| | |
11-01-07, 01:04
|
#1 | | SUNT BANAT!
MD Implantolog
.
| - : 0 ce parere aveti despre tarodarea la mandibula? as dori sa stiu cati dintre voi tarodeaza madibula.ce sistem preferati:cu tarod sau fara tarod? |
| |
.
11-01-07, 20:54
|
#3 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 eu am folosit o singura data tarod la mandibula...pur si simplu nu reuseam sa introduc implantul si tarodul era absolut necesar...asta e.
__________________ Gabriel Craciun |
| |
.
12-01-07, 13:08
|
#5 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 dr calinc... folosesc biohorizon... asa cum am zis,am folosit tarod la mandibula o singura data... in rest insurubez implantul cu cheia aia simpla sau mai ales cu cheia cu clichet
__________________ Gabriel Craciun |
| |
.
12-01-07, 20:37
|
#6 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de drcalinc .am 3 sisteme de implanturi, iar acuma intentionez sa cumpar altul | de ce atatea sisteme si atatia bani investiti ? Din punctul tau de vedere |
| |
.
13-01-07, 13:58
|
#10 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de drcalinc pt dr drShimoN...... eu, personal nu am cumparat nicio trusa de implanturi.daca pui cam.....un nr suficient pe luna, o primest cadou. cel putin eu cam asa fac.nu investesc in truse. | multumesc pt raspunsuri...respectele mele
P.S. Si o bautura de la mine la alegere |
| |
.
 | | Tag-uri | absolut, ata, auto, cheia, cumpar, data, direct, file, folosesc, folosi, folosit, grade, gura, implantul, implanturi, mandibula, necesar, pur, rest, simpla, simplu, sistem, sisteme, tarodarea, tau  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:18) timp. |