| | |
29-02-08, 10:36
|
#1 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pacient -eu salut colegi. am si eu o problema, pacientul sunt eu
Am o durere in hemimandibula dreapta , care iradiaza la totii dintii incepand de la canin pana la molarul 3 si ureche, cateodata iradiaza si la maxilar. E o durere foarte puternica mai ales in osul mandibular, si in zona submandibulara. La cat ma pricep eu mi se pare si glanda submandibulara marita de volum, si am si un ganglion submandibular de cca 0,5 cm mobil si nedureros. Raspunde la antiinflamatoare(tador si ketonal forte), dar dupa ce trece efectul apare din nou durerea cam dupa 3 ore. nu am nici o acrie acolo, nu ma doare nici un dinte la percutie , nu e nimik umflat in CB , ceea ce m-a facut sa cred ca e o problema la glanda submandibulara. asa, si am ami obs ca la stimularea secretiei salivare durerea scade(am supt bomboane) si reapare dupa ce mananc si se accentueaza mai ales noaptea. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/cazuri-dificile/3247-pacient/
AM sa fac un OPG sa vad daca e ceva . Voi ce ziceti ? Si unde imi recomandati sa merg? ma gandeam sa merg la facultate la chirurgie pe plevnei |
| |
.
29-02-08, 11:10
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 molarul 3 e cuminte?
__________________ It's about people. |
| |
.
29-02-08, 15:05
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 daisy, daca esti sigura ca e umflata glanda si nu altceva, mi se pare clar problema de chirurgie. Ce pierzi vremea pe forum? Cauta-ti un chirurg care sa faca un plan de atac, vezi ca e vineri si pana luni e mult.
__________________ It's about people. |
| |
.
29-02-08, 17:31
|
#10 | | Ucenic
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de augustin daisy, daca esti sigura ca e umflata glanda si nu altceva, mi se pare clar problema de chirurgie. Ce pierzi vremea pe forum? Cauta-ti un chirurg care sa faca un plan de atac, vezi ca e vineri si pana luni e mult. | pai da , tocmai, vreau un chirurg, ce-mi recomandati?
asta am si zis daca stiti vreunul??? |
| |
.
 | | Tag-uri | carie, cariile, cauta, cauze, chirurgie, cursul, dureri, forum, luni, mici, mie, molar, opg, pare, pierzi, plan, problema, produce, radiculara, radiculare, rizaliza, rx, salut, sigur, sigura, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (20:54) timp. |