Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

munca in uk- cazuri "atipice"

discutie din eugenol.ro : Incep acest thread pt ca am citit o mare parte din experientele voastre legate de munca in UK, si ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Lucrul "afara"
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Like Tree1Multumiri
  • 1 Scris de lordv

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 28-03-10, 00:57   #1
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.

.

Default munca in uk- cazuri "atipice"

Incep acest thread pt ca am citit o mare parte din experientele voastre legate de munca in UK, si pt ca mi-ar face placere daca putinii cei care au parcurs individual tot acest proces ar dori sa posteze aici in mod organizat cam cum a decurs totul. Daca am inteles bine, "individual" presupune ca si-au gasit singuri job pentru/nu pentru companii mari gen ~~~, ~~~. Mi-ar place sa dezvoltati si subiectul acesta, cat de realizabil este sa gasesti ceva de capul tau. M-am uitat pe bdj jobs, si am vazut ca multi cer experienta in Anglia, asa ca intrebarea mea este: se gasesc si cativa care iau pur si simplu un dentist proaspat aterizat din Romania?

De asemenea as aprecia daca ar scrie aici povestea lor si cei cu mai putin de 3 ani de experienta, care au fost nevoiti sa trimita in Anglia programa analitica. Partea asta mi se pare foarte interesant de stiut- ce pasi cuprinde si cat dureaza, pt ca in actele oficiale este scris foarte putin despre situatia respectiva- si anume ca e vorba de un individual assessment, plus un numar de telefon, nimic mai mult. Sa inteleg ca ei compara ce se studiaza in UK, versus la noi. Pentru cei ce au trecut prin asta: au existat diferente, si deci cazuri de examinari, cum am citit ca se intampla in Italia? Daca da, in ce constau aceste testari?
Pun aici copy paste din actele oficiale:
" 3.3 Individual Assessment

If you are an exempt person (or entitled to be treated as an exempt person) and have a dental qualification but can not meet the criteria listed above you may apply for an assessment of all your dental qualifications, knowledge and skills for the GDC to determine whether you have the requisite knowledge and skills for registration in the UK. You will have to provide evidence of all your dental knowledge, skills and experience to the GDC and your application will be considered by an assessment panel. Applicants are not automatically registered via the assessment process. Applicants will only be eligible for full registration through this process if they can demonstrate to the GDC that they have all the knowledge and skills required to practise as a dentist in the UK. If you wish to find out more about the assessment process please contact the Registration Assessment Applications Team on +44 (0)20 7344 3741."
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/lucrul-afara/10326-munca-uk-cazuri-atipice/

Multumesc!

Modificat ultima data de anomis; 28-03-10 la 03:02. Motivul: completare
anomis este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-03-10, 01:08   #2
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

personal cred ca este extrem de greu sa patrunzi aici fara companii de genu ~~~,~~~ etc. dar daca exista astfel de cazuri... sunt la fel de curios ca tine sa le stiu povestea. deci extraterestri daca existati va rog, povestiti-ne si noua
stomaflex i-a placut /a multumit.
Si cui nu-i place sa ma..........
lordv este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-03-10, 18:44   #3
Initiat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de lordv View Post
deci extraterestri daca existati va rog, povestiti-ne si noua
exista astfel de "extraterestri" dar prin ce am trecut si cum au evoluat ori rezolvat problemele (fie ele legate de profesie ori viata de zi cu zi) reprezinta experienta personala, se opreste aici si nimic mai mult.
pentru povesti de "sezatori" exista destui amatori care sa ofere "sfaturi"
de acord ca ar fi un topic interesant

It's not the arrow (pin), it's the indian (dentist) that's shooting (placing) them.
Stefan Z este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-03-10, 20:31   #4
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.

.

da, clar, concret as si dori. inteleg ca partea cu gasitul jobului e dupa cum ti-e norocul, dar ma astept ca cea cu individual assessment sa fie mai exacta. dar pana una alta, sa mai asteptam. fiind putini cei care au folosit alte metode, sansele sa intre zilnic pe eugenol sunt mai mici- banuiesc.
anomis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-03-10, 20:55   #5
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

felicitari d-nu stefan, nu ziceam ca nu se poate ci doar ca e extrem de greu cred. felicitari daca ai facut asta
lordv este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-03-10, 11:40   #6
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
north england

.

pai, hai sa vedem.intai de toate iti trebuie gdc registration se poate obtine din ro.apoi googalesti si dai de siteurile de recrutare din uk.aplici.te suna prompt.apoi vin ceva oferte.trebuie musai sa vi in uk la interviu.poti aranja sa ai 2-3 interviuri in cateva zile.posibil si cu mari companii.te decizi,esti ajutat sa aplici pentru pct, te intorci in ro.astepti pct performer number(uneori faci si Link [Necesita inregistrare pentru acces.]">asigurare malpraxis,alteori doar dupa performer number), il obtii si poti incepe sa lucrezi.deplasarile in uk, accomodation and expenses on your own.
morsa1 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-03-10, 17:19   #7
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.

.

mersi mult, morsa1
anomis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-04-10, 21:42   #8
Initiat
Medic Dentist
Fara status.

.

din ce inteleg eu, absolventilor promotiei 2009 (deci cei care au inceput facultatea in 2003 ) li se recunoaste automat diploma, fara individual assesment.

de la GDC citire:
" . Recognition of qualifications from EEA Member States
3.1 Automatic Recognition of qualifications in the UK

Your qualification will be recognised automatically in the UK if:

qYour Member State of qualification is listed in document 1; and
qThe name of your qualification is listed under the Evidence of formal qualifications column for that Member State in document 1; and
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=10326
qYour qualification was granted following training in that Member State; and
qThe training for your qualification started on or after the date listed under the Reference Date column for your Member State of qualification; and
qYou can provide the documentation listed under the Evidence of formal qualifications column for your Member State of qualification; and
qIf applicable, you can provide the documentation listed under the Certificate accompanying the evidence of qualifications column for your Member State of qualification.
Daca nu indeplinesti criteriile de mai sus, ar fi nevoie de individual asessment

ane_ane este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
2009, acord, amator, ati, automat, date, document, exista, experienta, gdc, inteleg, interesant, legate, noua, ofere, opreste, personala, povesti, problemele, profesie, reprezinta, rezolva, rezolvat, sfaturi, topic

Uneltele subiectului

LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/lucrul-afara/10326-munca-uk-cazuri-atipice/
Publicat de For Type Data
munca in uk- cazuri "atipice" - info Sanatate! This thread Refback 16-04-10 14:42

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (13:34) timp.

Alegeti schema de culori preferata: