Inregistrare Asigurari online +
.
Rosia Montana
 eugenol.ro    

Ce seriale urmariti?

discutie din eugenol.ro : Eu de ceva ani buni nu ma prea uit la posturile TV din Romania. Rar cand e un serial, ...

Reveniti   eugenol.ro > Zona de relaxare > Relaxare > Arta
Ati uitat parola? Inregistrare

E-Band on tour: We rock out your teeth 2 Iunie - Bucuresti
Like Tree18Multumiri

Raspunde

LinkBack Uneltele subiectului
Vechi 23-04-10, 19:05   #1
Maestru
Medic Stomatolog
Angry Birds: ~( `^´ )~

.

Question Ce seriale urmariti?

Eu de ceva ani buni nu ma prea uit la posturile TV din Romania. Rar cand e un serial, documentar sau emisiune care sa-mi placa. Urmaresc marile competitii sportive.

Dar nu despre asta vreau sa vorbim, ci despre serialele la moda din lume.
In momentul asta sunt 3 zone unde sunt realizate cele mai in voga seriale.
1. Statele Unite - evident. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
2. America - partea spaniola cu celebrele si enervantele telenovele +++ partea braziliana cu alte telenovele deobicei mai OK.
3. Coreea de Sud - cucereste din ce in ce mai multi urmaritori cu productiile Halyu. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

Sa vedem ce urmariti. Eu am o lista imensa de seriale. Le scriu ca sa aveti de unde va inspira cand spuneti de ce va place.

La categoria Reality: favoritele mele sunt Survivor si The Amazing Race.
Survivor a ajuns la sezonul 20 si acesta a produs mare valva in State.
The Amazing Race este cel mai premiat reality cu Emmy.
Mai sunt Big Brother US care e difuzat doar vara, Hell's Kitchen cu celebrul Gordon Ramsey, Top Chef, America's Got Talent, Britains Got Talent, The Apprentice cu Donald Trump, Little People Big World, American Idol. Foarte urmarite de altii: Project Runway si America's Next Top Model

Hitul ultimilor 2 ani Mad Men - o incursiune in lumea ineputului de publicitate din anii '60 cand toti fumeaza, beau de dimineata pana seara, merg la super restaurante, etc.
Big Love - povestea unei familii de mormoni plurigami.
Dexter - povestea unui politist-criminal justitiar.
Heroes si Lost care au inceput ffff bine si au intrecut masura.
The Tudors - povestea lui Henric al VIII-lea - o realizare tipic americana fff kitch.
Stargate care acum e Stargate Universe.
Desperate Housewives si Grey's Anatomy care si astea au intrecut masura.
Criminal Minds

NU IMI PLAC: 24, dr House (mi se pare incredibil de repetitiv si nu a evoluat serialul nici in bine nici in rau, adica doar cazuri diferite ca interactiunea personajelor e tot aia, am urmarit 2 serii si a fost suficient), Monk (ca s dr House),

Noile hituri: United States of Tara (produs de S.Spielberg despre o femeie cu personalitati multiple), The New Adventures of Old Christine (in sfarsit un proiect reusit al unui actor din celebrul si mult iubitul Seinfeld - serialul meu preferat), Modern Family (aici actorul lui Al Bundy e incredibil), 30 Rock (cel ma bun serial de comedie al momentului si renasterea ca actor a lui Alec Baldwin).

Am adorat MASH, Seinfeld, Married... with Children (Familia Bundy), primul sezon din Prison Break.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/arta/10532-seriale-urmariti/

Din Europa: Link [Necesita inregistrare pentru acces.] de pe Pro7, e listat si la casele de pariuri.
Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
KLMircea este offline  
Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-04-10, 19:31   #2
Initiat
Medic Stomatolog
no status at all

.

Pai din lista ta, din cind in cind(mai mult in gind, sau somn ), Criminal Minds. In rest, Hallmark in draci, alea politiste. Astept o serie noua din Jordan. Ea e nesuferita si nici stie ce ca actrita, dar medicina legala la tv in seriale m-a pasionat mereu. Pe aceeasi linie, CSI-urile. Si da, si eu am adorat MASH.
Vechi 23-04-10, 19:55   #3
Ucenic Sef
Tehnician Dentar
Fara status.

.

Mai mult le iau de pe net si ma uit la ele, ca nu am rabdare sa stau la tv sa le astept. Asa, pot sa ma uit la mai multe episoade in aceeasi zi
Ma uit la:
Heroes (desi ... e plictisitor deja)
Supernatural (merge)
How i met your mother (bunicel )
Lie to me (doar 2 sezoane... din pacate)
Chuck
Cam astea ... momentan. Acum astept saptamanal sa vad care episod mai apare
Vechi 23-04-10, 20:50   #4
Maestru
Medic Stomatolog

.

@devil969: Incearca Modern Family si 30 Rock. Cred ca o sa-ti placa. Normal ca si eu downloadez la greu. Practic am program ca si cum as sta in State.

Dar nimeni nimeni nu se uita la HOUSE?! E o efervescenta in targ cu asta acum dupa o suta de ani de cand a aparut in State de numa. Chiar ma enervez cand aud ca le place asta acum si cand am spus eu de el acum 3-4 ani nimeni nu stia.
devil969 i-a placut /a multumit.
Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
KLMircea este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-04-10, 20:55   #5
Maestru
Medic Stomatolog

.

Citat:
Publicat initial de dentist4u View Post
Astept o serie noua din Jordan.
Sigur e vorba de Crossing Jordan si imi pare rau sa te dezamagesc dar nu mai apare ca a fost intrerupt din Mai 2007.

Doamne ajuta ca se termina si Lost si poate ceva fresh sa apara ca tare nereusite incercari au avut.
.
Vechi 23-04-10, 21:31   #6
Initiat
MD Chirurg BMF
Fara status.

.

Detectiv in Africa.Nu stiu daca mai apare la Hbo.Nu m-am mai uitat, dar cit am vazut mi_a placut mult de tot.E o reintoarcere la bunul simt si moderatie.E reconfortant sa vezi asa ceva.Valori de mult uitate si pe care nu da nimeni doi bani.
sweetvanilla este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-04-10, 22:34   #7
Ucenic
MD Ortodont
Fara status.

.

Criminal Minds, CSI-urile, Miami Ink...
Vechi 23-04-10, 23:02   #8
Initiat bine de tot
MD Ortodont
Fara status.

.

Mi-a placut tare Judging Amy, de pe Hallmark, m-am mai uitat pe sarite la Grey's Anatomy, intr-o vreme Desperate Housewives, si binenteles Sex and the City.
Am mai gustat si Medium, Gost whisperer si CSI-urile: imi place LA si NY, nu imi place Miami.
Si sa nu radeti, la mine in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea . Deci se poate spune ca sunt la curent inca
Vechi 23-04-10, 23:39   #9
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

1 FlashForward
2 House M.D
3 Stargate Universe
Crisu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 23-04-10, 23:45   #10
Mare Maestru
Medic Dentist
Fara status, ce nu pricepi?!

.

lost si cam atat serios. sporadic un dr.house, de nevoie :P . pe lost il iau o data pe an cam cand se termina seria si ma tin de el cateva zile pana-l vad tot.
.
Vechi 23-04-10, 23:59   #11
Mare Maestru
Medic Stomatolog
Fara status.

.

csi-urile,toate si criminal mind si house care are glume bune cateodata
Vechi 24-04-10, 00:54   #12
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de patratica View Post
Si sa nu radeti, la mine in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea . Deci se poate spune ca sunt la curent inca
Pai se poate spune ca nu trebuie sa ajungi la senectute ca sa vezi ultimul episod.L-ai vazut deja.De mai multe ori.

Fiind iubitor de sf, Heroes si Lost (care ar trebui vulcanizat ). Mai nou - Flash forward ( E-man, sa traiesti ).
patratica i-a placut /a multumit.
Radu Tepordei este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-04-10, 00:57   #13
Avansat bine
Medic Stomatolog
Fara status.

.

"X- Factor". In afara de asta ma scot din sarite toate serialele de pe nemti. Mai bine citesc ceva
Vechi 24-04-10, 01:21   #14
Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Am urmarit "Camarazi de razboi ", a fost la TVR.L-as mai vedea o data.
Si serialul documentar "Drogue et Cerveau ".
Vechi 24-04-10, 08:31   #15
Maestru
Medic Stomatolog

.

Citat:
Si nici macar nu a fost inceputul serialului in Romania ca in State e de prin anii 70
.
Vechi 24-04-10, 12:39   #16
Moderator eugenol
Tehnician Dentar
When I'm good, I'm very good.
When I'm bad I'm the best

.

BattleStar Galactica... O comunitate incercand sa supravietuiasca, in cautarea resurselor si sub permanenta amenintare a unui inamic calculat hotarat sa o distruga. Razboiul impune existenta unei ierarhii militare, numarul mic face ca membrii comunitatii sa se cunoasca intre ei... Decizii militare vs prietenie... Raman totusi oameni, unii altruisti, altii obsedati de putere. Daca adaugi si agentii inamici care folosesc slabiciunile oamenilor pentru a distruge unitatea comunitatii (si uneori efortul e minim)... Posibilitati nelimitate de dezvoltare a povestirii... Imi place

Cristi_N este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 24-04-10, 13:30   #17
Initiat bine de tot
MD Ortodont
Fara status.

.

Citat:
Publicat initial de KLMircea View Post
Si nici macar nu a fost inceputul serialului in Romania ca in State e de prin anii 70
e, asta n-am stiut-o! Am citit undeva ca inca se mai filmeaza, dar mi-am inchipuit ca au inceput cu inceputul. Deci sa inteleg ca l-am vazut de pe la mijloc?
Vechi 24-04-10, 14:33   #18
Maestru
Medic Stomatolog

.

Citat:
e, asta n-am stiut-o! Am citit undeva ca inca se mai filmeaza, dar mi-am inchipuit ca au inceput cu inceputul. Deci sa inteleg ca l-am vazut de pe la mijloc?
First broadcast on March 26, 1973.
It is one of the few TV series to successfully write out almost all the original characters and replace them with new ones. The Young and the Restless originally focused on two core families in Genoa City: the wealthy Brooks family and the poor Foster family.

Doar Jill mai este din episoadele originale:
After a series of recasts and departures in the early 1980s, the original characters except for Link [Necesita inregistrare pentru acces.] were eventually written out, and the core families were replaced with the Abbotts and the Williams.

Au ajuns la episodul 9370 (as of April 7, 2010.

Sursa: Wikipedia.
.
Vechi 24-04-10, 20:06   #19
Initiat bine
Medic Dentist
Fara status.

.
+1 (+1/-0)     

Citat:
... in familie e traditie cu tanar si nelinistit, maica-mea si bunica-mea se uita de cand a inceput serialul. Ma uitam si eu la inceput, de cativa ani m-am plictisit, da cand se mai intampla sa stau cu maica-mea, cam o data pe luna la un episod, recuperez rapid toata actiunea . Deci se poate spune ca sunt la curent inca

Nici de mine sa nu radeti, sa stiti ca si eu urmaresc din an in paste ,,Tanar si nelinistit,, , e un serial pe care nu l-am urmarit de la inceputul-inceputului, dar m-am apucat de el in 1995 prin noiembrie, ca am avut doua luni dupa ce am sustinut examenul de rezidentiat si pana m-am angajat ( ca medic rezident la Sp jud Tg Mures) in care nu am lucrat, si chiar aveam timp sa vad telenovele si seriale. Mai urmaresc o data pe saptamana cate un episod-ceea ce e de altfel arhisuficient ca sa stii ce se petrece pe acolo- si-mi aduc aminte ce vremuri frumoase erau pe vremea cand eram rezidenti. Fiica mea cea mare , care are 11 ani, nu-mi impartaseste pasiunea, evident, si a ramas blocata cand i-am povestit de cand ma uit eu la serialul asta

In rest, CSI-uri, Criminal minds, dar am o mare problema, nu prea reusesc sa mai urmaresc pana la capat un serial sau un film dupa ora 22, din cauza oboselii acumulate
Vechi 27-05-10, 16:48   #20
La primele mesaje
Aspirant la TD
Fara status.

.

dr House
Heroes
Supernatural
Lie to me
Melrose Place
90210
GG
Desperate Housewives
The O.C.
Grey's Anatomy
The Mentalist - astazi primul episod.
missm este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-05-10, 18:19   #21
Maestru
Medic Stomatolog

.

Buna missm
Poate ne spui mai multe despre seriale, de ce iti plac?
.
Vechi 27-05-10, 21:13   #22
La primele mesaje
Aspirant la TD
Fara status.

.
+2 (+2/-0)     

Hey!
păi.. dr House e un arogant şi un inteligent. cum să nu-ţi placă? mai ales că acum, la sfârşitul sezonului 6, a evoluat şi el.
Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=10532
Lie to me şi The Mentalist-le recomand tuturor. Se ocupă de microexpresiile faciale. Sunt foarte educative. Şi datorită lor am început să citesc şi eu cărţi de genul. Momentan citesc: "Secretele comunicării nonverbale".
de Heroes m-am apucat într-o perioadă în care nu prea aveam ce face şi mi-a plăcut foarte tare. "save the cheerleader, save the world." sunt nişte optimişti. aşa-i văd eu.
Gossip Girl, Melrose Place, 90210-în principiu, au aceeaşi idee. Nu prea-mi mai plac acum că mi-am dat seama că există seriale mult mai geniale şi instructive dar am zis sa le duc până la capăt.
Supernatural-mi l-a recomandat un prieten şi am început să ne uităm împreună.
Grey's Anatomy-îmi plac astea legate de medicină deşi serialul ăsta nu prezintă cazuri, desluşirea lor şi alte chestii de genul ci prezintă viaţa personajelor.
Desperate Housewives, The O.C.-astea-s veechi. )
cosminaG i-a placut /a multumit.
.
Vechi 27-05-10, 21:45   #23
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

Serialul preferat datorită conexiunii bune de internet Lie to me, este ajuns la sezonul 2 și care acum se află în pauză până pe la jumătatea lui iunie. Aveți grijă dă dependență.
Iulcos este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 27-05-10, 21:56   #24
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.
+1 (+1/-0)     

seriale online Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Crisu este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-05-10, 09:29   #25
Moderator eugenol
Medic Stomatolog
statusless...

.

Cracker a fost preferatul meu, scenarii beton ,actori excelenti cu joc impecabil. House MD ii calca pe urme, charisma personajului principal este incredibila.

Am mai vazut Link [Necesita inregistrare pentru acces.]

desi scurt, a fost foarte intens, un fel de Seinfeld englezesc.

Ca veni vorba, am vazut seinfeld de cel putin 4 ori cap-coada. Am mai vazut cu placere Frasier , News Radio si o parte din Cheers.
Vechi 28-05-10, 09:34   #26
Maestru
Medic Stomatolog

.

Cracker a fost super
House, repet, nu-mi place, nu a evoluat in nici un fel serialul. Poate acum la seria 6 cum zice MissM dar nu am chef sa urmaresc inca 3 serii aiurea ca sa ajung la seria 6. (am vazut doar 2 sezoane). Sa nu fiu inteles gresit. Nu e naspa serialul dar nu-mi place ca nu evolueaza.
.
Vechi 28-05-10, 09:56   #27
Initiat
MD Chirurg Oral
Fara status.

.

House s-a terminat. Destul de comun finalul. La fel ca si ultimul sezon, sau ultimele sezoane, cand cazurile erau destul de banale. Nu mai aveau spectaculosul din primele sezoane. Dar in loc de altceva, House-ul a mers, din pct meu de vedere.
Lostul a avut un final dezamagitor. Deja in ultimul sezon era prea SF, parca era pt copii. Iar actorii aratau sifonati rau, fata de cum aratau in primele sezoane. La cat de bun a fost Lostul la inceput pe atat de prost a fost la final.
Sunt in cautare de serial. Astept recomandari .
BTW : am vazut The Tudors. Pe mine ma fascineaza epoca aceea. Mi-a placut The Tudors si as fi vrut sa mearga mai departe.
Ana_Karr este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-05-10, 10:20   #28
Maestru
Medic Stomatolog

.

Eu ma uilt la Tudors in lipsa de altceva ca nu-mi place ca e plin de kitsch si de prostii neadevarate istoric (am citit muuuuuult de Henric VIII) si e plin de americanisme. Mergeti pe Wikipedia sa vedeti ce gras era el si urate unele din regine.

Recomandare: Modern Family (comedie, preferatul meu acum).
Dexter - ai ce vedea ca sunt 3-4 sezoane din urma - suuuperb.
Mad Men
Big Love

Incearca si serialele coreene. Unele sunt super. Citeste primul post al acestei teme.
Ana_Karr i-a placut /a multumit.
.
Vechi 28-05-10, 11:38   #29
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Pentru cine este fan SF si nu a vazut Battlestar Gallactica Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
il recomand cu caldura. S-a terminat recent.
Nota 9 pe IMDB o gasesti f rar.
Este jucat senzational. Atentie de dependenta si evolueaza in bine de la o serie la alta.
eugenol man este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-05-10, 11:49   #30
La primele mesaje
Aspirant la TD
Fara status.

.

Ana_Karr The mentalist sau lie To Me.
.
Vechi 28-05-10, 12:08   #31
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
gang bang!!!

.

house..super...pacat ca s-a cam stricat la final dar este singurul care l-am urmarit cuinteres de la un cap la altul..luat de p net,
battlestar galactica a fost super..1 maxim 2 sezoane..apoi super plictisitor si slab...seinfeld, bundy..absolut super seriale...nu am stat sa le uirmaresc...dar orice episod care il prind...il vad si revad cu placere...
bun si cheers, bun si news radio, iar craker...super tare
Piulitzul este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 28-05-10, 16:08   #32
Ucenic
Tehnician Dentar
Fara status.

.

Un link interesant pentru amatorii de seriale tv.
Click in sectiunea `Seriale Tv`.
Contul este free.

Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
Vechi 21-10-10, 13:25   #33
Maestru
Medic Stomatolog

.

Seriale mai noi:

Mad Men continua sa fie foarte apreciat. Sezonul 4 e chiar un pas inainte. Imi place ca evolueaza fara sa scorneasca aberatii (vezi LOST, House....).

Nurse Jackie e un serial nou. Prima serie a fost transmisa in 2009. Eu abia l-am descoperit si e fascinant. E o comedie neagra despre o asistenta dependenta de calmante. Actrita principala, Edie Falco a fost premiata cu un Emmy in 2010.

Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=10532
Modern Family este CLAR favoritul meu. Ed O'Neill (Al Bundy) e genial, dar nici ceilalti actori nu sunt mai prejos. E cea mai buna serie de comedie de la 30 Rock. A fost premiat cu 6 premii Emmy in 2010, inclusiv pentru cel mai bun serial de comedie.

Glee este cel mai nominalizat si premiat serial nou. E foarte simplu ca si poveste. E un serial bun de urmarit cand nu ai chef de nimic altceva. Imi aduce aminte de Liceenii si de Beverly Hills 90210. L-am ocolit dar e bunt pentru zile ploioase. Cel mai tare lucru e personajul Sue Sylvester interpretat de Jane Lynch.

.
Vechi 21-10-10, 13:40   #34
Avansat
Medic Dentist
Bazinga!!!

.

CSI-urile
Criminal Minds
The Mentalist
Miami Medical
Grey's Anatomy
Fringe
Private Practice
Bones
House MD
Supernatural
Vechi 21-10-10, 14:21   #35
Maestru
Medic Stomatolog
prosthetically challenged =))

.

Preferatele mele: (cu trailer cum imi place mie)

Dr.House

Va recomand ca un must:
The Big Bang Theory(am luat de torente toate trei sezoanele,este bestial)
Rome

Csi Miami

Modificat ultima data de anduluta81; 21-10-10 la 14:46.
anduluta81 este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-10-10, 15:31   #36
Maestru
Medic Stomatolog

.

Se mai uita cineva la House? Nu va enerveaza repetabilitatea? Episoadele sunt la fel..... nu inteleg. A avut haz in primele 2 sezoane.

Andu: Sigur o sa-ti placa Modern Family
Selena: Daca tot te uiti la seriale medicale (Grey imi place si mie dar tare au exagerat in ultimul sezon) iti recomand Nurse Jackie
SELENA i-a placut /a multumit.
.
Vechi 21-10-10, 16:16   #37
Ucenic Sef
Medic Dentist
Fara status.

.

De Heroes ce se mai aude?
Heroes e un seriaf SF super frumos. :-)
BattleStar Galactica da dependenta mare de tot.
Vechi 21-10-10, 16:24   #38
Ucenic Sef
Medic Stomatolog
Cu status: love to love you

.

Da eu ma mai uit la House . Nu m-am plictisit inca deoarece eu am inceput direct cu seria 5 .Insa mai urmaresc si CSY New York, Criminal minds, Nikita si ma atrage si Merlin (e un serial simpatic ). Ma mai uit din cand in cand si la Amazing race .
annyroc este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-10-10, 17:30   #39
Maestru
Medic Stomatolog

.

In sfarsit cineva care se uita la Amazing Race
Sunt FAAAAAAAAAN.

Heroes nu se mai face.
.
Vechi 21-10-10, 18:55   #40
Avansat bine
Medic Dentist
I see youuu !!!

.

eu ma uit la smallville. personajul principal Clark Kent este un adevarat exemplu de cat de mult ai de castigat in viata daca esti un om corect, un om care gandeste rational si nu ia decizii la suparere si tot felul de chestii de genul asta.
dr.Octavian.D este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 21-10-10, 19:27   #41
Ucenic Sef
Medic Stomatolog

.

Citat:
Publicat initial de KLMircea View Post
In sfarsit cineva care se uita la Amazing Race
Sunt FAAAAAAAAAN.
Ma uitam chiar des. Dar la un moment dat incepusera sa se repete episoadele. Pe axn il vizionam. Stiu ca anul asta a fost inclusiv Amazing Race Asia. Oricum e interesat sa vezi ce fac oamenii si cat de rai pot sa fie uneori pentru a castiga premiul in bani pus la bataie. Deasemenea am vazut multe peisaje foarte frumoase in aceasta emisiune.
Cand eram mai mica mi-a placut Capcana timpului, MASH si Familia Bundy pe care l-am vazut cred ca de vreo doua ori.:P
.
Vechi 04-11-10, 21:34   #42
Ucenic
MD Rezident Ortodontie
Fara status.

.

Mie imi plac mult Entourage si Scrubs pentru ca sunt taaaaare amuzante si simplute...
.
Vechi 05-11-10, 00:28   #43
Ucenic Sef
Medic Stomatolog

.

Si eu m-am uitat la scrubs. Oricum in ultimul sezon deja incepusera sa prinda avioane. Multe personaje fusesera scoase. Unul dintre ei the janitor. A disparut si Carla. Dar serialul mi s-a parut simpatic. Multa ironie si umor.
.
Vechi 05-11-10, 09:26   #44
Maestru
Medic Stomatolog

.

Am descoperti un nou serial ce a ajuns abia la episodul 5. E super tare!!! Episodul 1 nu e asa de grozav dar de la al doilea e nebunie. Este vorba despre un american ce este relocat in India sa lucreze la un call-center pentru o firma ce vinde produse ciudate (pentru glume). Diferenta de gandire intre indieni si americani face deliciul acestui serial.

mariC i-a placut /a multumit.
.
Vechi 13-01-11, 08:48   #45
Maestru
Medic Dentist
Fara status.

.

Eu nu prea ma uit la seriale, dar mai fac si exceptii cand merita...Cand te saturi de americanisme baga un ochi la Link [Necesita inregistrare pentru acces.] 6 episoade si mai ales Link [Necesita inregistrare pentru acces.] 3 episoade, cu Kenneth Branagh in rolul lui Wallander si Benedict Cumberbatch in rolul unui Sherlock Holmes modern, ambele produse de BBC. Sunt filme de sine statatoare, de o ora jumate, neaparat cauta varianta bluray. Mi-au readus aminte de ce actorii mei preferati sunt britanici .
KLMircea i-a placut /a multumit.
Muller A. Norbert este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 13-01-11, 11:13   #46
La primele mesaje
Asistenta
Fara status.

.

mie imi plac forte mult serialele de comedie gen 2 and the half man,Joey,friends,Seinfeld...
Vechi 19-01-11, 01:18   #47
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

1.The Scarlet Pimpernel- cu Richard E. Grant in rolul principal, rolul lui Robespierre fiind jucat de Ronan Vibert.
2. Hornblower- cu Ioan Gruffuld in rolul cadetului Horatio Hornblower-o istorie a razboiului purtat de flota britanica timp de 21 de ani contra Frantei revolutionare si napoleoniene(The Great French War).
Nicola Razvan este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-01-11, 09:34   #48
Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
gang bang!!!

.

Default two and a half men

2 barbati si jumatate...ieri am vazut tot sezonul 5...azi urmeaza 6...sper sa nu m aplictisesc si sa trec si la 7 si 8..dar cine stie...
bunisor serialul..am ras ceva
Piulitzul este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 19-01-11, 10:07   #49
Ucenic timid
Medic Stomatolog
Fara status.

.

-Dexter- este genial !
KLMircea i-a placut /a multumit.
mariC este offline   Raspundeti cu citat
.
Vechi 18-07-11, 23:35   #50
Avansat
Medic Dentist
Bazinga!!!

.

Inca nu-mi revin..ce serial au dezgropat astia..o sa ma uit cu siguranta pentru J.R.

Vechi 19-07-11, 10:12   #51
Maestru
Medic Stomatolog

.

Eu pur si simplu nu mai gasesc episoade din "The Big Bang Theory".
De abia am vazut si ultima serie din "Californication".
Dar "Big Bang Theory " ramane placerea mea vinovata. Si mai ales Sheldon.

--------------------------
--------------------------
Si fragmentul asta ...nu m-am putut abtine.
Vechi 19-07-11, 20:56   #52
Initiat
Medic Dentist
Cu cine faci banging?

.

doctor who a vazut careva?l-am trait in maxima dependenta si acum sunt in pauza pana in sept

Vechi 19-07-11, 22:42   #53
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

andu vesnica pomenire pt big bang t. Am ras de m-am prapadit. Multumesc
.
Vechi 19-07-11, 23:09   #54
Maestru
Medic Stomatolog

.
+1 (+1/-0)     

Sebi,trebuie sa cauti pe torrente sa iti iei toate seriile.Te tavalesti de ras.Iti jur.Sa vezi ce o sa ma pomenesti atunci.
Vechi 20-07-11, 08:15   #55
Fondator eugenol
Medic Stomatolog
namE Eman

.

Am vazut pana la seria 4 ep 20. Nu stiu daca au mai aparut seriale ca nu am mai avut timp. Mai arunc un ochi ...
Am ras bine de tot cred ca cel mai mult pe la seria 3
.
Vechi 20-07-11, 09:23   #56
Maestru
Medic Stomatolog

.

ahaaa, deci l-ai vazut...e de departe serialul meu preferat.Este pur si simplu extrem de reusit.Iar Sheldon e epic.
Vechi 20-07-11, 10:11   #57
Maestru
Medic Stomatolog

.

Cel care scrie povestile este Chuck Lorre. El a facut si Darma si Greg si cel mai nou e Mike and Molly (asta imi place tare mult). O sa incerc si Big Bang T. Sunt 4 serii. Seria a 4-a are 24 episoade.

Serialul meu preferat si cea mai tare comedie de la Seinfeld este Modern Family. Trebuie sa-l urmariti.
.
Raspunde

Bookmarks

Tag-uri
36, afara, ata, atentie, ati, buna, cautare, copii, data, denta, dependenta, fan, glume, iga, line, loc, mers, nevoie, online, primele, rar, rece, recent, recomand, seria, seriale, serios, termina, terminat

Uneltele subiectului

Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (05:59) timp.

Alegeti schema de culori preferata: