Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

Sanatos si eu, sanatos si mediul meu

discutie din eugenol.ro : Ai auzit de "Sanatos si eu, sanatos si mediul meu"?! Este o initiativa directionata catre copii hipoacuzici, de care ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Studentilor la Medicina Dentara > Forumuri Studenti
Ati uitat parola? Inregistrare


Like Tree1Multumiri
  • 1 Scris de aquagirl

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 18-01-12, 00:02   #1
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default Sanatos si eu, sanatos si mediul meu

Ai auzit de "Sanatos si eu, sanatos si mediul meu"?! Este o initiativa directionata catre copii hipoacuzici, de care au nevoie! Aflat in competitia Tara lui Andrei de luna aceasta, nu poate reusi fara sprijinul tau! E mai mult decat simplu. Sustine-ne printr-un simplu vot pe Link [Necesita inregistrare pentru acces.]! Da-i proiectului sansa sa se realizeze, da-ti tie sansa sa te implici sustinandu-ne!

"Sanatos si eu, sanatos si mediul meu!" a fost depus in competitie avand ca partener Societatea Studentilor Medicinisti are ca grup tinta copii hipoacuzici de la scoala Sf Vasile si de la liceul Beethoven, singurele institutii din Oltenia pentru copii hipoacuzici. Proiectul are 2 componente. Una dintre ele este educatia pentru sanatate si mediu, prin care sa invete deprinderi simple de igiena, nutritie, etc pe de o parte, si pe de alta sa isi inteleaga deficitul de auz din punct de vedere medical. Cealalta propune pe langa investigatii specifice si un test genetic diagnostic care sa le raspunda parintilor, copiilor, de ce nu aud, ce sanse au parintii de a transmite acest deficit copiilor. Mai multe detalii despre proiect pe Link [Necesita inregistrare pentru acces.].

Copii hipoacuzici nu te aud. Acum ca ai aflat ca ii poti sprijini, tu ii auzi pe ei!?

Sănătatatea individuală şi a mediului sunt strict întrepătrunse, fiind indicată o abordare unitară. Ne propunem ca acţiunile acestui proiect să se desfăşoare în singurele unităţi de învăţământ din regiunea Oltenia dedicate hipoacuzicilor, timp de două luni. Proiectul e conceput sub forma a 2 module derulate simultan: modulul „Educaţie” şi modulul „Investigare”, în conformitate şi cu obiectivele Federaţiei Mondiale a Surzilor, care pune accent pe educaţie şi pe accesul la informaţie şi servicii. Ne propunem activităţi educative periodice, sub forma unor sesiuni de lucru în grup, şi cu ocazia unor evenimente din calendarul internaţional, legate de sănătate şi mediu. In plus, adăugăm investigaţiilor medicale standard analize ţintite către cauza genetică a surdităţii şi impactul pe care deficitul de auz îl are asupra creierului.
eugenol man a multumit.
aquagirl este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
analiza, cale, copii, iga, medical, sansa

Uneltele subiectuluiTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (09:32) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2019.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO