.
| 1Multumiri -
1 Scris de camellleom |
26-08-08, 00:27
|
#1 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Constanteni, uniti-va! :P Brainstorming local! Ce ar fi daca ne-am vedea noi, toti eugenolistii din Constanta si imprejurimi, macar 1 data sau de 2 ori pe luna si sa facem cate un BrainStormig cu si despre dinti! Mai prezentam un caz, mai facem niste flotari logice- mai dam cu parul si mai fortam neurounul!
Mai multe capete fac oricand mai mult ca unul singur si parca live are lumea mai mult curaj la intrebari- inclusiv eu!
Dediule ce zici, facem o adunare saptamana viitoare?
UsRazvan te bagi?
Stabilim aici detalii referitoare la locul de desfasurare- sa fie si un video proiector,o masa rotunda, voie buna avem noi...
Hai Constanta!
Am putea sa aducem noi lectori sa tina cursuri, hands-on si multe multe altele fara sa fim legati de credite EMC sau alte misculatii politice! Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/perfectionare/4558-constanteni-unitiva-brainstorming-local/
Cine este interesat sa se inscrie aici si vedem noi ce urmeaza!
bogdan |
| |
.
26-08-08, 01:49
|
#3 | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se coace ceva pe tema asta si la Bucuresti. Dar daca faci primul in Ct cred ca pot veni si eu.  De fapt au mai fost la Cluj unele intalniri la Fulton.
Vezi ca se poate face un grup social pe forum cu membrii sa puteti discuta separat detalii.
Si bineinteles uremeaza si distractia de dupa altfel nu e eugenol
dinti & distractie
__________________ M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria) |
| |
.
26-08-08, 09:08
|
#4 | Moderator eugenol
Aspirant la MD
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de eugenol man De fapt au mai fost la Cluj unele intalniri la Fulton. | hehe... cluju' s-a mutat de citeva luni de la fulton in sediul amsppr cluj, datorita lobby-ului unor membri din aripa tinara (felicitari lor pt aceasta reusita, si multumiri amsppr cluj pt accept), unde avem conditii mult mai bune (in special perete pt proiectii, si spatiu unde sa putem vorbi de-ale noastre fara sa ne deranjeze meciurile de fotbal de la tv din fulton  etc....)
bravos camellleomu'... si sa ne spui si noua cum a iesit (bineeeeee, cum altfel?  )
__________________ Finally, out of the system. |
| |
.
26-08-08, 09:19
|
#5 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Intalnire Eugenol D&D! Evident ca e si distractia de dupa in program!
D&D ( dinti & distractie)
Bineinteles ca sunt bineveniti TOTI eugenolistii, locali sau nu!
Eman esti binevenit oricand!
am fugit la munca!
Spor si voua!
bogdan |
| |
.
26-08-08, 10:55
|
#6 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de camellleom
| saptamana viitoare oricum ne intalnim pe malu baltii |
| |
.
26-08-08, 12:20
|
#7 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Va dorec succes! Va rugam sa ne tineti si pe noi la curent cu subiectele si cum a decurs intalnirea voastra. Poate vor avea si ragatzenii (Miticii) ceva de invatat...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
26-08-08, 14:35
|
#8 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de camellleom Ce ar fi daca ne-am vedea noi, toti eugenolistii din Constanta si imprejurimi, macar 1 data sau de 2 ori pe luna si sa facem cate un BrainStormig cu si despre dinti! Mai prezentam un caz, mai facem niste flotari logice- mai dam cu parul si mai fortam neurounul!
Mai multe capete fac oricand mai mult ca unul singur si parca live are lumea mai mult curaj la intrebari- inclusiv eu!
UsRazvan te bagi?
Stabilim aici detalii referitoare la locul de desfasurare- sa fie si un video proiector,o masa rotunda, voie buna avem noi...
Hai Constanta!
Am putea sa aducem noi lectori sa tina cursuri, hands-on si multe multe altele fara sa fim legati de credite EMC sau alte misculatii politice!
Cine este interesat sa se inscrie aici si vedem noi ce urmeaza!
bogdan | Interesat! Si interesant. Concret despre ziua si loc? ( ...si foarte concret despre chef!!!) |
| |
.
05-09-08, 12:24
|
#10 | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
11-09-08, 22:26
|
#11 | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 ma bucur sa mai aflu de astfel de initiative ;) Felicitari Constantei!!!
Sa faceti intalniri, ca numai asa ne putem destupa la minte si vedea ca toti avem probleme, idei, solutii etc.
Dupa Oradea si Cluj, astept sa ne vedem si la Constanta la astfel de intalniri
eu |
| |
.
11-09-08, 23:09
|
#12 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Momentan bat pasul pe loc!
Si nici nu prea vad ca se ingramadeste lumea!
Oricum , in principiu vineri 26 septembrie Hotel Palas , piata Ovidiu!
Am rezervat un separeu, avem proiector, suc, dude, jumari..- am pregatit niste cazuri beton, tocmai bune de brainstormat, joc si voie buna dupa!
Intre timp poate va dati cu parerea pe unde sa mergem la party-ul de dupa!
La hotel Palas avem o terasa superba unde putem sa ramanem dupa, daca se doreste mai antren se gaseste o solutie si asa!
Postati idei aici!
Cheltuiala initiala am sa o tin eu!
Mi-ar face mare placere sa cunosc medici care vor/stiu si pot!
Bogdan!
p.s. toti Eugenolisti care vor sa participe sunt bineveniti!
Studentii/Studentele sunt binevenite! |
| |
.
14-09-08, 15:08
|
#18 | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu si eu o sa vin!!!  ce bine!... |
| |
.
14-09-08, 17:47
|
#19 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Hai fara frica!!
Lasati constantenii sa vie la mine!
O sa anunt ora tot aici! Incepem undeva pe la ora 16-17 si teminam unde si cand vrem noi! |
| |
.
14-09-08, 22:09
|
#20 | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de camellleom Hai fara frica!!
Lasati constantenii sa vie la mine!
O sa anunt ora tot aici! Incepem undeva pe la ora 16-17 si teminam unde si cand vrem noi!  | Macar sa lasi camera web deschisa sa ne bucuram si noi... 
| |
.
26-09-08, 01:28
|
#22 | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr_rux_pux no meeting tomorow?  | Nu fii trista ca se face weekendu viitor si poate vin si eu 
| |
.
30-09-08, 13:07
|
#24 | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
| |
.
01-10-08, 19:32
|
#27 | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 si eu ,si eu!  anytime!!!! |
| |
.
01-10-08, 22:47
|
#28 | Avansat
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de ALEXINA Vin si eu, 2 locuri. Incerc sa mai spun si altora. | Tare!
Avem invitati internationali la prima intalnire!
Hai Constanta! |
| |
.
02-10-08, 01:24
|
#30 | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de alexxxandra me too.two places.ce mama masii...doar am dat examen la engleza.ce ?degeaba ne-au frecat ficatii? | Ah..da nu m-am tinut de promisiune...dar cred ca am sa fac un topic separat cu examenul de engleza pt master..ca sa vedeti invatamantul din romania...si umilinta la care esti supus de niste asa zisi profesori
| |
.
12-10-08, 22:35
|
#32 | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se tine!
Ma duc maine sa vad de detalii!
Revin marti seara cel tarziu cu un nou thread referitor la program! |
| |
.
01-12-10, 21:18
|
#33 | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) in care marti?
__________________ Numai bine! |
| |
.
 | Tag-uri | .., ..., bucuresti, buna, cluj, conditii, discuta, distractie, endo, eugenol, fapt, felicitari, forum, fotbal, grup, intalnirea, invata, invatat, luni, noastre, noua, primul, separa, separat, social, spa, spatiu, succes, tema, zilele  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (19:08) timp. |