|
.
| 33Multumiri | |
27-08-09, 23:03
|
#60 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 vreau si eu sa cumpar lupe dastea mai ieftine asa ca pt un student. am vazut pe ebay si la 79$ si la 100$ etc dar nu pot sa imi fac cont si chiar daca imi fac mi-e teama sa nu imi trimita cine stie ce cum se mai intampla. daca cineva de pe forum are lupe de vanzare vreau eu sa le cumpar fie ele si SH, nu conteaza ca nu sufar de "firma" sau de "lucru nou" cel p[utin acum in studentie, dar la un pret de genul asta adica 100-150$. Multumesc. Astept un measj privat sau un mail Link [Necesita inregistrare pentru acces.] sau pe mess, cum o fi. |
| |
.
28-08-09, 11:01
|
#61 | | Initiat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de morsa1 eu mi-am comandat lupe la firma optident international, uk.au venit si mi-au facut tot felul de masuratori in timp ce lucram la scaun.(5 masuratori,la 5 pacienti).apoi au masurat distanta interpupilara si mi-au facut un control oftalmologic si inca o masuratoare.e foarte importanta lumina(si scumpa, aprox 275£).ca sa-ti protejezi ochii, e recomandat sa lucrezi numai la patru maini.in rest, ce sa spun avantajele sunt mari.e drept pana la microscop mai e. | ieftin ca braga.
mie la IDS mi-au facut o oferta de vreo 3000 $ (treimiiUS$) pentru vreo 2 seturi de lupe, lumina, masuratoare...si masuratoarea o faceau pe loc acolo, nu veneau la cabinetul unde lucrez.
diferentza intre lupa de 100$ si aia de 1500$ consta pana la urma si in aceste masuratori (au si ele rostul lor-daca nu ma credeti intrebati un oftalmolog).
cu stima si respect,
tudor g.
__________________ Ne radem. |
| |
.
01-09-09, 22:43
|
#62 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 scuze ca nu sunt ontopic intocmai. lupe v-ati oferit sa imi dati, (ms marvey) dar as mai vrea si o lampa foto tot asa sh dar sa stiu ca e a mea. nu am de dat 10 mil pe una noua mai ales pt mine ca student...e buna si una mai "naspa". Astept un measj privat sau un mail Link [Necesita inregistrare pentru acces.] sau pe mess, cum o fi. Ms. |
| |
.
09-09-09, 12:23
|
#63 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Oferta zeiss Cum vi se pare ca pret ? Heine sunt mai ieftine ?
Preturile sunt in Euro, si nu contin TVA.
1. Prisme chirurgicale cu banda de cap EyeMag Pro S : 1.860,00
2. Prisme chirurgicale cu ochelari cu rama de titan EyeMag Pro F:1.600,00
3. Sistem iluminare cu halogen pt. prisme chirurgicale : 1.760,00 Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/aparatura-stomatologica/802-preturi-microscop-lupa/
4. Lupe EyeMag Smart : 1.200,00
5. Sistem de iluminare cu leduri : 990,00
1. Microscop OPMI pico : 9.500
- marire in 5 trepte
- lentila obiectiv f=250mm cu inel focusare
- tub binocular inclinat
- stand podea S100
- sursa iluminare Ha cu 2 becuri 12V/100W
- schimbare rapida a becului ars
- fibra optica
- maner manevrare
Accesorii microscop:
2.Sistem video incorporat, PAL, 1 CCD, monitor plat : 4.700,00
(camera video analogica)
3.Separator optic si adaptor FlexioStill : 3.900,00
Pentru camera foto/video digitala (fara camera !!)
4.Separator optic si adaptor camera foto digitala SLR : 3.600,00
(fara camera si adaptor T2!!)
5.Sistem optic MORA, cu miscare laterala si inainte-inapoi 5.700,00
(cost suplimentar !!)
6.Tub binocular cu miscare inainte-inapoi 180 grade : 2.200,00
(cost suplimentar !!)
7.Sursa iluminare Xenon cu rezerva : 3.350,00
(cost suplimentar !!)
septembie 2009
Pret unitar Euro, nu contine TVA.
Modalitate de plata: in Lei, la curs BNR, 30% in avans, 70% in 5 zile de la livrare,
in contul Carl Zeiss Instruments SRL.
Termen de livrare: 3 saptamani de la confirmarea avansului.
Se asigura: livrare, instruire si 12 luni garantie de la livrare.
Oferta este valabila 2 luni.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
13-09-09, 20:48
|
#64 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
Publicat initial de drLouis Link [Necesita inregistrare pentru acces.] 50$ ..ce-ai zis tu ca daca arata asa sunt facuti in USA
io am luat acu juma de an la vreo 140$ cu transport cu tot marire 4,5X si Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
fara rame din alea de babaciune ca ale tale; mi le-au trimis direct din china cu ems ca nu aveau in SUA pe stoc modelu ca io voiam cu R si au zis ca-l trimit direct din fabrica; alta data orienteaza-te mai bine...economiseai 50$ | m-ar interesa niste lupe.nu sunt f documentata vis-a-vis de calitatea lor in functie de marca.cele pe care le ai achizitionat sunt eficiente,comode...?multumesc |
| |
.
15-09-09, 08:41
|
#65 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pentru RX Citat:
Publicat initial de rx Cum vi se pare ca pret ? Heine sunt mai ieftine ?
Preturile sunt in Euro, si nu contin TVA.
1. Prisme chirurgicale cu banda de cap EyeMag Pro S : 1.860,00
in contul Carl Zeiss Instruments SRL.
Termen de livrare: 3 saptamani de la confirmarea avansului.
Se asigura: livrare, instruire si 12 luni garantie de la livrare.
Oferta este valabila 2 luni. | Te rog poti sa imi spui unde ai gasit aceasta oferta? eventual web-site , adresa , telefon etc ,,,,,,,
Multumesc
__________________ Dr. Grigore Lazarescu |
| |
.
15-09-09, 11:48
|
#67 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 ptr grigore1 :
Carl Zeiss Instruments SRL
Str. Fluierului 21B
Bucuresti - 2
021423 - RO
Tel: +40-31-4253000
Fax: +40-31-4253370 Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
16-09-09, 12:19
|
#69 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_molar Asi dori sa ma inoiesc cu un nou set de lupe mai puternice si cu o sursa de lumina . Momentan cele care le detin sunt de 3.5X si sunt fara lumina . Ce credeti despre oferta asta e ok la pret? Asi gasi ceva mai performant intr-un pret maxim de 1000 de euri |
Unde se pot vedea / proba ?
Multumesc !
__________________ Dr. Grigore Lazarescu |
| |
.
16-09-09, 12:31
|
#70 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de grigore1 Unde se pot vedea / proba ?
Multumesc ! | La mine la cabinet, in mangalia...
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
16-09-09, 19:58
|
#72 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr_molar Deci vi se par ok? | Daca cu mine vorbesti, da, mi se par ok...Am mai zis undeva, cred ca tot aici, dezavantajele:se pare ca-ti strici ochii cu timpul, sunt grele (dupa o ora incepe sa ma doara nasul), si ai capul flectat...asta inseamna dureri ale muschilor cefei si spatelui. Fiind chinezesti, se cam strica ce se poate strica...adica lumina.
Marele avantaj e ca vezi ce faci.Vorbesc despre cele din poza...6x.Eu din alea am.
Cred ca cele mai utile sunt cele 3.5x cu lumina, pe care le poti folosi la mai multe ...endo, odonto slefuire cu prag etc
Distanta de lucru 42 cm.
| |
.
22-01-10, 20:40
|
#76 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 variante SEILLER: Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
preturi /variante microscop (made in USA-varianta revelation, RPC- varianta 202/402) /accesorii;
de la 4500$; ZEISS: Carl Zeiss Instruments SRL Str. Fluierului 21B Bucuresti – 021432 Tel.: 031- 425 30 00 noiembrie 2008 Nr.crt Descriere Pret unitar Euro 1. Microscop OPMI pico 9.500,00 - marire in 5 trepte - lentila obiectiv f=250mm cu inel focusare - tub binocular inclinat - stand podea S100 - sursa iluminare Ha cu 2 becuri 12V/100W - schimbare rapida a becului ars - fibra optica - maner manevrare Accesorii microscop: 2. Sistem video incorporat, PAL, 1 CCD, monitor plat 4.700,00 (camera video analogica) 3. Separator optic si adaptor FlexioStill 3.900,00 Pentru camera foto/video digitala (fara camera !!) 4. Sistem optic MORA, cu miscare laterala si inainte-inapoi 5.700,00 (cost suplimentar !!) 5. Tub binocular cu miscare inainte-inapoi 180 grade 2.200,00 (cost suplimentar !!) 6. Sursa iluminare Xenon cu rezerva 3.350,00 (cost suplimentar !!) Preturile nu contin TVA. Modalitate de plata: in Lei, la curs BNR, 30% in avans, 70% in 5 zile de la livrare, In contul Carl Zeiss Instruments SRL, RO79 BACX 0000 0000 3100 9310. Termen de livrare: 4 saptamani de la confirmarea avansului. Se asigura: livrare, instalare, instruire si 12 luni garantie de la instalare. Oferta valabila 2 luni. Firma Carl Zeiss Instruments este unic reprezentant in Romania pentru: comercializarea, intretinerea si asigurareacu piese de schimb pentru aparatele medicale si de laborator produse de firma Carl Zeiss GmbH. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=802 Carl Zeiss Instruments SRL Str. Fluierului 21B Bucuresti – 021432 Tel.: 031- 425 30 00 noiembrie 2008 Nr.crt Descriere Pret unitar Euro 1. Micr. operator dental OPMI PROergo/S7 32.500,00 - optica corectie apocromata - sistem Varioskop (modificare distanta de lucru 200 – 415 mm) motorizat - zoom motorizat - filtre optice verde si portocaliu - tub binocular inclinabil - manere multifunctionale - stand podea S7 - frane electromagnetice pt. pozitionare microscop - posibilitate sustinere 14 kg - sistem balansare - iluminare fibra optica - sursa lumina Ha - 2 x bec Ha cu schimbare automata Preturile nu contin TVA. Modalitate de plata: in Lei, la curs BNR, 30% in avans, 70% in 5 zile de la livrare, In contul Carl Zeiss Instruments SRL, RO79 BACX 0000 0000 3100 9310. Termen de livrare: aproximativ 4 saptamani de la confirmarea avansului. Se asigura: livrare, instalare, instruire si 12 luni garantie de la instalare. Oferta valabila 2 luni. Firma Carl Zeiss Instruments este unic reprezentant in Romania pentru: comercializarea, intretinerea si asigurareacu piese de schimb pentru aparatele medicale si de laborator produse de firma Carl Zeiss GmbH. Cu stima, Carl Zeiss Instruments SRL LEICA:
m300: UIMITOR acelasi 9500 Euro(o fi cifra magica?) Leica M300 Electrical data Power connection on the Light source Photonic CLS 150 MR, 100–240 VAC/190VA Safety class class 1 Safety type type B Microscope Magnification changer five step, 6.4 ×, 10×, 16×, 25×, 40× (with f=100mm and 10 × eyepieces) Focusing Coarse focusing manual by up and downSursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=802 movement of the microscope fine focusing by turning the fine-focus objective Eyepieces wide-field eyepieces (for spectacle wearers) [10 ×, 12.5×] dioptric adjustment range +/–5 Objective f=200mm, 250mm, 300mm, with integrated fine-focus Standard light source Photonic CLS 150 MR, halogen lamp150W/21V with fibre-optic cable limit switch Hand grip for fine positioning and coarse focusing of the microscope Binocular tubes straight binocular tube Binocular tube with variable angle 30°–150° others on request Accessories Video-System Leica 2D Stands Types movable floor stand with 4 wheels and 2 foot brakes wall mount ceiling mount fix mounted floor stand adapted to ENT diagnostic unit Brakes 4 mechanical tiltable brakes 1 tiltable brake for the optics carrier 1 brake for the swing arm Balancing With an adjustable spring in the swing arm Weight System without accessories 91kg, max. 94.5kg Max cantilever 1250mm Lift of swingarm 1060mm Standard IEC 601 Floor stand Binocular inclinat de la 0-180 grade Sursa de lumina metal halide 50 W- lumina rece mult mai puternica decat halogenul Obiectiv F 250 mm / fine tunning inclus Camera video 1''CCD inclusa Beam spliter 20:80 Adaptor 1'' /3 '' CCD Adaptor digital camera Posibilitatea iesire semnal video pe monitor,live surgery,etc. Montajul, punerea in functiune si traningul inclus in pret 37.773,00 RON MICROSCOP DENTAR OPTILION CSA Erau pe undeva de la 6000Euro in sus. Vasconcellos: P.S: competitive cele "americane" ,Nu? the rest :"piata ,piata ..." |
| |
.
17-02-10, 23:56
|
#78 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
| - : 0 vad ca a gasit-o raulsilad inaintea ta  poate ne povesteste si ce-i de instrument.
__________________ "eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi noua milioane de romani curati, in lumina, in picioare" a lu' Căcărău |
| |
.
08-07-10, 12:17
|
#82 | | Guru eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Cosminf O intrebare tehnica: ce setari folositi la o camera SLR atasata la microscop?
Multumesc anticipat... | wbalance custom
iso 800
f nu poti sa il setezi
s-minim 1/60-ca sa anuleze tremuraturile ideal 1/125 |
| |
.
14-10-10, 20:52
|
#84 | | Avansat
Medic Dentist
.
Publicat initial de kos2188 deci merita pt un student alea chinezesti de pe ebay? |
Detaliaza/defineste .... termenul de "alea chinezesti" .... ...
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
15-10-10, 01:51
|
#86 | | Initiat
MD Chirurg BMF
.
Publicat initial de dr_molar Asi dori sa ma inoiesc cu un nou set de lupe mai puternice si cu o sursa de lumina . Momentan cele care le detin sunt de 3.5X si sunt fara lumina . Ce credeti despre oferta asta e ok la pret? Asi gasi ceva mai performant intr-un pret maxim de 1000 de euri | Cele din dreapta mea se pot achizitiona de la ~~~~~~ cu tot cu sistem de iluminare.Vezi catalog pagina41.Chinezesti, dar ok. |
| |
.
15-10-10, 08:02
|
#87 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| = : -1 (+0/-1) Eu am dat 120 roni pe lãmpaş. Nu-i nemaipomenit, da e oricum mult mai bine decat fara. Merge cu 3 baterii de 1,5 V. Am luat acumulatori mai bunicei care tin 3 ore pâna incepe sã pãleascã lumina.
__________________ Inchiriez tura in cabinet zona Copou, Iasi. |
| |
.
19-10-10, 00:36
|
#90 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| = : -4 (+1/-5) Citat:
Publicat initial de kos2188 lupele zeiss sunt f bune insa si pretul este unul la fel de fenomenal, eu am facut comanda la unele no name china la vreo 70$ cu siguranta cu zeiss poti lucra mai mult fara sa-ti obosesti ochii insa daca ai tendinta sa schimbi planul vizual frecvent iti pot provoca seriose dureri de cap ... in fine fiecare e diferit... dc iti permiti zeiss iatii dar vezi acolo vin ei iti fac teste etc nu e ca pe ebay hai cumparam si ce o fi o fi totusi la cat fac ... sper sa faci alegerea potrivita | asta era mesaju `10?  pfff.. limba chineza unde ai invatat-o?incearca si tu in limba romana daca nu sunt rau 
__________________ viata e prea scurta ca sa ne facem dusmani! |
| |
.
19-10-10, 01:11
|
#91 | | Ucenic timid
Student M. Dentara
.
| = : -3 (+0/-3) Citat:
Publicat initial de dan_staticescu asta era mesaju `10?  pfff.. limba chineza unde ai invatat-o?incearca si tu in limba romana daca nu sunt rau   |
Acu nu toata lumea isi ia marfa nemtzeasca cum itii iei tu (dc iti iei am dubii ) dar sa vz cum te simti cand se strica ceva de 70000 euro si nu prea mai poti repara... nush cati din romania merg cu zeiss la facultate asa ca scutestema !
p.s. stiu si ceva chineza ceea ce tu nu vei stii vreodata deoarece esti superficial si pui laolalta tot ce vine din china daca ai fi mers macar odata pe acolo ai fi ramas uluit unde sunt ei si unde suntem noi ... a si nu era mesajul 10 ar tb sa mergi la oftalmolog (sfat prietenesc) |
| |
.
19-10-10, 21:27
|
#93 | | Ucenic timid
Student M. Dentara
.
Publicat initial de eugenol man Kos mai usor cu acuzatiile te rog ...
Multumesc. | imi cer scuze daca am fost un pic cam acid insa cum reiese din comentariul de mai sus eu nu am zis ca este acelasi lucru lupa zeiss cu cea chinezeasca ci din contra dar la dif de pret ... nu ai ce comenta cine isi permite isi ia zeiss cine nu poate isi ia "china" (fiind student normal ca nu imi permit zeiss ) zeiss e mai bun calitativ decat una chinezeasca este acceasi diferentza ca inte mercedes si un logan amandoua sunt masini .. restu e dupa bugetul fiecaruia. |
| |
.
22-11-10, 01:16
|
#95 | | Ucenic timid
Societate comerciala
.
| - : 0 Lupe germane - preturi Exista un subiect deschis "stronger together" iar acolo s-a propus deschiderea unei liste.... Link [Necesita inregistrare pentru acces.] Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
In functie de numarul de inscrisi, pretul difera...
__________________ Rafi Topor Rafi Vasile - Director General STERISYSTEMS SRL Bucuresti |
| |
.
27-11-11, 22:55
|
#96 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 Re-micro Microscop-ul "accesibil" : Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
ca si pret ,cred ca imbatabil pentru ceea ce face(poti lucra linistit la el,iar articulatiile pur mecanice(cam totul e destul de simplu la el, dupa principiul "KISS") nu prea cred sa faca probleme ).Nu trebuie sa ai racheta spatiala ca sa poti zbura.
E disponibil si in Romania,prin dealer ,by the way ,pentru varianta comoda  si alte altele. |
| |
.
17-02-12, 21:27
|
#97 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Pentru studenti bazati si medici la inceput Citat:
Publicat initial de vladu o sa incerc, dar n-am bani de scumpeturi si de ieftini mi-e frica sa nu-mi afecteze vederea de vultur | Am gasit niste ochelari cu lupe bunicei cam din toate punctele de vedere
Key Features:
• Razor-sharp, edge-to-edge clarity
• Extremely high resolution optics
• Multi-coated for: anti-glare, anti-fog and scratch-resistance
• Double rails design keep loupes balance easily
• Silver Del Rey Frame
• New Multi-angle adjustable hinge Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ |
| |
.
04-03-12, 11:17
|
#98 | | La primele mesaje
Student M. Dentara
.
Publicat initial de cristi19833 Microscop-ul "accesibil" : Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
ca si pret ,cred ca imbatabil pentru ceea ce face(poti lucra linistit la el,iar articulatiile pur mecanice(cam totul e destul de simplu la el, dupa principiul "KISS") nu prea cred sa faca probleme ).Nu trebuie sa ai racheta spatiala ca sa poti zbura.
E disponibil si in Romania,prin dealer ,by the way ,pentru varianta comoda  si alte altele. | Exact, bratul este foarte stabil, am ramas surprins, totul se bazeaza pe niste suruburi. ca inconvenient( cel putin din punctul meu de vedere) este ca bratul e cam scurt, cel putin la modelul meu.
Stie cineva de unde pot sa cumpar o camera pentru microscop mai bunicica? |
| |
.
04-03-12, 18:59
|
#99 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de cristi19833 Microscop-ul "accesibil" : Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
E disponibil si in Romania,prin dealer ,by the way ,pentru varianta comoda  si alte altele. | Marirea cea mai mica e prea mare. 7,5x. Majoritatea manoperelor se fac la o marire mica, sub 3x.
| |
.
07-11-12, 15:42
|
#101 | | Avansat bine de tot
MD Rezident Ortodontie
.
| - : 0 Vand lupe prismatice SURGITEL(made in SUA), magnificatie 4.5x montabile pe capelina, distanta interpupilara reglabila,sistem de iluminare de la SHEERVISION FIREFLY LED, cu posibilitatea ajustarii intensitatii! Detalii in privat!
Modificat ultima data de Dr.Mada; 07-11-12 la 22:50.
|
| |
.
08-11-12, 22:57
|
#103 | | Maestru
Medic
.
Publicat initial de gigica_srl Stie careva pe aici ce microscop e cat de cat bun si la un pret rezonabil? | asta? Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
__________________ Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
" Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
09-11-12, 00:19
|
#104 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cit de rezonabil este pretul? Eu nu l-am gasit pe nicaieri!
__________________ "Glumind putem spune orice, chiar şi adevărul."
Sigmund Freud |
| |
.
09-11-12, 00:51
|
#105 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 undeva intre 5000 si 7000 euro
__________________ Link [Necesita inregistrare pentru acces.]
" Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
19-11-12, 12:01
|
#106 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
Publicat initial de SELENA | dar oare avem vreo certitudine ca optica e ok si nu ne trezim cu funduri de borcane pe nas ulterior folosirii lupelor?
cochetez si eu cu lupele, iar ca variante autohtone 'buget' am de ales intre seliga auctus si riester. nu dau linkuri sa nu fac reclama. daca are cineva vreo sugestie... (am testat acutus-urile dar nu trece ora fara sa imi simt globii si cortexul :-s )
__________________ alin ciortea |
| |
.
19-11-12, 20:19
|
#108 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 sa fi convins ca bine n-o sa-ti faca la ochi,ektomolare dar deh daca e pasiune ce nu face omul nu?  daca n-ai bani de superfirma ia-ti de pe ebay cum a zis si SELENA si eu am luat cu 120 $ si-s foarte ok pentru cit si la ce le folosesc.In banii astia e si led uitasem
daca ai ochi buni eu nu mi i-as baga inca in magnificatie la virsta ta,borcanele te asteapta la 40 ani daca nu mai repede |
| |
.
19-11-12, 20:42
|
#109 | | Ucenic timid
Medic Dentist
.
| - : 0 din pacate dreptul deja e nitzel descentrat... probabil ma voi risca la ceva mai ieftin, si folosit in consecinta. mersi
__________________ alin ciortea |
| |
.
20-11-12, 08:47
|
#113 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +2 (+2/-0) O chestiune ce tine de Ergonomie... e clar ca si cele de super firma iti afecteaza vederea... Sunt foarte curios cum merg la WC, cei care folosesc microscopul... cum nimeresc... am bufnit in ras cand am auzit asta la Summit.
Modificat ultima data de KLMircea; 20-11-12 la 09:56.
|
| |
.
20-11-12, 12:09
|
#114 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Citat:
Publicat initial de KLMircea O chestiune ce tine de Ergonomie... e clar ca si cele de super firma iti afecteaza vederea... Sunt foarte curios cum merg la WC, cei care folosesc microscopul... cum nimeresc... am bufnit in ras cand am auzit asta la Summit. | Ii tine asistenta oglinda
Eman telefonic |
| |
.
 | | | Tag-uri | 36, adaptare, afara, atasament, buna, calitate, china, cos, discuta, endo, euro, experienta, folosi, folosit, inclusiv, legat, lucru, lumina, lupe, lupele, mm, nascut, numarul, perioada, preturi, spa, spatele, sursa, topic, vand, zeiss  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (04:39) timp. |