Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

Caz mai ciudat

discutie din eugenol.ro : Pcient 27 ani aka eu (medic dentist), este vorba de 3.7 , tratament endodontic nereusit in urma cu 2 ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona Specialitatilor Stomatologice > Forum specialitati > Endodontie
Ati uitat parola? Inregistrare


Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 09-02-11, 13:39   #1
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default Caz mai ciudat

Pcient 27 ani aka eu (medic dentist), este vorba de 3.7 , tratament endodontic nereusit in urma cu 2 ani de zile, canalele deschise pana in prezent, akm 2 ani 3 docotri diferiti 4 anestezi la spix diferite nu a reusit anestezia de accea am ramas cu el asa , orice as pune pe canal durere, dureri crunte in momentul acesta , parodontita apicala cronica reacutizata acesta ar fi diagnosticul meu, de o saptamana incerc extractia lui , de 4 zile augmentin de 1g 1/12 ore, anestezie la spix iara incercata de 3 doctori diferiti , toata gura lemn , buza, jumatate de limba , 3.8 amortit total , dintele cu pricina ma durea si dupa anestezie ingrozitor ce sa mai vorbim de extractie. Azinoapte din lipsa de optiuni din cazua dureri cumplite anestzie cu acul pe canal, m-a lasat durerea 30 de min cat sa pot adormii. Astazi am reptat figura si nu a mai amortit , in schimb caninul superior de aceasi parte lemn 2.3, ca sa se inteleaga bine. Am nevoie de o parare nu mai rezist , nu stiu unde sa ma mai duc , imi e frica sa ma duc la BMF din n... considerente. Mentionez lipsa 2.6 extras exact la 6 ani de catre ,, un maestru " care a zis ca va creste iara , nu cred sa aiba vreo legatura dar cine stie daca eu imi fac anestezie jos si amorteste sus nu stiu ce sa mai cred. Am nevoie de o parere urgenta ca in momentul cand scriu mesajul acesta plang de durere.
clausme07 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-02-11, 13:47   #2
Ucenic
Medic Dentist
dinte peste dinte si deasupra
inca un dinte...
 
 
Avatar Smilee
.
   
Default

anestezie intraligamentar s-a incercat?
__________________
Don't think there are no beasts just because the forest is silent...
Simona Georgescu
Smilee este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-02-11, 16:57   #3
Initiat
MD Chirurg BMF
Fara status.
 
 
Avatar dorian
.
   
Default

Sunt multe alte tehnici de anestezie in afara de Spix. Cand Spixul nu merge, se incearca altceva, nu se lasa asa ani de zile pana se va nimeri cineva sa reuseasca un Spix.
Daca doare eu iti recomand sa mergi la bmf sau la un medic ce nu se opreste dupa primul Spix esuat
__________________
...Keep Walking...
dorian este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-02-11, 17:02   #4
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
statusless...
 
 
Avatar florin dediu
.
   
Default

Cea mai simpla varianta: incearca sa mergi la un medic care stie endo. Gasesti destui aici pe forum. hint : la unii scrie la semnatura "practica limitata la endodontie", la altii vezi multe cazuri postate la forumul de endo.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
florin dediu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-02-11, 18:04   #5
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
.
-2 (+0/-2)     
Default

nu cred ca anestezia este problema....am auzit ceva de un antibiotic...sa fie o infectie prinde mai greu anestezia...PA reacutizata...te-ai umflat pana acum la el sau ganglionii?
Poti sa incerci toate tehnicile la spix si exobucal si weisbrem si ce o mai sti doctorul sa iti faca daca este infectie mai greu...Se incerca spix cu plexala si pe canal....si restul cred ca o sa rezisti...am facut si am vazut si la altii extractii la dinti cu infectii , chisturi si nu sunt foarte placute.Pune si un rx daca ai.
alexander_dna este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 09-02-11, 21:41   #6
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Merci pt sfaturi , pana la urma m-am dus la un bmf-ist privat care m-a scapat de el, akm sufar durerile post extractie cu nurofen forte , dar tot e mai bne ca inainte
clausme07 este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
.., ..., anestezia, apical, augmentin, bmf, caninul, caz, dentist, doctori, endo, extractie, icul, lasa, lasat, legatura, limba, lipsa, medic, medic dentist, mesajul, momentul, parodon, parodontita, parte, pune, ras, superior, tratament, urgenta

Uneltele subiectuluiTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (15:26) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO