|
15-11-06, 07:13
|
#1 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Endodontie Sarcastica
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
15-11-06, 09:52
|
#2 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 vai, da scaun cu cotiere?
da ce draga nu e in stare sa stea 15 minute cu mainile nesprijinite?
a si sa nu uit, sa il saluti pe dr mu mu min.....  10 ultrasonic tips?? oauuuuuuu
:wink: |
| |
.
15-11-06, 10:03
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 citit asa, dimineata pe stomacul gol, e de ris... "medicul s-a decis sa numere bacteriile la microscop"  ... probabil ca seara dupa o zi grea de munca, perspectiva nu mai e chiar aceeasi... |
| |
.
18-11-06, 20:12
|
#5 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 supertare, hai ca vad si eu niste comentarii acide de la Robby, pe care il credeam diplomat de cariera  . Eu ma abtin destul de greu sa nu zic cateva macar printre dinti cand vad cate o minune "mioritica" (asta ar fi eufemismul pentru ciobanie).
Imi aduc aminte de desenele animate cu lupii care mergeau la oi si Drupi le trantea cate o nicovala pe picior si ei fugeau peste 3 dealuri si abia acolo tzipau sau daca nu apucau sa fuga atunci luau o sticla in care sa strige.
Cred ca imi iau si eu o sticla dinaia.
Stefan |
| |
.
18-11-06, 21:18
|
#6 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 Stefan, azi nu as mai scrie asa ceva.....sunt mult mai rabdator si calm si diplomat....
Si ce ma mira in prezent nu mai e finalitatea clinica a unor cazuri fiindca si daca stii si ai toata dotarea sunt cazuri cand nu ai ce face si ai esec, problema este modul de gandire si de abordare a cazurilor. In special in acesti ani cand mai toti avem acces la interente sau la informatie din domeniul nostru stomatologic....
Este ca si cum in era internetului , cand persoane din continente diferite comunica live, transmit cantitati uriase de date intre ei, o masa imensa de oameni inca sunt convinsi ca trebuie sa isi cumpere niste porumbei postasi care sa trimeata niste mesaje peste Dunare
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
20-11-06, 04:46
|
#7 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 ce sa mai dom le, parca-l opereaza pa creer, vai sa nu infecteze neuronu...rrramasei mutex
brw, imi place manusile alea albastre si tot acest spectacol ridicol gen invaginarea GG in piesa in care blonda se sprijina cu degetzelul miq vai doamne sa nu contamineze gegeu;
ce sa mai, la 2mii de coco tre sa oferi show serios neneaca; chiar ma intreb cum or fi stat cu incarcatura microbiana in aer, sa fi fost in norme? trece sporu in canal si gata face PAC;
carlo |
| |
.
20-11-06, 08:19
|
#9 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de drLouis ps: ca uitai, apreciez cat de calm po sa fii  |
bai luisule, darar pacu in tine.
si paaul
si apoi neintrarar acu in forfenanele din dintii tai.... |
| |
.
 | | Tag-uri | aer, apreciez, canal, citit, dintii, endo, euro, gata, gen, mainile, medicul, microscop, minute, munca, norme, pac, perspectiva, piesa, place, rece, ris, scaun, seara, serios, twisted, ultrasonic  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (23:04) timp. |