Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

ce parere aveti despre tarodarea la mandibula?

discutie din eugenol.ro : as dori sa stiu cati dintre voi tarodeaza madibula.ce sistem preferati:cu tarod sau fara tarod?...

Reveniti   eugenol.ro > Zona comuna Medic Dentist si Tehnician Dentar > Specialitati: medic dentist & tehnician > Implantologie
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 11-01-07, 01:04   #1
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

Default ce parere aveti despre tarodarea la mandibula?

as dori sa stiu cati dintre voi tarodeaza madibula.ce sistem preferati:cu tarod sau fara tarod?
drcalinc este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-01-07, 10:06   #2
Initiat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

depinde de sistem.

Unele produc implanturi autotarodante si autoinfiletante, faci tarodarea direct cu implantul...cand simti ca nu mai inainteaza dai 180 de grade inapoi , apoi revii cu insurubarea
drShimoN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 11-01-07, 20:54   #3
Ucenic
Medic Dentist
Fara status.

.

eu am folosit o singura data tarod la mandibula...pur si simplu nu reuseam sa introduc implantul si tarodul era absolut necesar...asta e.
Vechi 11-01-07, 23:38   #4
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

nu cred ca toti au inteles intrebarea.am 3 sisteme de implanturi, iar acuma intentionez sa cumpar altul--poate zimmer--.intrebarea e ce parere aveti despre tarodare.e indicata tot timpul?preferatisa o faceti cu implantul, sau cu tarodul?dr craciun, folositi implanturi bio h? ele au tarod.inserati la mandibula si fara tarod?
drcalinc este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 12-01-07, 13:08   #5
Ucenic
Medic Dentist
Fara status.

.

dr calinc... folosesc biohorizon... asa cum am zis,am folosit tarod la mandibula o singura data... in rest insurubez implantul cu cheia aia simpla sau mai ales cu cheia cu clichet
Vechi 12-01-07, 20:37   #6
Initiat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de drcalinc
.am 3 sisteme de implanturi, iar acuma intentionez sa cumpar altul
de ce atatea sisteme si atatia bani investiti ? Din punctul tau de vedere
.
Vechi 12-01-07, 23:15   #7
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

de ce atatea sisteme ? f simplu.daca mergi la un bar si au doar un singur fel de bautura?la fel si aici.am implanturi pt pacienti cu diferite pretentii.Acuma, sa iti mai spun ca pt alpha bio am 3 truse (asta pe langa celelalte sisteme)? Am zile in care am mai multe cazuri, si le rezolv pe toate in aceeasi zi.De ex, unele din sisteme nu au bont p[rotetic de ceramica, sau de aur, altele au spire mici pt menton, pt a nu face compresie,samd.Cam astea sunt motivele pt care am mai multe truse.Ca si lacelulare sau la masini:nu gasesti una (unul) care sa aibe toate functiile.Atunci, daca vrei sa faci treaba iti iei mai multe jucarii.
.
Vechi 12-01-07, 23:19   #8
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

Pt dr craciun...va multumesc pt raspuns.Asta ma interesa.adica, daca la bio h poti autotaroda .Vad ca se poate.In menton chiar in simfiza cum se prezinta frezele?fac fata?adik gauresc bine?Eu , personal mentonul il gauresc cu piezo, nicio freza neputand sa ma satisfaca in D1(mai ales cand e f f dur).Apropos, veniti in Miami , la simpozion ,in aprilie?
.
Vechi 12-01-07, 23:22   #9
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

pt dr drShimoN...... eu, personal nu am cumparat nicio trusa de implanturi.daca pui cam.....un nr suficient pe luna, o primest cadou. cel putin eu cam asa fac.nu investesc in truse.
.
Vechi 13-01-07, 13:58   #10
Initiat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de drcalinc
pt dr drShimoN...... eu, personal nu am cumparat nicio trusa de implanturi.daca pui cam.....un nr suficient pe luna, o primest cadou. cel putin eu cam asa fac.nu investesc in truse.
multumesc pt raspunsuri...respectele mele
P.S. Si o bautura de la mine la alegere
.
Vechi 14-01-07, 23:16   #11
SUNT BANAT!
MD Implantolog
Fara status.

.

unde ...bautura?
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
absolut, ata, auto, cheia, cumpar, data, direct, file, folosesc, folosi, folosit, grade, gura, implantul, implanturi, mandibula, necesar, pur, rest, simpla, simplu, sistem, sisteme, tarodarea, tau

Uneltele subiectului

Subiecte similare
Subiect Scris de Forum Raspunsuri Ultimul mesaj
ce parere aveti despre amprentele rigid elastice aurelian Protetica 9 03-05-11 10:31
Ce parere aveti despre DABI ATLANTE? Dr.PiltZu Instrumentar 13 24-11-08 17:54
ce parere aveti despre urmatorul caz???? aurelian Implantologie 13 15-11-07 17:07
Ce parere aveti despre PREMISE??? bica Materiale diverse 16 04-12-06 14:31
ce parere aveti despre eugenol.ro ? eugenol man Viata nu e o gangrena simpla 2 09-07-06 21:27

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:18) timp.

Alegeti schema de culori preferata: