Inregistrare Asigurari online +
.
 eugenol.ro    

intimplare

discutie din eugenol.ro : Actiunea se petrece undeva in America. Personajul este o doctorita , romanca de origine, n-are importanta specialitatea, dar nu ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona de relaxare > Relaxare > Sa ne descretim fruntea
Ati uitat parola? Inregistrare


.
Raspunde
 
LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 16-11-06, 13:23   #1
Scubidu
Vizitator
Fara status.
 
.
Default intimplare

Actiunea se petrece undeva in America. Personajul este o doctorita , romanca de origine, n-are importanta specialitatea, dar nu stomatolog.
Ea spune:
"Barbatul meu a plecat cu cursa la aeroport, iar eu avind treaba pina peste cap la cabinet, n-am putut sa-mi permit sa lipsesc si sa-l duc eu cu masina la aeroport sau macar pina la cursa.

El si-a luat masina si s-a dus cu ea pina la statia de bus, ca nu-i chiar asa de aproape, stiti voi cum e cu distantele pe la noi, plus ca avea omul si valiza grea.

Am convenit ca atunci cind scap de la treaba sa vin sa iau masina din statia de bus, unde nu-i voie de lasat peste noapte.

Dupa ce s-a Link [Necesita inregistrare pentru acces.]">asigurat ca am acasa cheia de rezerva, a hotarit sa puna cheia in masina si fiindca de prea multe ori am sarit cu gura ca obisnuieste sa nu inchida masina, s-a gindit de data asta, ca omul care vrea sa lase o impresie favorabila sotiei ramase acasa de izbeliste, sa apese pe butonul interior si sa o inchida. Problema era ca a inchis masina cu valiza cea grea inauntru. si mai erau 5 minute pina pleca cursa.

In aceasta situatie s-a uitat dupa vreun taxi, n-a zarit nici unul (totdeauna cind ai mai multa nevoie de un taxi, el nu exista) si a tulit-o inapoi acasa sa ia cheia de rezerva, urmatoarea cursa plecind peste o juma de ora, la buza ca sa nu piarda avionul.
Pe drum nici urma de taxi, a luat-o si prin curtile oamenilor ca sa taie drumul. Noroc ca n-a vazut vreo ranga ceva, ca precis distrugea usa si plateam apoi o groaza de bani...
Ajuns acasa ia cheia, si se intoarce cu a treia masina pe care o parcheaza linga prima, imi da telefon sa-mi spuna ca am de luat din statie doua masini in loc de una, acuma...
Eu sint dupa cum ma stiti o femeie de toata isprava, foarte independenta, asa ca imi zic...ce sa apelez la vecini sau prieteni, cel mai bine ma duc cu masina si aduc in batatura cele doua masini singura singurica. Totul e sa fii desteapta si perseverenta. mai fac si niste miscare, ca nu strica. Zis si facut!
Mi-a iesit os prin os, de fapt...Toata treaba mi-a luat doua ore.

O luam pe ultima, o conduceam la citeva sute de metri in fata primei masini, si tot asa...S-a facut si intuneric si nu era nici tipenie pe drum, celular aveam , inca puteam sa sun dupa ajutor, dar imi spuneam ca mult a fost, inca putin a ramas...
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/descretim-fruntea/792-intimplare/

In afara de masinile care treceau si intr-un sens si in altul cu oameni invitezati la volan, prin intuneric, sa ajunga mai repede de la munca acasa, ca era vineri seara. Iar eu faceam o munca de sisif, enervanta, si ma gindeam ce-am cistigat eu cu asta si cu ce i-am scutit pe prietenii la care as fi putut apela fara problema, care stau aproape, si cum pot fi asa o idioata sa pierd timpul in felul acesta, parca auzeam vocea mamei devenita propria mea constiinta, enumerind cite chestii mult mai interesante si utile as fi putut sa fac in tot acest timp, inclusiv alergind pe un covor rulant.

Venind eu in pas de mars fortat de la prima masina catre ultima, (aveam grija sa le las pe unde puteam uneori in locuri interzise parcarii pe drum, cu luminile de avarie on), intilnesc din sens opus un nene, mergind si el pe jos, in directia in care trebuia sa-mi misc eu cele trei masini.

Ne spunem "hi", si ma duc in drumul meu care era opus lui, dat fiind ca eu mergeam de fiecare data pe jos ca sa-mi iau masina cea mai din spate (fantezii...viol,,,chestii...trec peste asta)...

Iar aduc masina din spate, si iar ii apar in cale, iar ne spunem "Hi"...Banuiesc ca omul a avut o mare nedumerire...Si tot asa de citeva ori. Daca ar fi avut si el vreo fantezie dintr-alea care imi treceau mie prin cap, creca s-o fi gindit ca eu chiar o caut cu tot dinadinsul...

Creca tipul a avut in seara cu pricina mari nedumeriri in privinta contactului lui cu realitatea, ori, in cel mai fericit caz, ceva senzatie de paranoia, s-o fi crezut stalked...Iar eu un profund sentiment de jena amestecat cu vinovatie. Nu doar ca am facut o munca de sisif fara sa fi fost cazul, dar si ca poate omul acela ar fi avut nevoie de vreo explicatie...poate ca trebuia sa ma opresc sa-i explic, dar pe de alta parte cum sa agati asa, un om necunoscut pe strada si inca cu o explicatie atita de timpita!"
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=792


Mie faza asta mi s-a parut bestiala!
  Raspundeti cu citat
.
Vechi 16-11-06, 16:25   #2
Scubidu
Vizitator
Fara status.
 
.
Default

acuma, urmeaza problema: sa se afle distanta de la casa la statie( aproximativa, si daca se poate in mile ) .cit i-ar fi luat doctoritei daca ar fi mers sa aduca acasa masinile, plecind pe jos, fara sa o mai ia si pe a treia?Cum era pierderea de timp mai mica? daca aducea cele 2 masini in acelasi sistem( ambele amindoua odata) sau pe rind?
acu sa va vaz!
8)
  Raspundeti cu citat
.
Vechi 16-11-06, 16:28   #3
Avansat bine
Medic Dentist
Fara status.
 
.
   
Default

Sau mai simplu sa le lege pe toate?
dexter este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 16-11-06, 17:50   #4
Maestru
Medic Dentist
Fara status.
 
 
Avatar Kitty1604
.
   
Default

Nu a gasit cativa romanasi...haules baules....binevoitori sa o ajute....ca rezolva rapid chinuiala....
TELEPORTARE...direct in Romania...
__________________
EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie )


Kitty1604 este offline   Raspundeti cu citat
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
afara, ajutor, barbatul, butonul, cale, caz, chestii, denta, doc, doctori, drumul, fan, faza, grija, iga, lasa, lase, loc, locuri, masina, omul, parte, rece, repede, seara, stoma, telefon, vineri

Uneltele subiectuluiTimpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (14:09) timp.

Alegeti schema de culori preferata:

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2021.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO