.
| 43Multumiri | |
15-02-12, 21:41
|
#58 | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de hebromcom i-a dat la baiat anestezia la mama lui i s-a facut rau | Grea limba ... gramatica :-((
__________________ Cristina Nita |
| |
.
15-02-12, 23:36
|
#60 | Avansat bine de tot
MD Ortodont
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de hebromcom  ups, acum am recitit si eu, da nu mai corectez | si ce era de corectat? |
| |
.
16-02-12, 00:30
|
#61 | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| = : 0 (+1/-1) Citat:
Publicat initial de hebromcom sa sti ca nici eu nu o sa mai las apartinatorii in cabinet,desi pana acum ii lasam,mai vine prietenul unei paciente si o tine de mana, parintii copiilor, in general insotirori curiosi sau ingrijorati. dar mai bine stabilesc unele limite.
am mai auzit la un coleg cum i-a venit un pacient de 17 ani cu mama lui, si dupa 5 minute dupa ce i-a dat la baiat anestezia la mama lui i s-a facut rau si a lesinat de vreo 3 ori pana a venit salvarea. i-au gasit tulburari de ritm cardiac; se poate ca criza sa se fi declansat de faptul ca mama era ingrijorata pt baiat. | Motivul pentru care aparținătorul nu are ce căuta în cabinet eu îl văd ca fiind intimitatea actului medical. Poți să-i spui unui pacient că e nesimțit și nu se spală pe dinți (evident, sub forme mai mult sau mai puțin elegante), dar asta nu trebuie să o afle iubita/iubitul, soțul/soția, fratele, etc. Evident, cu flexibilitatea de rigoare: dacă pacientul are 6 ani, dacă are 35 de ani, dar cu oarece afecțiuni psihice.
Dacă există curiozități ale însoțitorului, se pot lămuri după tratament, mai există și internet. Dacă există îngrijorări - nu văd cum pot fi ameliorate prin căscatul gurii în pacient. |
| |
.
26-04-12, 14:16
|
#65 | Avansat bine de tot
MD Ortodont
.
| = : +2 (+2/-0) Citat:
Publicat initial de k.Adina ca sa vezi cat sunt de capoasa, am fost sa iau aceeasi masina, in alta culoare  | Cum aceeasi in alta culoare? Ai vopsit-o? Ca daca e alta, atunci nu mai e aceeasi!
Sa fie cu noroc! |
| |
.
10-01-13, 13:33
|
#67 | La primele mesaje
Selectati pregatirea dvs.
.
| - : 0 Unele cabinete au usa permanent deshisa si poate intra oricand, oricine. 
Nu lasati nimic in sala de asteptare |
| |
.
 | | Tag-uri | .., ..., ac, achizitie, acte, adanca, afara, arestat, ati, bule, cabinet privat, camere, car, cartea, endo, eugenol, fura, furat, gandeam, gasi, gasit, gura, identitate, iga, intalnesc, lege, nime, numarul, pierdut, probleme, respira, sistem, telefonul, vand  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (04:03) timp. |