|
22-07-06, 00:09
|
#1 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 compozit solid sau flow? folositi flow strict la sigilari si/sau inchideri marginale?eu da.insa se poate folosi flow si la o clasica cavitate clasa 1 de exemplu.voi ce parere aveti? |
| |
.
25-10-06, 11:50
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Folosesc flow
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
25-01-07, 11:59
|
#6 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Doar ca liner.
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
25-01-07, 13:24
|
#7 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Flow in strat subtire pt captusirea cuspizilor si a smaltului nesustinut ianinte de aplicarea compozitului conventional, pt inchiderea marginala in cavitatile de clasa II-a. Nu il folosesc in arii ocluzale pt perfectarea adaptarii.
__________________ Stefan Zanoaga
It's not the arrow (pin), it's the indian (dentist) that's shooting (placing) them. |
| |
.
28-01-07, 17:08
|
#9 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 personal nu "usuc", mai exact pastrez acel "natural moisture" al tesutului dentinar. Durerea postop este asociata cu desicarea (vezi teoria hidrodinamica), in conditiile in care nu exista afecatre pulpara desigur, sau cu o deficit de sigilare.
__________________ Stefan Zanoaga
It's not the arrow (pin), it's the indian (dentist) that's shooting (placing) them. |
| |
.
28-01-07, 20:58
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de ivorovenci Ce solutii de combaterea sesibilitatii postop. aveti inafara de aplicare de flow si stratificare?Sper ca nu sunt total offtopic | po
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
01-02-07, 15:32
|
#12 | | La primele mesaje
.
| - : 0 Ce "marca " de flow mai folositi?
Eu am luat acum ceva ECOFLOW, nu l-am folosit, dar pana acum am folosit Revolution si X-flow la carpula pt pistol!!!!!!!!!! |
| |
.
 | | Tag-uri | abraziune, acord, afara, aplicare, asociata, buna, clasa, compozitului, conventional, durerea, exact, exista, flow, folosesc, fortelor, gand, incarca, inchiderea, marginala, metoda, mm, natural, ocluzale, personal, pulpara, rez, sigilare, sigilari  |
Subiecte similare | | Subiect | Scris de | Forum | Raspunsuri | Ultimul mesaj | | Gutta flow | Sealevel | Endodontie | 12 | 27-01-10 23:34 | | Intrebare: Air-Flow,Prophy-Jet | Primaru007 | Stoma preventiva | 43 | 02-03-09 10:36 | | CIS vs. Compozit | vlad | Odontologie | 26 | 25-10-08 14:02 | | GUTTA FLOW | Marilena Clenciu | Endodontie | 6 | 17-10-07 23:19 | | Zoe + compozit | cristianen | Odontologie | 12 | 15-12-06 22:40 | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (20:24) timp. |