De unde pot achizitiona canule de aspiratie endodontice? Si in ce format se gasesc? se pot monta la aspiratorul normal? Stiu ca am avut unele de plastic dar nu stiu de unde proveneau.
roeko pt adaptare la furtun cu diametru mic (uzual)... nu stiu unde gasesti acum...
la ~~~~~~~ au ceva canule pt adaptare la furtun cu diametru mai mare (pt aspirator chirurgical)
ambele au virful f subtire, numa' bun pt endo.
mai exista si metalice (am vazut la halmadent)... virful insa are diametrul ceva mai mare decit la cele de plastic... nu le-am folosit, deci nu stiu cit sint de eficiente pt endo.
De la coltene se numesc ms oral tips,sint albe si de potrivesc in capatul unui aspirator obisnuit dupa ce i-ai scos timburusul.Sint 20 la pachet in jur de 30 ron si eu am gasit la ~~~~~~~~~~~~.Trebuie sa le explici insistent,ca altfel iti aduc canule de amestecare
Se mai gasesc unele la Helios sau la Sanident.
Se numesc MicroAspirators si sunt de Centrix, si se monteaza la aspiratorul chirurgical (pentru ca cel normal l-am folosit la uscarea/izolarea campului protetic)
Eu le-am folosit ca parte a unui EndoKit dar se gasesc si separat, cred.
varianta peizana : seringa de insulina sau seringa de 1 ml , se scoate pistonul, se reteaza portiunea care se tine cu degetele , se infige in furtunul aspiratorului si se trece la treaba ....improvizatia merge cu seringi becton-dickinson de 1 ml , cu ac detasabil (cele cu piston verde )