Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

minimum ...fara probleme..se poate!! ..ca asta ne intereseaza de fapt..

discutie din eugenol.ro : eu sunt mai lenes de felul meu ..e fapt nu atit comod ci dupa multe vazute si auzite in ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Specialitatilor Stomatologice > Forum specialitati > Endodontie
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti

Like Tree5Multumiri
  • 2 Scris de florin dediu
  • 1 Scris de dan_tughy
  • 2 Scris de dr.Octavian.D

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 19-03-11, 19:11   #1
La primele mesaje
Medic Stomatolog
Fara status.

.
Tolerat  -5 (+0/-5)     
Default minimum ...fara probleme..se poate!! ..ca asta ne intereseaza de fapt..

eu sunt mai lenes de felul meu ..e fapt nu atit comod ci dupa multe vazute si auzite in endo ma intreb de fapt in afara de un natural sentiment de mindrie pe care ti l da un caz cu continouus tapper si avind in vedere ca pe la noi nu ne intreaba nimeni de iregularitati (coke bottled shape) sau ensitatea obturatiei care credeti din experienta voastra ca ar fi minimul acceptabil(adeca ...???) pt vitali si devitali...stiu ca pare straniu dar cind ai vara nenumarate endo pt protetica ulterioara cauti mereu calea cea mai scurta...care nu neaparat trebuie sa fie ciobanie...
yuyu este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-03-11, 22:40   #2
Initiat
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+2 (+3/-1)     

Puei....ai putea spre exemplu sa te limitezi la protetica, sau la detartraje, sau...sa scrii o carte ....
gheorghe laurentiu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-03-11, 00:43   #3
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+1 (+1/-0)     

laurentiu, nu fi "limitat".
bolodoctoru este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-03-11, 12:04   #4
La primele mesaje
MD Endodont
Fara status.

.

nu cred ca a inteles cineva intrebarea ta... ce inseamna minim? mai ales la endo?adica poti sa faci mai bine dar ceva iti spune ca minim e suficient?...
mitrascadan este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-03-11, 12:20   #5
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
statusless...

.

tratamentul endodontic minim este pansamentu' cu dentocalmin sau drenajul endodontic si "lasat deschis". Acuma depinde cat vrei tu sa stea dintele ala pe arcada.
dan_tughy si cristina ghita le-a placut /au multumit.
Vechi 24-03-11, 13:30   #6
Ucenic timid
Medic Dentist
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

un minim adica un endo pe care dupa ce l ai facut si ai pus 10 ceramici sa dormi linistit dupa parerea mea de incepator ar fi sa folosesti singurul mijloc de izolare adica diga (rulourile sunt mijloace absorbante) sa folosesti un apex locator sa faci spalaturi macar cu hipoclorit, sa nu bagi ace pe canal fara edta gel si sa faci un trat mecanic prin ce tehnica vrei tu mai putin "aia in care se freaca acul pe canal in sus si n jos" si o obturatie prin tehnica condensarii laterale....."succesuri"

p.s dar intrebarea e "romaneasca" ideea ar fi sa evoluam nu sa gasim un minim de efort dar avand in vedere ca majoritatea nici macar diga nu pun...si "tehnica mea minima" ar fi un pas in fata
dr.Octavian.D i-a placut /a multumit.
Vechi 25-03-11, 21:42   #7
Initiat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Citez din „spusele” lui Camil Ianes: „Oricat m-as stradui sa scot ceva foarte ieftin si rapid, nu prea reusesc. Asta dupa parerea mea e minimum ce se poate face pentru a nu compromite iremediabil un dinte si al face imposibil de retratat cu rezultat 100%.”
Mihai Gaureanu is online now   Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-03-11, 23:06   #8
Avansat bine
Medic Dentist
I see youuu !!!

.
+1 (+1/-0)     

Citat:
Publicat initial de dan_tughy View Post
un minim adica un endo pe care dupa ce l ai facut si ai pus 10 ceramici sa dormi linistit dupa parerea mea de incepator ar fi sa folosesti singurul mijloc de izolare adica diga (rulourile sunt mijloace absorbante) sa folosesti un apex locator sa faci spalaturi macar cu hipoclorit, sa nu bagi ace pe canal fara edta gel si sa faci un trat mecanic prin ce tehnica vrei tu mai putin "aia in care se freaca acul pe canal in sus si n jos" si o obturatie prin tehnica condensarii laterale....."succesuri"

p.s dar intrebarea e "romaneasca" ideea ar fi sa evoluam nu sa gasim un minim de efort dar avand in vedere ca majoritatea nici macar diga nu pun...si "tehnica mea minima" ar fi un pas in fata
imi place tot ce ai scris aici, mai ales partea cu frecatorii de canale care cand freaca se uita in tavan (lucru pe care nu l-am inteles niciodata) si se fac ca simt ceva acolo timp in care strang si dintr-un ochi.
dan_tughy si AnaMady le-a placut /au multumit.
dr.Octavian.D este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 25-03-11, 23:40   #9
Initiat
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Octavian, eu am o teorie...
Se numeste invocarea divinitatii, concentrare, atingerea nivelului de inspiratie maxima...
gheorghe laurentiu este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
ati, bot, caz, endo, endodontie, natural

Uneltele subiectului

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (17:57) timp.

Alegeti schema de culori preferata: