ce s-a intamplat cu augustin de a fost banat? sau s-a autobanat?
augustin
SUNT BANAT!
Medic Dentist
Data inscrierii: Aug 2006
Loc: Bucuresti
Varsta: 30
Multumiri acordate: 856
1.046 multumiri din 380 mesaje
76 nominalizari in 20 mesaje
Premii eugenol: 0
Putere reputatie: 0
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
ps: norbert, de cind esti tu prost?
ps2: si de ce n-ai spus nimic pina acum?
Ca nu inteleg de ce trebuie sa te autobanezi ca moderator cand poti sa nu deschizi eugenolul. E cam bataie de joc la adresa notiunii de ban.
ps Am ascuns bine pana acum?
Atunci cand ai calculatorul deschis oricum langa scauna poate ca e mai greu sa te opresti. Si eu am probleme sa ma deconectez total pentru o scurta perioada. Mai ales daca e un calculator in apropiere.
E adevarat ca trebuie sa fac un alt sistem si nu banare. Asta trebuie rezervata pentru cei cu care nu ne putem intelege.
Oricum nu pot sa spun nu daca oamenii cer.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
salut. cred ca uneori am si eu nevoie de o banare pentru cateva zile. or sa ma dea astia afara de la munca. sa imi intelegeti mai bine disperarea am sa va spun ca eu acum nu sunt acasa ci servesc ca ospatar la o nunta si am fugit repede din salonul de nunti, in restaurant ca acolo au wireless. asta e si motivul pentru care mi-am luat pocket pc...ecran mai mare, viteza mai mare...eugenol rullz everyday. acasa, pe strada, la munca, eugenol everywhere. bye.
nu puteam fara sa intru pe eugenol macar pentru cateva minute.....sunt dependent pe viataaaaa semneaza Dr.Mada
ps:mi-a dat acceptul sa intru de pe acest cont! mersi Ramo!!
__________________ ."NIMENI NU-SI AMINTESTE DE TINE PT. GANDURILE TALE SECRETE!!!"