Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

ATM

discutie din eugenol.ro : Buna seara. Cine ma poate ajuta cu ceva poze sau site-uri legate de disfunctii ale ATM-ului. Cat mai curand ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona comuna Medic Dentist si Tehnician Dentar > Specialitati: medic dentist & tehnician > Ocluzologie
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 18-12-06, 19:15   #1
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default ATM

Buna seara. Cine ma poate ajuta cu ceva poze sau site-uri legate de disfunctii ale ATM-ului. Cat mai curand as dori. Va multumesc anticipat
yanka este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-12-06, 21:09   #2
Initiat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Sincer nu cred ca doar cateva poze te vor ajuta... sau cateva linkuri. Si in nici un caz ceva romanesc. Eu unu nu am gasit nimic... nici macar o brosura care sa nu semene cu o insiruire de simptome puse fara nici o logica si fara o transpunere decenta in practica....
gheorghe laurentiu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-01-07, 20:44   #3
Ucenic
Medic Dentist
Fara status.

.

uita-te pe cartea de ocluzie a lui Petre si Ionita...n-am citit-o pe toata dar mi s-a parut destul de bine facuta.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
atm, buna, car, cartea, caz, citit, curand, dori, facuta, gasi, gasit, legate, linkuri, logica, macar, ocluzie, poze, practica, roma, romanesc, seara, site

Uneltele subiectului

Timpul este GMT +3. Acum este: 05:37.

Alegeti schema de culori preferata: