| | |
Rezultatul chestionarului: poti/vrei sa vii la wkndul eugenol in 11-13 DECEMBRIE 2009? | |
da
|    | 9 | 47,37% | |
nu
|    | 10 | 52,63% | 53Multumiri | |
31-01-10, 19:03
|
#172 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 lasa ca poate bag eu ceva poze dar mai incolo si cenzurate 
o fost fain.
salutari la toti care au fost si scuze ca nu am mai apucat sa ne luam ramas bun ca am plecat dimineata de tot duminica...ma gandeam ca prind rasaritul ca ala de sambata dimineata,dar nu a fost sa fie... |
| |
.
31-01-10, 19:10
|
#173 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de sico salutari la toti care au fost si scuze ca nu am mai apucat sa ne luam ramas bun ca am plecat dimineata de tot duminica... | si noi care credeam ca dormi dus
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
31-01-10, 19:35
|
#175 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pai parca tu nu bei, ci esti in tratament
we'll see... |
| |
.
31-01-10, 20:02
|
#176 | | Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de sico lasa ca poate bag eu ceva poze dar mai incolo si cenzurate 
o fost fain.
salutari la toti care au fost si scuze ca nu am mai apucat sa ne luam ramas bun ca am plecat dimineata de tot duminica...ma gandeam ca prind rasaritul ca ala de sambata dimineata,dar nu a fost sa fie...  | poze....  ....sa ai mare grija de pozele mele pofticioase....   ..le vreau pe mail...si de la tine vrem poze cu peisaje frumoase..sunt convinsa ca ai..
A fost foarte frumos...o experienta din care am mai invatat ceva si pentru acest lucru tin sa ii multumesc in mod special lui Radu si sotiei lui.
In rest...distractie...dinti..dinti si iar dinti,,,spre exasperarea gazdelor.... 
__________________ EFICIENTA este cea mai inteligenta forma de LENE !
Dr Andra Bogdan (practica limitata la endodontie ) |
| |
.
31-01-10, 20:12
|
#177 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de SOARE ADRIAN aoleo, aoleo, aoleo... nu mai beau, nu mai beau... nu mai beau...  | crezi????? 
multumim eugenistilor ca ne-ati primit in gasca
si nu mai scapati de noi  
o sa deschid un nou topic pt cine vrea in vacanta de pasti la ski dar nu numai ski , la KAPRUN - zona e super si cei ce nu skiaza pt veni -noi sigur mergem si putem face saptamana eugenol  |
| |
.
31-01-10, 20:59
|
#179 | | Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 super tare ca v-ati distrat!Data viitoare nu mai pierd ocazia!
__________________ <G> God is Geometry |
| |
.
31-01-10, 21:01
|
#180 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico adica dreapta
bine ca ne-am gasit intr-un final  ... o fo' fain... garantat mai facem wknduri eugenol la aceasta pensiune... desi conditiile "tehnice" nu au fost ideale, gazdele au reusit prin atitudine si ospitalitate sa suplineasca lipsurile...
poze? ca de obicei, n-avem
multumiri lui bogdan pt organizare... si sper sa ai capul tare (de la "castanele" luate prin anularea de ultim moment a participarii mult prea multor eugenoli) | Adica stinga daca vii dinspre Constanta, ca mine. Crezind ca Sico vine dinspre Buc., i-am indicat acelasi sens!!! |
| |
.
31-01-10, 21:16
|
#182 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de sico ...ma gandeam ca prind rasaritul ca ala de sambata dimineata,dar nu a fost sa fie...  | Imi pare rau ca nu s-a repetat experienta! M-am trezit si eu (de data asta chiar eram hotarit sa-ti bat in usa) dar cind am vazut ce frumos ploua, m-am culcat la loc... altfel faceam depresie!!!  Poze cu rasaritul iti trimit eu din ale mele, la schimb cu cele cu ghiata ale tale. |
| |
.
31-01-10, 21:20
|
#183 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de SOARE ADRIAN aoleo, aoleo, aoleo... nu mai beau, nu mai beau... nu mai beau...  | Pentru cine nu a inteles, se refera la apa minerala!... Eu ti-am spus ca Borsecu' o sa-ti faca rau!!! |
| |
.
31-01-10, 21:21
|
#184 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bogdancta Din Brasov mergi spre Zarnesti, cind ajungi in Zarnesti faci stinga spre Plaiul Foii (e un indicator prin centru). Unde nu te descurci, ma suni pe 0756035101... si te recuperam cumva! Daca pleci dinspre Bucuresti, anunta-ma cind si poate ne vedem pe drum - eu vin din Constanta. | m-ai zapaciiiiiiiit  .. indiferent de unde vii, dupa ce ai ajuns in zarnesti, ca sa o iei spre plaiul foii faci dreapta (acolo la giratoriu)... daca ai face stinga, ar insemna ca vii din crai, nu din constanta
in risnov e locul unde poti face stinga sau dreapta spre zarnesti in functie de unde vii
we'll see... |
| |
.
31-01-10, 21:24
|
#185 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de nico m-ai zapaciiiiiiiit  .. indiferent de unde vii, dupa ce ai ajuns in zarnesti, ca sa o iei spre plaiul foii faci dreapta (acolo la giratoriu)... daca ai face stinga, ar insemna ca vii din crai, nu din constanta
in risnov e locul unde poti face stinga sau dreapta spre zarnesti in functie de unde vii  | Apropos... ai nimerit pina la urma drumul spre Cluj?! N-ai vrut sa-ti dau harta!!! |
| |
.
31-01-10, 21:25
|
#186 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 punct ochit, punct lovit  ... din prima
we'll see... |
| |
.
01-02-10, 12:34
|
#188 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sunt chiar nerabdator sa vad poze corecte. De pe tel.mobil nici nu indraznesc sa postez.
Spre deosebire de Palinis, unde au fost cam 38 de oameni si m-am speriat cat de mult s-a baut, acum s-a baut foarte, foarte putin de m-am "speriat". Nu-l inteleg pe Adi ca nu mai bea, nu mai bea...Efectiv, ati fost foarte cuminti...
Inafara de prietenii vechi de pe la alte pary-uri eugenol, mi-am facut prieteni noi (cel putin asa consider eu unilateral). De unde si imensa utilitate ale acestor E-party-uri...
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
01-02-10, 12:59
|
#189 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de radualionte Inafara de prietenii vechi de pe la alte pary-uri eugenol, mi-am facut prieteni noi (cel putin asa consider eu unilateral). De unde si imensa utilitate ale acestor E-party-uri... | suntem de acord , cat mai multe E-party-uri 
multumim inca o data ca ne-ati primit in "gasca "- nu m-ai scapati de noi  |
| |
.
01-02-10, 13:07
|
#190 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de denta multumim inca o data ca ne-ati primit in "gasca "- nu m-ai scapati de noi   | ... mi te-ai lipit de suflet ca marca de scrisoare
ps: bine ati venit in "gasca"!
we'll see... |
| |
.
01-02-10, 13:08
|
#191 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 La urmatorul eparty sa veniti neaparat cu pantofi de dans
Acum am povestit si ne-am imprietenit.
Locatia a fost mai mult decat super, multumim Bogdan. De fapt a fost chiar asa de faina ca sigur vom reveni.
Bine ati venit celor noi in grup  . Noroc cu voi ca nu s-a discutat de dinti
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
01-02-10, 15:25
|
#192 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 A fost intr-adevar un party grozav! Asta datorita celor care au participat si doar intr-o foarte mica masura celor care au organizat! 
Si eu, la fel ca si gazdele  , ma bucur ca nu s-a discutat de dinti! Ramine de principiu sa ne vedem in septembrie in delta! Pina atunci... surprize-surprize! LA MULTI ANI EUGENOL MAN!!! |
| |
.
01-02-10, 19:37
|
#194 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nico dormeam bine ai zis dar in dreapta soferitei 
ca eu eram obosit din cauza lui rumbu sylvester nicom si adi care au intrtinut atmosfera pana dimineata.
kitty am sa iti trimit cele cateva poze  dar undeva spre sfarsitul saptamanii cand ajung si eu acasa. la fel pentru ceilalti care vor poze...o sa le trimit pe mail.
pentru pozele cu peisaje si alte chestii tot mai trebuie asteptat ...oricum nu am mari reusite.subsriu la ce a zis radu cu prietenii si desigur la faza cu apa minerala pentru adi ... |
| |
.
01-02-10, 20:02
|
#195 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 Al cui e cainele?
E bestiala poza cu el...
Sico...tata..esti mai plinutz decat in poza de pe avatar, sau nu esti tipu' in blugi?
Iulia (tipa in gri cu fular alb) mi-a fost colega...te salut Iulia (care e nick-ul ei?)
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
01-02-10, 20:09
|
#196 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.Brata Al cui e cainele?
E bestiala poza cu el...
Sico...tata..esti mai plinutz decat in poza de pe avatar, sau nu esti tipu' in blugi?
Iulia (tipa in gri cu fular alb) mi-a fost colega...te salut Iulia (care e nick-ul ei?) |
Ciinele e al lui e-man... povestea lui, una interesanta, v-o spune el daca vrea...
Iulia, caci da, ea e, este sotia lui sico, daca nu gresesc... prin urmare, nick-ul ei cred ca e tot sico... dar povestea lor ne-o vor spune ei daca doresc... |
| |
.
01-02-10, 20:16
|
#198 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
| - : 0 catelul - e o ea - o cheama "blackie" - e a lui E-man - de fapt au gasit-o in parc si a ramas la ei 
este o scumpa,o lipicioasa si are o privire cu care te "termina" 
era "mortala" cum umbla dupa ala micu a lui e-man ( andrei ) - intre cei doi se va inchega o frumoasa prietenie |
| |
.
01-02-10, 20:21
|
#199 | | Maestru
Medic
.
| - : 0 Bueyyyy, mica-i lumea asta...pai in cazu asta, Sico va salut pe amandoi...sa fiti fericiti.
Sper ca la viitoarele intalniri sa vin si eu...dar tot asa se nimeresc treburile ca nu ies socotelile
p.s. bogdan, nefiind f atent la ce intinzi mana...pana azi puteam sa jur ca e capul unui ponei...hi hi hi
Deci eman e fara barba pan' la urma...
Oana, ma bucur ca v-ati distralit, poate ne vedem la alte intalniri si cu Brata, cine stie?
__________________ [I]"Libertatea de exprimare nu inseamna libertatea gandului pe care il iubesti, ci a gandului pe care il urasti, pe care il urasti cel mai tare." Larry Flint |
| |
.
01-02-10, 20:23
|
#200 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de denta catelul - e o ea - o cheama "blackie" - e a lui E-man - de fapt au gasit-o in parc si a ramas la ei 
este o scumpa,o lipicioasa si are o privire cu care te "termina" 
era "mortala" cum umbla dupa ala micu a lui e-man ( andrei ) - intre cei doi se va inchega o frumoasa prietenie | Cum spuneam... "Ciinele e al lui e-man... povestea lui, una interesanta, v-o spune el daca vrea..." |
| |
.
01-02-10, 20:26
|
#201 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dr.Brata p.s. bogdan, nefiind f atent la ce intinzi mana...pana azi puteam sa jur ca e capul unui ponei...hi hi hi | Eram sigur!!! Mereu am zis:"Ciinele ala e corcit!!!" |
| |
.
01-02-10, 20:47
|
#202 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de dr.Brata Oana, ma bucur ca v-ati distralit, poate ne vedem la alte intalniri si cu Brata, cine stie? | abia asteptam  |
| |
.
01-02-10, 20:53
|
#203 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bogdancta Ciinele e al lui e-man... povestea lui, una interesanta, v-o spune el daca vrea... | e deja spusa... la topicul 'pets' parca
we'll see... |
| |
.
01-02-10, 21:02
|
#204 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Azi ca urmare a atentiei disproportionat mai mici (respectiv au disparut toti cei care au mangaiat-o, luat-o in brate non stop de la munte) a protestat facand pipi pe covor si in parc a trebuit sa cam alergam dupa ia sa o prindem.
Si in mod normal raspundea la chemare.
Carmen oscileaza intre  si
A ros deja 2 jucarii (nimic important)... dar totusi.
Am aflat ca avem noroc ca nu e mascul ca ala e nebun rau de tot.
Sa speram ca revenim la normal.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
01-02-10, 21:33
|
#205 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Azi ca urmare a atentiei disproportionat mai mici (respectiv au disparut toti cei care au mangaiat-o, luat-o in brate non stop de la munte) a protestat facand pipi pe covor si in parc a trebuit sa cam alergam dupa ia sa o prindem.
Si in mod normal raspundea la chemare.
Carmen oscileaza intre  si
A ros deja 2 jucarii (nimic important)... dar totusi.
Am aflat ca avem noroc ca nu e mascul ca ala e nebun rau de tot.
Sa speram ca revenim la normal. | Daca nu se potoleste, ar fi 2 variante:
1. facem week-end eugenol macar o data la doua saptamini
2. ne chemati la voi acasa |
| |
.
01-02-10, 21:45
|
#207 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca se incalzeste si ai un spatiu verde pe-aproape, eu stau la cort!
__________________ "Glumind putem spune orice, chiar şi adevărul."
Sigmund Freud |
| |
.
01-02-10, 21:46
|
#208 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Casa e in faza de proiect, dar doar in capul meu ... ca multe alte lucruri.  Am gradina mare
Naşul meu m-a incurajat si mai tare: Dintre animalele de companie, statistic cockerii au muscat cel mai des. Adevarul ca in copilarie imi amintesc un prieten care a fost compostat la nas de un cocker
Râsu' plansu' ...
| |
.
01-02-10, 21:51
|
#209 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Apropos de statistica (a nasului tau)... Referitor la mediile calculate in statistica, Grigore Moisil a remarcat: "Daca pui o fesa pe o plita incinsa si o fesa pe un bloc de gheatza, media e buna, dar, in realitate, e vai de fundul tau!" (Grigore Moisil)
Sigmund Freud |
| |
.
02-02-10, 08:58
|
#211 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) brata eu sunt in poza dar e si putin disproportionata  cand ai vazut-o pe iulia sa fie asa grasa ?  poza de pe avatar e la aceleasi kilograme ca si acum( adevarul ca prea multe) dar citesc la topicul cu grasutii ... |
| |
.
02-02-10, 09:28
|
#212 | | Initiat bine
Tehnician Dentar
.
Publicat initial de SOARE ADRIAN s-a dovedit clar ca un weekend nu prea este ideajuns... ar trebui sa marim la o saptamana. timp putin , deh.  | Saptamana EUGENOL
eu am propus urmat sapt eugenol
veniti cu idei .......... |
| |
.
05-02-10, 23:53
|
#213 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 pun si eu cateva poze.
nu prea reusite dar ne mai aducem aminte |
| |
.
06-02-10, 08:23
|
#214 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Poza cu caii este super! Nu degeaba te-ai dus aproape...
Sigmund Freud |
| |
.
06-02-10, 08:32
|
#215 | | Initiat bine de tot
MD Ortodont
.
| - : 0 ...cica nu prea reusite  )...bine ziceai undeva ca esti timid, sico, sau poate modest?
Multumim de poze, superbe, imi pare rau ca n-am buton! si...mai vrem!
ps. asta cu "n-am buton" parca incepe sa inlocuiasca expresia cu "n-am cuvinte"
__________________ Ioana Fodor |
| |
.
 | | | Tag-uri | 2009, 27, 36, afara, bara, bookmarks, buna, citesti, cta, data, email, eugenol, forum, iga, linkul, lista, mail, mesaje, notificare, nou, odata, persoane, plati, platit, primesc, primul, probleme, raspund, salut, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:47) timp. |