26Multumiri | |
29-01-12, 19:35
|
#59 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de bolodoctoru se pare ca trebuie sa platesc un fel de amenda de 15 ron pentru fiecare punct care imi lipseste!
stie cineva de vreun simpozion creditat in zona de vest in urmatoarele 2 saptamani? | In ce CMD judetean se intampla sa ti se ceara 15 RON pentru fiecare punct care lipseste?
Care este temeiul legal invocat de respectivul CMD judetean?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. |
| |
.
29-01-12, 19:54
|
#60 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) nu stiu care este temeiul legal, stiu ca imi trebuie viza si n-am punctele.
--------------------------
sau este vreo modalitate legala de a primi viza fara toate punctele? |
| |
.
31-01-12, 16:38
|
#61 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Citat:
Publicat initial de bolodoctoru este vreo modalitate legala de a primi viza fara toate punctele?  | depinde de colegiu... Unui prieten al meu, coleg care s-a hotarat sa plece din tara, ii lipseau vreo 30 de puncte din urma cu 2 ani. Amabila secretara i-a sugerat sa mearga la sediul unas si sa ceara acolo cateva diplome de la congresele unas din anii pentru care ii lipseau punctele. Toata distractia a fost vreo 4 milioane banii jos, fara chitanta, ca doar nu era posibil...
Daca vrei cu adevarat poti sa incalci legea, totul e sa fii chiar tu cel care ii conduci. |
| |
.
31-01-12, 17:11
|
#62 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0  oooops
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
01-02-12, 02:34
|
#63 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bogdann82 Daca vrei cu adevarat poti sa incalci legea | legea lui peste! cum pot exista in lumea asta legi care sa-mi interzica sa-mi practic meseria, desi eu n-am gresit cu nimic?
...bine ca pe Mama Omida n-o intreaba nimeni nimic...las sa ma intrebe pe mine |
| |
.
01-02-12, 08:51
|
#64 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de bolodoctoru legea lui peste! cum pot exista in lumea asta legi care sa-mi interzica sa-mi practic meseria, desi eu n-am gresit cu nimic? | ai gresit fiindca nu ai participat la cursuri creditate EMC. conform legii n-ar trebui sa primesti viza anuala si prin urmare n-ai avea voie sa practici pina cind nu faci punctele sa poti primi viza. dar sa nu uitam ca asta e Romania
p.s. daca la ce comert cu puncte se face acum n-ai reusit sa-ti faci punctele, nici nu meriti viza
__________________ Life is a journey, not a destination - S. Tyler |
| |
.
01-02-12, 09:48
|
#65 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de bolodoctoru se pare ca trebuie sa platesc un fel de amenda de 15 ron pentru fiecare punct care imi lipseste!
stie cineva de vreun simpozion creditat in zona de vest in urmatoarele 2 saptamani? | Da' ce-ai patit, Bolo, ai fost gravida de nu te-ai educat?
Regula asta cu 200 de puncte in 5 ani e facuta pt. cei care aflau pe la 50 de ani ca exista canal mb la molarii superiori. Sa afle nitel mai devreme.
Vezi ca este o manifestare in est, prin martie, cu 50 roni 50 de puncte. 1 leu ora de instructie medicala. Sunt care se vand mai ieftin decat stomatologii. |
| |
.
01-02-12, 11:19
|
#66 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) Citat:
Publicat initial de bolodoctoru legea lui peste! cum pot exista in lumea asta legi care sa-mi interzica sa-mi practic meseria, desi eu n-am gresit cu nimic?
...bine ca pe Mama Omida n-o intreaba nimeni nimic...las sa ma intrebe pe mine | Daca nici medicii nu pricep chestii de baza ale democratiei (reglementarea practicii profesionale de ex) cum sa avem pretentii la chestii avansate... |
| |
.
01-02-12, 11:39
|
#67 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Asta pentru ca treaba cu EMC este una neserioasa, o mafie de diplome, bani la negru, incasari pentru colegii si lectori.......
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
01-02-12, 13:51
|
#68 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 da mircea, dar iata ca atunci cand e vorba de bolodoctoru colegii de forum o transforma intr-o treaba extrem de serioasa.
parca ei cand merg la simpozioane sa faca puncte participa la toate prezentarile alea, care, in mare majoritate, n-au schimbat nici macar o virgula de acum 12 ani de cand am terminat eu facultatea. (sigur, asta nu inseamna ca nu sunt si prezentari de exceptie, dar putine).
e adevarat, pe mine m-a sarit bisnita cu puncte in anul cand s-a nascut baietelul meu si, din cauza euforiei, am omis marele simpozion din vest... |
| |
.
01-02-12, 13:56
|
#69 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu iti dau dreptate ca stiu cum se face. Nu e total o bisnita fara chitanta dar se plateste si nu se participa. Si daca participi trebuie sa decizi daca mai merita sa participi fizic (si mental) ca vorba ta: aceeasi oameni si nimic nou ca nu vine Robby sa prezinte, dar...
Oricum, colegiul local cred ca putea sa te anunte periodic (anual) ca nu ai puncte - altfel cum tot iti puneau viza anuala.....
Oricum (2): Colegiile judetene sunt obligate sa organizaza cursuri cu puncte EMC local. Asa stiu eu de aici de la noi si aici se organizeaza cat sa aduni toate punctele. Au fost si cursuri interesante
| |
.
01-02-12, 15:38
|
#70 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+2/-1) Citat:
Publicat initial de KLMircea Oricum, colegiul local cred ca putea sa te anunte periodic (anual) ca nu ai puncte | De ce , Mircea? E asa de greu de tinut minte ca n-ai fost la nici un curs in ultimele 12 luni? |
| |
.
01-02-12, 15:41
|
#71 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) De ce nu, Radu? Fac altceva in afara de acreditare cabinete si pus stampila? Cumva au umblat sa dea reclamele jos, sa interzica voucherele, sa se lupte pentru drepturile noastre, sa............... desi ii platim? Am impresia ca e activitatea principala anuala SA VIZEZE... In plus e discutabila legea (evident ca oricare alta in Ro) - la noi trebuie sa ai 40 puncte anual pentru ca nu primesti viza aia - nu poti sa faci 80 in anul al doilea.
(eu sunt o persoana ffffff punctuala si ffffff organizata si nu am uitat ceva dar am agenda Google plina de notite si inainte aveam biletele, memento in telefon....)
| |
.
02-02-12, 12:42
|
#72 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de KLMircea De ce nu, Radu? Fac altceva in afara de acreditare cabinete si pus stampila? Cumva au umblat sa dea reclamele jos, sa interzica voucherele, sa se lupte pentru drepturile noastre, sa............... desi ii platim? Am impresia ca e activitatea principala anuala SA VIZEZE... In plus e discutabila legea (evident ca oricare alta in Ro) - la noi trebuie sa ai 40 puncte anual pentru ca nu primesti viza aia - nu poti sa faci 80 in anul al doilea.
(eu sunt o persoana ffffff punctuala si ffffff organizata si nu am uitat ceva dar am agenda Google plina de notite si inainte aveam biletele, memento in telefon....) | Ca ar trebui sa dea jos reclamele, sa sanctioneze discounturile, da. Asa cum si dentistul ar trebui sa tina minte ca e neinstruit. Pe scurt, fiecare sa-si vada de treaba lui. Iar vizatul ceferticatelor nu ar trebui sa fie activitate principala ci secundara.
Regulamentul zice clar ca trebuie sa ai 200 de puncte la 5 ani. Punct  . Daca ti se cer 40 musai/an si ti se refuza 45, 150 sau 1000, pune-i sa-ti arate articolul unde scrie treaba asta. La urma urmei, poate cei de la colegiul tau fac un bine celor care se trezesc dupa 5 ani de ignorare a oricarei forme de instructie medicala. Diplomele cumparate post eveniment stiintific exista pt. ca doctorii le cer. La fel ca si in cazul mitei, e vinovat si cel care primeste, si cel care da. |
| |
.
02-02-12, 20:31
|
#74 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Radu Tepordei Iar vizatul ceferticatelor nu ar trebui sa fie activitate principala ci secundara. | Am spus eu ca ar trebui sa fie prima sau a doua?
| |
.
03-02-12, 08:10
|
#75 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de KLMircea Am spus eu ca ar trebui sa fie prima sau a doua? | da Citat:
Publicat initial de KLMircea Am impresia ca e activitatea principala anuala SA VIZEZE | @bolo - au mai fost cel putin 2 manifestari mari creditate cu puncte in zona de vest (Timisoara - mai, Arad - noiembrie)
| |
.
03-02-12, 10:35
|
#76 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 e adevarat ce scrie aici ca abonamentul la Viata Medicala este creditat cu 10 ore EMC? Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
la colegiu mi-au zis ca doar vreo 2. stie cineva? |
| |
.
03-02-12, 10:43
|
#77 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 NU draga Raul, NU am scris ca vizatul trebuie sa fie prima activitate ci ca este caci eu nu stiu sa se ocupe cu alte lucruri. Grija cum interpretati.
Asta am scris: Citat:
Publicat initial de KLMircea Am impresia ca e activitatea principala anuala SA VIZEZE... |
| |
.
03-02-12, 11:15
|
#78 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Valabil pentru toti forumistii (inclusiv pt. Mircea): Daca mesajul este foarte clar, punctual si fara sa dea nastere la posibile interpretari, atunci acesta va fi perceput (citit/procesat/inteles) corect. Altfel, trebuie sa avem "grija" cum interpretam ca sa nu starnim orgolii...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
03-02-12, 13:07
|
#79 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de KLMircea NU draga Raul ... | It'a all good!  Peace!
| |
.
04-02-12, 09:30
|
#80 | | La primele mesaje
Student Tehnica D.
.
| - : 0 simpozion 3M face la Timisoara in 11.02.2012, se acorda 8 puncte si taxa este de 100 ron
__________________ [/SIGPIC] |
| |
.
01-03-12, 16:57
|
#83 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) SSER organizeaza gratuit cursuri in proiectul DENT Citat:
Publicat initial de drShimoN da,dar nu toate odata.Suna la UNAS | Nu va inteleg de ca va tot duceti la 1ass ca la sfintele moaste.
SSER organizeaza cursuri gratuite cate vreti: Link [Necesita inregistrare pentru acces.] si congres in mai. |
| |
.
08-03-12, 17:50
|
#84 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 sibiu 15 martie 350 ron 50 emc-uri
__________________ florea r |
| |
.
09-03-12, 02:20
|
#88 | | Avansat
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) Calendarul Manifestarilor de EMC 2012 Uite ce scrie pe site CMDR: Comisia EMC si Comisia Profesional Stiintifica a CMDR, va aduce la cunostinta ca NUMAI manifestarile postate pe site-ul Link [Necesita inregistrare pentru acces.] la sectiunea EMC au acordul comisiilor.
Cele care nu sunt mentionate pe site-ul Link [Necesita inregistrare pentru acces.] la sectiunea EMC, nu beneficiaza de credite EMC (conform regulamentului EMC publicat in M.Of. nr. 900 din data de 19.12.2011). Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ |
| |
.
22-03-12, 12:04
|
#91 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Mai sint si alte manifestari.... Datorita numeroaselor asociatii profesionale vad ca nu toate congresele apar pe situl CMDR.Am primit azi prin posta invitatie la Congresul stomatologic"profesionalism,competenta si arta in medicina dentara",4-6 aprilie in Bucuresti,Rin Grand hotel organizat de AMSPPR filiala Ardeal Nord
Taxa participare:250 lei
200 pensionari si rezidenti
50 emc na de vezi!!!! info suplim pe email Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Aviz amatorilor si celor in "criza" de emcuri.Habar n-aveam daca nu-mi venea prin posta |
| |
.
23-03-12, 01:27
|
#95 | | Avansat
Medic Dentist
.
Publicat initial de pup Datorita numeroaselor asociatii profesionale vad ca nu toate congresele apar pe situl CMDR.Am primit azi prin posta invitatie la Congresul stomatologic"profesionalism,competenta si arta in medicina dentara",4-6 aprilie in Bucuresti,Rin Grand hotel organizat de AMSPPR filiala Ardeal Nord
Taxa participare:250 lei
200 pensionari si rezidenti
50 emc | Cursul asta nu apare in calendarul manifestarilor acreditate EMC(pus mai sus) si totusi are 50 de puncte.Pe de alta parte,Pantel Marton spunea asta pe alt topic: Citat:
Publicat initial de Dr. Pantel Marton Iata ca am ajuns sa o traim si pe asta, dupa ani de procese si agitatii, AMSPPR a fost din nou acreditata ca si furnizor EMC de catre CMDR.
Aceasta acreditare are mai ales o valoare simbol in momentul de fata, si este bine ca CMDR isi canalizeaza activitatea spre atributiile sale reale. | Gyuri,'valoarea simbol' se refera la faptul ca inca nu-s trecute momentan cursurile ca fiind aprobate EMC,sau are legatura cu satisfactia AMSPPR-ului ca a castigat o batalie?
__________________ |
| |
.
23-03-12, 08:58
|
#96 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de pup Se boicoteaza unii pe altii greu de inteles(cel putin pentru mine)de ce | Pentru ca sint f multi bani la mijloc (obtinuti din cursuri).
@Selena, Gyuri vorbeste de AMSPPR, iar congresul citat mai sus este organizat de amsppr ardeal nord. Este vorba de 2 asociatii diferite. S-a dorit intentionat crearea acestei confuzii. S-a reusit  . |
| |
.
23-04-12, 20:34
|
#100 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Boon ,am citit si am ramas placut surprins ca mai sunt multi colegi ce imi impartasesc frustrarile legate de micile neplaceri ale vietii de medic in ro .Acuma problema mare la mine sta in felul urmator. Cum fac sa mai aflu si eu despre cele congrese acreditate ?stau si dau subcribe la topicul asta sau cum ?Ca madam de la colegiu mi-a zis ca ma anunta ea , si evident am pierdut cel de la is cu 50 lei 50 pnct. pt ca ia ghiciti  ) nu a zis nimic ...Asa ca inca odata intreb cum mai dau de ele , ca am vazut ca un abonament la viata medicala este 100 lei 10 emc ,bine si restu !?
__________________ Cu stima, blue |
| |
.
 | | | Tag-uri | anul, ati, buna, congres, congresul, constanta, curs, deschis, diploma, durata, emc, endo, evident, exista, facultate, general, iga, medic dentist, nou, parte, primesti, puncte, rece, rezi, romaneasca, salut, stiam, taxa, tema, unas  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (08:45) timp. |