|
.
| 15Multumiri -
2 Scris de patratica -
1 Scris de florinb -
4 Scris de patratica -
1 Scris de skillz -
2 Scris de Dr.Mada -
1 Scris de Lucky -
2 Scris de olivia -
1 Scris de dr.culiana -
1 Scris de eugenol man |
21-05-09, 10:11
|
#1 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 carti de orto pdf Am reusit si eu sa upload-ez pe eugenol.4shared.com 
proffit editia a 3-a Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
o sa mai urc ce mai am in calc  vad ca graber nu ma lasa ca e mai mare de 100 MB
ceva despre chirurgie ortognatica, s-ar putea sa o fi descarcat de undeva de pe eugenol, dar n-am gasit-o in 4shared asa ca am urcat-o acolo: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ Ioana Fodor
Modificat ultima data de patratica; 21-05-09 la 14:15.
|
| |
.
21-05-09, 15:44
|
#3 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 mersi de sugestie, nu ma prea stiu la chestiile astea
Acum se incarca Graber.zip Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
gata
__________________ Ioana Fodor
Modificat ultima data de patratica; 21-05-09 la 16:21.
|
| |
.
17-07-09, 13:58
|
#5 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 [Check4SPAM] RE: URL Attempt Am gasit si eu un site cu carti orto: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Descarc acum ce ati pus voi. Mersi!
Modificat ultima data de eugenol man; 18-09-09 la 09:57.
|
| |
.
26-02-10, 20:26
|
#14 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Raluca30 Are cineva in format electronic Ecaterina Ionescu - Anomalii dentare??merci anticipat | am eu! intra pe id-ul meu de mess si ti-o dau! |
| |
.
27-02-10, 09:48
|
#15 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 salut, Mada publica si tu link...vrem si noi  Ecaterina Ionescu - Anomalii dentare |
| |
.
22-03-10, 23:36
|
#19 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 iote ceva
__________________ "eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi noua milioane de romani curati, in lumina, in picioare" a lu' Căcărău |
| |
.
07-04-12, 16:26
|
#31 | | La primele mesaje
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Cred ca e cel mai complet, din cate am gasit pana acum. Exista o limita de download for free/ip/zi, dar.....avem timp
Modificat ultima data de eugenol; 08-04-12 la 08:02.
|
| |
.
02-07-12, 01:08
|
#34 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
Publicat initial de MDentist @Lucky, Eu vreau sa cumpar cartea aceasta (Ortodontie si ortopedie dento-faciala de Valentina Dorobat si Dragos Stanciu) si nu gasesc de unde. Stie cineva unde este in stoc? | eu am gasit aici o varianta Link [Necesita inregistrare pentru acces.], dar tu poti cauta si altele pe google
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
24-03-13, 10:13
|
#38 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cauta si la dermatologie, chirurgie estetica faciala ... Au studii complexe asupra fetei.
Bine ai venit pe eugenol si bafta cu lucrarea |
| |
.
Ieri, 15:13
|
#39 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
Publicat initial de Dr.Mada | buna Dr. Mada! mai poti pune carte te rog, nu mai merge linkul asta... |
| |
.
 | | Tag-uri | ata, buna, cartea, carti, click, document, dori, dorinta, download, easy, file, files, forum, hosting, incercat, load, part, pdf, posta, prima, principles, rapidshare, rar, salut, sharing, smile, web  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (23:19) timp. |