| | |
31-10-10, 17:22
|
#1 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+1/-1) meniu de cabinet Am primit mail de la un pacient sa ma intrebe de anuntul din ziar. Oare ce as putea raspunde?
" iete doctore meniu de la un cabinet medical Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
da acum intrebarea mea e urmatoarea
cand se fac bonusurile alea din ce naibi s.or face?"
si ca sa nu va mai chinuiti sa cautati linkul, uite si continutul:
"Stomatologie CAS Dj. Preţuri de la: 20 lei(extracţii), 40 lei (plombe), 90 lei (detartraj general cu ultrasunet), 50 lei (lucrări dentare), etc. GRATUITATE pentru copii!!! La lucrări mari SE FAC BONUSURI!!!
Modificat ultima data de titiluka; 31-10-10 la 17:45.
Motivul: fara adresa si nr de tel
|
| |
.
31-10-10, 17:53
|
#2 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Cred ca trebuie sa fii mai explicit. De ce te intreaba pe tine pacientul despre anuntul asta? E cumva al tau? Nu mai bine da telefon pacientul si se lamureste singur ce e cu anuntul?
Iar adresa si nr de telefon sunt in link
Si, in alta ordine de idei, ce unituri, tata, de j-de mii de ieuro, dentior rulz. Desi pare mai degraba un dentior tunat
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
31-10-10, 19:18
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 explicatii
da, adresa si nr de tel sunt in link...aveti dreptate....dar le vezi doar daca deschizi linkul, nu sunt afisate direct pe forum.
multumesc.
__________________ pot orice..... |
| |
.
31-10-10, 19:20
|
#5 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Patricia, evident ca nu e anuntul meu, dar daca m-ai intrebat, tu oferi gratuitate la copii...asa la modul general? eu nu.
| Poate are contract cu o Casa de Asig si atunci e gratis la copiii cu varsta pana in 18 ani.
In rest totul e absurd si dubios.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
31-10-10, 19:42
|
#6 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| = : +5 (+5/-0) Oare pot face comenzi on-line? As avea nevoie de 2-3 legaturi de plombe MO, 3 legaturi MOD si vreo 2-3 kile de lucrari.
Pt. detartraj pot trimite dintii si prin curier?
Iar daca-i gratis la copii, m-apuc sa mai fac 2-3.
Cu o singura conditie: bonusul inainte ( o fi oare vorba de vreo proteza totala, asa, just in case? ). |
| |
.
31-10-10, 20:30
|
#7 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de bogdanpop Patricia, evident ca nu e anuntul meu, dar daca m-ai intrebat, tu oferi gratuitate la copii...asa la modul general? eu nu. | Nu , nu ofer gratuitati la copii, dar le-am lucrat gratis 9 ani de zile (2000--partial 2009), cat am avut contract cu casa de asigurari  , dar nu am facut nicaieri reclama ptr treaba asta, deoarece ma umpleam de gratuitati, ori, cine are contract cu casa de asigurari stie ca in 2 zile ai facut plafonul, si apoi trebuie sa treci gratuitatile pe lista de asteptare, ptr luna urmatoare...
Iar mail-ul pe care l-ai primit de la pacient e cel putin dubios, daca nu chiar tendentios. Eu cred ca, desi aparent iti da dreptate ca ,,bonusurile alea din ce naibi s.or face?" , se intreaba in sinea lui tu de ce n-ai face ca nenea din anunt ..., ca ala poate, tu de ce n-ai putea
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne
Modificat ultima data de Cristi_N; 01-11-10 la 01:54.
Motivul: citat
|
| |
.
01-11-10, 01:05
|
#8 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 intelegeam la lucrari mari sa se faca reduceri...dar asa, bonusurile in ce constau oare? in lucrari de rezerva...unele de zi si unele de seara...a se cimenta dupa caz
__________________ Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu |
| |
.
 | | Tag-uri | anunt, ati, cabi, cabinet, cas, cauta, con, continutul, copii, dentare, detartraj, doc, general, gratuita, lei, line, linkul, mail, mari, online, ore, pacient, plombe, stoma, stomatologie  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (16:24) timp. |