Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

meniu de cabinet

discutie din eugenol.ro : Am primit mail de la un pacient sa ma intrebe de anuntul din ziar. Oare ce as putea raspunde? ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Management
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 31-10-10, 17:22   #1
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.
0 (+1/-1)     
Default meniu de cabinet

Am primit mail de la un pacient sa ma intrebe de anuntul din ziar. Oare ce as putea raspunde?

"iete doctore meniu de la un cabinet medical

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

da acum intrebarea mea e urmatoarea
cand se fac bonusurile alea din ce naibi s.or face?
"

si ca sa nu va mai chinuiti sa cautati linkul, uite si continutul:

"Stomatologie CAS Dj. Preţuri de la: 20 lei(extracţii), 40 lei (plombe), 90 lei (detartraj general cu ultrasunet), 50 lei (lucrări dentare), etc. GRATUITATE pentru copii!!! La lucrări mari SE FAC BONUSURI!!!

Modificat ultima data de titiluka; 31-10-10 la 17:45. Motivul: fara adresa si nr de tel
bogdanpop este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 31-10-10, 17:53   #2
Initiat bine
Medic Dentist
Fara status.

.

Cred ca trebuie sa fii mai explicit. De ce te intreaba pe tine pacientul despre anuntul asta? E cumva al tau? Nu mai bine da telefon pacientul si se lamureste singur ce e cu anuntul?
Iar adresa si nr de telefon sunt in link

Si, in alta ordine de idei, ce unituri, tata, de j-de mii de ieuro, dentior rulz. Desi pare mai degraba un dentior tunat
Vechi 31-10-10, 19:15   #3
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

scuze ca am scris si numarul de telefon (cu toate ca in anuntul online al ziarului se gaseste numarul de telefon)

Patricia, evident ca nu e anuntul meu, dar daca m-ai intrebat, tu oferi gratuitate la copii...asa la modul general? eu nu.

Surprinderea mea este ca inca mai apar asemenea anunturi, probabil alaturi de "finisaje de toate tipurile si foram puturi"
bogdanpop este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 31-10-10, 19:18   #4
Moderator eugenol
Medic Dentist
support 81

.

explicatii
da, adresa si nr de tel sunt in link...aveti dreptate....dar le vezi doar daca deschizi linkul, nu sunt afisate direct pe forum.
multumesc.
Vechi 31-10-10, 19:20   #5
Maestru
Medic Stomatolog
Angry Birds: ~( `^´ )~

.

Citat:
Patricia, evident ca nu e anuntul meu, dar daca m-ai intrebat, tu oferi gratuitate la copii...asa la modul general? eu nu.
Poate are contract cu o Casa de Asig si atunci e gratis la copiii cu varsta pana in 18 ani.
In rest totul e absurd si dubios.
Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
KLMircea este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 31-10-10, 19:42   #6
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+5 (+5/-0)     

Oare pot face comenzi on-line? As avea nevoie de 2-3 legaturi de plombe MO, 3 legaturi MOD si vreo 2-3 kile de lucrari.
Pt. detartraj pot trimite dintii si prin curier?
Iar daca-i gratis la copii, m-apuc sa mai fac 2-3.
Cu o singura conditie: bonusul inainte ( o fi oare vorba de vreo proteza totala, asa, just in case? ).
Radu Tepordei este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 31-10-10, 20:30   #7
Initiat bine
Medic Dentist
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de bogdanpop View Post
Nu , nu ofer gratuitati la copii, dar le-am lucrat gratis 9 ani de zile (2000--partial 2009), cat am avut contract cu casa de asigurari , dar nu am facut nicaieri reclama ptr treaba asta, deoarece ma umpleam de gratuitati, ori, cine are contract cu casa de asigurari stie ca in 2 zile ai facut plafonul, si apoi trebuie sa treci gratuitatile pe lista de asteptare, ptr luna urmatoare...
Iar mail-ul pe care l-ai primit de la pacient e cel putin dubios, daca nu chiar tendentios. Eu cred ca, desi aparent iti da dreptate ca ,,bonusurile alea din ce naibi s.or face?" , se intreaba in sinea lui tu de ce n-ai face ca nenea din anunt ..., ca ala poate, tu de ce n-ai putea

Modificat ultima data de Cristi_N; 01-11-10 la 01:54. Motivul: citat
dr. patricia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-11-10, 01:05   #8
Ucenic
Medic Dentist
dinte peste dinte si deasupra
inca un dinte...

.

intelegeam la lucrari mari sa se faca reduceri...dar asa, bonusurile in ce constau oare? in lucrari de rezerva...unele de zi si unele de seara...a se cimenta dupa caz
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
anunt, ati, cabi, cabinet, cas, cauta, con, continutul, copii, dentare, detartraj, doc, general, gratuita, lei, line, linkul, mail, mari, online, ore, pacient, plombe, stoma, stomatologie

Uneltele subiectului

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (16:24) timp.

Alegeti schema de culori preferata: