eugenol.ro

eugenol.ro (http://www.eugenol.ro/forum/index.php)
-   Chirurgie (http://www.eugenol.ro/forum/chirurgie/)
-   -   Continuarea studiilor in Medicina Generala? (http://www.eugenol.ro/forum/chirurgie/16180-continuarea-studiilor-medicina-generala/)

abagiu.sorin 06-06-12 13:34

Continuarea studiilor in Medicina Generala?
 
Buna ziua, sunt student in anul VI la stomatologie ( UMF Carol Davila) si mi-as dori sa iau rezidentiatul pe chirurgia OMF. Stiu insa ca trebuie sa faci si Medicina generala in paralel cu rezidentiatul ( doar 3 ani- 4,5,6). Ptr a economisi ceva timp m-am gandit sa ma inscriu anul acesta la medicina generala. Am cautat informatii despre acest lucru pe internet , dar nu am gasit. ::wall:: Inainte se preciza daca e a doua facultate in cadrul UMF-ului daca mai dai sau nu examen de admitere, daca ti se echivaleaza materii si cum. Dar anul asta nu e publicat nimic. A mai fost cineva in situatia mea? Spuneti-mi si mie la ce sa ma astept va rog, mai ales ca se apropie si luna iulie( in care se fac inscrierile si se sustine examenul). Multumesc anticipat!

eugenol man 06-06-12 17:19

Vestea proasta este ca a doua facultate se plateste, vestea buna trebuie sa o cauti tu :)

Bafta

eman scrie de pe mobil

abagiu.sorin 09-06-12 21:40

M-am lamurit.. Inscrierea se face in septembrie, dupa ce obtii licenta de stoma. Se face de asemenea fara examen, direct in anul 4. La taxa bineinteles, dar la 50% din ea, fiind tot in cadrul UMF-ului. Multumesc oricum pentru raspuns :)


Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (00:37) timp.

Powered by dentists®
Copyright ©2006 - 2020.
eugenol.ro este marca inregistrata |Ad Management plugin by RedTyger


SEO by vBSEO