.
| 4Multumiri -
1 Scris de Adrian Adn -
1 Scris de sorsirbu -
2 Scris de drdream |
05-02-09, 21:16
|
#1 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 44- oare ce merita? A venit pe acut, cu obrazul cat casa.
Inca nu am dat jos lucrarea. Parerea mea e sa merg direct pe varianta extractiei. Oare merita altceva?
Incercati sa ignorati manifestarile artistice cu carioca sa impresionez pacienta.
A plecat plangand, nu de durere, ci pt. ca a aflat ca toata lurarea e compromisa si ca o paste placa.
.
-------------------------------------------------------
.
placile, pardon.
__________________ It's about people. |
| |
.
05-02-09, 23:47
|
#2 | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Mai incapeau vreo doua extensii acolo...Ma enerveaza rau lucrari din astea la care se ia amprenta indiferent cum arata dintii. Cred ca au fost gata intr-o sapt de la consultatie.
Culmea e ca sunt astfel de lucrari care tin si 10 ani (timp in care fac dintii praf) si e f greu de lamurit pacientul ca nu mai e nimic de facut...
Daca nu vrea placi si nu-si permite alt tratament poti sa-i faci un super endo prin lucrare |
| |
.
07-02-09, 21:41
|
#4 | Maestru
MD Endodont
.
| = : +1 (+1/-0) a fost un caz asemanator, din ce imi aduc aminte la castelucci... acolo leziunea s-a vindecat...
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
08-02-09, 18:29
|
#5 | Moderator eugenol
Aspirant la MD
.
| - : 0 planul de ocluzie e tot asa de oblic si in realitate?
__________________ Finally, out of the system. |
| |
.
10-02-09, 18:34
|
#7 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 "adaptare" Am vrut numai sa va arat si voua cum arata un bont vital slefuit si cum arata o coroana adaptata.
| |
.
10-02-09, 20:58
|
#11 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de mihai.s ai grija cand chiuretezi pe-acolo, ca il cam gadili pe alveolaru inferior  |
pai i-am facut belet spre nenea chirurgu.
| |
.
10-03-09, 08:08
|
#12 | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de augustin A venit pe acut, cu obrazul cat casa.
Inca nu am dat jos lucrarea. Parerea mea e sa merg direct pe varianta extractiei. Oare merita altceva?
Incercati sa ignorati manifestarile artistice cu carioca sa impresionez pacienta.
A plecat plangand, nu de durere, ci pt. ca a aflat ca toata lurarea e compromisa si ca o paste placa.
.
-------------------------------------------------------
.
placile, pardon. |
ce nasol... N-o poti trimite la medicul care i-a facut lucrarea, in primul rand? Sa se spele pe cap cu ea (cu lucrarea)!
Mi-as pastra frezele de taiat coroane pt. cauze mai bune... |
| |
.
10-03-09, 10:26
|
#13 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de udem ce nasol... N-o poti trimite la medicul care i-a facut lucrarea, in primul rand?. | pai de la el a fugit, ca cica de la curent s-a umflat.
| |
.
11-03-09, 02:45
|
#14 | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| = : 0 (+1/-1) Citat:
Publicat initial de augustin pai de la el a fugit, ca cica de la curent s-a umflat. |  Asta e ceea mai frumoasa poveste de linistit pacientii... Bine ca pacientul si-a dat seama ca era vb de curentul de aer, ca altfel isi scotea sigurantele de la panoul de curent ca sa nu mai doara dintii... 
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
06-11-10, 09:51
|
#17 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 emilia, doamna are deja si niste minunate proteze, de care e f.f. multumita. made by rumbu.
| |
.
06-11-10, 11:40
|
#18 | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 augustine,e sambata ,8 dimineata...why are you up?
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
07-11-10, 00:04
|
#19 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 probabil era la cabinet.......
__________________ pot orice..... 
tmb |
| |
.
 | Tag-uri | .., ..., acut, arcada, artistic, bont, cas, casa, castelucci, caz, coroana, direct, doc, doctori, durere, endo, gand, ignora, lucrarea, merita, nostru, ocluzie, pacienta, placa, planul, realitate, slefuit, vindeca, zilele  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (06:19) timp. |