Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Pot prelua SRL?

discutie din eugenol.ro : Salut, sunt proaspat absolvent si am si eu cateva intrebari: 1. Pot cumpara un cabinet stomatologic cu forma de ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Management
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti
Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 29-11-10, 13:00   #1
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Default Pot prelua SRL?

Salut, sunt proaspat absolvent si am si eu cateva intrebari:
1. Pot cumpara un cabinet stomatologic cu forma de organizare SRL si sa devin asociat unic si administrator al firmei avand doar adeverinta de absolvire a facultatii?(pana la eliberarea diplomei si inscrierea in colegiu).
2. Daca da, trebuie sa refac toate autorizatiile de functionare ale cabinetului si contractele cu alti furnizori de servicii sau, schimbandu-se doar administratorul (proprietarul) firmei, aceasta isi poate continua activitatea fara alte reavizari?
Va multumesc!
vdaro este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-11-10, 14:30   #2
Maestru
Medic Stomatolog
Angry Birds: ~( `^´ )~

.

Cred ca nu e nici o problema sa cumperi SRL-ul. El iti cesioneaza actiunile la camera de comert si gata. Dar cred ca trebuie sa vorbesti si la CMDR.
Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
KLMircea este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-12-10, 13:15   #3
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Multumesc pentru raspuns Mircea. O sa le comunic si celor de la colegiu, sper doar sa nu ma puna sa umblu iarasi dupa hartogarii de reavizari...
vdaro este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
absolvent, adeverinta, administrator, asociata, cabi, cabinet, cabinetului, colegiu, con, contractele, cumpara, eliberarea, facultatii, firmei, forma, functionare, inscrierea, intrebari, organizare, proaspat, proprietarul, refac, srl, stoma, stomatologic

Uneltele subiectului

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (16:25) timp.

Alegeti schema de culori preferata: