| | 18Multumiri | |
12-01-12, 21:25
|
#117 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de nokx83 pe ce site-uri vizionati serialele? |
eu ma uit pe vplay.ro
__________________ Bogdan Rotaru,Student MD1 Ovidius Constanta |
| |
.
24-01-12, 10:22
|
#118 | | Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de Dentamax A inceput sezonul 2 din Sherlock! De fapt, a aparut episodul 2 deja... sper sezonul asta sa aibe mai mult de 3 episoade, cum a fost primul, pentru ca e un film excelent! | Nu-i rau, dar din pacate mai slab decat prima serie. |
| |
.
26-01-12, 20:25
|
#120 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
04-02-12, 18:01
|
#121 | | La primele mesaje
Aspirant la MD
.
| - : 0 House , Grey's anatomy , How i met your mother , spartacus , the tudors , game of thrones , the borgians , modern family , Merlin, once upon a time , dontown abbey
Sunt obsedata de seriale 
--------------------------
-------------------------- Citat:
Publicat initial de ovexdoc How I Met Your Mother
barney e mortal | Da 
Pacat ca in ultimul timp scot cate un episod la 2sapt sau chiar 3 |
| |
.
21-05-12, 11:48
|
#122 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Noul meu serial preferat este VEEP si sper sa-l urmariti si sa radeti ca si mine. E cinéma-vérité comedy. E realizat de un britanic. O are in rolul principal, vicepresedintele Americii, pe iubita mea Julia Louis-Dreyfus (al treilea serial cu ea pe care-l ador). E absolut genial dar e un fel de rasu'-plansu' ca eu asa imi imaginez politica, inclusiv in Romania. E o maximizare totala a snobismului, ceva tipic politicienilor de oriunde... si a prostiei si o promovare a unor persoane fara pareri ci doar fatade. Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ Va rog sa va inscrieti si sa votati timbrul facut de mine pe pagina PostEurope. In ultimii ani doar UNGARIA a castigat. Votati Romania  E usor, dureaza un minut. MULTUMESC!!! Link [Necesita inregistrare pentru acces.] |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, afara, ata, atentie, ati, buna, cautare, copii, data, denta, dependenta, fan, glume, iga, line, loc, mers, nevoie, online, primele, rar, rece, recent, recomand, seria, seriale, serios, termina, terminat  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (05:58) timp. |