discutie din eugenol.ro : Citat:
Publicat initial de ncrstus
m-am inscris la scoala pentru categoria A... Are cineva fo rapandula ieftina pentru incepatori ...
habar n-am... ma gandeam la un Zundap (sper ca am scris corect)... dar vroia 3000 de euro si trebuia reconditionata... e ceva pentru pasionati, dichisita bine s-ar putea da si cu 12-15 mii de euro. eu as vrea ceva in stare de functionare, fara pretentii.
da, Yamaha nu e rapandula... Mobra hoinar e... si chestia de mai jos e rapandula pana o intra pe mainile unui artist care sa o aranjeze
B king e f frumoasa ca si design. dar busa o bate la curu gol cand e vorba de cox.
nu, cand este vorba de toate cele... confort, sprint, aerodinamica, design, consum rezonabil, stabilitate pe trasa anticipata cu precizie de bisturiu, frane rezonabile, si nu in ultimul rand fiabilitatea... exceptand uleiul si cauciucurile. deh! tributul puterii.
busa curata a fost fabricata pana in 2001 cand a aparut norma aceea pe plan international care vizeaza viteza max undeva la 300km/h... zx14 r este un model nou care rupe-n doua modelul nou de busa. DAR cre ca busa veche il cam face de rusine.
busa curata a fost fabricata pana in 2001 cand a aparut norma aceea pe plan international care vizeaza viteza max undeva la 300km/h... zx14 r este un model nou care rupe-n doua modelul nou de busa. DAR cre ca busa veche il cam face de rusine.
[QUOTE=drcalinc;166764]pai si kava aia nu are limitata viteza?[/QUOT
... acum poate dar are limita. comparand busa 1999 si zx14r 2009 sunt foarte aproape... zx-ul de astazi s-ar purea sa faca busa1999 in prima suta de metri... doar atat.
astea sunt pt streetfighter. un curent interesant, creativ si extrem de moto-tuning.
nici o firma serioasa si responsabila nu face casti dedicate streetfighter, deci? vrem sa aratam bine sau sa apelam la un rx panoramic din tinerete pentru reconstructie faciala?
eu am vazut niste filme cu teste comparative si in toate zx14 a iesit invingator.
firme serioase si responsabile sunt cele care acopera aria supersport si fiind lideri de piata, vanzari de mare volum nu au nevioe de nise. aici m-am referit la shoei, arai, agv, nolan, shark etc. dintre producatorii cu prestigiu doar airoh au ceva modele pt asa ceva.
ca orice curent si streetfighter are adepti si contestatari cum si curentul clasic poate lasa rece pe altcineva. e o chestie de gusturi.
eu am vazut niste filme cu teste comparative si in toate zx14 a iesit invingator.
firme serioase si responsabile sunt cele care acopera aria supersport si fiind lideri de piata, vanzari de mare volum nu au nevioe de nise. aici m-am referit la shoei, arai, agv, nolan, shark etc. dintre producatorii cu prestigiu doar airoh au ceva modele pt asa ceva.
ca orice curent si streetfighter are adepti si contestatari cum si curentul clasic poate lasa rece pe altcineva. e o chestie de gusturi.
tunata frumos, dar 4 linie cu racire pe ulei si rampa de carburatoare... este un handicap destul de mare... sa nu cumva sa pomenesc ceva despre eficacitatea franelor care si asa sunt destul de slabe dpv al diametrului discurilor... una peste alta este un motor frumos, dar pentru parada.
nici o firma serioasa si responsabila nu face casti dedicate streetfighter, deci? vrem sa aratam bine sau sa apelam la un rx panoramic din tinerete pentru reconstructie faciala?
ei, cum nu?
sunt bandit simpson. mega renumiti in usa si nu numai. ce e drept ca nu se compara cu arai dar nah, arata cool si sunt destul de bune.
pai hai sa iti arat io niste sf care au castigat cincursul din w acuma 2 ani. sunt ale unui prieten de al meu. sa caut pozele si ti le bag imediat pe aici.
t...rampa de carburatoare... este un handicap destul de mare... ....
aici nu te contrazic, dar un sistem de carburi vacumate si sincronizate corect poate bate un sistem de injectie linistit. asta valabil si in domeniul auto.
si acum nu cauta nush ce performante la streetfightere pt ca astea clar sunt de show, e o atitudine....
sunt bandit simpson. mega renumiti in usa si nu numai. ce e drept ca nu se compara cu arai dar nah, arata cool si sunt destul de bune.
nu vreau sa te supar, dar n-as purta un bandit nici pentru o plimbare cu trotineta... dar pe urmatoarea busa?... uite asta a fost casca mea, vizeta tratata iridiu (heliomat) , carbon usoara , mi-a salvat viata de 2 ori. daca as fi avut vreo alta maimutza phttp://www.kneedraggers.com/details/Suomy_Spec1R_Extreme_Helmet_WhiteRed_Flower--613692.htmla cap cre ca nu am mai fi avut aceste discutii.
btw. am o pereche de dainese marimea 43 editie vip (unul negru, unul rosu) de la cineva sa i le vand. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
100 euro perechea, noi noute.
si eu am si sunt f reusite, am si modelul anterior insa astea sunt mult peste.
nu te lua dupa desene... mergi pe suomy si ceteste sa nu fie facute la ploiesti... daca sunt viu sunt datorita castii si a protectiei de coloana (neaparat dintr-o bucata, nu aceea tip "ZALE")
pai desenele sunt multiple, conteaza si asta dar la seria spirit nu-mi fac probleme....
cu suomy am o problema...capacele alea vopsite in culoarea castii de pe lateral, unde se prinde viziera. nu-mi plac cum arata. nu le contest performantele.
are un amic un x-spirit.....fusor, ventilatii multiple si f bine gandite.
nici agv-ul nu e rau insa se vede pe constructie ca nu e chiar spuma
nu sunt casti silentioase ci foarte sigure, adica fac fata mai mult decat bine la impact, vizeta tratata face ca ziua sa te poti uita la soare iar noaptea (cand aproape toti motocicisii merg ci vizeta ridicata) ai efect de lampa halogen... cu casca aceia am mancat prima radashca facuta pasta... are gust de textolit incins... dupa un shark si un shoei dragon(ala cu coca mare) m-am oprit la asta, parca era crescuta natural pe capul meu... asta a fost senzatia de cate ori am purtat-o ...
la zgomot e clar, daca e bine ventilata si vajaie...
eu merg cu doua viziere, daca merg la drum lund pun aia clara in bagaj, daca ma gandesc ca o sa ma prinda noaptea plec cu cea clara .
daca nu, mai simplu, o iau casca prietenei
kawa zx-6r ninja din '99. am ceva poze cu ea mai in urma...
adica aici : Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
e primul meu motor si ma despart greu de el. sper la anul un zx-6r sau zx-10r 2008-2009
Sper sa nu fiu offtopic. Intentionez sa imi cumpar un scuter ( desi e topic de moto). Il vreau atat ptr oras cat si ptr afara ( cu capacitate > 50mc3) si ptr a putea iesi cu el si pe autostrada...deci unul mai mare.
Stiti vreun dealer serios care comercializeaza asa ceva? Multumesc.
__________________ "Als Sieger will ich kommen. Sonnst nicht !"