| | |
28-11-06, 20:02
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 abuzuri pe eugenol! Moderatorii eugenoli va roaga sa le dati o mana de ajutor in a raporta abuzurile pe forum. Daca primiti emailuri de reclama, amenintari sau chiar emailuri nedorite va rugam sa nu raspundeti. Astfel cel care trimite nu va va cunoaste adresa. In schimb va rugam sa trimiteti acest mail la eugenol @eugenol . ro pentru a putea lua masuri.
Ne cerem scuze anticipat pentru astfel de abuzuri si ne straduim sa luam masuri cat mai rapid cu putinta.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-12-06, 18:15
|
#2 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 cine oare Buna ziua,
Va prezint urmatoarea oferta:
DVD operatii implantologie si chirurgie orala.
Contine:
* Operatii sinus-lifting
* Operatii de prelevare grefa osoasa din menton,
creasta mandibulara, etc.
* Operatii cu splitting de creasta maxilara
* Tehnici de inserare a implanturilor dentare.
* Bonus- documentatie de specialitate!!!
Operatiile sunt realizate si cu tehnici standard, cat
si cu tehnica PIEZO-ELECTRICA!
Calitatea operatiilor cat si a filmarii este
ireprosabila!!!
PRET DVD: 40 EURO
Pentru comenzi:
CAFADARU MIHNEA
tel: 0724.250.160
mail: mihnea_wdental@yahoo.com |
| |
.
03-12-06, 18:20
|
#3 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 in ce data l-ai primit?
daca e chiar cand s-a inregistrat , o sa il iertam ca nu stia cum merge treaba, si a avut decenta sa vanda direct pe forum
nu sa dea e-mailuri la membri eugenoli
daca insa este mai nou de 4 zile ia ban permanent! |
| |
.
04-12-06, 00:11
|
#5 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 mda
e in ziua in care s-a inregistrat
ideea e ca s-a calmat, si a scris direct si pe forum ca vinde 
ulterior le-a dat gratis. |
| |
.
06-12-06, 22:54
|
#11 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: Adrese de mail Citat: |
Publicat initial de MIHNEA CAFADARU Adresele de mail ale multor medici stomatologi sunt facute publice pe multe site-uri...de aceea, oricine vrea sa trimita un mail, poate sa o faca! Eugenol NU e singurul site care are acces la adresele de mail!
Respecte! | Ma refer doar la mesajele trimise prin intermediul eugenolului!
Daca ai adresa din alta parte e treaba ta si nu face obiectul acestui subiect. Poate la spam.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
06-12-06, 23:08
|
#12 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 inteleg sincer am crezut ca stimabilul coleg, dowloadeaza de pe hub, si pe urma vinde privat,
n-am cometat mesajul deoarece mi se parea evident,
nu era de pe eugenol, dar adresa nu era luata cert cu avizul proprietarului adresei in mod cert, asa ca nu cred ca treburile nu sunt chiar asa de clare,
eu personal am fost deranjat de insistenta expeditorului, imi cer scuze, da-i bataie si streseaza pe toata lumea!
eu |
| |
.
07-12-06, 00:57
|
#14 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Au fost suficiente doar scuzele.
| |
.
07-12-06, 01:03
|
#15 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 De acord Dexter dar am mutat la subiecte reciclate unde a plecat toata discutia cu Mihnea.
Ai primit si raspuns http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?p=16924#16924
Revenim la subiect
| |
.
09-12-06, 19:40
|
#17 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 laserman, aici se raporteaza ABUZURI...
daca vrei doar sa ne saluti, atunci poti face acest lucru aici http://www.eugenol.ro/forum/index.php?f=78
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
17-12-06, 11:45
|
#19 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de dr.daniela Draga redactie,
Eu tot nu am inteles rolul acestui forum de discutii. Sunt sicanata si corectata de aceast moderator "Nico", ori de cate ori incerc sa dau un sfat. Asta mi se pare un abuz din partea unui moderator. Am ceva experinta si am considerat ca pot da un sfat. Este opinia mea in ceea ce priveste un subiect si nu cred ca trebuie de fiecare data sa-mi fie disecata aceasta opinie. Daca este un club strict de elite intelectuale, atunci scuze si nu-mi ramine decat sa dispar. Tocmai mi-am deschis un srl si aveam nevoie de multe indrumari. Aici pe eugenol am gasit multe lucruri bune. Imi pare rau ca unii colegi se cred "critici" in ale artei stomatologice. Ramin totusi pe site sa citesc bancuri.
dr.daniela | [color=green]Am recitit cu aten
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
17-12-06, 12:03
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.daniela Citeste, te rog si topicul cu urgentele si vei intelege de ce sunt suparata pe acest moderator. Moderator iseamna moderatie, nu dai apa la moara ...
dr. daniela | Po
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
17-12-06, 12:51
|
#22 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 redactie cred ca eugenolul nu are redactie, sau are?
cred ca Nico, este - fara jigniri - cea mai pasnica moderatoare, in schimb chestia cu crosetatul este o chestie destul de nelegata de vreun medic,
este usor sa acuzi, fara sa faci efortul sa intelegi despre ce este vorba,
nu cred ca vorbim de elite aici pe eugenol, poate doar daca consideram elite pe cei carora le pasa de ceilalti, pe cei ce gandesc,
supararile de genul acesta sunt hilare, si nu cred ca ar trebui sa ne pierdem in astfel de amanunte,
eu |
| |
.
17-12-06, 15:53
|
#27 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 copperkey nu face greseli gramaticale... am verificat, ca sa nu vorbesc "din burta"... dar nu asta e ideea aici...
dr.daniela... au mai fost si altii care s-au "ciondanit" pe eugenol... rezultatele au fost constructive... daca ai sa citesti mai mult din ce s-a scris, ai sa gasesti chiar tu acele conflicte (nu au fost sterse)...
nimeni nu te poate opri, daca tu alegi sa dai ignore acestui site... dar ai putea sa te intrebi si ce ai avea de cistigat din asta... in fond fiecare isi face singur alegerile in viata... pe de alta parte, o atitudine moderata e binevenita si din partea userilor, nu doar a moderatorilor... si daca ai sa citesti mesajele mele, ai sa vezi ca mai am si unele (putine) cu ton mai ridicat (am si eu voie sa gresesc, ca nu sint perfecta), dar niciodata nu am jignit pe nimeni... am incercat intotdeauna sa nu pun gaz pe foc, pt ca stiu ca nu duce la nimic bun daca il pun... moderatorii nu sint sfinti, si nici de piatra... si au si ei dreptul la o opinie personala, la fel ca si ceilalti... daca se nimereste sa fie alta decit a ta, asta e... daca am avea toti aceeasi opinie despre toate, acest forum ar deveni inutil, nu crezi?... Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/886-abuzuri-eugenol/
asa ca, eu sper sa vezi si partea buna a lucrurilor... si sa alegi ce e mai bine pt tine...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
17-12-06, 17:09
|
#28 | | Ucenic Sef
Medic
.
| - : 0 Decalog
1. eugenol a devenit dependenta pt mine, de cand m-am inscris, e destul de interesant;
2. imi place o conversatie constructiva, din care sa invat ceva;
3. sunt multe mesaje cu greseli gramaticale, dar nu asta e esenta, continutul ma intereseaza, trec peste greselile gramaticale, care sunt facute unele involuntar;
4. respect opiniile celorlalti fara sa detronez ideea, daca nu-mi convine opinia, nu o bag in seama, trec mai departe; Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=886
5. sunt prea multe lucruri bune pe site, sa ma pierd in ignoranta;
6. in loc sa dezvoltam idei, ne pierdem in amanunte puerile ( de genul, nu ai pus cratima, alias liniuta de unire, unde trebuia );
7. sunt prea multe offtopicuri obositoare, pierdere de vreme;
8. ma derajeaza barfele despre pacienti, chiar daca se face intre medici, ce spunea-ti despre confidentialitate?
9. se permit amabilitati cu cei mai vechi, noii veniti sunt non-grata;
10. sunt mai interesanti cei din orasele "mari"?
P.S. Baieti, la treaba, vedeti unde sunt greselile gramaticale, succes! |
| |
.
17-12-06, 18:24
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daniela
Intervin putin mai tarziu fiind prins cu treburi. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=886
1. Subiectul de mai sus e offtopic. Trebuie sa faci un subiect nou in forumul corespunzator. Si pe noi ne obosesc offtopicele.
2. .Trebuie sa ai grija la limbaj, noi avem. Daca insisti primesti ban o luna. Nu e o amenintare ci o simpla constatare. A mai fost un caz si s-a linistit.
3. Timpul tau liber este la fel de pretios ca si al nostru (moderatorii) in concluzie faptul ca scriu acest mesaj ma priveaza de a citi lucrurile interesante. Noi trebuie sa facem fata tuturor celor care au iesiri si crede-ma ca uneori e greu.
4 In ce priveste gramatica fiecare alege cum scrie dupa posibilitati  Atentionari priesc cei la care mai avem sperante. In general nu facem noi moderatorii aceste atentionari ci restul eugenolilor.
5. Apreciez atitudinea ta deschisa spre a invata lucruri noi si daca ai putina grija la limbaj vom putea convietui civilizat aici.
6. In ce priveste nico e o noutate sa aflu asa pareri negative despre ea. Te asigur ca sunt nefondate. Am citit si mesajele in cauza. Daca e cineva pe care vrei sa te superi acela sunt eu pentru ca sunt cel mai strict dintre mozi si prefer sa iau eu castane decat colegii mei. Ei fac un lucru minunat citind mii de mesaje si organizandu-le pentru a fi mai usor de urmarit.
In concluzie iti multumesc pentru atitudinea pozitiva de care ai dat dovada si, cu rugamintea de a posta mesajul de mai sus la locul lui, (aici raportam abuzuri) iti doresc sa iti faca placere participarea pe eugenol.
Cu stima,
| |
.
17-12-06, 19:26
|
#34 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Discutia pe subiectul de mai sus va rog sa o continuati in forumul corespunzator.
Aici se raporteaza abuzuri.
Multumesc,
| |
.
19-12-06, 02:44
|
#35 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man A mai fost un caz si s-a linistit. |  ...oare? poate tine post si a ajuns la concluzia ca e pacat.in orice caz, de citit, citeste 8) si de scris se stapineste...iaca versu'.
calm, ca miercuri ninge. |
| |
.
17-02-07, 17:50
|
#41 | | Ucenic timid
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mie chiar imi e dor deja de postarile lui
E una dintre persoanele virtuale pe care am intilnit-o printre primii pe forum, atunci cind m-am inscris ... chiar daca m-a luat un pic la zeflemea :wink:
Deci ... chiar as vrea sa revina ... ce s-o fi intimplat cu el, de s-a suparat
Luiseee ... come back ... please |
| |
.
27-02-07, 16:35
|
#42 | | Ucenic Sef
Student M. Dentara
.
| - : 0 nu brea ,acu l rumega...
sa va vad cand o reveni in tromba |
| |
.
03-08-10, 02:50
|
#43 | | Avansat
Medic Dentist
.
| - : 0 Cine vrea sa`mi faca un masaj ??  )
__________________ Pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prostii |
| |
.
03-08-10, 12:15
|
#45 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Aici se ofera mic dejun, gustare ... masaj, poate chiar si ochi panda Inscrieri Eugenol Party 2010
| |
.
03-08-10, 13:45
|
#47 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 De obicei, "papa bun" e cam greu sa fie si ieftin...Asa ca eu trec peste remarca asta.
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
 | | Tag-uri | acces, acord, adresa, buna, cunoaste, eugenol, eugenoli, eugenolului, facute, forum, mail, mana, masuri, medici, mesajele, mihnea, parte, primiti, publice, rapid, raspuns, reclama, site, spam, stoma, stomatologi  | Timpul este GMT +3. Acum este: 22:22. |