| | |
Rezultatul chestionarului: Doriti limitarea accesului la mesaje private noi venitilor? | |
Da
|    | 12 | 66,67% | |
Nu
|    | 5 | 27,78% | |
Nu prea inteleg
|    | 1 | 5,56% | 1Multumiri -
1 Scris de radualionte |
03-02-10, 13:50
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Cine nu a postat nu poate trimite mesaje private... Ati fost suparati de mesaje private de la alti useri?
Membri care nu au postat ar trebui sa nu poata trimite mesaje private sau nu?
Pot seta ca membrii care au mai putin de 10 mesaje sa nu poate trimite mesaje private.
Aceasta poate impiedica spamerii ce nu poasteaaje private, lucru ce ar putea fi util.
De asemeni pacientii inscrisi pe forum (in ciuda avertismentelor) nu vor mai putea trimite MP medicilor.
Va rog votati sa vedem daca este utila sau nu o astfel de optiune.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-02-10, 14:03
|
#2 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) dezavantajul ar fi ca o sa se umple forumul de postari aiurea... cum de fapt mai sint useri care fac asta pt a putea vota, pt a putea multumi, pt a putea posta linkuri... de fapt ce mai conteaza in plus si motivul 'pt a putea scrie mesaje private'?  ... noroc ca nu se mai contorizeaza postarile de la 'viata e o gangrena complicata'
asa ca as inclina sa votez 'da'...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
03-02-10, 14:45
|
#3 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Eu, mai "extremist", as merge mai departe...Cei care n-au postat pana acum nimic, sa posteze strict ceva legat de stoma ca sa "cernem" personalul medical stoma de pacienti. Si am putea da un termen de 30 de zile, dupa care userul este sters automat (as adauga si definitiv, ca un ban permanent). Nu cred ca ar fi o metoda nepopulara, mai ales ca, din peste 11.000 de useri, cred ca 30-40% sunt pacienti...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
03-02-10, 15:30
|
#4 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mesajele de la discutiile neprofesionale nu sunt contorizate
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-02-10, 15:36
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Pai, da. Ideea era sa scrie ceva la stoma si se alege graul de neghina...Fra diploma sau alte chestii complicate.
| |
.
03-02-10, 18:09
|
#6 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 Da asa e cum spune radu...prea multi useri care n-au nici o treaba, um am vazut zilele trecute, ca au aparut si disparut ca ciupercile cativa...ori ca sunt clone ori ca sunt pacienti...
ar fi interesant sa fie cum propune radu, sa vedem daca apar sau nu postari de stoma, ca altfel forumul se transforma intr-o "viata bate gangrena" la "locul de joaca" iar noi nu facem altceva decat sa ne "descretim fruntile"...asa ca fapte "diverse"
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
03-02-10, 22:17
|
#7 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| = : +2 (+2/-0) Buna seara!Stiu ca exista un procent destul de mare de medici care posteaza in mod frecvent...si eu sunt unul dintre voi,incepatoare ce-i drept...Pana acum am urmarit multe dintre subiectele care m-au interesat.Mi s-a parut stupid sa postez exclamatii/propozitii de genul :"bravo","ai procedat foarte bine' etc.
In concluzie,nu limitati accesul medicilor incepatori,care inca mai citesc inainte de a spune ceva demn de luat in seama  .
Va multumesc!
Cu stima,
Irina Russu
__________________ Omul este masura tuturor lucrurilor - Protagoras |
| |
.
03-02-10, 23:01
|
#8 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 Irina, ideea e de a posta cazuri de stoma, sa putem scapa de anonimate si timiditati...
nu era vorba de mesaje.
sunt prea multi useri care nu au nici o treaba cu stomatologia nefiind medici/tehnicieni/studenti, iar asa se va putea face un triaj...si mai mult cei care vor ramane vor fi in procent mare medici...pe forumul de medici...iar pacientii au oricand SFATUL STOMATOLOGULUI.RO
oricum multi dintre userii care nu-s medici/tehnicieni/studenti nu pricep aspectele legate de stoma si nu fac altceva decat sa ingroase contorul de vizualizari la topicurile neprofesionale...si din cand in cand mai rasare unu sa intrebe daca i-o facut bine medicu lui tratamentul?
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
04-02-10, 13:39
|
#9 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 @irna: Stimata colega, ideea este nu de a scrie "bravo/bine facut" la un subiect profesional de stoma, ci, chiar ca medic incepator, sa-ti dai o parere (indiferent daca este buna/rea) ca sa ne dam si noi seama ca esti medic si nu pacient.
Partea complicata si care ar implica multa munca din partea motzilor: inscriere sau confirmarea userilor pe baza diplomei/carnetului de student/adeverinta de la facultate. De 2 ani de zile tot ne gandim cum sa facem...
Metoda simpla: prin propria exprimare, ne putem da seama in care "tabara" esti...Inca nu s-a discutat, serios, la nivel de motzi...
| |
.
 | | Tag-uri | ati, automat, avertisment, ban, buna, con, discutiile, forum, impiedica, inscrisi, iv, legat, lucru, medical, medicilor, merge, mesaje, mesajele, metoda, pacienti, pacientii, permanent, posta, postat, private, stoma  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:53) timp. |