Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

Vanzarea cabinetelor - o marsavie mioritica

discutie din eugenol.ro : dr. louis nu am un raspuns oficial dar daca te ajuta cu ceva iti pot spune de mine: am ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Profesionala Stomatologica > Forumuri profesionale > Jurisprudenta
Ati uitat parola? Inregistrare


Rezultatul chestionarului: Va afecteaza aceasta decizie?
Nu 44 35,48%
Da, dar indirect 12 9,68%
Da 51 41,13%
Nu stiu 17 13,71%
Au votat: 124. You may not vote on this poll

Like Tree10Multumiri

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 18-05-09, 01:44   #115
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

dr. louis nu am un raspuns oficial dar daca te ajuta cu ceva iti pot spune de mine: am contract de concesiune din 2007 pe 15 ani si nu m-a obligat nimeni sa am si cu CNAS si ca mine mai sunt
scrie intr-adevar in articolul 6.1 ca am obligatia sa onorez anumite solicitari ale Ministerului Sanatatii specifice sistemului sanitar, da nu am fost ,,solicitata,,
tigellia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 18-05-09, 14:20   #116
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
nu vrea muschiu lui de functionar public ciumec.

la sectoru 1 is doar 3 cabinete pe listele aprobate de consiliu anu trecut; la directia contracte si concesiuni din primarie au zis ca restu pana la 1000 si ceva n-au regimul juridic cum trebuie in sensul ca erau inca in proprietatea publica a statului; trebuia schimbata forma de proprietate si au zis ca "n-aveti dumneavoastra ce sa faceti, asteptati ca ne ocupam noi";

a trecut anu si nu s-a mai auzit nimic; in plus daca e sa se vanda ceva trebuie aprobata o alta lista si cu astea care n-au intrat prima data si nu stiu daca mai e posibil; deci niste nenorociti; macar sa-i dam in judecata sa vedem de ce nu vru muschiu functionarului sa aplice legea timp de 1 an si sa plateasca pentru asta; daca nu le punem sula'n coaste n-o sa se miste niciodata nimic;

vine in curand reavizarea cabinetelor si nu corespundem la multe puncte gen tavane false, rampa de acces etc; cine are chef sa plateasca toate alea pentru spatiile statului;

mai mult nu stiu pe cine sa intreb daca se poate renunta la contractul cu CNAS, as vrea un raspuns oficial; contractu de concesiune are doar un punct in care specifica clar ca ministeru sanatatii poate cere unele chestii medicilor dar nu spune explicit ca tre sa avem contracte cu casa; acele contracte de toata jena; pai din alea vor sa strangem noi bani sa renovam cabinetele? la 20j de lei plomba?!!
am subliniat ceva. vezi ca e o hotarire de guvern din 2004 HG884 prin care toate spatiile din proprietatea publica cu destinatie medicala au intrat in proprietatea privata. aici trebuie disecat marunt, facut cadastru, pina aici eok. mai greu e la intabulare,pt asta trebuie o gramada de acte care trebuiesc obtinute in functie de cine a fost proprietarul spatiului de-a lungul timpului. adica din ce an e cladirea, daca a avut proprietari sau a fost administrata de stat, etc, succesiunea acestora. asta mi se pare mie f greu de obtinut.iar in sectorul 1 banuiesc ca-s multe la retrocedari, asa cred, din moment ce asa putini se regasesc pe liste.
problema cu obligativitatea contractului cu casa...e cu dus intors. ca o parere personala doar,pina nu esti proprietar pe spatiu nu renunta la acest contract ca nu se stie niciodata ce guvernare/legi or mai veni.sigur, asta daca vrei sa ramii acolo, altfel desigur ca intr-un spatiu propriu fiecare face ce vrea el. atita vreme cit spatiul ala este dat doar spre a fi utilizat , chiar daca nu scrie nicaieri...nu stii ce le mai trece prin minte si sa nu te trezesti out.evident e parerea mea, poate ma tem eu de drobu de sare, poate e ok si daca nu ai contract poti ramine in spatiile respective, cum zice tigellia.e interesant ce spune ea, contract de concesiune din 2007 pe 15 ani.de ce 2007? restul s-au facut cu 2 ani mai devreme, pe 5 ani. ca si asta e o problema, multe daca nu se cumpara vor expira la anul,sau daca se concesioneaza intra la alt regim de plata.
Scubi este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 18-05-09, 15:15   #117
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

err, a fost o intrega bulibaseala cu cabinetele al sectorul 1; cert e ca toate de nu au aparut figurau la momentu semnarii listelor ca proprietate pub(l)ica a statului;

particular, cabinetul e intr-un bloc facut de stat prin 80 are la parter o miniclinica cu 2 cabinete stomatologice; deci nici vorba de litigii sau alte revendicari; a fost proprietatea statului administrata ba de primaria de sector, ba de generala; prin 2007 pe vremea raposatului videanu s-au schimbat multe comodate de pe la primariile de sector in concesiuni la generala; atunci s-au facut concesiuni pe multi ani...cam cat mai aveau medicii pana la pensie sau asa ceva.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-05-09, 18:34   #118
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

scubi in 2007 am obtinut spatiul si asa se faceau si eu m-am mirat ca mi-au facut pe 15 ani dar dupa 5 ani se recalculeaza chiria, o sa ma interesez si eu daca trebuie sa am contract cu CNAS nu mi-a zis nimeni ceva daspre asta si nu mi-am facut probleme
noi avem probleme cu spatiul in realizarea istoricului de cand au fost date in chirie acum 25 de ani in baza a ce legi si tot asa o tampenie mare.,asta e
tigellia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-05-09, 02:51   #119
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

hai sa va zic eu care-i smecheria cu spatiile astea de bloc.
ele au altfel de acte.daca-s din 80 si... is date pin repartitie de la fondu de stat , a existat decret sau ceva, prin care s-a dat destinatie medicala spatiului.dar, asta fiind de mult, si trecind si o "rivulutie" peste, poate si ceva mutari de sedii, etc, aia de au actele pot sa zica n-avem dom'le, nu detinem noi asa ceva.
plus ca nu le convine sa deie vrabia din mina, ca la o adica de ce sa nu aibe ei la tescherea actele alea si cind o bate vreun muson favorabil( hai casteti copii mari si pricepeti)...de ce sa nu schimbe ei spatiile medicale in spatii de locuit? ca doara e decizie de pe vremea impuscatului carevasazica numai este viu.
sau daca nu le schimba...macar sa obtina si ei fro shpaga, ceva. desi e mai mare spaga la schimbarea de destinatie, si pila mai mare...sa nu intram in amanunte ca oricum asta e f greu de facut. si ar fi sumbru ca dupa atitea zbateri sa primim un shut undeva - pardon de expresie.

in concluzie, trebuie sa gasiti decretul prin care spatiul respectiv a fost dat de la fondul de stat pt utilizare medicala. cu ala obtinut( asta e f ffff greu de facut rost) cica se poate ajunge la sursa care le-a construit, sau daca nu mai exista( e f posibil si asta), ramine ala pe post de act.

luis, daca ai act de concesiune , spatiul e trecut in proprietatea privata a primariei. ca numai asa se putea legal sa faca primaria concesiune, daca detinea un spatiu in proprietate privata.

sigur ca mai exista actele alea pin arhive.dar nu poti sa te duci la doamna arhivar sef si sa-i zici dati-mi actul de spatiu de pe strada garoafei nr 13, ca-s arhivate dupa nr si an.

am lucrat intr-o vara la o arhiva, e drept ca nu a primariei ci a unei alte institutii... deh, stiudinte sarac, sa mai fac si io un ban, eram in preclinic. si mi-a gasit cineva la o arhiva din asta... nu va zic cum e... se frunzaresc niste acte si se pun pe ani, dupa care intr-un acelasi an pe zile. nimic mai simplu, dar vine cutareasca si zice da-mi anu cutare... si ea scoate de acolo un singur actishor... de adus il aduce inapoi cind si-aduce aminte...

nu se nota cine l-a luat si cind l-a adus... asa ca... se pot trage niste concluzii de aici...ma rog, asa era la arhiva aia, poate nu-i la toate la fel.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/jurisprudenta/2659-vanzarea-cabinetelor-marsavie-mioritica/

mie mi-e greu sa cred ca numai prin corectitudine o sa putem obtine ce ne trebuie, pentru ca exista aceasta portita de scapare: n-avem.nu detinem. poti oare sa demonstrezi ca nu-i asa? poate folosind ceva smecherii destepte...si aici depinde de inventivitate, de capacitatea de a relationa cu oamenii...poate-i pacalim...

hai sa fim optimisti si sa ne gindim cum putem sa obtinem ce avem nevoie... cerind altceva. ca de regula atunci cind ceri un lucru si ala vede ca-ti trebuie... sa nu comentez eu acum ce face ala ca sa nu ti-l dea, sau ce trebuie sa faci tu ca sa -l obtii.

cred din ce in ce mai tare ca e nevoie de un jurist sau om de lege priceput, care sa stie sa-i imbirlige pe aia de creieri. cum care aia? aia de la vechiul icral. care joaca tabinet sau sheptik si se ocupa de tine numa daca-i rost de ... ceva... pe care tu ca sa cistigi muncesti poate... luni sau ... ani.
ma scuzati ca-mi dadui drumul la impresii... cred ca ar fi bine sa tinem rindurile apropiate si sa zicem ce am mai facut fiecare, in ce stadiu ne aflam.
eu mai am o problema: pretul.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659
bine bine, ma lupt sa obtin spatiul. si reusesc, foarte bine. cu nervii ciuruiti ca sa nu zic ca neuroni-mi distrusi iremediabil vor sa stie si ei pt ce au cazut la datorie.
si ma trezesc ca am de dat bani... care impreuna cu costurile aferente- e vorba de drumuri, alea alea... plus neuronii mei care-s de fapt ai mai valorosi...alcatuiesc o suma care se apropie de aia prin careconstati ca ramineai si singur si-ti luai de pe piata privata un imobil .in afar de chestia ca poti sa platesti in rate convenabile...alt avantaj nu vad, decit faptul ca ramii intr-un loc unde sa zicem ca ti-ai facut o pacientura.insa cade si chestia asta, pt ca poti lua in zona si pacientii vin de regula dupa medic.

deci: de ce cumparam noi spatiile astea?
Scubi este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-05-09, 09:28   #120
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

sunt foarte smecheri astia de la icral scubi din 2003 le face primaria adresa si ei nu raspund
normal spaga e mai mare daca s-ar schimba destinatia, dar nu mai ai dreptul asupra spatiului il detii tocmai ca este un spatiu medical (policlinica) chiar si la parterul blocului si esti medic, scrie clar in contract.
normal ca decretul se putea pierde nu stim domnule daca il mai avem asta au zis
sa vedem ce ne raspund la cerere ne-am gandit si noi sa mergem cu juristul in final
si da spatiile au trecut din proprietatea publica a municipiului bucuresti in cea privata in 2004 nu stiu dr. louis de ce ai tu nevoie mergi la primarie sa-ti dea un act conform cu originalul dupa HCGMB nr. 187 parca asa era in care scrie asta,
tigellia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 20-05-09, 16:17   #121
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
"Publicat in Link [Necesita inregistrare pentru acces.]"

"Art. 32
(1) Spatiile medicale care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta si care nu sunt vandute de consiliile judetene sau de consiliile locale sunt amenajate si dotate de catre autoritatile administratiei publice locale, in termen de un an de la data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta, conform standardelor stabilite prin ordin al ministrului sanatatii publice.
(2) Sumele necesare amenajarii si dotarii spatiilor prevazute la alin. (1) se asigura de la bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale in a carei raza teritoriala se afla acestea."

inca 4 luni
Chiar nu inteleg de ce primariile nu pot fi date in judecata pt. nerescpectarea legii.
Poate ar fi bine sa vedem care este situatia si in alte judete daca mai sunt colegi care au de cumparat cabinete nenorocite si in ce faza sunt.

Modificat ultima data de eugenol man; 20-05-09 la 23:23.
anechita este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-05-09, 03:33   #122
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

pai cine sa le dea in judecata? interesul e al nostru, daca noi nu facem nimic atunci cine...cmdr?
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-05-09, 09:40   #123
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar reif_felicia
.
   
Default

Noi [impreuna cu colegii MF] am dat in judecata primaria din comuna unde lucram si am si castigat procesul conform primei variante a legii[110 parca].DAR a venit Curtea constitutionala si a declarat Legea110 neconstitutionala si totul a cazut.Deci se poate sa castigi si sa se anuleze totul ca asa e la noi.Acum primaria a investit si a modernizat spatiul,deocamdata nu avem de ce sa ne plangem.
reif_felicia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-05-09, 09:55   #124
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
pai cine sa le dea in judecata? interesul e al nostru, daca noi nu facem nimic atunci cine...cmdr?
Stomatologul prin profesie este un singuratic nu stie sa comunice cu colegii, (sau f rar) nu vorbeste cu pacientul (el sta cu gura deschisa) iar in problemele noastre ne reprezinta forurile de conducere care iau cotizatie (atat)
radualionte a multumit.
anechita este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-09-09, 23:26   #125
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

in Bucuresti in sedinta CGMB din iulie a existat un Link [Necesita inregistrare pentru acces.] prin care se abrogau alte hotarari de CGMB (Link [Necesita inregistrare pentru acces.], 261) de prin 2005 cand o parte din spatii se trimiteau spre administrarea primariilor de sector; a picat pentru ca PSD s-a Link [Necesita inregistrare pentru acces.];

de mentionat ca prin 2007 cand multi medici aveau contracte pe spatii cu primaria de sector, primaria generala a semnat cu medicii alte contracte de concesiune peste contractele pe care le aveau medicii cu primaria de sector, in febra precedentei legi de vanzare pe principiul: luam spatiile inapoi sa le vindem noi, facem noi spaga (desi legea lasa si primariilor de sector posibilitatea sa-si vanda spatiile); ba mai mult, o gramada de spatii erau inca in proprietatea publica a statului primariile neefectuand modificarile in cartea funciara cum cerea legea (Link [Necesita inregistrare pentru acces.] din 14/10/2004) prin care se semnau contractele de inchiriere a spatiilor; din cauza acestor profunde si multiple incalcari ale legii in primaria capitalei in speta o mana de functionari spagari, Link [Necesita inregistrare pentru acces.] cuprinde pentru sectorul 1 doar 4 cabinete din vreo 170 cat ar intra sub incidenta legii;
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659

mai mult, Link [Necesita inregistrare pentru acces.] le dadea termen pana in mai anul asta sa aduca la standarde decente cabinetele...ori sa se vanda; NU A FACUT NICI UNA NICI ALTA.

marele medic primar, asta patroneaza in primaria aia; credeam ca poate face ceva si pentru ai lui da el pesemne inca mai visteaza autostrazi prin ceruri...prin tuata romania mai nou.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-09-09, 14:05   #126
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Citat:
O alta problema semnalata de medicii de familie este faptul ca spatiile in discutie nu sunt intabulate. “Nu stiu cum vor sa le vanda, daca nici macar nu sunt ale lor, nu sunt intabulate”, a afirmat Pop. Primaria nu considera ca acest fapt este de natura sa impiedice dorinta unora de a cumpara. “O parte a cabinetelor, spatii din Gheorgheni, mai ales, au fost intabulate de Consiliul Judetean Cluj, dar acestea vor trebui intabulate pe Consiliul Local Cluj-Napoca. Este un proces anevoios, dar care poate fi parcurs in cazul in care suntem anuntati de interesul de cumparare a acestor spatii”, a subliniat viceprimarul Laszlo Attila.
domneste haosul in tara asta; va dati seama ce contracte de inchiriere/concesiune au pentru niste spatii intabulate aiurea.

revin mai incolo cu o treaba incredibila de la celalalt capat al legii asteia; clica de imbecili care misuna prin parlamentu' romaniei.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-10-09, 15:18   #127
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

asa...
ce avem astazi legat de OUG 68/2008. O mostra de incompetenta,prostie, interes?!

fiecare ordonanta de guvern trebuie aprobata printr-o lege de parlament; proiectul de lege care trebuie sa aprobe oug 68 este Link [Necesita inregistrare pentru acces.] ; ca sa fie adoptat hartiile se plimba intre camere (senat/deputati) si apoi pe la diverse comisii parlamentare care isi dau sau nu acordul favorabil, comisia de sanatate propunand apoi aprobarea sau nu in momentul supunerii la vot in parlament;
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659

eh daca va duceti in pagina citata observati ping-pongul de pe la comisii; sa urmarim ce face o astfel de comisie; in speta comisia pentru administratie publica condusa de tanti Sulfina Barbu; pentru ca am observat din Link [Necesita inregistrare pentru acces.] dat in pagina proiectului ca NU sutine OUG 68/2008; din fericire meandrele site-ului ascund pana si inregistrarile video ale sedintelor (cateodata) asa ca putem sa vedem ce s-a intamplat; descoperim data raportului 27-ianuarie si cautam sedinta respectiva; Link [Necesita inregistrare pentru acces.] cuprinde dezbaterea unui nr de proiecte;

la punctele 1, 3 sunt doua propuneri legislative care se refera la ordonanta de vanzare a cabinetelor din 2005 moarta la data respectiva; la punctul 22 gasim si PLX 659, adica proiectu nostru de lege pentru oug 68; avem si inregistrarea Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (se deschide cu mediaplayer) pe care o gasim la data de 27/01/2008 in Link [Necesita inregistrare pentru acces.];

la minutu 14:30 se vorbeste exact de puntu 22; tanti Barbu sustine respingerea legii pe motivul ca "am mai avut 2 proiecte inainte" (nr. cele 2 care se refereau la legea neconstitutionala din 2005; ce are sula cu prefectura?!)

cineva ii atrage atentia ca cele 2 legi precedente erau initiative legislative si ca asta pe proiect de lege; la care tanti facand pe proasta arunca "are aceleasi prevederi" (nr. vanzarea bunurilor poporului spre inavutirea medicilor ); dupa care vine si atrage atentia ca e o problema de neconstitutionalitate (uhuuu, tanti, neconstitutionalitate era la legea din 2005!!, asta din 2008 inca nu a fost cercetata si dovedita); apoi isi argumenteaza votul negativ pe niste tampenii din legea din 2005; daca ar fi pus mana sa citeasca motivatia oug 68/2008 s-ar fi lamurit ca au fost reparate chestiile neconstitutionale;

dar in spatele duamnei se afla functionarimea din primarii care a facut bani din spagi pentru inchirierea de spatii medicale; cum sa ramana ei fara o sursa de specula si venit; "dam aviz negativ si oricum merge la comisia de sanatate si familie"; si uite asa niste cretini care dormeau intr-o comisie printr-un fund de parlament au dat cu bata'n balta binelui tarii si in chiaburii de medici.

Bun, mergem mai departe; circul continua aviz negativ mai vine si de la Link [Necesita inregistrare pentru acces.]; facand pe detectivii gasim la sedinta din Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
punctul 97 dezbate tot plx 659; din fericire avem iar Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (vezi cu mediaplayer minutul 2h:19m:10s); aici discutiile sunt mai aprinse si mai indelungi.
Pe fondul sonor se aud carcoteli de la membrii comisiei:
-"a mai fost o lege tot de asta si am respins-o; da dom'le si asta trebuie respinsa!" (unu care nu stia pe ce lume e);
-"cea mai mare prostie care s-a facut vreodata a fost vanzarea dispensarelor medicale";;
-"deci dam aviz negativ";
-"in legea de respingere trebuie sa se mentioneze si solutia pentru cabinetele care s-au dat";
-"doctori la 65 de ani si-au cumparat spatiile; ala se pensioneaza si comuna nu mai are dispensar ca l-a luat domnu doctor; a fost cea mai mare prostie asta"; (ce ar face domnu parlamentar in cazu medicului pensionar? in conditiile in care are de platit pentru spatiu (din pensie) si nu-i poate schimba destinatia; e greu sa intelegi cum se vand spatiile intre medici; el vede doar aparenta ca ramane comuna fara dispensaru 3 pereti din chirpici cu wc in curte)
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659
- "da de ce nu pot investi (nr.doctorii in spatii)? - au febra musculara";
-"3 euro pe m2 pe cabinet medical!"; (la pretu pietei nenea..aia a fost in 2005 poate)
-"97 negativ, nu vezi ce suparare mare e pe medicii astia?"

cu un scor de 2 avize negative la 1 pozitiv oug risca sa fie arsa in parlament; acum depinde ce hotaraste comisia de sanatate; pacat e ca handicapatii de la comisii nu citesc si fundamentarile legilor pentru ca acolo se explica de ce se dau legile repective si nu trebuie sa mai caute ei motive sa le anuleze;

alesii nostri. UNINOMINALI.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-03-10, 01:57   #128
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

mdap, se pare ca proiectu' legii pentru adoptarea OUG 68/2008 va fi dezbatut in parlament prin iLink [Necesita inregistrare pentru acces.] daca va mai fi o prioritate pan atunci; intre timp poate mai face ms.ro ceva dezbateri pentru imbunatatirea legii care n-are nici un efect; nesimtitii din bucale in frunte cu doctorul suspendate nu vor sa vanda nimic.
Imaginile atasate
Felul fisierului: gif 11.gif (27,3 KB, 8 vizualizari)
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-04-10, 15:21   #129
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Citat:
Municipalitatea sibiană a găsit o soluţie de a rotunji bugetul actual şi de a mai scoate un ban în plus pentru lucrările de infrastructură din oraş. Primăria a scos la vânzare cabinetele medicale pe care le administriează. Administraţia locală are în total aproape 50 de spaţii pe care le-a vândut sau urmează să le vândă medicilor de familie. Mai exact, până în prezent au fost încheiate contractele de vânzare – cumpărare pentru 29 de cabinete în care îşi desfăşoară activitatea 43 de medici.
Citat:
Preţurile de vânzare a spaţiilor obţinute în urma negocierilor directe de până acum variază între 41.000 de lei şi 195.000 de lei, în funcţie de zona şi suprafaţa spaţiului în cauză. „Negocierile au avut ca pornire preţurile stabilite pe baza indicatorilor de piaţă. Valoarea totală a spaţiilor medicale vândute până la această dată este de 2.273.000 lei”, a explicat primarul Klaus Iohannis.
Oprescu si clica lui de functionari din PMB... nu vrea muschii pe ei.


in timp ce in alta parte a tarii:

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Citat:
Medicii de la familie ieşeni, care au încheiat proces verbal de cumpărare a cabinetelor în baza OUG 110/2005 sunt puşi în situaţia de a părăsi clădirea. Conform somaţiei, joi 15 aprilie ar fi ultima zi în care au voie să mai folosească cabinetele primăriei.

Aceştia spun că au plătit primăriei pentru spaţiul în care îşi desfăşoară activitatea, numai că municiplalitatea nu mai recunoaşte actul de vânzare cumpărare pentru că ordonanţa a fost declarată ulterior neconstituţională. Noua lege care a înlocuit ordonanţa respectivă presupunea preţuri mult mai mari pentru spaţiile vândute către medici, iar primăria le-a impus doctorilor preţuri noi, pentru contracte noi. Ulterior medicii au dat în judecată primăria pentru a câştiga dreptul de recunoaştere a contractului de vânzare-cumpărare.
este ceva de nedescris ce se intampla in tara asta!
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-08-10, 23:14   #130
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

E interesant sa aflu ca, in Bucuresti, sunt colegi carora le-a fost concesionat cabinetul 15 ani, in timp ce mie si colegilor mei, doar pe 5.
Si, asta, in conditiile in care semnasem si contractul de vanzare-cumparare exact cu o saptamana inainte ca legea sa fie declarata neconstitutionala. Mai trebuia, doar, notificat, dar primaria a decis ca nu mai e, deja, valabil.
Deci, iar mi-e lehamite!
alcalufu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-08-10, 00:10   #131
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

n-are de ce, si tu poti sa te duci sa ti-l prelungesti, e perfect legal.chiar poti sa mentionezi chestia cu concesionarea pe 15 ani ca fiind reala, daca ei nu te cred da-le ca sigur exemplu in Bucuresti.
faci o cerere si o depui. ceri prelungirea contractului de concesionare pe durata maxim legala- o sa-ti mai adauge 10 ani sau din momentul semnarii cit mai ai pina la 15 ani.
nu e cu spaga sau pile.
depune-o si vezi ce raspuns primesti.
Scubi este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-12-10, 00:20   #132
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

au inceput evaluarile cabinetelor in Bucale!

care ati fost pe faza, intr-un numar de anul asta din tribuna CMDB, Oparescu anunta ca au organizat licitatie pe seap pentru achizitie de evaluator. s-a dat si un nr de licitatie care era scris gresit in tribuna (li l-o fi dat oparescu gresit). dupa ceva cercetari i-am gasit si numarul 102695 / 24.06.2010. il gasiti pe e-licitatie.ro . anuntul de atribuire numarul 93990 a aparut la data de 28.10.2010

primaria si-a angajat 4 firme care sa-i faca evaluari in urmatorii ani:

Citat:
Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul
SC METROUL SA Adresa postala: str. Gutenberg nr.3, bis, sector 5 , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 050027 , Romania , Tel. 031.10.47.102 , Fax: 021.312.43.35
SC MAGO CONSULTING SRL Adresa postala: str.Peris nr.50 A, bis, sector 2 , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 022718 , Romania , Tel. 021.241.54.58 , Fax: 021.241.54.58
SC ROMCONTROL SA Adresa postala: str.Polona nr.16, sector 1 , Localitatea: Bucuresti , Cod postal: 010502 , Romania , Tel. 021.313.18.19 , Fax: 021.312.56.30
DARIAN DRS SA Adresa postala: str. Nicolae Cristea nr.25, Spatiul comercial nr. 2 , Localitatea: Cluj , Cod postal: 400184 , Romania , Tel. 0264438033 , Fax: 0264438034
am auzit la cineva ca mago le-ar fi pozat cabinetele in vederea evaluarii, chipurile pentru concesiune. deci se pare ca au semnat deja contract de evaluare cabinete. asteptati-va la ce e mai rau: pretul pietei, adica in jur de 1000E/mp +- in functie de zona dotari etc.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 07-12-10, 06:44   #133
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar Radu Tepordei
.
   
Default

Bine ai revenit, moncher! Hai, ca are balta peste.
In Iasi au evaluat initial la 1000euroi metrul si chiar au fost unii care au cumparat. Da sunt si care au obtinut prin tribunal reevaluarea, pretul coborand la 300. Si sunt si care n-au vrut sa cumpere, concesionand cu cativa euro metrul.
Radu Tepordei este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-12-10, 17:52   #134
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

in sedinta de vineri a CGMB se gaseste: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

pretul pe metrul patrat evaluat e umflat cu 10-20% in functie de daca se ia cu banii jos, si daca ai facut investitii. daca nu ai facut investitii (sau ai facut dar nu ai acte si nu ai acordul primariei) si nu iei cu banu jos platesti 20% peste pretul pietii (stabilit de evaluator); misto logica, adica daca nu ai investit in cabinet platesti si in plus, si va trebui sa faci si investitii dupa ce iei jegul care va deveni al tau dar cu care nu ai voie sa faci ce vrei tu
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659

mai mult, in sectorul 1, in afara de cei 3 medici prezenti pe Link [Necesita inregistrare pentru acces.] si afisata pe site-ul PMB, restul de medici nu au dreptul sa-si cumpere cabinetele. in acest proiect care in mare urmeaza oug 68/2008 se stipuleaza ca medicii trebuiau sa-si fi depus o cerere de cumparare in termen de 45 de zile de la afisarea listelor cu spatiile...si nu stiu cine a facut asta in 2008.

evaluarile facute se pare ca primaria le-a folosit si la stabilirea pretului concesiunilor. deci pentru cei care va expira cei 5 ani de preturi modice, Mosh Oparescu v-a pregatit un pret de vreo 50Euro/mp/an daca ramaneti in concesiune si nu va aruncati sa platiti 20% peste pretul pietii pentru ceva care devine al tau, dar culmea, nu poti sa faci altceva cu el decat servicii medicale. nu se mai poate cu boiereala draji medici! vreti sa asigurati sanatatea poporului, marcati banu la Mosh Oparescu pentru ca a bagat 0 lei in cabinetele medicale in ultimii ani astfel contribuind la ridicarea nivelului de sanatate public, restul de maruntis strans din PMB investindu-l int-un pod megalomanic peste 3 linii de cale ferata despre care arhitectul sef al londrei spune ca ei pe vrema asta demoleaza porcarii ca cele pe care ne scremem sa le facem noi!!
medicorina a multumit.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-12-10, 18:46   #135
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar Radu Tepordei
.
   
Default

Pai daca premarele vede reclame cat blocul la cabinete, s-o fi gandit ca dentistii sunt o specie care castiga la loto cand se nasc si-atunci au de unde.

Vad ca nu ti-ai dat inca dezlegare la peste.
Radu Tepordei este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 22-05-11, 14:58   #136
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
+2 (+2/-0)     
Default

pentru cei interesati...serialul continua. un nou pumn dat de actuala clica politica aciuata la conducerea orasului capitala, mosierilor de medici.

aveti aici Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (cititi de la pg 8) sedintei din 28 apr 2011 13:00, in care a aut loc o discutie aprinsa pe tema noilor preturi la chirii care au crescut de 60 de ori. primaria nu numai ca nu a investit nimic in spatiile medicale in ultimii ani. dar acum in criza s-a gandit sa ajute la cresterea standardelor de sanatate ajutandu-i pe medici prin cresterea de 60x a chiriilor. ramane intrebarea, ce face statul in calitate de detinator al acelor spatii pentru sanatatea populatiei? spatiile nu si le modernizeaza, bani de utilitati nu plateste. raspuns: ia biruri de la medici! statul face bani din spinarea sanatatii oamenilor, pe munca medicilor. foarte tare!

mai mult, clica de jmenari si-au dat arama pe fata marturisind ca ei toti au hotarat ca nu vand spatiile medicale! momentan au refuzat in masa sa adopte vreo norma de vanzare in sedintele anterioare (vezi posturile mele) si se pare ca sunt prinsi oarecum in fault pentru ca, odata adoptata lista cu spatii (prin 2008), procedura juridica de vanzare ar fi trebuit sa continue; comisia de vanzare a fost platita...bani s-au risipit; pe undeva prin stenograma cineva remarca lucrul asta si spune ca sunt in neregula si ar trebui sa dea alta hotarare sa anuleze lista cu spatiile daca nu vor sa vanda.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659

politica primariei legat de spatii: politica pumnului in gura. medicului care a facut contestatie impotriva preturilor noi de chirie i-a fost marita redeventa!

si in final, astazi la irealitateatv la Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (emisiunea din 22 mai 2011 ora 11, minutul 15) aveti o discutie pe tema redeventei si vanzarii sapatiilor din capitala.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-05-11, 00:25   #137
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
+2 (+2/-0)     
Default jenant

jenant este ca in capitala acesta este nivelul

eu am facut parte din mai multe comisii de vanzare a spatiilor catre medici, atat in Oradea cat si in orase mai mici din judet, colegii sunt demult posesorii acestor spatii, la niste preturi zic eu decente,

In Bucuresti insa iata cum decurg lucrurile, este incredibil,

Ar fi insa interesant care este pozitia CMDB ,fiindca in aceste comisii este intotdeauna prezent si un reprezentant CMDB, ce ne poate spune Nicky in calitate de consilier in CMDB despre aceasta situatie?
Dr. Pantel Marton este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-07-11, 17:50   #138
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

luna trecuta in sedinta cgmb a fost scos de pe lista proiectelor Link [Necesita inregistrare pentru acces.] (balacareala incepe la pg 5)in care se dorea micsorarea redeventei proaspat marite la 60E/mp. toti escrocii in frunte cu oparescul sef probabil presionati de hoardele de medici, au mimat compasiunea...vezi dom'le ca e inuman ce se cere si ca sa se reduca redeventa, dar amanam pentru sedinta de luna viitoare, pentru ca vrem sa le aducem la pachet, impreuna cu proiectul vanzarii spatiilor. pentru cine nu stie, acel proiect care aproba normele de vanzare a spatiilor a mai fost respins de escrocii consilieri de inca 2 ori pana azi in diverse sedinte cgmb (17 dec si 27 ian). in sedinta din Link [Necesita inregistrare pentru acces.] s-au acuzat reciproc de nevotarea lui.

in sedinta de azi 27 iulie 2011, la Link [Necesita inregistrare pentru acces.] a intrat IAR proiectul de aprobare a normelor vanzarii spatiilor. care a fost IAR respins!! cel cu reducerea redeventei s-a evaporat intre timp. cum n-au mai fost presati de medici au uitat pur si simplu si au revenit la ideologia comunista, noi nu ne vindem tara, tunurile pe chiaburii de medici.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659

asistam la un circ interminabil. asa incat desi luna trecuta, escrocii se acuzau reciproc ca "noi am votat, voi n-ati votat, sa aducem stenogramelesa vedem cine n-a votat", luna asta au uitat total de ce promisesera si i-au dat iar un NU hotarat. astept sa apara stenogramele sa vedem ce partide in special nu doresc sa ne vindem tara.

in decembrie 2010 s-a opus PSD-u, clasic, de la comunisti n-ai la ce astepta.
Drăghici Graţiela P.S.D.
Stan Ion Victor P.S.D.
Ţapardel Ana Claudia P.S.D. (vedeti mincinoasa pesedista in poza de mai jos in care acuza ca pdl nu a votat proiectul, cand de fapt ea era in decembrie cea care nu a votat!! incercau toti sa se fofileze si sa se motiveze in fata medicilor dand vina unii pe altii. maragii. la ultima sednta s-au abtinut toti. un alt fel de a vota impotriva si a spune ca ei nu au votat impotriva!)
Sitaru Jeanina P.S.D.
Păduraru Alexandru P.S.D.
Mihăilescu Bogdan P.S.D.
Nedelcu Costel P.S.D.
Nicorescu Virgil P.S.D.
Anton Mihaela P.S.D.


in ianuarie s-au abtinut aproape toti, impotriva votand:
Pop Romeo Teodor P.D.-L.
Bădulescu Aurelian -Secretar P.N.G.-C.D.
Purcărea Sorin P.N.L.


astazi iule 2011 au votat vreo 16 pentru proiect si vreo 17 abtineri. ramane de vazut care sunt din ce partide.
Imaginile atasate
Felul fisierului: jpg 2.jpg (23,1 KB, 5 vizualizari)
Felul fisierului: jpg 1.jpg (41,4 KB, 4 vizualizari)
Felul fisierului: jpg 3.jpg (27,5 KB, 3 vizualizari)
__________________
fuse si se duse

Modificat ultima data de drLouis; 27-07-11 la 20:05.
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 05-08-11, 19:13   #139
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
astazi iule 2011 au votat vreo 16 pentru proiect si vreo 17 abtineri. ramane de vazut care sunt din ce partide.
astazi PDL-ul s-a abtinuta (OPUS) vanzarii spatiilor. mincinosii. uitati-va ce declara stomatologul Murg in urma cu o luna.

PDL=PSD = ROSU ba pdl a fost mai rosu ca psd!
Imaginile atasate
Felul fisierului: jpg 3.jpg (58,3 KB, 5 vizualizari)
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 06-08-11, 10:48   #140
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.
 
 
Avatar bolodoctoru
.
   
Default

ce norme aproba astia?
altele decat cele stabilite de guvern?...adica fiecare primarie stabileste regulile ei?
bolodoctoru este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-08-11, 00:28   #141
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de bolodoctoru View Post
ce norme aproba astia?
altele decat cele stabilite de guvern?...adica fiecare primarie stabileste regulile ei?
da. in principiu urmeaza ce scrie in ordonanta. dar ordonanta le impune doar preturile minime. asa incat, jecpcarii din pmb au hotarat sa vanda cu 10- 20% mai mult decat pretul stabilit de un evaluator ales prin licitatie publica. in sensul ca cine poate dovedi cu acte ca a investit in spatiul lor, plateste doar 10% peste pretul pietei. cine nu a investit, plateste 20% peste. deci le dai si mai multi bani, si dupa aia sa mai si investesti sa renovezi jegul. niste ordinari.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-09-11, 19:43   #142
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

dupa ani fara numar de napasare si bataie de joc astazi 28 septembrie 2011 orele 18 cei 40 de consilieri generali prezenti la sedinta PMB au hotarat (in unanimitate) sa puna in aplicare OUG 68/2008 privind vanzarea cabinetelor medicale!

acesta nu este deznodamantul ci probabil inceputul unui alt lung sir de birocratii si bete in roatele sistemului sanitar.

la atas este momentul votului din sedinta de azi.
Imaginile atasate
Felul fisierului: png miracle.png (274,5 KB, 17 vizualizari)
bolodoctoru a multumit.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-09-11, 15:58   #143
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Bafta sa rezolvi pana la urma in mod favorabil.
E pe principiul de ce simplu cand se poate complicat (de fapt sunt interese mari fiind vorba de medicina si $patii construite)
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-09-11, 21:53   #144
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default incredibil

bravo,

mai bine mai tarziu decat deloc

iti tin pumnii!
Dr. Pantel Marton este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 17-11-11, 02:34   #145
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
   
Default

mda, ce ne-a scapat e ca prin septembrie, in parlament s-a dezbatut Link [Necesita inregistrare pentru acces.] care trebuia sa pecetluiasca aceasta ordonanta 68/2008. a fost aprobat proiectul cu o singura modificare asupra oug 68 in ceea ce priveste vanzarea si a spatiilor din vecinatatea monumentelor.

la scurt timp, vazand ca pana si parlamentul a votat intru ordonanta, papagalii din PMB au catadicsit sa vanda, dupa 3 ani de bataie de joc.

asteptam in continuare sa vedem cat vor fi evaluarile in B. se aude de pretul pietii, adica 1000E/mp pe un spatiu care desi va fi al tau in acte, luat la pretul pietii, nu vei putea sa faci ce vrei cu el.

in final va las sa va delectati cu o declaratie aeriana a tov. Suspendate:

Citat:
"Medicii de familie îşi vor putea cumpăra cabinetele, iar din fondurile care se adună, Primăria are obligaţia să le amenajeze . Mai mult decât atât, medicii de familie au multiple competenţe, cardiologie, ecografie, unii sunt tineri şi vor putea să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii", a spus Sorin Oprescu, cu ocazia vizitei făcute la Spitalul "Malaxa".
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 22-09-14, 23:22   #146
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
+3 (+3/-0)     
Default

apropo baeti si fiete. de fro cateva luni sta proiectul de lege cu sute de cabinete spre a fi scoase la vanzare...pe site-ul PMB. e bataie pe ciolan..si nu fac cvorumul de 2/3. ba a pierdut oparescu consilierii..ba a dat ponta ordonanta de urgenta cu migratia..a luat iar tandemu vanghele-oparescu consiliul la loc, dar sunt la cutite. cand vin unii, nu vin altii si invers. nu se voteaza nimic ce necesita 2/3 din total consilieri.

am inceput topicul asta in 2007. suntem in 2014 si nici azi nu le-a aprobat doctor oetker la vanzare. listele astea multe nu au avut cadastrul facut. ce mizerie de primar, n-a facut nimic pentru medici, doar pentru retelele lui de furat din spitale! ah si sa nu uit, a umplut bucurestiul de... suspendate..si caini.
KLMircea a multumit.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-09-14, 12:41   #147
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
a umplut bucurestiul de... suspendate..si caini.
Te contrazic in ce priveste cainii. Daca te uiti cu atentie NU mai sunt caini vagabonzi din centru pana dupa Tineretului (nu stiu in alte parti dar pe unde am tot fost prin Bucuresti nu am mai vazut caini).
Cred ca Bucurestiul nu a vazut atat de putini caini vagabonzi de la revolutie.

PS A trebuit sa vina cineva de afara sa remarce asta.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-09-14, 02:35   #148
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
+2 (+2/-0)     
Default

Citat:
Publicat initial de eugenol man View Post
Cred ca Bucurestiul nu a vazut atat de putini caini vagabonzi de la revolutie.
cred ca incaltarile mele n-au fost atat de pline de dejectii canine ca-n ultimii ani... niciodata

au imbatranit babele din blocuri. multe au cazat potaile strazii si umbla ziua cu ele-n lesa la udat rotile masinilor si ingrasat asfaltul.

maine e iar sedinta la pmb. sa vedem daca se strang 2/3. cred ca au 4-5 sedinte de cand tot pica proiectul din lipsa de majoritate.
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-09-14, 11:20   #149
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
-1 (+0/-1)     
Default

Citat:
Publicat initial de drLouis View Post
cred ca incaltarile mele n-au fost atat de pline de dejectii canine ca-n ultimii ani... niciodata
Scoate-ti lupele cand mergi pe strada
Ca sa spun asa avem mari oportunitati in acest domeniu dar nu ai cum sa le rezolvi pe toate odata.
Oprescu vad ca se intrece pe sine si reface trotuaruri asfalt ... in tot centrul. Chiar arata fain.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-09-14, 15:41   #150
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go
 
 
Avatar radualionte
.
+1 (+1/-0)     
Default

Vino pe strada mea (stii unde)...Dupa ce la-u arestat pe "regele" asfaltului, lucrarea cu schimbarea sinelor de tramvai a ramas asa-cum-era. Urmeaza alta licitatie, probabil lucrarile se vor relua in primavara...Apa-nova a inlocuit ceva conducte de apa, a spart asfaltul proaspat pus de aialalti si au peticit cu alta culoare si alta consistenta...Astept cu interes iarna ca sa vad cum se comporta cele doua esantioane diferite de asfalt dar rezultatul final se va vedea tot in primavara.
De la anul, trebuie sa-mi iau centuri de siguranta si sa mi le montez in casa: vor incepe sapaturile la metrou sub strada si sub santierul de suprafata cu liniile de tramvai).
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=2659
BTW, in urma cu 4-5 ani, au mai schimbat odata liniile de tramvai. De ce le-au mai schimbat si acum sau n-aveau unde sa dea spaga si de unde sa scoata banii pentru alegeri?

drLouis: scuze de off-topic!
__________________
Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-09-14, 16:04   #151
Maestru
MD Endodont
Fara status.
 
 
Avatar sorsirbu
.
+1 (+1/-0)     
Default

In dr taberei distrug parcarile. O chestie mirifica
__________________
If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?
sorsirbu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-10-14, 00:19   #152
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
+1 (+1/-0)     
Default

Citat:
Publicat initial de eugenol man View Post
Scoate-ti lupele cand mergi pe strada
Oprescu vad ca se intrece pe sine si reface
ce face dr oetker e un circ murdar. zi-mi o lucrare inceputa si terminata de mediocru care e de adevarata utilitate publica. centrul zacea in mizerie de vreo 2-3 ierni, cu dale puse pe jumate, mocirla si mormane de nisip pe spatiile verzi. la ciurel la ecluza zace un stalp inceput de vreo 3 ani. la mihai bravu construiesc pasajul de vreo 4 ani (autostrazile au termen de executie 2 ani!). ce a terminat doctoroiu' a terminat cu greeeu..si dupamulta taraganare. hai sa zic ca pe uranus a spart tigania...dar a dat drumul aglomeratiei infernale prin turnurile ce se or face pe-acolo. si cati ani de mocirla si ars gazu s-au tras si p-acolo.


Citat:
Lucrările de reamenajare a Căii Victoriei și a pistelor pentru bicicliști ar fi trebuit finalizate pe 1 octombrie. Pe șantier nu se mai lucrează de câteva săptămâni, iar la data oficială a inaugurării o pare din lucrare a rămas neterminată. De altfel, constructorul, firma Tehnologica Radion, a cerut intrarea în insolvență. Administrația Străzilor dă însă asigurări că lucrarea va fi terminată până la sfârșitul acestei luni.
- See more at: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

crede-ma, in 100m de-i fac zilnic pana la cabinet, vad 5-6 gramezi fecale de diversi bi/partu-pezi. si asta la drumu mare. pe mihalache. colturi duhnind a urina si fecale. bleah.
__________________
fuse si se duse

Modificat ultima data de drLouis; 02-10-14 la 02:10.
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-10-14, 10:30   #153
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Poti alege sa te uiti la ce nu s-a facut si sa te oftici sau sa te uiti la ce s-a facut si sa te bucuri si sa multumesti pt asta. Intotdeauna vei gasi ceva de care sa te plangi pentru ca tot timpul vor mai fi lucruri de facut...
Vad ca ai ales.

PS Nu ca ii tin partea dar ai uitat de Link [Necesita inregistrare pentru acces.] Vezi cat a durat si cat de complexa a fost situatia (inclusiv cu evacuarea "chiriasilor") Link [Necesita inregistrare pentru acces.] din Bucuresti.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 02-10-14, 11:16   #154
Maestru
MD Endodont
Fara status.
 
 
Avatar sorsirbu
.
+2 (+2/-0)     
Default

Dr. Oetker a avut bulan. El a finalizat ceea ce era inceput de multa vreme. Oadata si odata se terminau si alea si el a avut noroc sa fie la finalizare
__________________
If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?
sorsirbu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 08-09-15, 12:39   #155
Mare Maestru
Medic Dentist
de dreapta
 
 
Avatar drLouis
.
+1 (+1/-0)     
Default

Citat:
Publicat initial de sorsirbu View Post
Dr. Oetker a avut bulan.
Dr Oetker n-a mai avut bulan. si s-a dus acolo unde era normal sa se duca toti securistii si copkii lor ce au furat de-au spart banu public.

cat despre vanzare de cabinete, asa cam de Craciun 2014 PMB a trimis o fitzuica intrebatoare cum ca daca medicii vor sa-si cumpere spatiile...legea fiind data in 2008. tot pe la finele anului s-a adaugat si calupul cel mare de spatii ce nu aveau cadastrul facut, hotararii pmb de vanzare...si se vad pe prima pagina la pmb.

insa de atunci..nimic. mai stie cineva ceva? cred ca si Colegiul Buc. are un reprezentant in comisia de vanzare. or lucra aia ceva sau pauza?
__________________
fuse si se duse
drLouis este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
.., ..., 36, achizitie, activitati, afara, afecteaza, asociatie, baro, buna, colegiul medicilor dentisti, destinatie, exista, forum, iga, intampla, intarziata, intrebare, lasa, lege, legea, libera, medicii, mesaje, mm, modifica, noastre, pagina, parte, partea, prima, problemele, rar, reactia, recomand, stoma, stomatolog, traducere, vand, vanzare, vara, zilele

Uneltele subiectului


Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
VANZAREA CABINETELOR MEDICALE durerea Jurisprudenta 14 21-05-09 00:21
Programul cabinetelor de sarbatori Radu Management 6 04-12-06 23:24


Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (11:13) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2020.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO