Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Canule de aspiratie endo

discutie din eugenol.ro : De unde pot achizitiona canule de aspiratie endodontice? Si in ce format se gasesc? se pot monta la aspiratorul ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Recenziilor > Recenzii eugenol > Instrumentar
Ati uitat parola? Inregistrare

Sistemul de email nu functioneaza. Daca apar alte disfunctionalitati in forum va rog sa le raportati.

Raspundeti

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 12-03-10, 18:01   #1
Ucenic
Student M. Dentara
Fara status.

.

Default Canule de aspiratie endo

De unde pot achizitiona canule de aspiratie endodontice? Si in ce format se gasesc? se pot monta la aspiratorul normal? Stiu ca am avut unele de plastic dar nu stiu de unde proveneau.
Dan Neagu este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-03-10, 18:11   #2
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
romance is not bla bla :)

.

roeko pt adaptare la furtun cu diametru mic (uzual)... nu stiu unde gasesti acum...

la ~~~~~~~ au ceva canule pt adaptare la furtun cu diametru mai mare (pt aspirator chirurgical)

ambele au virful f subtire, numa' bun pt endo.

mai exista si metalice (am vazut la halmadent)... virful insa are diametrul ceva mai mare decit la cele de plastic... nu le-am folosit, deci nu stiu cit sint de eficiente pt endo.
nico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 14-05-10, 15:56   #3
sma
Ucenic Sef
Medic Dentist
Fara status.

.

De la coltene se numesc ms oral tips,sint albe si de potrivesc in capatul unui aspirator obisnuit dupa ce i-ai scos timburusul.Sint 20 la pachet in jur de 30 ron si eu am gasit la ~~~~~~~~~~~~.Trebuie sa le explici insistent,ca altfel iti aduc canule de amestecare
sma este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 14-05-10, 16:34   #4
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Se mai gasesc unele la Helios sau la Sanident.
Se numesc MicroAspirators si sunt de Centrix, si se monteaza la aspiratorul chirurgical (pentru ca cel normal l-am folosit la uscarea/izolarea campului protetic)
Eu le-am folosit ca parte a unui EndoKit dar se gasesc si separat, cred.
mircea sevastopol este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 18-05-10, 01:42   #5
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+1 (+1/-0)     

varianta peizana : seringa de insulina sau seringa de 1 ml , se scoate pistonul, se reteaza portiunea care se tine cu degetele , se infige in furtunul aspiratorului si se trece la treaba ....improvizatia merge cu seringi becton-dickinson de 1 ml , cu ac detasabil (cele cu piston verde )
k-nin este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspundeti

Bookmarks

Tag-uri
ac, adaptare, alb, aspirator, bec, chirurgical, diametru, diametrul, endo, endodontie, exista, folosi, folosit, furtun, gasi, gasit, medimex, merge, metalice, obisnuit, oral, plastic, rece, roeko, seringa, seringi

Uneltele subiectului

LinkBacks (?)
LinkBack catre acest Subiect: http://www.eugenol.ro/forum/instrumentar/10181-canule-aspiratie-endo/
Publicat de For Type Data
Diverse Canule de aspiratie endo - info Sanatate! This thread Refback 27-05-10 01:26

Timpul este GMT +3. Acum este: 01:24.

Alegeti schema de culori preferata: