este interzisa! Este permisa mentionarea numelor de produse folosite in practica dentara precum si a producatorilor acestor produse.
16. Daca doriti sa faceti reclama in forum va rugam sa ne contactati.
17. Puteti introduce in calendar si in forumul Perfectionare evenimente de interes pentru medicii sau studentii dentari. Introduceti doar datele evenimentului fara remarci comerciale de reclama.
18. Forumul nu incurajeaza numai parerile pro (mama, ce frumos!, etc.), ci da posibilitatea unui schimb activ de idei si experienta, asa ca a critica fara a explica este considerat off-topic iar remarcile personale sunt sanctionate.
19. Fara spam! Scrieti coerent, cu rost si la subiect. Postarea doar de dragul maririi numarului de posturi / rangului poate rezulta in posturi sterse sau/si numarul de post-uri resetat. Subiectele care nu sustin un punct de vedere si contin numai discutii aleatoare vor fi inchise / sterse fara avertizari prealabile. Mesajele Private spam sunt sanctionate cu 10 puncte mergand pana la ban permanent in functie de situatie.

Reguli explicative (in spiritul regulamentului):
- nu-ti exprima niciodata parerile în sentinte categorice si definitive;
- nu contrazice niciodata cu violenta, cu mândrie si orgoliu partenerul de dialog, mai ales când acesta ar putea avea o opinie contrara gândurilor si spuselor tale;
- nu te apuca niciodata sa-ti convingi cu orice pret interlocutorul, cu atât mai mult nu încerca sa-l convingi ridicând tonul (folosind majuscule) sau persiflându-i vorbele ce nu-ti convin;
- e necesar sa ai rabdare si sa judeci de doua ori raspunsul ce îl dai replicii omului cu care dialoghezi; e adevarat ca fara contradictie nu se poate continua dialogul, dar când acesta dobândeste proportii devine semnul lipsei de buna crestere, de stapânire de sine;
- dialogul reclama respect reciproc; fara respect, dialogul este gol si inutil;
- solicitudinea nu-i o chestiune formala, ci una de caracter; unii cred ca normele omoara dialogul; sa nu uitam însa, ca acolo unde lipseste norma dispare dialogul;
- e nevoie sa fii atent cu toti acei cu care stai de vorba, sa-ti alegi cu atentie cuvintele în asa fel încât ideile sa fie clare, lipsite de echivoc; în ceea ce spui, nu vei folosi niciodata neologisme,regionalisme, cuvinte argotice care sa faca imposibila întelegerea ta- conversatia presupune un schimb de idei, altminteri ea se transforma într-o palavrageala simpla, în bârfa sau pierdere de vreme si „decât o prostie scapata pe gura e mai bun? o farâma din aurul tacerii”.
- oricât de importante emoticoanele pentru a afisa o stare de spirit/emotie, acestea împovareaza dialogul si transforma pe cel care le întrebuinteaza prea mult într-un partener insuportabil;
- nu uita sa-i multumesti (butonul Multumiti) persoanei careia i-ai cerut un sfat, o informatie; impolitetea cere tot atâta timp cât politetea însasi;
- va rog sa va referiti la CAZ si nu la MEDIC; sa va exprimati parerea in modul EU AS FI FACUT ASA si nu AI GRESIT CA AI FACUT ASA sau IN OPINIA MEA beneficiile sunt mai mici decat posibilele complicatii ale unei astfel de solutii de tratament pt ca ...
- intotdeauna sunt mai multe argumente pentru care a fost ales un anumit tratament decat cele prezentate si cum pacientul nu este al tau nu poti decat sa speculezi ce ai fi facut tu intr-un astfel de caz.

C. Nerespectarea regulamentului atrage dupa sine acordarea de penalizari. (offtopic, reclama, cont clona, limbaj neadecvat, lipsa de respect)
Acordarea unei a doua penalizari cat timp nu a expirat prima penalizare atrage dupa sine banul temporar.
Conturile utilizatorilor ce nu respecta punctul A. vor fi sterse fara avertizare.


D. Reguli pentru a scrie in forum:
1. Cautati in forum inainte de a pune o intrebare! E posibil sa gasiti deja raspunsul sau sa gasiti un subiect similar unde puteti intreba. Daca nu gasiti un subiect cu intrebarea dvs. faceti un subiect nou.
2. Creati un subiect nou numai in forumul corespunzator. Alegeti o denumire scurta, simpla si clara. Ajutooor, Ajutati-ma, Am nevoie urgent nu spun nimic despre subiect. Scrieti va rugam un titlu sugestiv.
3. Ganditi-va inainte de a scrie, daca raspunsul dvs. e la subiect (primul mesaj este subiectul). Astfel usurati munca moderatorilor si a celor care citesc subiectul respectiv.
Mesajele care sunt offtopic (nu au legatura cu subiectul discutat sau nu apartin temei) vor fi mutate sau sterse. Abuzul este sanctionat cu penalizare.
4. Am mentionat oare sa raspundeti la subiect si sa nu deviati discutia! Puteti face un comentariu offtopic dar sa comentati si subiectul. Nu continuati un subiect offtopic.
5. Cand postati un raspuns, ganditi-va in ce masura le va fi de folos celor care il citesc. Nu postati informatii greu de citit, neinteresante, sau texte foarte lungi. Puteti atasa un fisier daca textul e lung.
6. Daca doriti sa multumiti unui coleg pentru mesajul scris apasati pe butonul Multumiti din dreapta jos a mesajului respectiv in loc sa scrieti multumesc intr-un mesaj nou.
7. Chatul eugenol este pentru discutii si comentarii scurte. Regulie forumului mai putin regulile D1-6 de mai sus.

E. Reguli pentru tehnoredactarea mesajelor:
1. Tehnoredactarea unui mesaj se bazeaza pe niste principii atât de simple si putine, încât nu este admisibil sa fie încalcate. Fiecare post trebuie sa fie la obiect, scris corect gramatical, fara înflorituri de genul abundentei literei “k”, a “sh”, “tz” sau a “y”-urilor sau a prescurtarilor folosite uzual in Chat-uri. Le puteti folosi fara probleme in Chatul Eugenol. Nu se vor tolera persoanele care vor sa para interesante în acest mod. De asemenea, nu folositi exclusiv litere mari sau repetari de semne, deoarece textul devine ilizibil si se pierde din importanta mesajului. Fiecare dintre noi mai facem greseli de tastare, dar pâna la a scrie “cu picioarele”, în bataie de joc, regulat, e drum lung si implica interventii restrictive din partea moderatorilor.
2. Exprimarea în scris este, prin definitie, mult mai elaborata si mai pretentioasa decât exprimarea orala. Ca o minima regula gramaticala, semnele de punctuatie se pun întotdeauna lipite de ultimul cuvânt care le preceda, fiind urmate de spatiu si apoi de cuvântul urmator, si nu invers; parantezele se introduc de asemenea dupa un spatiu, si nu se lasa spatiu în interior, între paranteze si primul si ultimul cuvânt. Prin urmare, va rugam sa nu considerati forumul egal cu o discutie la o bere rece, sau o cearta în spatele blocului. Participarea aici este vazuta de întreaga lume, mii de oameni va pot aplauda corectitudinea sau pot râde de prostia sau analfabetismul declaratiilor.
3. Posturile monosilabice de genul “- cool!”, “- beton!”, “- de acord!” etc, precum si “- multumesc” vor fi sterse, la fel si posturile off-topic.(pentru multumiri folositi butonul Thank you din mesajul respectiv) De asemenea daca aveti o întrebare, deschideti un nou topic, dupa ce cautati in prealabil in forum, nu stricati celelalte topicuri punând întrebarea off-topic, “la nimereala”.
4. Va rugam nu va aventurati în remarci “paternale” despre ce se discuta la un topic, daca acel topic exista în acea forma înseamna ca el este agreat de moderatori si nu e nevoie de diagnosticuri generoase de genul “- vad ca va certati”, “- nu ma intereseaza ce spuneti voi mai sus”, “- haideti sa va spun eu cum sta treaba”, “- degeaba sustine lumea un lucru dovedit, eu stiu ca e invers, este topicul meu” etc.
5. Semnatura este facultativa în fiecare post, ea se doreste a fi ceva hazliu, cu tâlc si nu un text stupid sau ofensator. Orice semnatura ce depaseste doua rânduri este ofensatoare sau contine linkuri catre siteuri comerciale, va fi stearsa, iar userul atentionat sau penalizat. Cei mai inspirati vor alege inserarea semnaturii numai într-un context în care ea sa completeze textul postat. Introducerea unui link spre un alt site este permisa daca acel site nu este comercial.
6. Tineti minte în orice moment ca acest forum nu va apartine, moderatorii si administratorii sunt gazdele. Nu faceti ce nu v-ar placea sa va faca altii la voi acasa, adica mizerie. Respectati orientarea si nivelul impus de gazde. La fel ca în orice caz universal valabil de acces al publicului pe o proprietate privata, se aplica regula “Prezenta dumneavoastra aici nu este un drept, ci un privilegiu care poate fi revocat în orice moment si fara discutii suplimentare”. Vom aplica toate masurile necesare, în opinia noastra, pentru a pastra discutiile pe acest forum pe un ton prietenesc si informativ, astfel încât toata lumea sa câstige prin vizitarea lui.

F. Reglementari legale si drepturi
1. Nici o persoana care acceseaza eugenol.ro prin orice ce mijloc sau care are acces la informatiile cuprinse pe eugenol.ro prin orice mijloc nu are voie sa foloseasca in interesul unei societati comerciale, organizatii, institutii sau alte forme de organizare juridica, informatiile cuprinse pe site-ul eugenol.ro. De asemeni informatiile nu pot fi folosite in interes personal in vederea obtinerii de avantaje materiale decat pentru perfectionare si practica profesionala.
2. Acceptarea acestui regulament este considerat acceptul dvs. ca toate mesajele scrise, pozele, fisierele sau orice materiale publicate de dvs. pe eugenol.ro sa devina proprietatea administratorul siteului eugenol.ro pentru a fi folosite la totala discretie a acestuia.
3. Eugenol.ro nu garanteaza in nici un fel functionarea corecta a acestui site. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul mesajelor publicate.
4. Eugenol.ro nu poate fi raspunzator pentru nici un fel de prejudiciu material sau moral produs prin folosirea acestui site sau a informatiilor cuprinse in el, fie direct, indirect sau de orice fel.
5. Toate ofertele prezentate nu sunt contractuale ele putand fi modificate la libera alegere a Eugenol.ro, fara nici o notificare prealabila.
6. De asemenea, Eugenol.ro nu este responsabil de acuratetea informatiilor prezentate pe acest site.
7. Toate aceste reglementari functioneaza sub incidenta legilor statului Roman si a legilor internationale. Eugenol.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste reglementari, conditii si termene.
8. Acceptarea acestui regulament reprezinta acordul dvs. pentru a primi ocazional mesaje email din partea administratiei pentru a anunta noi facilitati, servicii noi sau anunturi de maxim interes. Puteti dezactiva oricand din Panoul de control aceasta functie.
9. Conturile facute pe eugenol si mesajele scrise nu se sterg la cerere. In rare cazuri cand sunt doua conturi ale aceleasi persoane putem decide sa unim acele conturi daca gasim acest lucru ca fiind util. De asemeni ne rezervam dreptul de a sterge, modifica mesajele oricarui utilizator asa cum credem de cuviinta pentru a asigura un mediu civilizat de discutii.

Cookies
Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-ul Eugenol.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigarii pe situl nostru.
Utilizam companii de publicitate terte pentru a difuza anunturi când vizitati site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informatiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri si servicii care v-ar putea interesa. Daca doriti informatii suplimentare despre aceste practici si pentru a cunoaste optiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informatii de catre aceste companii, faceti clic aici: http://www.google.com/privacy_ads.html

G. Glosar:
Ban = interzicerea accesului pe forum prin blocarea userului folosit sau/si a adresei IP. Poate fi temporar sau permanent.
Penalizare = pot fi acordate doar de moderatori cand este incalcat regulamentul. Acumularea a 2 penalizari duce la ban
Rep Power = Este reputatia pe care dvs. o puteti acorda (nr de puncte) unui alt utilizator pentru mesajele sale.
Reputatia dvs. = Este vizualizata prin punctele verzi care apar sub Rep Power. Valoarea acesteia schimba fraza care apare daca tineti mouseul peste aceste puncte. Numarul actual de puncte nu este vizibil. Reputatia este doar pozitiva.
Profilul dvs. = sunt datele care va individualizeaza. Apare in Panoul de control unde poate fi modificat. Daca accesati linkul http://eugenol.ro/numele dvs. de utilizator - vizualizati profilul public.
Subiect = primul mesaj dintr-un forum - titlul acestuia apare in lista mesajelor dintr-un forum.
Mesaj = raspuns la un subiect
Arcade = pagina de jocuri eugenol
Post = Mesaj
Postati = Publicati un mesaj
Cont clona = al doilea cont al aceluiasi utilizator dar cu un nume diferit

Toate aceste reguli sunt la fel de importante de aceea va rugam sa le respectati pentru a asigura o atmosfera civilizata de discutii. Participarea la forumul eugenol este un drept care se pastreaza doar daca respectati conitiile, termenii si regulile eugenol.
Spuneti si prietenilor dvs. de acest forum

Sfaturi utilizare:
1. Puteti folosi linkul din bara de sus Mesaje noi pentru a citi mesajele noi scrise pe eugenol de la ultima vizita (ultimul mesaj din lista e cel mai nou- este semnalizat cu un dreptunghi galben in stanga sus a mesajului).
2. Daca nu doriti sa cititi toate mesajele noi, mergeti in forumul care va intereseaza si urmariti pliculetele galbene ce reprezinta mesajele necitite de la ultima vizita.
3. Intrebari si raspunsuri despre utilizarea forumului gasiti in FAQ (linkul de sus din bara)

Pentru incalcarea regulilor de mai sus puteti primi avertizare, penalizare sau chiar ban fara a fi necesare explicatii sau preavertizari.


Va Multumim,
Administratorul siteului eugenol.roTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (01:56) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |

This Site Protected by Stop the Registration Bots

SEO by vBSEO