Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

AGN OTDR 2009 - Rusine :(

discutie din eugenol.ro : Pacat ca a trebuit sa aflam astfel ca AGN-ul care prin lege, statut si ROF are puterea suprema in ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona tehnicienilor dentari > Tehnicieni dentari > Discutii diverse
Ati uitat parola? Inregistrare


Like Tree31Multumiri

Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 27-04-09, 13:55   #1
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
0 (+1/-1)     
Thumbs down AGN OTDR 2009 - Rusine :(

Pacat ca a trebuit sa aflam astfel ca AGN-ul care prin lege, statut si ROF are puterea suprema in OTDR este sfidat de conducerea OTDR - presedinte, BE si d-na de la audit.
In momentul in care in sala d-nul Mircea presedintele CJ din Oradea a propus dupa cum e normal ca cei 80% din cotizatii sa ramana la judet si doar 20% sa mearga la OTDR-ul mare a luat foc conducerea. Chiar s-a propus sa se voteze acest lucru dar nefiind pe ordinea de zi conducerea a continuat sa sfidezew prin indiferenta si prin neacordarea dreptlui de vot celor din sala, astel incat noua structura de conducere e :
- presedinte
- audit
- restul nu mai are importanta
A urmat un schimb de replici mai dure si membrii au parasit sala. Conform legii in AGN se pot dezbate tot felul de probleme apasatoare nu doar cele din ordinea de zi astfel incat atunci cand a venit randul sa ne inscriem la cuvant nu am fost lasati sa discutam decat despre ordinea de zi dar fara drept sa modificam articole si sa supunem la vot.
Am luat cuvantul cu art.91 din codul de etica si deontologie unde ni se spune ca suntem obligati sa denuntam colegii nostri care lucreaza la negru, sau fara certificat si am precizat ca nu pot vota codul doar daca se elimina acel articol, bineinteles ca a rastalmacit ce am spus si tot nu s-a facut nici o modificare. Cu alte cuvinte nu s-a putut modifica nimic ci doar s-a putut vota.
apropo de vot buletinele erau nominale (mare porcarie ele trebuiau sa fie secrete) si aveau doar rubrica de DA sau NU fara rubrica de ABTINERE.
Alta magarie mare statutul, rof-ul si codul primit acum o saptamana ce le-am postat pe forum au fost modificate cu o zi innainte si ne-au fost inmanate variante ale lor cu modificari mari - lucru iarasi ilegal.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/discutii-diverse/6925-agn-otdr-2009-rusine/
Mama lor !!!! da pana cand vor face ce vor - e rusine pt. breasla noastra aceasta conducere.

L-as propune de d-nul Mircea si-l sustin pt conducerea OTDR si e pacat ca nu sunt mai multi ca si el.

Dragi colegi propun infiintarea de filiale cu ajutorul firmelor de avocatura, mergem pe cale legala cu juristi si avocati astfel incat sa respectam legea tehnicianului dentar nu legea conducerii care sfideaza.

Sa nu uitam suntem tehnicieni dentari si ce ne intereseaza cel mai mult adica meseria noastra, demararea acelei comisii profesionale si incepera unor proiecte pt. noi nu incepe mai devreme de 2010, abia daca se pomeneste despre acest lucru.
denta si palicari au multumit.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 14:20   #2
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go
 
 
Avatar radualionte
.
0 (+1/-1)     
Default

Micky, imi pare rau sa citesc asta dar...era de asteptat.Daca ai mai citit cate ceva din postarile mele, ai fi vazut ca asa ni s-a intamplat si la AGN CMDR cand, dupa ordinea de zi, pentru ca nu eram suficienti in sala, s-a convocat inca o sedinta in care nimeni nu a avut dreptul sa se inscrie la cuvant, era sambata, oamenii vroiau sa plece acasa si, cand s-a votat, nici macar nu s-a stiut pentru ce s-a votat! A fost atat de surprinzator incat nici nu am apucat sa votez, dar nici sa cer cuvantul (de parca as fi putut sa schimb ceva- he, he!). Poate ar trebui sa va construiti o strategie dar ar trebui consultati, totusi, "capetele luminate" si interesate de o schimbare democratica.
Si inca ceva: poate nu este tocmai rea ideea de a merge pe 2 fronturi: atacul constitutional al legii (via dragos) si infiintarea de filiale si conducere democratica (via micky). Dr macar puneti-va de acord ce si cum. Tactica si strategie!
Td. Micky a multumit.
__________________
Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 14:23   #3
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
0 (+1/-1)     
Default

Apropo de Dragos - unde a fost ??? zicea ca vine sau...???
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 19:02   #4
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
0 (+1/-1)     
Default cacealma

Ei , draga domnule Miky , ti-am zis ca mergeti la Brasov degeaba . Nu mai ramine decit varianta propusa de mine , respectiv intarirea Consiliului Judetean .
Cu aceasta ocazie cred ca a inteles si distinsul domn Dinulescu ca nu poate face nimic pe cale amiabila cu onorata conducere a OTDR .
Se confirma de asemenea faptul ca altceva in afara de vaca de muls nu este OTDR . Deci sa dam Cezarului ce este al Cezarului respectiv birul de 40 ron pe luna si sa ne rugam sa nu-l modifice deoarece sunt 100% ca ultima problema care s-a votat a fost delegarea Consiliului National pina la viitoarea adunare AGN . Aceasta delegara a facut sa creasca puterea conducerii OTDR si dreptul de veto in luarea deciziilor financiare -vezi firma de audit - . Cred ca nici Sidex-Mittal Steel Galati nu plateste la acest nivel o firma de audit . Dar sa lasam lucrurile sa mearga asa ca poate exista si pentru aceasta conducere o instanta care o va judeca mai devreme sau mai tirziu .
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
Va doresc tuturor spor la munca , fiindca doar asta si birul ne-a mai ramas !
Td. Micky si denta au multumit.
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 19:08   #5
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

bineinteles ca la AGN s-a spus ( d-na de la audit) ca taxa e micutza, a fost huiduita si lumea a reactionat ca atare, ea zice ca nu se baga dar chiar asta face si chiar enerveaza, ni s-a promis ca nu se modifica suma pt. cotizatie, nu stim pana cand.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 19:12   #6
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
0 (+1/-1)     
Default

de ce nu ne foloseste consiliul si trebuie facuta o filiala la nivel de jud. , pt ca doar filialele pot fi ordonatori de credite ( conform legii) si nu consiliile, consiliul il vom marii dar vom infiinta si filiale.
de acum ne punem pe ei ca nu se poate - am vrut amiabil dar cred ca banii chiar ii inebunesc pe unii.
D-l Mircea de la Oradea a raspuns f. bine cand i s-a spus caci ca si consiliu poate cere bani pt. ce e nevoie , el a zis : " nu am nevoie de banii din alte judete" , " banii din judetul nostru sunt suficienti, ne ajung, iar jud. mai mici sa se afilieze la jud mari de pe langa"
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 19:19   #7
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Astia is bat joc de voi,nu? Eu in Franta am avut nevoie de o gramada de foi de la Colegiul medicilor francezi... Nu mi-au cerut nici macar 1 cent,mi-au xeroxat acte,au trimis curier,nu au cerut nici un ban. In romania pentru orice rahat mai cerea nu stiu ce taxa...
Din pa~~~~~e lucrurile nu au sa se poata rezolva cu frimosul.
Eu zic ca o organizatie (alta decat otdr) constituita din oameni de buna credinta sa stranga ceva bani si sa plateasca un avocat sa se ocupe de problema asta. Sau micki fa tu o plangere la uniunea europeana...pe cale legala,dar tot e nevoie de un avocat bun.
Td. Micky a multumit.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 19:28   #8
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

asa facem, dureaza un pic pana ne unim si facem de comun acord cu majoritatea judetelor, deja avem printre noi: oradea, arad, timis, caras, salaj, cluj (sper), iasi si ar mai fi. O sa facem o sedinta la nivel local fiecare judet in cre se va hotara angajarea unei firme de avocati care sa se ocupe de problema. Am vrut si innainte asta dar am asteptat AGN-ul ca sa rezolvam pe cale amiabila - NU SE POATE
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 20:32   #9
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
 
Avatar Clau.B
.
+1 (+1/-0)     
Default

este rusinos ce sa intamplat la AGN.Sincer parerea mea,nu suntem bagati in seama,cred k mergem degeaba pe la sedintele astea AGN.
--------------------------
--------------------------
am fi putut vota de acasa de pe e-mail k oricum votul a fost nominal si sa modificam ceva in ROF,COD sau STATUT nu am avut voie.....adik "nu sa putut"......trebuie sa facem ceva si cat mai repede
Td. Micky a multumit.
Clau.B este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 21:42   #10
Avansat
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Dragos Dinulescu
.
+1 (+1/-0)     
Default

Draga Micky,

Imi pare sincer rau ca s-a intamplat asa. Am sperat(din tot sufletul) ca poate vei avea dreptate si o sa se poata schimba ceva pe calea "din interior". Din pacate, ai vazut si tu ca nu este nimic democratic acolo.
Eu am fost prezent, dar nu m-au lasat sa intru. M-au oprit gorilele de la usa. Nu am vrut sa fac scandal. Am incercat sa obtin o legitimatie de invitat-nici asta nu s-a putut. 2 colegi de-ai mei, mi-au zis: "hai ca intram noi, ne asezam, apoi eu ii dau legitimatia mea lui ******* pe furis, iese si ti-o da tie sa poti intra..." N-am vrut sa fac asa ceva. Putea sa o fac, dar n-am facut-o. Nu am vrut sa intru pe "usa din dos". Consider ca, atata timp cat ma bat cu pumnul in piept ca am o statura morala, nu pot apela la tertipuri de genul asta. Asa ca, am plecat inapoi la Cimpina.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
Dupa ce s-a terminat toata mascarada, m-a sunat o colega si m-a informat despre ceea ce s-a "intamplat". Adica, pumnul in gura, amenintari de evacuare din sala, mers inainte, asa cum au avut cei din conducere chef.

Inainte de sedinta, am vorbit cu Vasile Bacila (presedintele de la Olt) si cu Simona Pana (secretara OTDR) si i-am intrebat:"Oameni buni, chiar aveti de gand sa votati ordinea de zi fara sa discutati ce votati? Pentru ce mai e Adunare Generala? Doar pentru vot? Cine trebuie sa ia hotarari, daca nu Adunarea Generala? Sunteti masa de manevra?"
Se pare ca asa a fost. Toti tehnicienii participanti la AG au fost o masa de manevra, care atat a facut:a votat hotararile Alinei Moldovan si a CN. PUNCT!

@SICO Ma bucur ca ai sus si ce se intampla in Franta. Exact asa e si in Spania si Germania. Nu se plateste nici o taxa, nu se fac presiuni, totul e doar o formalitate. Asa cum de altfel, trebuie sa fie! Si daca in cele mai mari 3 tari europene se intampla asa, de ce in Romania trebuie sa fie altfel?

@3nule/ve (iarta-ma, dar nu ma pot abtine sa-ti spun altfel) Nu tin minte sa fi spus tu pe undeva ca:"ti-am zis ca mergeti la Brasov degeaba ." Dar poate ma insel.
Nu inteleg ce ai vrut sa zici cu :"Cu aceasta ocazie cred ca a inteles si distinsul domn Dinulescu ca nu poate face nimic pe cale amiabila cu onorata conducere a OTDR ." NICIODATA nu am afirmat sau crezut ca se poate face ceva amiabil cu conducerea OTDR. Ori esti amnezic, ori ai personalitate dubla, ori pe contul tau intra si altcineva. Asa ca, poate ar fi mai bine sa nu mai iti dai cu parerea, pentru ca parerile tale sunt contradictorii! Ma gandesc ca poate esti chiar "cartita OTDR-ului", incearcand sa bagi "strambe"!

In alta ordine de idei, am fost azi la Avocatul Poporului. Am discutat aproape 30 de min. Concluzia a fost urmatoarea: AVEM DREPTATE! Chiar Consilierul cu care am discutat, a sesizat ca "s-au schimbat regulile jocului,in timpul jocului". Iar cea mai de succes si rapida solutie este actionarea in judecata a OTDR, eventual a Ministerului Sanatatii, si incercat si pe filiera Parlament, in comisia de Sanatate.
De ce asa? Pentru ca:
1.doar daca este un proces pe rol, in care se invoca o exceptie de neconstitutionalitate, dosarul ajunge la Curtea Constitutionala , iar aceasta va judeca cauza cu celeritate. Altfel, va trena luni, poate chiar un an.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
2.Ministerul Sanatatii Publice trebuie incriminat si el, pentru ca a permis aparitia acestui "SRL capusa" care este OTDR, si impreuna, OTDR+MS "colaboreaza" la acordarea certificatului de libera practica. Pana la urma, pana acum eliberarea avizelor de libera practica, a picat in seama Ministerului, care, se pare ca nu mai vrea cu nici un chip sa-si faca treaba pentru care e finantat de la Bugetul de Stat.
3.Trebuie aratat ca nu a existat o dezbatere publica asupra Legii 96, si nici o dezbatere in Parlament. de aceea, trebuiesc sensibilizati cat mai multi parlamentari, pentru a sustine un nou proiect legislativ, sau un proiect de modificare.

Oricum, daca Curtea Constitutionala constata neconstitutionalitatea Legii 96, parlamentarii VOR FI NEVOITI sa initieze un proiect legislativ(fie unul nou, fie unul de modificare).

In concluzie, dragii mei, lasati teama deoparte, nu va mai speriati de amenintarile celor din OTDR, strangeti randurile, semnati Petitia, si pregatiti-va de "razboi". Nu se poate altfel.
Td. Micky a multumit.
__________________
Born stupid? Try again!
Dragos Dinulescu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:22   #11
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

se pare ca in urma acestui AGN am vazut toti ce le poate capul - va rog faceti sedinte judetene cat mai repede si ne auzim - rog presedintii de CJ sa hotarasca o data pt. o intalnire la care sa stabilim o strategie pt. a indrepta lucrurile in OTDR-ul rusinos.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:29   #12
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

era de asteptat
dar de ce ati vota ROF??????? daca nu se vota , OTDR functiona ilegal!!!!!!!!!!
de ce oradea a plecat fara sa voteze NU - atunci rof nu iesea si era bine ?????
pt cine poate haidati la sinaia sa ne unim!!!
daca nici acum nu suntem uniti , atunci ne meritam soarta !!!!!
ca au modificat statutul, rof, si codul era de asteptat -- aduceti-va aminte ca asa au facut si la palatul patriarhiei
--------------------------
--------------------------
de cand v-am zis de filiale??????
era de asteptat sa nu il lase pe Dragos, nici eu in locul lor nu il lasam - sincer - doar nu te sapi singur
Dragos Dinulescu a multumit.
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:33   #13
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

ai deja rezultatele votului, imposibil chiar s-a votat cu DA ??? - suntem prosti daca e asa.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:45   #14
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Hai ca sa - ti dezleg misterul Dinulescule ;da-mi telefonul tau ca sa -ti povestesc 2 -3 probleme la care nici macar nu te-ai gindit . Frate e bine ce zici tu , dar esti prea zelos si asta nu e bine . Iar forumul asta vad ca e sa ne dam in cap unul altuia . Ca de obicei nu putem sta la masa impreuna . Asta e realitatea din pacate , iar in privinta a ceea ce am zis stiu ei la ce ma refer, colegii . De aia nu pot sa-mi dau numele . Tu te-ai dat pe fata si vei fi contracarat inainte sa incepi orice actiune .Crede-ma . Sunt prea versati consilierii presedintelui OTDR ca sa puna botu cum se zice la amenintari ieftine .

N-am fost si nu voi fii un luzar ,ci un lider ; sa retii asta tinere viitor medic .
Nu e greseala mea ca n-a ascultat de mine cine trebuia sa asculte . Acuma asta e rezultatul dar stay linistit ca il vom aduce in favoarea noastra cu sau fara ajutorul tau.

Acelasi 3 nule . (Poti sa traduci si prin faptul ca io am trei.....)
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:51   #15
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

alo, faceti exact pe dos, tre sa lucram impreuna, pe doua fronturi dar impreuna !!!
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:55   #16
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

Poi nu Miky , colegu nu stie ca nu are nimik la mina . Stii la ce marefer . N-are nici un motiv decit neconstitutionalitatea , care in tara romaneasca e foarte greu de probat , mai ales ca sefa de la Bucuresti a fost cine a fost . Deci , dupa parerea mea e furtuna in pahar cu apa pina nu ai ceva concret la mina . Dar sa vedem poate altii se vor deschide la ceea ce am propus .Si nu mai vb cu el cu dumneavoastra ca doar sunt 3 nule dar n-a observat v-ul din coada . S-ar putea sa insemne ceva ..............
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:56   #17
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

daca nici acuma nu ne unim , atunci ne meritam soarta !!!!!!!!
pe doua fronturi- trebuie cum spune Micky!!!!!!
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 22:59   #18
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

Si mai e ceva , dragi colegi ; la ce va asteptati de la Otdr ? ca ei nu stiu exact ce vrem noi ............ Cind vom reusi sa ne definim telurile , atunci poate vom reusi sa si miscam ceva . Pina atunci nu . Bucurestiu stie numai ca trebe sa incaseze o suma pe an si asta e tot . Mai mult, ea trebuie sa fie si cheltuita ...........Reflectati si cind ati hotariti ce doriti poate veti afla si cum o putem face .
--------------------------
--------------------------
denta , asculta aici , n-avem nimic la mina momentan si daca vrei sa stii mai multe vb in pvt cu Miky si-ti explica . Eu am zis sa nu dea nimic pe forum din tactica pt ca devenim vulnerabili . Si asa suntem putini si ne contram intre noi pe 3 nule d ex.
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-04-09, 23:09   #19
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

voi ati vazut ca noul cod etic va sugereaza asta - da-tii in gat, turnatii pe cei care va enerveaza ca lucreaza la negru, fara certificat etc... eu am luat cuvantul la otdr si am cerut eliminarea acestui articol si sa nu se voteze codul daca nu e eliminat art. 91 din cod. Eu si nici alti colegi nu ne vom amesteca in afacerea altui coleg - pt asta exista fisc, garda etc.. treaba lui cum isi conduce afacerea, daca vor sa-si faca otdr-ul garda de control nu au decat dar noi nu vom fi militzia lor. S-a votat codul din pacate.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 01:57   #20
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Am ajuns si eu la Poiana Brasov cu intentia de a participa la sedinta ,de a lua un loc pe un scaun ...atita tot. Precizez ca nu sint membra si am cerut un singur lucru ca vreau sa fiu un simplu spectator pt ca va urma sa devin membru dar as fi vrut sa vad ca se voteaza indreptarea unor abuzuri sa vad ca reprezentantii Otdr incearca sa faca front comun cu marea majoritate a tehnicienilor si sa stea la discutii cu cei nemultumiti si cu cei multumiti. Din cite am observat Otdr-ul nu stie sa comunice ci doar sa se impuna prin amenintari.
M-am intors din Canada ma lupt cu actele pt functionarea laboratorului si am dorit sa fiu prezenta , sa simt pulsul acestui ordin ,sa cunosc oamenii care ne reprezinta ! Am discutat cu colegi , am citit discutii pe forum si chiar mi-am dorit sa vad in direct o sedinta generala. Am fost refuzata categoric cu toate ca am incercat din rasputeri sa discut omeneste .Am fost efectiv alungata de chiar colegii mei de breasla , reprezentantii Otdr din Constanta ...((( Am incercat sa le explic iar si iar ..NU si NU.
Am dorit sa vorbesc cu presedinta OTDR Alina Moldovan dar am gasit bariere mii . Mi s-au dat diferite replici pe care nici un copil nu le-ar fi crezut : e intr-o sedinta , nu stim numarul de telefon si cum imi inchipui eu ca va avea timp de mine ...(((....RUSINE!
In cele din urma a venit si o doamna din audit care a incercat nu sa stea de vorba ci sa ma alunge. Cei drept ca nu ma asteptam sa intilnesc atita respingere ..(((
Dragi reprezentanti Otdr Constanta cred ca ati incalcat punctul f din art. 9 al Codului de Etica si deontologie .Inainte de toate sintem tehnicieni dentari cu toate ca unii inca nu sint membrii.

" f. in exercitarea profesiei tehnicienii dentari
trebuie sa dovedeasca loialitate si solidaritate unii fata de altii, sa-si
acorde colegial ajutor si asistenta pentru realizarea indatoririlor
profesionale; "

In cele din urma am fost ajutata sa intru in sala si sa fiu un simplu
spectator de doua filiale judetene carora le multumesc din suflet ca au reusit sa inteleaga dorinta mea si m-am bucurat ca am gasit intelegere la colegi tehnicieni pe care nu i-am cunoscut niciodata si ma bucur ca printre noi sint colegi de nota zece.

Sedinta mi-a lasat un gust amar ... a fost o bataie de joc asa cum a detaliat Td Micky. Atitea suflete lupta pt dreptate si chiar oare nu se poate face nimic ? Ma intorc in Constanta ,ma inscriu ca membru ca pe viitor sa pot fii si de ajutor .
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925

O seara buna!
lumi este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 02:27   #21
La primele mesaje
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar AlinaGabrielaIvan
.
+1 (+1/-0)     
Default

Am fost si eu acolo..... Am vazut chiar discutia dintre secretara OTDR, inca o doamna foarte obtuza si vehementa care n-a fost in stare sa-mi dea un raspuns coerent la o intrebare simpla, si cei doi colegi (Dragos si Lumi) izgoniti de la aceasta "ilustra" adunare.
Ati vazut vreodata ce i se intampla unui soricel care a avut proasta inspiratie sa intre intr-un stup de albine? O armata de albine pazitoare se napustesc asupra lui, il intzeapa de moarte, il infasoara in ceara si-l imping afara, toate astea chiar la gura stupului, la urdinis, departe de stapana matca si cu mult inainte ca ea sa-si dea macar seama ce se intampla la intrare.
Exact asa au procedat cele doua doamne cu colegii nostri.
Mi-e sila! (ma scuzati...........)
AlinaGabrielaIvan este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 08:07   #22
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

stai asa ca o sa mai scrie si alti colegi despre aceasta lovitura de teatru, pai noi suntem prosti si nu vedem ca Moldovan si D-na de la audit conduc OTDR-ul, AGN-ul e o masa de manevra

sa nu uit, pt. LUMI : Constanta e cu d-na Moldovan, unul dintre putinele judete care o mai sustin, assa ca nu cauta intelegere de la ei.

Modificat ultima data de Td. Micky; 28-04-09 la 08:40.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 10:40   #23
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default de ce

de ce sa fie la voi altfel decat la noi?
radualionte, sorsirbu, daniii si alti 1 au multumit.
Dr. Pantel Marton este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 12:27   #24
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

chiar asa ?????? de ce ?
--------------------------
--------------------------
in general sudul tarii ce "cu presedinta"
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 14:31   #25
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Va anunt pe aceasta cale luni 4 mai e sedinta la Timisoara la Hotel Strelitia ora 18.30 - avem deja ca invitati membrii ai CJ Arad care au confirmat ca vin si poate CJ Caras-Severin si Cj Salaj, apoi pe 8 mai la Arad alta sedinta si cu membrii ai CJ Bihor. E binevenita toata lumea care vrea sa participe.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 18:43   #26
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

citez un alt coleg de pe forumul OTDR :
Ronnie zice: Si daca ar fi fost doar atat... Vor sa treca stabilirea cotizatiei, din atributiile AGN in atributiile CN... Daca a trecut proiectul de statut, ne-am ars... 45 de oameni vor hotari nivelul cotizatiei si deja ma gandesc cu groaza la ce vor hotari. Alta faza penibila a fost in momentul cand d-na de la audit, care este ANGAJATA a OTDR, platita din banii nostri, a considerat ca trebuie sa ne atraga atentia ca aceasta cotizatie e mica, in conditiile in care la finalul anului 2008 Ordinul avea excedent de 900 000 RON. Mai are rost sa comentez faptul ca s-a achizitionat o masina Skoda Octavia... Daca tot "nu sunt bani, pt ca e cotizatia mica", nu se putea cumpara un Logan??? Dar asta e. Cand unii ajung la conducere, uita ca sunt tot tehnicieni.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 22:06   #27
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Thumbs down !!! Nu pot sa cred !!!

nu pot sa cred ce citesc pe sit-ul Link [Necesita inregistrare pentru acces.] , rezultatele votului sunt exact ca si cum otdr-ul e ceva perfect iar agn-ul a fost de vis, ca si cum suntem toti cu creierul spalat, sau ca si cum toti dobitocii s-au intalnit acolo sa voteze fara sa stie ce voteaza.
nu pot sa cred!!!
Fisierele atasate
Felul fisierului: pdf PV de numarare si confirmare a voturilor AGN 26.04.2009.pdf (1.012,8 KB, 24 vizualizari)
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-04-09, 23:45   #28
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Chiar ca e inadmisibil ... E prea de tot! In comisie sint prezenti 3 tehnicieni din Constanta , 2 Brasov iar la observatori mai sint 2 din Constanta
Se pare ca ai dreptate suta la suta Td Micky.
Td. Micky a multumit.
lumi este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 10:16   #29
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

As dori si parerea d-lui Soare Adrian, cum i s-a parut AGN-ul, daca se poate. Multumesc anticipat.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 12:06   #30
Avansat
Tehnician Dentar
Fara status.
 
 
Avatar SOARE ADRIAN
.
   
Default

mda... constat cu stupoare ca nici acum la cateva zile dupa circul de la brasov inca nu se stie de ce am fost de fapt acolo... NASOL. inca o data s-a demonstrat ca romanul are o gena speciala ce-l face paranoic, asta pe langa spiritul de turma si necunostinta generata de lipsa de interes in ceea ce priveste propriile persoane... sunt acuzatii de lipsa de transparena, asta ca si cand cineva s-ar fi interesat de ceva. majoritatea colegilor nu constientizeaza ca inainte de alina moldovan otdr-ul are un presedinte... mare zarva ca alina moldovan si-a luat masina...NU, otdr-ul si-a luat masina. (apropos, daca vrei poti sa folosesti masina) de ce s-a luat skoda si nu logan? eu as fi propus un trabant. se mai bate campii pe tema procentajelor, ma rog... nimeni nu intelege ca banii sunt ai nostrii (dar nu cere nimeni). se mai vor filiale, chiar vreti? stiti ce inseamna o filiala si ce implica? s-a mai propus un vot adhoc in ceea ce priveste procentajele... din punct de vedere legal acel vot NU SE PUTEA SUSTINE, asta pentru simplu fapt ca nu a existat pe ordinea de zi, si asta pentru ca niciunul dintre consilieri nu a propus asta in nici o sedinta de consiliu... am mai vazut acolo cum se aprinde o scanteie, cum se pune botu, cum se acuza pe nedrept.

deci miki vreau sa-ti spun ca ce s-a intamplat s-a intamplat din cauza necunostintei de cauza , asta este , mai stam un an de zile in plop, fara statut. fara.... toata stima si respectul fata de colegii mei dar nush, am o stare ciudata...ma gadila voma in gat. nu pot sa cred si sa concep ca suntem proprii nostri calai.

Modificat ultima data de SOARE ADRIAN; 29-04-09 la 17:23.
SOARE ADRIAN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 12:13   #31
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Multumesc pt. interventie.
Ordinea de zi a fost votata de CN, mare pacat ca la sfarsit nu a fost adaugata rubrica - DIVERSE, si tot pacat e ca nu poti vota si modificarea unor articole la AGN daca CN-ul a trecut cu vederea importanta lor sau a omis sa le discute. Rolul AGN = Masa de manevra ( multi si prosti - pe romaneste)

Mare pacat ca articolele au fost modificate si inmanate in dimineata AGN-ului asa ca nimeni nu stie ce a votat, variantele de dinnainte de AGN ce le-am primit cu o saptamana innainte sunt diferite, renumerotate, etc... nu stiu ce probleme mari au avut ca nu a fost timp sa le faca din timp - lipsa de bun simt poate.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
FFF IMPORTANT - reprezentarea a mai fost propusa si nu s-a votat in parlament, ei stiu ca de fiecare data la AGN vor veni multi si degeaba (dezinteresati) care vor doar sa plece de acasa un weekend pe banii OTDR-ului in loc sa vina cativa din fiecare judet care chiar vor sa faca ceva bun pt. breasla tehnicienilor dentari. Nu se va vota nici acum aceasta modificare a reprezentantei de 1/10.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 12:20   #32
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Adriane care crezi ca e solutia - ce trebuie facut? ca eu sunt in ceatza rau de tot. Apropo de votul ad-hoc stiu ca era ilegal nu pt. ca nu era pe ordinea de zi ci pt. ca s-a cerut ca banii, cei 80% sa ajunga la CJ, imposibil pt ca CJ nu poate fi ordonator de credite ci doar o filiala care are si trezorier. Ca si CJ poti cere bani pt. sediu, pt. consumabile birou, pt. intalniri intre tehnicieni, pt tot felul dar nu ceri din banii judetului tau ceri si de la alte judete - aici e problema - unii cer f. mult altii deloc si nu e corect.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 12:55   #33
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Apropo de dezinteresul unora - am rugat-o pe d-na Moldovan sa vina la Timisoara cu ceva informatii, lamuriri privind tot felul de probleme, de ce nu a venit, de ce nu se face informare, in fiecare judet un AGJ unde sa se faca propuneri si abia apoi sa se faca CN - primim informatii partiale sau deloc - suntem multi la care ne pasa de OTDR - de noi.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 15:16   #34
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default ad hoc

pe ordinea de zi se pot introduce puncte noi daca asa se voteaza,

oricum vad ca tot de la noi de la Bihor vi se trag toate relele,

din pacate aceasta este mentalitatea pe la noi, oricum foarte pertinente observatii, intrebarea este cati pricep ce se intampla ,

acum este agitatie mare, mai o agitatie mai incolo, pe urma lumea se plictiseste, si ajunge sa zica "numai mai rau sa nu fie" sau vorba aceea celebra cu capul plecat,

spor la treaba si incercati sa faceti imposibilul,
oricum sitemul va doboara, daca nu acum mai tarziu

G
Dr. Pantel Marton este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 20:25   #35
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

din pacate am vazut ca cei de la Bihor au iesit din sala, daca nu plecau ii obligam cumva sa votam, dar au fost foarte hotarati sa praseasca sala in urma actiunilor de sfidare din partea conducerii a presedintelui ConsJud BH si anume l-au sfidat pe dl. Mircea cand a propus sa se voteze.
Daca ramaneau sa voteze cu vot negativ tot obtineam ceva, dar asa ne-am dus de rapa - trebuiau sa gandeasca, sa fie mai temperati.
Acum nu ne ramane decat sa vedem ce putem face - sunt sedinte in tara si nemultumiti multi peste tot.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 21:36   #36
Avansat
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Dragos Dinulescu
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de 000v View Post
Si asa suntem putini si ne contram intre noi pe 3 nule d ex.
...Pana la urma, 3 nule e o faina buna...Ramane de vazut daca chiar "dospesti" cum se cuvine...
Nu ma puteam abtine...chiar ma enerveaza secretosenia ta!
__________________
Born stupid? Try again!
Dragos Dinulescu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 21:47   #37
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Td. Micky View Post
Multumesc pt. interventie.
Ordinea de zi a fost votata de CN, mare pacat ca la sfarsit nu a fost adaugata rubrica - DIVERSE, si tot pacat e ca nu poti vota si modificarea unor articole la AGN daca CN-ul a trecut cu vederea importanta lor sau a omis sa le discute. Rolul AGN = Masa de manevra ( multi si prosti - pe romaneste)

Mare pacat ca articolele au fost modificate si inmanate in dimineata AGN-ului asa ca nimeni nu stie ce a votat, variantele de dinnainte de AGN ce le-am primit cu o saptamana innainte sunt diferite, renumerotate, etc... nu stiu ce probleme mari au avut ca nu a fost timp sa le faca din timp - lipsa de bun simt poate.
FFF IMPORTANT - reprezentarea a mai fost propusa si nu s-a votat in parlament, ei stiu ca de fiecare data la AGN vor veni multi si degeaba (dezinteresati) care vor doar sa plece de acasa un weekend pe banii OTDR-ului in loc sa vina cativa din fiecare judet care chiar vor sa faca ceva bun pt. breasla tehnicienilor dentari. Nu se va vota nici acum aceasta modificare a reprezentantei de 1/10.
Dupa cum vedeti jocul democratic are niste reguli care trebuie respectate. Dar regulile trebuie stiute si evident trebuie luate masuri din timp. Nu va uitati la altii ca ar fi vina lor pentru ce se intampla. E doar vina noastra ca nu ne facem temele la democratie.

Adi sunt 100% de acord :
Citat:
deci miki vreau sa-ti spun ca ce s-a intamplat s-a intamplat din cauza necunostintei de cauza , asta este , mai stam un an de zile in plop, fara statut. fara.... toata stima si respectul fata de colegii mei dar nush, am o stare ciudata...ma gadila voma in gat. nu pot sa cred si sa concep ca suntem proprii nostri calai.
Dar cum din greseli se invata cel mai bine data viitoare o sa fie mai bine.
Succes si bafta
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 21:55   #38
Avansat
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Dragos Dinulescu
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de eugenol man View Post
Dupa cum vedeti jocul democratic are niste reguli care trebuie respectate. Dar regulile trebuie stiute si evident trebuie luate masuri din timp. Nu va uitati la altii ca ar fi vina lor pentru ce se intampla. E doar vina noastra cu nu ne facem temele la democratie.

Adi sunt 100% de acord :

Dar cum din greseli se invata cel mai bine data viitoare o sa fie mai bine.
Succes si bafta

E-M, Nu mai le da si tu in cap! Chiar nu au avut ce sa faca! Putea sa-si faca temele dinainte, ca tot nu ar fi fost introduse pe ordinea de zi decat cele care conveneau CN! De ex, Micky a propus chestia cu reprezentarea, si au acceptat-o! Pt ca le convine. E mai simplu sa manevrezi 10% din multime, decat 50%. Eu am propus , nu acum, ci in 2007 ca hotararile ce privesc cuantumul taxelor sa se ia in AG, si nu in CN, si, dupa cum vezi, nici acum nu s-a adoptat, desi motiunea mea a fost votata in 2007!
__________________
Born stupid? Try again!
Dragos Dinulescu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 22:02   #39
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman
 
 
Avatar eugenol man
.
+1 (+1/-0)     
Default

Nu asta fost intentia si imi cer scuze. Dar e clar ca pe langa interes scazut (vis a vis de cei care nu s-au implicat) nici nu cunoastem regulile jocului sa le putem folosi de ele.
De acord ca ei inchid toate portile dar nu intotdeauna o inchid pe cea necesara si suficienta sa schimbe toata problema.
Bafta si va tin pumnii. Nici un medic nu cred ca vrea sa gaseasca semne de nervozitate printre cuspizii lucrarilor primite de la tehnicieni.
__________________
M. Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Sirona Romania, Bulgaria)
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 29-04-09, 23:48   #40
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

Ma uit la reactii si ma minunez . Una peste alta suntem patru care ne intereseaza problema . Pe mine mascat asa cum zice colegul Dinulescu . Problema a fost a votului nominal . Lista neagra se va face cu siguranta . Au datele pe tava si de la cine ? De la noi , caci atunci la inscriere am complectat o cerere in care am scris ca mieii tot ;ca am zis ....- am facut o mare smecherie cu OTDR-ul asta . Si entuziasmul ne-a legat la ochi .
Aste e .
Dar hai sa mai arunc o bomba ca sa nu spuna colegul Dinulescu ca nu am citit cu atentie reglementarile .
Unde se stipuleaza in statut , rof , lege modul de schimbare al ordinii de zi a sedintelor OTDR ? Teoretic ar trebui sa fie stipulat in regulament . Eu n-am gasit nimik explicit . De ce ?
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
E f. simplu .............ordinea de zii se impune nu se modifica !
Mai mult nu pot sa spun ca dau idei cui nu trebuie . Dar daca colegul Dinulescu vrea , vb la telefon in masura in care il obtin de la colegi .

Legea are o lacuna voita esentiala . Poate fii "cuiul lui Pepelea" . Cuiul asta daca-l lovesti de piatra care trebuie s-ar putea sa dea scinteia de unde va pleca schimbarea ; iar schimbarea se va face din temelii ca altfel nu se poate .

Nu pot sa-mi dau numele domnule Dinulescu pt ca aceste forumuri deja sunt supervizate iar conducerea stie si are posibilitatea sa-si faca anticorpii la "virusii " ce populeaza forumul.

Asta e problema , nu mai da pe forum nimik , trebe sa ne intilnim in grupuri si sa cadem de acord . Crezi ca cei care au fost la sedinta n-au intrat macar de curiozitate pe forum ? Crezi ca nu marseaza la ceea ce spui ? Iti spun sigur ca da , dar la rindul lui fiecare in parte vrea sa lucreze in liniste ............... De aceea au votat asa .

Fraude nu stiu daca au fost , si chiar daca stiu fii sigur ca nu le dau drumu aici pentru motivele deja enuntate .

Sa vedem ce se intimpla la Zilele tehnicii dentare ! Ar trebui sa existe un feedback dar nu-i stim energia potentiala . Daca e mare , atunci merita , daca nu , ne meritam soarta !
--------------------------
--------------------------
Eugenol man , capii OTDR din dorinta de a imparti cit mai bine cascavalul au uitat aspecte esentiale ce trebuie stipulate intr-o lege . N-au facut ei legea e drept , dar cineva , si stie el cine , a contribuit substantial la elaborarea legii . Si a uitat un capitol interg . Coincidenta ? Nu .
Stiau ca vor avea in fata tehnicieni dentari si la alegeri , si la sedinte . Deci clar ,nu are de unde sa stie gloata ca o lege trebuie sa contina ..................si asta in articol clar , distinct si fara posibilitati de interpretare .
Dar eu cred ca acesta va fii motivul pentru care se va cere schimbarea legii "prin partile esentiale " Si apoi , poate va conduce Otdr AGN-ul asa cum este normal sa fie , iar Doamna Moldovan si auditul va prezenta anumite rapoarte la cererea AGN , si se va verifica daca au fost indeplinite obiectivele stabilite de AGN ; si alte ...........alte ............alte .
Acolo sus poate exista cineva care are in grija de cei ce muncesc cinstit !.........
Td. Micky a multumit.
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-04-09, 01:12   #41
Avansat
Tehnician Dentar
Fara status.
 
 
Avatar SOARE ADRIAN
.
+1 (+1/-0)     
Default

publicat de miki:
"Adriane care crezi ca e solutia - ce trebuie facut? ca eu sunt in ceatza rau de tot."

solutia este la indemana fiecaruia dintre noi. exemplu:cand cumperi o masina ai trei posibilitati
-unu: cauti sa intelegi cum este facuta si pe ce principiu functioneaza ca sa o poti folosi si eventual a o repara,
-doi: daca nu vrei sa te incarci cu detaliile "tehnice" chiama un mecanic sa te invete sa o folosesti si sa o repari , dar ciocu mic si mers pe burta, adica nu te da mecanic in fata cunoscutilor,
-trei: daca nu stii sa o folosesti si sa o repari....da-i foc.
ar fi pacat sa alegi varianta a trei-a. parerea mea.
Td. Micky a multumit.
SOARE ADRIAN este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-04-09, 09:36   #42
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

pai mecanic este, chiar unul specializat pe astfel de masini, doar hotararea ne lipseste. De acum mergem cu dl mecanic pe burta vorba lui "trinule" fara prea multe detalii.
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-04-09, 10:06   #43
SUNT BANAT!
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default

ce nu pot sa inteleg eu e :
- de ce acum cand toata lumea vrea descentralizare si chiar se face acest lucru, la OTDR se vrea centralizarea ??????????????
Td. Micky este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 30-04-09, 23:13   #44
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

Fra te Miky , intelege odata ptr . totdeauna ca Bucurestiul nu vrea decit bani buni si atit .
S-au saturat de praful din laborator . Asta e .
Vor de fapt bani fara prea multa bataie de cap si la nivelul la care cistigau cind lucrau , cel putin : exceptie fac cei din Bucurest care vor bani de 3 pina la infinit ori mai mult decit cistigau "din dinti".
000v este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-05-09, 11:20   #45
Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default se pare

se pare ca mai sunt si altii care nu inteleg monetul,

spune-mi unde ai vazut tu descentralizare? ca eu nu am vazut

pe la noi in CMD conducerea centrului judetean Arad a fost impusa de catre AGN a CMDR - iti spun ca in mod cert nu are astfel de atributii AGN-ul, si cu toate acestea 250 de medici au votat pentru asta, deoarece prefera solutiile simple, prefera ca cineva sa gandeasca pentru ei, iar ei sa se menajeze si sa anihileze pe cei ce au opinii prea multe;

asta este societatea romaneasca actuala, nu sunt masochist, insa realitatea este de multe ori dureroasa,

G

PS1 Pe dl. Mircea il cheama de fapt Mircea Gutin
PS2 Si apropo, foarte bine ca unii considera ca trebuie sa fim anonimi, asa ne dovedim frica si calitatea morala, de aceea reusim sa facem atatea impreuna
Dragos Dinulescu a multumit.
Dr. Pantel Marton este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 01-05-09, 17:18   #46
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
+1 (+1/-0)     
Default pt. sico

buna sico,spune-mi si mie te rog unde gasesti in romania alta organizatie in afara de ANTD de oameni ''cinstiti'' cind conducatorii acesteia brusc dupa ce au ajuns in functii afacerile lor au ''inflorit''-vezi d-nul andi dragus si d-nul szalina.stai linistit acolo in franta ca aici toata lumea este pe ciolan si aia din otdr si aia din antd,toata ciorovaiala asta ca unii fac si alti nu fac nu este decit praf in ochii tehnicienilor.toti se bat pe COTIZATII ,decind a aparut otdr-ul s-au imputinat drastic COTIZANTII antd-ului rezultind marirea cotizatiei de catre Conducatori.de asemene trebuie sa sti draga sico ca presedintele antd d-nul szalina este putin avid de putere fiind foarte frustat ca nu a fost ales in organele de conducere ale otdr-ului dar oricum are legaturi puternice acum sotia dinsului facin parte din forul suprem de conducere al otdr adica biroul executiv ,birou injurat de micky.mie personal mi se pare o chestie total imorala ca doi soti teh. dentari sa participe la alegeri pt. functii in conducere indiferent de organizatie ceea ce spune foarte mult despre caracterul acestor oameni.te poopic si-ti doresc numai bine acolo unde esti
sico a multumit.
noelia este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-05-09, 19:50   #47
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

pt noelia :
esti prost informat sau informata in privinta antd-ului si a dl.szalina - sper ca ai argumente sa sustii ce ai spus , pt ca altfel nu e prea corect ............
in ceea ce priveste caracterul lor , nu cred ca esti in masura sa vb .........
care e probema ta , de fapt ???????
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-05-09, 21:05   #48
Avansat
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Dragos Dinulescu
.
   
Default

Denta, nu ma pot abtine...
Cu ce e prost informata noelia? Ca zice bine ce zice! I-am reprosat-o pe fata lui Alberto, si la telefon, si in scris, pe forumul ANTD ca nu e normal si moral ca el sa fie presedintele ANTD si Csilla sa fie in CJ Cluj. Si stii care a fost reactia lai Alberto? Mi-a restrictionat accesul pe forumul ANTD! Apoi, baiatu` mi-a sters si toate postarile. Pai tu ce zici? Are Alberto vreo urma de moralitate si de bun simt in el? Eu zic ca nu!
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925

In alta dezordine de idei, tocmai s-a terminat ZTD. Ceva de jale... Prezentari anulate, schimbate, reprogramate... O debandada cum nu mi-a mai fost dat sa vad!
Am analizat bine de tot programul... Nimic despre vreo adunare a ANTD. NIMIC! DE CE? NU ERA NECESARA? Oare nu cumva, s-a gandit d-l Alberto ca nu e bine sa convoace o adunare generala? Ca sa nu se ajunga la un moment in care tehnicienii sa explodeze? Si poate sa-i reproseze ca e "degeaba" acolo unde e? A tot pus in fiecare zi "masa rotunda" cu OTDR-ul. Asta ce inseamna? Nu cumva:"Hai sa pupam in fund OTDR-ul"? Ciudat totusi, nu am vazut pe nimeni de la OTDR sa participe! Sau, poate ca a fost, dar nu "la vedere?" Si iar ma intreb: cine pe cine slujeste?
__________________
Born stupid? Try again!
Dragos Dinulescu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-05-09, 21:39   #49
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

de ce nu e moral sa fie dna.Csilla presedinta Cj Cluj ? probabil ca tehn.din cj au votat .
accesul pe forumul antd nu cred ca ti-a fost restrictionat pt ca i-ai reprosat acest lucru , cred ca a fost altceva .
ai fost la Ztd ? din cate am auzit de la colegii care te cunosc , NU AI FOST . Eu am fost si nu a fost jale , chiar deloc .prezentari anulate ? da, au fost 2 la care tehn.demonstratori nu au putut sosi una vineri si una sambata- si una reprogramata samba dimin in loc de 9 la 10 . in 3 zile de demonstratii nu cred ca e chiar asa mare debandada.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6925
si daca nu ai fost , atunci retrage-ti parerile ref.la ZTD , pt ca nu e MORAL .

daca tu ai o problema cu Alberto e problema ta si nu trebuie sa ii influentezi si pe altii in acest sens. daca e sa tot vorbim de moralitate.
--------------------------
--------------------------
din ce am aflat adun.gen.ANTD se va tine la toamna , ca si anul trecut si acum doi ani .
mesele rotunde cu OTDR au fost programate in ideea obtinerii unei colaborarii cu OTDR , adica sa nu creada unii tehnicieni dentari ca ANTD-ul nu doreste "colaboarerea " cu Otdr pt ca ar trebui ca cele doua organisme sa colaboreze.si daca vrei sa stii au fost de la ODTR .
astept raspunsul - AI FOST LA ZTD ???????
--------------------------
--------------------------
PT NOELIA - explica-ne cum "au inflorit" dl.andi dragus si dl.szalina
astept

Modificat ultima data de radualionte; 04-05-09 la 16:17.
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 03-05-09, 23:40   #50
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.
 
.
   
Default

Calmati-va.
Fiecare trage in partea in care a fost "pacalit"
Sunt multe nereguli si la otdr si la antd.
Pana la urma nu o sa se rezolve nimic si veti fi tratati cu fundul si va va placea doar daca va place sa il pupati.
O sa fiti niste sclavi fie ca o sa recunoasteti fie ca nu.
__________________
Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
sico este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 01:19   #51
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
 
Avatar Zefirul
.
   
Default

E adevarat ce spune Noelia...Dl.Szalina se ocupa de ANTD,iar sotia dumnealui de OTDR.ciudat...
__________________
"Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa simti ca si tu poti deveni mare." Mark Twain
Zefirul este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 09:06   #52
Initiat
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

Citat:
Publicat initial de Dragos Dinulescu View Post
Denta, nu ma pot abtine...
Cu ce e prost informata noelia? Ca zice bine ce zice! I-am reprosat-o pe fata lui Alberto, si la telefon, si in scris, pe forumul ANTD ca nu e normal si moral ca el sa fie presedintele ANTD si Csilla sa fie in CJ Cluj. Si stii care a fost reactia lai Alberto? Mi-a restrictionat accesul pe forumul ANTD! Apoi, baiatu` mi-a sters si toate postarile. Pai tu ce zici? Are Alberto vreo urma de moralitate si de bun simt in el? Eu zic ca nu!

In alta dezordine de idei, tocmai s-a terminat ZTD. Ceva de jale... Prezentari anulate, schimbate, reprogramate... O debandada cum nu mi-a mai fost dat sa vad!
Am analizat bine de tot programul... Nimic despre vreo adunare a ANTD. NIMIC! DE CE? NU ERA NECESARA? Oare nu cumva, s-a gandit d-l Alberto ca nu e bine sa convoace o adunare generala? Ca sa nu se ajunga la un moment in care tehnicienii sa explodeze? Si poate sa-i reproseze ca e "degeaba" acolo unde e? A tot pus in fiecare zi "masa rotunda" cu OTDR-ul. Asta ce inseamna? Nu cumva:"Hai sa pupam in fund OTDR-ul"? Ciudat totusi, nu am vazut pe nimeni de la OTDR sa participe! Sau, poate ca a fost, dar nu "la vedere?" Si iar ma intreb: cine pe cine slujeste?
sal'tare! era pe acolo mama otdr.
TEOfil este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 09:32   #53
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
-1 (+0/-1)     
Default

pt Zefirul - cred ca ar trebui sa te abtii de la comentarii
--------------------------
--------------------------
pt Dragos- asteptam raspunsul - ai fost la ZTD ?
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 16:24   #54
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go
 
 
Avatar radualionte
.
+1 (+1/-0)     
Default

Citat:
Publicat initial de denta View Post
pt Zefirul - cred ca ar trebui sa te abtii de la comentarii
--------------------------
--------------------------
pt Dragos- asteptam raspunsul - ai fost la ZTD ?
Stimata Doamna/Stimat Domn,
In acest forum, din pacate, fiecare spune si posteaza ce vrea. Atitudinea dvs. de tip ultimativ "...sa te abtii...", "...asteptam raspunsul..." nu va face cinste nici ca om, nici ca tehnician. Va rog respectuos sa va revizuiti atitudinea plecand de la simplul fapt ca Nimeni nu este ca dvs. dar nici dvs. nu doriti ca "ceilalti" sa fie dupa chipul si asemanarea domniei voastre. Fiecare dintre noi suntem Unici si Irepetabili asa ca o anumita consideratie fata de acest fapt minor v-ar asigura mai multe sanse de reusita in demersul initiat de dvs., chiar si la nivel subiectiv.
eugenol man, bluemoon si Zefirul au multumit.
__________________
Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...

Modificat ultima data de radualionte; 04-05-09 la 18:33.
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 18:29   #55
La primele mesaje
Tehnician Dentar
Fara status.
 
 
Avatar Zefirul
.
   
Default

Denta....ai ceva personal cu mine?Ne cunoastem?
__________________
"Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa simti ca si tu poti deveni mare." Mark Twain
Zefirul este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 19:31   #56
Initiat bine
Tehnician Dentar
Fara status.
 
.
   
Default

fiecare poate spune ce vrea dar cu responsabilitate si sa raspunda pt afirmatiile pe care la face , si ar fi bine sa le faca in cunostinta de cauza ( vezi zefirul )
pe dl.Dragos il asteptam cu raspunsul pt ca prin afirmatiile sale denigreaza un eveniment - ZTD - spune ca a fost acolo dar nu a fost si vroiam sa vedem daca are curajul sa recunoasca acest lucru , pt ca cel mai simplu e sa "improsti" cu noroi in altii .
pt zefirul- nu ne cunoastem si nu am nimic cu tine
nu cred ca atitudinea mea este de tip ultimativ sau ce , unii pot denigra prin afirmatiile lor pe altii si nu ai voie sa reactionezi?????????
denta este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 04-05-09, 21:52   #57
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
come & go
 
 
Avatar radualionte
.
   
Default

Denta, draga, ai voie sa reactionezi cu responsabilitate. In postarea aceasta am folosit 2 cuvinte imprumutate din postarea ta anterioara (#56). Scuze de imprumut!
Mi-am permis doar sa le schimb topicul.
__________________
Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti...
radualionte este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
.., ..., afara, agn, ajutor, articol, ata, banii, buna, cauza, ciudata, dentari, diverse, evident, greseli, importanta, intamplat, intrebare, invata, lipsa, loc, mana, mari, masa, modificarea, modificate, nime, pacat, parlament, proprii, reguli, tehnicieni dentari, zilele

Uneltele subiectuluiTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (13:05) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2020.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO