18Multumiri | |
23-04-10, 19:05
|
#1 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce seriale urmariti? Eu de ceva ani buni nu ma prea uit la posturile TV din Romania. Rar cand e un serial, documentar sau emisiune care sa-mi placa. Urmaresc marile competitii sportive.
Dar nu despre asta vreau sa vorbim, ci despre serialele la moda din lume.
In momentul asta sunt 3 zone unde sunt realizate cele mai in voga seriale.
1. Statele Unite - evident. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
2. America - partea spaniola cu celebrele si enervantele telenovele +++ partea braziliana cu alte telenovele deobicei mai OK.
3. Coreea de Sud - cucereste din ce in ce mai multi urmaritori cu productiile Halyu. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Sa vedem ce urmariti. Eu am o lista imensa de seriale. Le scriu ca sa aveti de unde va inspira cand spuneti de ce va place.
La categoria Reality: favoritele mele sunt Survivor si The Amazing Race.
Survivor a ajuns la sezonul 20 si acesta a produs mare valva in State.
The Amazing Race este cel mai premiat reality cu Emmy.
Mai sunt Big Brother US care e difuzat doar vara, Hell's Kitchen cu celebrul Gordon Ramsey, Top Chef, America's Got Talent, Britains Got Talent, The Apprentice cu Donald Trump, Little People Big World, American Idol. Foarte urmarite de altii: Project Runway si America's Next Top Model
Hitul ultimilor 2 ani Mad Men - o incursiune in lumea ineputului de publicitate din anii '60 cand toti fumeaza, beau de dimineata pana seara, merg la super restaurante, etc. Big Love - povestea unei familii de mormoni plurigami. Dexter - povestea unui politist-criminal justitiar. Heroes si Lost care au inceput ffff bine si au intrecut masura. The Tudors - povestea lui Henric al VIII-lea - o realizare tipic americana fff kitch. Stargate care acum e Stargate Universe. Desperate Housewives si Grey's Anatomy care si astea au intrecut masura. Criminal Minds
NU IMI PLAC: 24, dr House (mi se pare incredibil de repetitiv si nu a evoluat serialul nici in bine nici in rau, adica doar cazuri diferite ca interactiunea personajelor e tot aia, am urmarit 2 serii si a fost suficient), Monk (ca s dr House),
Noile hituri: United States of Tara (produs de S.Spielberg despre o femeie cu personalitati multiple), The New Adventures of Old Christine (in sfarsit un proiect reusit al unui actor din celebrul si mult iubitul Seinfeld - serialul meu preferat), Modern Family (aici actorul lui Al Bundy e incredibil), 30 Rock (cel ma bun serial de comedie al momentului si renasterea ca actor a lui Alec Baldwin).
Am adorat MASH, Seinfeld, Married... with Children (Familia Bundy), primul sezon din Prison Break. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/arta/10532-seriale-urmariti/
Din Europa: Link [Necesita inregistrare pentru acces.] de pe Pro7, e listat si la casele de pariuri.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
23-04-10, 19:31
|
#2 | | Initiat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pai din lista ta, din cind in cind(mai mult in gind, sau somn  ), Criminal Minds. In rest, Hallmark in draci, alea politiste. Astept o serie noua din Jordan. Ea e nesuferita si nici stie ce ca actrita, dar medicina legala la tv in seriale m-a pasionat mereu. Pe aceeasi linie, CSI-urile. Si da, si eu am adorat MASH.
__________________ Nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa! |
| |
.
23-04-10, 19:55
|
#3 | | Ucenic Sef
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Mai mult le iau de pe net si ma uit la ele, ca nu am rabdare sa stau la tv sa le astept. Asa, pot sa ma uit la mai multe episoade in aceeasi zi 
Ma uit la:
Heroes (desi ... e plictisitor deja)
Supernatural (merge)
How i met your mother (bunicel  )
Lie to me (doar 2 sezoane... din pacate)
Chuck
Cam astea ... momentan. Acum astept saptamanal sa vad care episod mai apare
__________________ Reality is an illusion that occurs due to the lack of alcohol |
| |
.
23-04-10, 20:50
|
#4 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 @devil969: Incearca Modern Family si 30 Rock. Cred ca o sa-ti placa. Normal ca si eu downloadez la greu. Practic am program ca si cum as sta in State.
Dar nimeni nimeni nu se uita la HOUSE?! E o efervescenta in targ cu asta acum dupa o suta de ani de cand a aparut in State de numa. Chiar ma enervez cand aud ca le place asta acum si cand am spus eu de el acum 3-4 ani nimeni nu stia.
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
23-04-10, 20:55
|
#5 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de dentist4u Astept o serie noua din Jordan. | Sigur e vorba de Crossing Jordan si imi pare rau sa te dezamagesc dar nu mai apare ca a fost intrerupt din Mai 2007.
Doamne ajuta ca se termina si Lost si poate ceva fresh sa apara ca tare nereusite incercari au avut.
| |
.
23-04-10, 22:34
|
#7 | | Ucenic
MD Ortodont
.
| - : 0 Criminal Minds, CSI-urile, Miami Ink...
__________________ "Nu întuneca cerul altora cu supărarea ta"-N.Iorga |
| |
.
23-04-10, 23:02
|
#8 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 Mi-a placut tare Judging Amy, de pe Hallmark, m-am mai uitat pe sarite la Grey's Anatomy, intr-o vreme Desperate Housewives, si binenteles Sex and the City.
Am mai gustat si Medium, Gost whisperer si CSI-urile: imi place LA si NY, nu imi place Miami.
Si sa nu radeti, la mine in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea  . Deci se poate spune ca sunt la curent inca
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
24-04-10, 00:54
|
#12 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de patratica Si sa nu radeti, la mine in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea  . Deci se poate spune ca sunt la curent inca  | Pai se poate spune ca nu trebuie sa ajungi la senectute ca sa vezi ultimul episod.L-ai vazut deja.De mai multe ori.
Fiind iubitor de sf, Heroes si Lost (care ar trebui vulcanizat  ). Mai nou - Flash forward ( E-man, sa traiesti ). |
| |
.
24-04-10, 00:57
|
#13 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 "X- Factor". In afara de asta ma scot din sarite toate serialele de pe nemti. Mai bine citesc ceva
__________________ daca nu poti vindeca, macar nu imbolnavi mai tare. |
| |
.
24-04-10, 01:21
|
#14 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am urmarit "Camarazi de razboi ", a fost la TVR.L-as mai vedea o data.
Si serialul documentar "Drogue et Cerveau ".
__________________ Don Quijote |
| |
.
24-04-10, 08:31
|
#15 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de patratica Si sa nu radeti, la mine in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea  . Deci se poate spune ca sunt la curent inca  | Si nici macar nu a fost inceputul serialului in Romania ca in State e de prin anii 70
| |
.
24-04-10, 12:39
|
#16 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| - : 0 BattleStar Galactica... O comunitate incercand sa supravietuiasca, in cautarea resurselor si sub permanenta amenintare a unui inamic calculat hotarat sa o distruga. Razboiul impune existenta unei ierarhii militare, numarul mic face ca membrii comunitatii sa se cunoasca intre ei... Decizii militare vs prietenie... Raman totusi oameni, unii altruisti, altii obsedati de putere. Daca adaugi si agentii inamici care folosesc slabiciunile oamenilor pentru a distruge unitatea comunitatii (si uneori efortul e minim)... Posibilitati nelimitate de dezvoltare a povestirii... Imi place
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
24-04-10, 13:30
|
#17 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
Publicat initial de KLMircea Si nici macar nu a fost inceputul serialului in Romania ca in State e de prin anii 70 | e, asta n-am stiut-o!  Am citit undeva ca inca se mai filmeaza, dar mi-am inchipuit ca au inceput cu inceputul. Deci sa inteleg ca l-am vazut de pe la mijloc?
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
24-04-10, 14:33
|
#18 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de patratica e, asta n-am stiut-o!  Am citit undeva ca inca se mai filmeaza, dar mi-am inchipuit ca au inceput cu inceputul. Deci sa inteleg ca l-am vazut de pe la mijloc? | First broadcast on March 26, 1973.
It is one of the few TV series to successfully write out almost all the original characters and replace them with new ones. The Young and the Restless originally focused on two core families in Genoa City: the wealthy Brooks family and the poor Foster family.
Doar Jill mai este din episoadele originale:
After a series of recasts and departures in the early 1980s, the original characters except for Link [Necesita inregistrare pentru acces.] were eventually written out, and the core families were replaced with the Abbotts and the Williams.
Au ajuns la episodul 9370 (as of April 7, 2010.
Sursa: Wikipedia.
| |
.
24-04-10, 20:06
|
#19 | | Initiat bine
Medic Dentist
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de patratica ... in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea  . Deci se poate spune ca sunt la curent inca  |
Nici de mine sa nu radeti, sa stiti ca si eu urmaresc din an in paste ,,Tanar si nelinistit,, , e un serial pe care nu l-am urmarit de la inceputul-inceputului, dar m-am apucat de el in 1995 prin noiembrie, ca am avut doua luni dupa ce am sustinut examenul de rezidentiat si pana m-am angajat ( ca medic rezident la Sp jud Tg Mures) in care nu am lucrat, si chiar aveam timp sa vad telenovele si seriale. Mai urmaresc o data pe saptamana cate un episod-ceea ce e de altfel arhisuficient ca sa stii ce se petrece pe acolo- si-mi aduc aminte ce vremuri frumoase erau pe vremea cand eram rezidenti. Fiica mea cea mare , care are 11 ani, nu-mi impartaseste pasiunea, evident, si a ramas blocata cand i-am povestit de cand ma uit eu la serialul asta
In rest, CSI-uri, Criminal minds, dar am o mare problema, nu prea reusesc sa mai urmaresc pana la capat un serial sau un film dupa ora 22, din cauza oboselii acumulate
__________________ Life is hard. It's harder when you're stupid. -John Wayne |
| |
.
27-05-10, 16:48
|
#20 | | La primele mesaje
Aspirant la TD
.
| - : 0 dr House
Heroes
Supernatural
Lie to me
Melrose Place
90210 GG
Desperate Housewives
The O.C.
Grey's Anatomy
The Mentalist - astazi primul episod. |
| |
.
27-05-10, 18:19
|
#21 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Buna missm 
Poate ne spui mai multe despre seriale, de ce iti plac?
| |
.
27-05-10, 21:13
|
#22 | | La primele mesaje
Aspirant la TD
.
| = : +2 (+2/-0) Hey!
păi.. dr House e un arogant şi un inteligent. cum să nu-ţi placă? mai ales că acum, la sfârşitul sezonului 6, a evoluat şi el. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=10532
Lie to me şi The Mentalist-le recomand tuturor. Se ocupă de microexpresiile faciale. Sunt foarte educative. Şi datorită lor am început să citesc şi eu cărţi de genul. Momentan citesc: "Secretele comunicării nonverbale".
de Heroes m-am apucat într-o perioadă în care nu prea aveam ce face şi mi-a plăcut foarte tare. "save the cheerleader, save the world." sunt nişte optimişti. aşa-i văd eu.
Gossip Girl, Melrose Place, 90210-în principiu, au aceeaşi idee. Nu prea-mi mai plac acum că mi-am dat seama că există seriale mult mai geniale şi instructive dar am zis sa le duc până la capăt.
Supernatural-mi l-a recomandat un prieten şi am început să ne uităm împreună.
Grey's Anatomy-îmi plac astea legate de medicină deşi serialul ăsta nu prezintă cazuri, desluşirea lor şi alte chestii de genul ci prezintă viaţa personajelor.
Desperate Housewives, The O.C.-astea-s veechi.  ) |
| |
.
27-05-10, 21:45
|
#23 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Serialul preferat datorită conexiunii bune de internet Lie to me, este ajuns la sezonul 2 și care acum se află în pauză până pe la jumătatea lui iunie. Aveți grijă dă dependență. |
| |
.
28-05-10, 09:29
|
#25 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cracker a fost preferatul meu, scenarii beton ,actori excelenti cu joc impecabil. House MD ii calca pe urme, charisma personajului principal este incredibila.
Am mai vazut Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
desi scurt, a fost foarte intens, un fel de Seinfeld englezesc.
Ca veni vorba, am vazut seinfeld de cel putin 4 ori cap-coada. Am mai vazut cu placere Frasier , News Radio si o parte din Cheers. |
| |
.
28-05-10, 09:34
|
#26 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cracker a fost super 
House, repet, nu-mi place, nu a evoluat in nici un fel serialul. Poate acum la seria 6 cum zice MissM dar nu am chef sa urmaresc inca 3 serii aiurea ca sa ajung la seria 6. (am vazut doar 2 sezoane). Sa nu fiu inteles gresit. Nu e naspa serialul dar nu-mi place ca nu evolueaza.
| |
.
28-05-10, 09:56
|
#27 | | Initiat
MD Chirurg Oral
.
| - : 0 House s-a terminat. Destul de comun finalul. La fel ca si ultimul sezon, sau ultimele sezoane, cand cazurile erau destul de banale. Nu mai aveau spectaculosul din primele sezoane. Dar in loc de altceva, House-ul a mers, din pct meu de vedere.
Lostul a avut un final dezamagitor. Deja in ultimul sezon era prea SF, parca era pt copii. Iar actorii aratau sifonati rau, fata de cum aratau in primele sezoane. La cat de bun a fost Lostul la inceput pe atat de prost a fost la final.
Sunt in cautare de serial. Astept recomandari  .
BTW : am vazut The Tudors. Pe mine ma fascineaza epoca aceea. Mi-a placut The Tudors si as fi vrut sa mearga mai departe. |
| |
.
28-05-10, 10:20
|
#28 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu ma uilt la Tudors in lipsa de altceva ca nu-mi place ca e plin de kitsch si de prostii neadevarate istoric (am citit muuuuuult de Henric VIII) si e plin de americanisme. Mergeti pe Wikipedia sa vedeti ce gras era el si urate unele din regine.
Recomandare: Modern Family (comedie, preferatul meu acum).
Dexter - ai ce vedea ca sunt 3-4 sezoane din urma - suuuperb.
Mad Men
Big Love
Incearca si serialele coreene. Unele sunt super. Citeste primul post al acestei teme.
| |
.
28-05-10, 11:38
|
#29 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru cine este fan SF si nu a vazut Battlestar Gallactica Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
il recomand cu caldura. S-a terminat recent.
Nota 9 pe IMDB o gasesti f rar.
Este jucat senzational. Atentie de dependenta si evolueaza in bine de la o serie la alta. |
| |
.
28-05-10, 11:49
|
#30 | | La primele mesaje
Aspirant la TD
.
| - : 0 Ana_Karr The mentalist sau lie To Me. |
| |
.
28-05-10, 16:08
|
#32 | | Ucenic
Tehnician Dentar
.
| - : 0 Un link interesant pentru amatorii de seriale tv.
Click in sectiunea `Seriale Tv`.
Contul este free. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ am fost odata tot; ce pot sa mai pretind acum.. |
| |
.
21-10-10, 13:25
|
#33 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Seriale mai noi: Mad Men continua sa fie foarte apreciat. Sezonul 4 e chiar un pas inainte. Imi place ca evolueaza fara sa scorneasca aberatii (vezi LOST, House....). Nurse Jackie e un serial nou. Prima serie a fost transmisa in 2009. Eu abia l-am descoperit si e fascinant. E o comedie neagra despre o asistenta dependenta de calmante. Actrita principala, Edie Falco a fost premiata cu un Emmy in 2010. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=10532 Modern Family este CLAR favoritul meu. Ed O'Neill (Al Bundy) e genial, dar nici ceilalti actori nu sunt mai prejos. E cea mai buna serie de comedie de la 30 Rock. A fost premiat cu 6 premii Emmy in 2010, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie. Glee este cel mai nominalizat si premiat serial nou. E foarte simplu ca si poveste. E un serial bun de urmarit cand nu ai chef de nimic altceva. Imi aduce aminte de Liceenii si de Beverly Hills 90210. L-am ocolit dar e bunt pentru zile ploioase. Cel mai tare lucru e personajul Sue Sylvester interpretat de Jane Lynch.
| |
.
21-10-10, 13:40
|
#34 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 CSI-urile
Criminal Minds
The Mentalist
Miami Medical
Grey's Anatomy
Fringe
Private Practice
Bones
House MD
Supernatural
__________________ |
| |
.
21-10-10, 14:21
|
#35 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Preferatele mele: (cu trailer cum imi place mie  )
Dr.House
Va recomand ca un must:
The Big Bang Theory(am luat de torente toate trei sezoanele,este bestial) Rome
Csi Miami
__________________ <G> God is Geometry
Modificat ultima data de anduluta81; 21-10-10 la 14:46.
|
| |
.
21-10-10, 15:31
|
#36 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se mai uita cineva la House? Nu va enerveaza repetabilitatea? Episoadele sunt la fel..... nu inteleg. A avut haz in primele 2 sezoane.
Andu: Sigur o sa-ti placa Modern Family
Selena: Daca tot te uiti la seriale medicale (Grey imi place si mie dar tare au exagerat in ultimul sezon) iti recomand Nurse Jackie
| |
.
21-10-10, 16:16
|
#37 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 De Heroes ce se mai aude?
Heroes e un seriaf SF super frumos. :-)
BattleStar Galactica da dependenta mare de tot.
__________________ Life is a delicate negotiation :-) |
| |
.
21-10-10, 16:24
|
#38 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da eu ma mai uit la House  . Nu m-am plictisit inca deoarece eu am inceput direct cu seria 5  .Insa mai urmaresc si CSY New York, Criminal minds, Nikita si ma atrage si Merlin (e un serial simpatic ). Ma mai uit din cand in cand si la Amazing race . |
| |
.
21-10-10, 17:30
|
#39 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 In sfarsit cineva care se uita la Amazing Race 
Sunt FAAAAAAAAAN.
Heroes nu se mai face.
| |
.
21-10-10, 19:27
|
#41 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de KLMircea In sfarsit cineva care se uita la Amazing Race 
Sunt FAAAAAAAAAN. | Ma uitam chiar des. Dar la un moment dat incepusera sa se repete episoadele. Pe axn il vizionam. Stiu ca anul asta a fost inclusiv Amazing Race Asia. Oricum e interesat sa vezi ce fac oamenii si cat de rai pot sa fie uneori pentru a castiga premiul in bani pus la bataie. Deasemenea am vazut multe peisaje foarte frumoase in aceasta emisiune.
Cand eram mai mica mi-a placut Capcana timpului, MASH si Familia Bundy pe care l-am vazut cred ca de vreo doua ori.:P |
| |
.
04-11-10, 21:34
|
#42 | | Ucenic
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Mie imi plac mult Entourage si Scrubs pentru ca sunt taaaaare amuzante si simplute...
__________________ "Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu foarte siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeanuna indoieli."
Bertrand Russell |
| |
.
05-11-10, 00:28
|
#43 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Si eu m-am uitat la scrubs. Oricum in ultimul sezon deja incepusera sa prinda avioane. Multe personaje fusesera scoase. Unul dintre ei the janitor  . A disparut si Carla. Dar serialul mi s-a parut simpatic. Multa ironie si umor. |
| |
.
05-11-10, 09:26
|
#44 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Am descoperti un nou serial ce a ajuns abia la episodul 5. E super tare!!! Episodul 1 nu e asa de grozav dar de la al doilea e nebunie. Este vorba despre un american ce este relocat in India sa lucreze la un call-center pentru o firma ce vinde produse ciudate (pentru glume). Diferenta de gandire intre indieni si americani face deliciul acestui serial.
| |
.
13-01-11, 08:48
|
#45 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Eu nu prea ma uit la seriale, dar mai fac si exceptii cand merita...Cand te saturi de americanisme baga un ochi la Link [Necesita inregistrare pentru acces.] 6 episoade si mai ales Link [Necesita inregistrare pentru acces.] 3 episoade, cu Kenneth Branagh in rolul lui Wallander si Benedict Cumberbatch in rolul unui Sherlock Holmes modern, ambele produse de BBC. Sunt filme de sine statatoare, de o ora jumate, neaparat cauta varianta bluray. Mi-au readus aminte de ce actorii mei preferati sunt britanici  . |
| |
.
13-01-11, 11:13
|
#46 | | La primele mesaje
Asistenta
.
| - : 0 mie imi plac forte mult serialele de comedie gen 2 and the half man,Joey,friends,Seinfeld...
__________________ " Viata este un mister,nu o problema care trebuie rezolvata. " Albert Einstein |
| |
.
19-07-11, 10:12
|
#51 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu pur si simplu nu mai gasesc episoade din "The Big Bang Theory".
De abia am vazut si ultima serie din "Californication".
Dar "Big Bang Theory " ramane placerea mea vinovata. Si mai ales Sheldon. --------------------------
--------------------------
Si fragmentul asta ...nu m-am putut abtine.
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
19-07-11, 20:56
|
#52 | | Initiat
Medic Dentist
.
| - : 0 doctor who a vazut careva?l-am trait in maxima dependenta si acum sunt in pauza pana in sept
__________________ Dr. Vlad Lup |
| |
.
19-07-11, 23:09
|
#54 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Sebi,trebuie sa cauti pe torrente sa iti iei toate seriile.Te tavalesti de ras.Iti jur.Sa vezi ce o sa ma pomenesti atunci.
| |
.
20-07-11, 09:23
|
#56 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 ahaaa, deci l-ai vazut...e de departe serialul meu preferat.Este pur si simplu extrem de reusit.Iar Sheldon e epic.
| |
.
20-07-11, 10:11
|
#57 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cel care scrie povestile este Chuck Lorre. El a facut si Darma si Greg si cel mai nou e Mike and Molly (asta imi place tare mult). O sa incerc si Big Bang T. Sunt 4 serii. Seria a 4-a are 24 episoade.
Serialul meu preferat si cea mai tare comedie de la Seinfeld este Modern Family. Trebuie sa-l urmariti.
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, ata, atentie, ati, buna, cautare, copii, data, denta, dependenta, fan, glume, iga, line, loc, mers, nevoie, online, primele, rar, rece, recent, recomand, seria, seriale, serios, termina, terminat  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (05:59) timp. |