| | 8Multumiri -
5 Scris de Dr.Mada -
1 Scris de nico -
1 Scris de rx -
1 Scris de robbycarlos |
18-08-09, 22:23
|
#1 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| = : -1 (+0/-1) primul meu endo!! postez si eu un endo! astept critici! multam! |
| |
.
18-08-09, 22:39
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mai trebuie sa lucrezi un pic canalul mandibular in zona "tratata"
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
20-08-09, 00:41
|
#4 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Eu cred ca mezial nu e patent...oare s afie din cauza lipsei de straight line access ???
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
20-08-09, 10:56
|
#6 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 frumos.......acuma baga-te la orto.....
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
21-08-09, 15:54
|
#9 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Muller A. Norbert Descrierea protocolului operator daca se poate... | strict secret |
| |
.
21-08-09, 23:54
|
#10 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de Dr.Mada cred ca ajunge! rog un moderator sa dea cu aspiratorul pe topicul meu! mersi! | Vezi sa nu aspire tot topicul... 
Bine zice robby, naspa lucrata radacina aia meziala |
| |
.
22-08-09, 10:48
|
#12 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Dr.Mada cred ca ajunge! rog un moderator sa dea cu aspiratorul pe topicul meu! mersi! | Rugam utilizatorii sa nu mai faca mizerie |
| |
.
22-08-09, 18:56
|
#13 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 Genial endo !!
Care a fost diagnosticul ,de s-a ajuns la endo chiar nu s-a mai putut face nimic ??  )
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
22-08-09, 19:48
|
#14 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
Publicat initial de SebastianF Genial endo !!
Care a fost diagnosticul ,de s-a ajuns la endo chiar nu s-a mai putut face nimic ??  ) | dintele nu a avut simptomatologie in antecedente insa mi s-a parut provocator sa ii trag un endo....m-am chinuit putin...ceva probleme pe mezial....insa daca va fi nevoie de retrat il ofer unui limitat!   |
| |
.
 | | Tag-uri | acces, aspirator, buna, canalul, cauza, color, endo, estetica, forma, gluma, gramatica, ideea, important, line, lucrezi, mandibular, meu, nime, norbert, oamenii, pacat, practica de vara, pro, protezele, red, tratata, zona  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (23:09) timp. |