Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

curs practic de implanto

discutie din eugenol.ro : apopos de cartea domului dr Sirbu,curs practic de implanto orala.am cumparat-o anul acesta in vara, am studiat-o.Prin tot continutul ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona comuna Medic Dentist si Tehnician Dentar > Specialitati: medic dentist & tehnician > Implantologie
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 15-01-07, 00:47   #1
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

Default curs practic de implanto

apopos de cartea domului dr Sirbu,curs practic de implanto orala.am cumparat-o anul acesta in vara, am studiat-o.Prin tot continutul ei,e o carte f bine sistematizata si f utila oricarui medic.Personal il admir f mult pt acea carte,care vine sa completeze unele neajunsuri din maanualele de pana acuma.Mi-a placaut atat de mult sistematizare si continututl cartii, incat am facut-o cadou unui medic din US , fara sa imi dau seama ca acuma nu mai pot face rost de ea.Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde mai pot sa cumpar inca un exemplar...va rog.
drcalinc este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-01-07, 10:25   #2
Ucenic Sef
Medic Dentist
Fara status.

.

la sensident.editia a doua...
mircealaslau este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-01-07, 12:57   #3
Initiat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

pret : 100 ron
drShimoN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 15-01-07, 23:24   #4
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

va multumesc pt amabilitate.pretul nu e important.fata de preturile din vest.... Chestia e ca imi place cartea,si e o mandrie sa pt mine sa am asemenea carti in biblioteca.in plus, am citit ceva articole despre dr Sirbu pe net si am ramas impresionat.omul e extraordinar....
multumesc inca o datapt ajutor.am sa contactez dealerul.merci!
drcalinc este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
anul, articol, biblioteca, car, cartea, citit, con, continu, continutul, cumpara, cumparat, curs, editia, implant, implanto, medic, omul, orala, personal, practic, pret, rost, seama, sensident, us

Uneltele subiectului

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
Caz clinic: Curs practic Quintessence in Implantologie in 4 module Dr.Octavian Fagaras Perfectionare 3 24-09-08 14:47
Curs practic pe mandibula de porc!!!!!!!!!!!!!!! mihnea cafadaru Parodontologia 13 14-05-07 22:08
Curs practic Implantologie Dr.Octavian Fagaras Perfectionare 22 24-03-07 23:47
Curs practic Endo Dr.Octavian Fagaras Perfectionare 0 15-02-07 10:45
Curs practic de GBR pe mandibula de porc! mihnea cafadaru Implantologie 33 13-02-07 17:34

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:22) timp.

Alegeti schema de culori preferata: