.
| 3Multumiri -
1 Scris de sorsirbu -
2 Scris de sico |
07-09-09, 15:49
|
#1 | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 caut student(a) Bucuresti Ideea e simpla. Daca e cineva pasionat de endo, caut pe cineva sa
ma ajute cu tratamente endo la microscop. Programul e destul de dur,
dar daca se doreste... E vorba de 6 ore/zi si nu ma intereseaza lucrari, licente,etc. Asta ca sa nu avem vorbe.
De fapt ar fi loc de 2. ( la naiba... tocmai mi-am dat seama ca muncesc 12 ore/zi  )
Mail pe privat daca intereseaza.
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
07-09-09, 15:52
|
#2 | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 da doctori nu vrei? intreb serios
__________________ It's about people. |
| |
.
07-09-09, 18:07
|
#5 | Maestru
Medic
.
| - : 0 si io caut un doctor ca sorin, pasionat de endo care sa ma instruiasca mai multe si pe mine, dar in cluj.
e cineva in cluj interesat? din cate stim cluju e sarac in deastea...
__________________ Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
" Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
07-09-09, 18:11
|
#7 | Initiat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Dr.Brata, da` autodidact nu ai incercat sa fii ?
Iar in Cj ai variante destule...(iar offtopic  )
__________________ La vie est dure sans confiture |
| |
.
07-09-09, 18:15
|
#8 | Maestru
Medic
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de AndreeaC Dr.Brata, da` autodidact nu ai incercat sa fii ? In Cj ai variante destule...(iar offtopic  ) | ba da de mult sunt autodidact, insa sunt ponturi pe care nu ti le pote spune numai unu care le stie ca s-a lovit cu capu de praguri. asta in masura in care vrea sa iti spuna, sau te lasa sa te lovesti si tu la randul tau.
nu stiu cate cabinete de stoma unde se face endodontie cu microscop sunt in bucuresti, dar in cluj eu nu conosc nici unul, asa ca raman variantele (ajutatoare), Andreea...
__________________ Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
" Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
07-09-09, 22:12
|
#9 | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 bre, mi-ati facut topicul varza...
PS Dr Brata super endo in cluj face nico si mai erau cativa... din pacate am un lapsus momentan si nu imi mai aduc acum aminte niste nume. revin.
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
10-09-09, 09:48
|
#12 | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
10-09-09, 20:45
|
#14 | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 ok... se strang randurile. O sa sun saptamana urmatoare... stie ea
| |
.
 | Tag-uri | .., ati, bucuresti, caut, cluj, clujul, doc, doctori, endo, endodontie, fapt, ideea, intereseaza, licente, loc, lucrari, microscop, muncesc, nume, pacate, privat, programul, seama, serios, simpla, student, tratamente  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (08:27) timp. |