Am dansat am dansat fiecare dupa "posibilitati" era cam strimt dar cine a dorit a comis-o.S-a dansat si pe loc pe loc sau ....pe scaun,A fost ca la nunta ....oarecum Acum ca mi-am mai revenit sa fac un scurt "revue"
-repertoriul=super ok piesele vechi au ridicat sala in picioare
-Adi ADN super percutionist
-Florin chitara a avut momente de virtuozitate si o voce calda placuta peste niste ani o sa semene cu Kenny Rogers daca si lasa barba mai mare Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/arta/15959-eband-on-tour/
-la inaltime si Costele+ celalalt domn,(n-am retinut numele scuze)
-and the WINNER ISSSSSSSSSSSSSSSSSS ILEANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA(parerea mea)
s-a filmat s-a pozat in draci asa ca poate veti vedea si poze
o atmosfera calda,(poate prea cald la propriu aerul cond rea dat cu portia,geamurile nu se deschideau...dar nu mai conta)
Eugenoisti in minoritate(din pacate) dar am avut ocazia sa ne cunoastem,sa palavragim un pic,toti deosebit de draguti ,nu stiu unde a disparut Drdream(data viitoare il legam de scaun)
Berea a curs in valuri si cam asta a fost.Asteptam cu nerabdare urmatorul concert si sa fim mai multi dintari
Salutari tuturor
p.s Teo a dansat pe scaun (dar intens) masa era subreda rau se putea accidenta
-la inaltime si Costele+ celalalt domn,(n-am retinut numele scuze)
I se spune Tony si este bassistul trupei. Acum, daca incercam sa fim obiectivi, nu pot sa spun ca unul a fost mai bun sau/si mai talentat decat altul, fiecare si-a facut treaba foarte bine acolo unde a fost pus sa performeze. O trupa inseamna spirit de echipa, sincronizare si colaborare. Fiecare dintre ei a facut ca totul sa sune unitar si curat (deci super-sound, a sunat mai bine ca niciodata!).
N-a fost Margareta Paslaru dar Adelle mi-a mers la suflet.
Va multumesc
(cunoscatorii stie ce zic)
Eu multumesc in mod special lui Ovidiu pt ca mi a pus la dispozitie tobele.
Adelle mi a purtat ghinion pt ca la aceasta melodie mi s a rupt pedala de la toba mare(cunoscatorii stie ce zic ) . Din fericire tot Ovidiu a avut o alta pedala, altfel concertul s ar fi terminat brusc si repede....
"Roacarii" aia mici au fost fenomenali cum au cintat si zbintuit cu ochii inchisi pe niste piese scrise pe vremea cind parintii lor erau, poate, foarte mici sau chiar deloc...asa ca, din partea mea, jos palaria in fata unor astfel de parinti. Ma bucur sa vad ca mai avem, totusi, o speranta intr-o parte a tineretului din tara asta.
Live a sunat super nu va inselati dupa "filmare" si nici "bezna" n-a fost.Multumim Mak oricum e bun asa sa -si faca lumea o parere(doar)
Puneti poze care ati mai facut,pacat doar ca n-au "sound"
pot sa adaug si eu ceva? pentru mine a fost cel mai tare concert mai ales din cauza publicului foarte primitor si cu chef de muzica . a fost foarte misto si tin sa va multumesc tuturor celor prezenti pentru sustinere .
'Neata!!!!!! Eu una m-am simtit grozav si la 12 noaptea l-am luat la rost pe Adrian Adn ca au cintat prea putin! Asa ca multumesc pentru o seara deosebita si mai vreau cit de curind alta! Si daca n-aveti piese destule, nu-i nimic, puteti s-o luati de la capat, eu una nu ma supar!
...ceva piese mai scoteam noi din joben, dar pe bune pe Flo l-a omorat caldura si sa canti cu transpiratia in ochi nu e o placere. iar omul cu berea rece s-a ascuns
nu stiu de ce nu le-a functionat aerul contitionat sau a fost prost reglat. una din variantele viitoare ar fi sa facem un concert in aer liber, desigur asta in timpul verii.
am sa pun si io cateva poze aici. sunt facute de Felix, care are 12 ani, deci sa nu aveti pretentii de fotar profi. va trebuie cont de ggle pentru a intra pe linkul urmator, le puteti descarca de acolo, sunt vreo 230 .
cine doreste vreo poza la rezolutia maxima (originala) imi da o adresa de mail si o trimit acolo.
Cu parere de rau anunt ca, din motive independente de noi, concertul de la Timisoara se anuleaza/amana momentan. Posibil sa facem inca unul in Vama Veche pe 7 iulie, dar momentan e doar la stadiul de intentie.
Ieri, a fost un super concert e-band!
Muzicienii de pe scena: 8, daca nu ma insel.
Public: circa 100-120 de oameni.
Durata: 2 ore, cam 21 de piese.
Multumesc e-band-ului pentru inalta performanta. Cred ca a fost cel mai bun concert de pana acum. Le multumesc pentru ca ne-au incantat cu pasiunea lor pentru muzica, punabdu-ne la dispozitie clipe de neuitat si ne-au transmis pasiunea lor pentru muzica.
A fost si un eveniment special: aniversarea a 10 ani plus o zi de la infiintarea grupului prin adunarea unor dentisti, de pe forum, intr-un grup rock.Ce poate fi mai minunat?
Mentiune speciala despre pasiune: Peter a venit de la 2.000 de km., din Germania,
pentru a canta impreuna cu band-ul 3 piese.Multumesc, Peter!
La doresc sa repete performanta la fiecare 10 ani! Eu o sa fiu nelipsit.