| | |
22-01-08, 19:29
|
#1 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pacienti care uita sa tina gura deschisa Am o problema cu pacientii care nu pot tine gura deschisa mai mult de 10secunde (nici cat le faci un spix) . Am luat niste chestii Iso-Block le zice insa nu au folosit, nu am reusit sa le fac sa stea intre arcade. Voi folositi ceva in sensul asta sau tot ca mine ziceti "Gura mare!" din 10 in 10 secunde? |
| |
.
22-01-08, 19:35
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: pacienti care uita sa tina gura deschisa Citat: |
Publicat initial de f.dediu 10secunde (nici cat le faci un spix) . ? | sper ca nu faci spixu' in doar 10 sec :P |
| |
.
22-01-08, 22:07
|
#4 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Re: pacienti care uita sa tina gura deschisa Citat: |
Publicat initial de nico Citat: |
Publicat initial de f.dediu 10secunde (nici cat le faci un spix) . ? | sper ca nu faci spixu' in doar 10 sec :P | mai stii..... |
| |
.
23-01-08, 14:11
|
#10 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de bondari_p_c Apoi jumate din pacienti au probleme cu scuipatul.Un pacient ma rugat sa sterg oglinda cand o folosesc ca departator pt ca ii este scarba de saliva lui. | asta nu are probleme cu scuipatul, ci cu capul... |
| |
.
23-01-08, 14:17
|
#11 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de f.dediu Eu tot nu inteleg de ce ai problema asta. Daca faci detartraj o faci cu apa si cu aspirator, | si eu sint patita cu detartrajele.... cu aspiratorul in gura, cu spatarul destul de ridicat (desi pt mine nu e deloc comod asa), si totusi prefera sa scuipe, decit sa lase aspiratorul sa-si faca treaba.... ma gindesc serios sa desfiintez chiuveta |
| |
.
23-01-08, 15:54
|
#14 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bondari_p_c P. S. poate stie cineva un site unde pot sa vad aplicarea digii.Multumesc! | daca ai rabdare sa cauti, undeva pe la endo este un topic facut de robby unde iti arata pas cu pas cum se aplica diga.... eu de acolo am invatat.... sint f explicite pozele si textele....bafta..... |
| |
.
23-01-08, 18:00
|
#16 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 bondari_p_c dc gasesti pune te rog link-ul aici, ca eu nu am gasit. Merci
__________________ " Marile realizări sunt atinse nu prin putere, ci prin perseverenţă ". |
| |
.
23-01-08, 20:57
|
#17 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 a expirat contul meu la photosite si nu mai aveti cum sa folositi acel link, incerc in seara asta sa repostez pe eugenol pozele alea, inca mai le am pe computer si va dau aici linkul, ok ?
........
Back dupa 30 minute....aici aveti linkul nou : Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Bafta la diga !
Da, multe unituri nu au "scuipatoare".
Nu e vina pacientilor, asa au fost obisnuiti de zeci de ani de catre medici. E un reflex.
Daca vrem ca atunci cand o sa avem si noi 50 de ani sa nu mai ne omoare pacientii cu "scuipatul" e vremea ca acum, cand avem 20-30 ani , sa ii invatam ca nu e nevoie sa "scuipe" sau sa "clateasca"....
Daca reusim sa ii educam, o sa ii avem asa cum ni-i dorim...
__________________ Dr. Roberto Cristescu - practica limitata la endodontie |
| |
.
24-01-08, 07:54
|
#18 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 bondari_p_c a scris:
Apoi jumate din pacienti au probleme cu scuipatul.Un pacient ma rugat sa sterg oglinda cand o folosesc ca departator pt ca ii este scarba de saliva lui.
Pacientului in cauza nu-i e scarba si de periuta de dinti? Sunt offtopic, dar trebuie sa ma descarc, am un pacient caruia tot asa, ii e scarba cand ii lucrez, zice el ca de la manusi, dar are o igiena bucala sub orice critica si stau si ma intreb, de propria gura nu-i e scarba?
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
09-03-08, 00:34
|
#19 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de dr. patricia am un pacient caruia tot asa, ii e scarba cand ii lucrez, zice el ca de la manusi, dar are o igiena bucala sub orice critica si stau si ma intreb, de propria gura nu-i e scarba? | Ia intreaba-l asa cu tact, sa vezi ce iti spune... Mai stii ce inventeaza...
Am si eu un pacient de ortodontie la care nici nu se punea problema sa iau amprente, ca nu suporta nici "manusile"  Imi venea sa ii dau o palma parintilor care l-au lasat sa se exprime astfel...
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
 | | Tag-uri | afara, apa, aspirator, capul, chiuveta, departator, deschis, deschisa, detartraj, endo, endodontie, folosesc, gura, inteleg, lase, mine, oglinda, pacienti, plastic, problema, probleme, pune, saliva, serios, spa, spix, sterg  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (20:53) timp. |