Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

prea mult?

discutie din eugenol.ro : buna,tuturor!sunt incepatoare in ale scrisului,mi-am facut usor avant ..si va cer un sfat.. Vineri , la ultima programare pacientul ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Loc de dat cu capul
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 31-10-09, 15:16   #1
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.

Default prea mult?

buna,tuturor!sunt incepatoare in ale scrisului,mi-am facut usor avant ..si va cer un sfat..
Vineri , la ultima programare pacientul se prezinta cu secretii pe canale la 25, cu gangrena simpla, prima sedinta a fost cu Rockle's ,ii fac lavajele de rigoare, si ii pun hidroxid de calciu cu lentulo si il reprogramez.Ma suna de dimineaza,azi ca il doare asa de tare,chiar si cand il atinge cu limba,din ce mi-a spus are simptomatologie de PA. Rx-ul
Sa fie prea mult si dincolo de apex?
I-am recomandat un antiinflamator si rx control...daca nu se linisteste il vad maine(duminica)...ma agit degeaba? e primul pacient care ma suna in weekend..
sorabela2000 este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 31-10-09, 19:27   #2
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

sorabela era la ultimqa lui programare sau la ultima ta programare?
zici ca ai facut lavaje si ai pus hidroxid,dar ai curatat calumea canalele alea? adica pana la ce ac ai ajuns? nu te stresa unii pacienti sunt mai sensibili altii nu...

p.s. esti medic chirurg oral sau rezident? daca e prima varianta de ce mai faci endouri?
Vechi 03-11-09, 13:10   #3
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.

nu, o mica eroare pe care nu am observat-o,merci ....eram la sfarsitul programului meu..ca pacientul mai are de rezolvat multe...si asa este ..este foarte sensibil.....era ok cand l-am revazut luni.Ma sunase de teama ca de ce il doare ,ca de cand vine la tratament la mine nu s-a intamplat asa ceva.....numai ca eu am uitat sa ii spun ca apare o jena (difuzeaza usor)si l-am trimis mai repede acasa .Sunt la inceput si as vrea sa ii multumesc pe toti ,ma straduiesc prea mult uneori!
O colega imi transmite sa ma tin tare pe baricade ca ma mananca de vie...
sorabela2000 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-11-09, 13:17   #4
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go

.
0 (+1/-1)     

Citat:
Publicat initial de sorabela2000 View Post
.Sunt la inceput si as vrea sa ii multumesc pe toti ,ma straduiesc prea mult uneori!
O colega imi transmite sa ma tin tare pe baricade ca ma mananca de vie...
Daca procedezi asa, tu timp pentru tine si viata ta cand mai ai?
"iubeste-te pe tine, ca sa-i poti ajuta pe altii!"
Vechi 05-11-09, 10:39   #5
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.

nu esti primul care imi da sfatul asta.....dar sper sa fii ultimul.multumesc !
sorabela2000 este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
antiinflamatoare, apex, ati, buna, canalele, chirurg, colega, control, curata, curatat, doare, endouri, gangrena, hidroxid, inceput, limba, mana, medic, oral, pacienti, pacientul, prima, primul, programare, pun, rezident

Uneltele subiectului

Timpul este GMT +3. Acum este: 05:24.

Alegeti schema de culori preferata: