| | |
Rezultatul chestionarului: Moderatorii fac treaba: | |
Slabuta
|    | 1 | 2,08% | |
Buna
|    | 26 | 54,17% | |
Rezonabila
|    | 15 | 31,25% | |
Mai bine se apuca de crosetat
|    | 6 | 12,50% | | |
20-11-06, 01:03
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ce parere aveti de moderatia acestui forum? In urma unui mesaj extrem de virulent la adresa moderatiei acestui forum cred ca ar fi utile parerile dvs despre cum se exercita aceasta moderatie pe eugenol. Nu discutam de moderatori ci de actiunile lor pe forum. Daca doriti sa vorbiti despre moderatori putem face subiecte separate.
Puteti vota (remarcati ca nu am trecut exceptional!) ca nu e cazul.
In concluzie: Ce parere aveti de moderatie? Sfaturi? Recomandari? Suparari? Avem suficienta cenusa de pus in cap asa ca va rog:
PS Scadeti va rog un vot (al meu) de la rezonabil, pt a putea vedea si eu rezultatele mai usor.
Eventual motivati votul pentru a invata si noi cate ceva si a modera profesional. Sau doar sfaturi; sunt bine primite. Ca sa nu spuneti ca va tratam urat daca primim vot negativ.
Votul pe intervalul 20.11.2006 - 30.06.2007 Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/813-parere-aveti-moderatia-forum/
Moderatorii fac treaba:
Buna ----------------------------------- 58% 18 voturi
Rezonabila ---------------------------- 32% 10 voturi
Slabuta -------------------------------- 3% 1 vot
Mai bine se apuca de crosetat ------- 6% 2 voturi
Total ------------------------------------ 31 voturi
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
20-11-06, 01:12
|
#2 | | Vizitator
.
| 1. adminul, sub motivatia de "respectare a regulilor" pe mine m-a exasperat cu : atentionari de offtopicuri si cind era cazul si cind nu era, mutari de subiecte sau chiar stergeri de mesaje.lasa, dom'le oamenii sa zica ce au de zis, altfel nu te mai mira ca unii n-au curaj sa scrie- uite mie mi-a murit curaju' demult.
2.moderatorii is prea multi si nu le vad necesitatea, atita vreme cit oricum adminu taie si spinzura. ok, adminu are voie sa-si aleaga echipa de moderatori, ca doar e spatiul sau si investitia lui de timp si chiar de bani probabil. evident ca daca nu-mi convine- si nu-mi convine, evident, dupa ce spun asta o sa plec. credeam ca atunci cind am spus treba asta data trecuta, lucrurile sa se remedieze, dar nu a fost asa. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
3. ca idee de la care se pleaca, sectiunile de specialitate is ok, aici trebuie sa dau bila alba -probabil moderatorilor , ca adminului i-am dat-o pe aia neagra | |
| |
.
20-11-06, 01:20
|
#3 | | Vizitator
.
| am votat cu rezonabil.nu inseamna ca faceti treaba rea daca unul calca strimb. de fapt, cu exceptia a ceea ce am spus in acel mesaj catalogat de tine extrem de virulent- in fapt el fiind doar unul ce reflecta adevarul, exprimat liber in opinia mea- treaba pe forumul asta ar fi chiar foarte buna.
nu uita ca exista fel si fel de oameni si in realitate ca si aici, si ca e greu sa-i multumesti pe toti, iar eu is unu din aia nemultumiti de un aspect, acela de care am si vorbit.
era mai bine sa tac si sa nu zic? pentru cine era mai bine? pentru tine personal? pentru mine sau pentru forum? :wink: | |
| |
.
20-11-06, 01:30
|
#4 | | Vizitator
.
| uite un exemplu. face cineva un anunt si primul care-i raspunde este cineva care-i ureaza bine ai venit, urmat de altcineva care-i pune o intrebare legata de subiect.
iata eugenol man ce raspunde: Citat: |
Publicat initial de eugenol man De ce nu lasati voi omul in pace ca isi face si el anuntul.
PS Puteati sa il felicitati ca a reusit sa foloseasca si calendarul. De la prima incercare.
Bravo Ionut si Bine ai venit! | si am exemple cu duimul, nu zice careva ceva, ca pac, sare eugenol man cu comentariul, ba ca nu-i in topic, ba ca n-ai zis bine ai venit, ba ca nu stiu ce.e ok sa ii intimpini pe noii veniti cu bine ati venit- asa s-a intimplat si cu mine dealtfel si a fost ok atunci, dar pe urma... nu stiu, dar din punctul meu de vedere ceva nu e in regula. nu stiu daca gresesc sau nu, daca gresesc e greseala mea si mi-o asum. | |
| |
.
20-11-06, 01:35
|
#5 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de Scubidu 1. adminul, sub motivatia de "respectare a regulilor" pe mine m-a exasperat cu : atentionari de offtopicuri si cind era cazul si cind nu era, mutari de subiecte sau chiar stergeri de mesaje.lasa, dom'le oamenii sa zica ce au de zis, altfel nu te mai mira ca unii n-au curaj sa scrie- uite mie mi-a murit curaju' demult.
2.moderatorii is prea multi si nu le vad necesitatea, atita vreme cit oricum adminu taie si spinzura. ok, adminu are voie sa-si aleaga echipa de moderatori, ca doar e spatiul sau si investitia lui de timp si chiar de bani probabil. evident ca daca nu-mi convine- si nu-mi convine, evident, dupa ce spun asta o sa plec. credeam ca atunci cind am spus treba asta data trecuta, lucrurile sa se remedieze, dar nu a fost asa.
3. ca idee de la care se pleaca, sectiunile de specialitate is ok, aici trebuie sa dau bila alba -probabil moderatorilor , ca adminului i-am dat-o pe aia neagra | 1. Subiectele profesionale erau de 2 ori mai stufoase cu comentarii de budoar sau cu devieri de la subiect daca nu stergeam sau atentionam. Nu stiu cum se descurca un viitor eugenol la anul cand intr-un subiect de endo va ajunge sa citeasca pe la pagina 3 despre examenul de rezidentiat. De aceea offtopicele sunt atentionate ca oamenii sa inteleaga ratiunea lui si sa discute organizat pe subiecte specifice. Altfel stoma de la a-z si poti vorbi ce vrei tu de stoma fara "frica" de moderatie.
2. Moderatorii sunt prea putini la ce volum de munca este. Foloseste matematica: Zilnic sunt minim 40-70 de mesaje noi ce trebuie citite. Unele trebuie mutate ca sunt offtopic, altele sterse (intreaba pe drLouis cate a scris el si cate au ramas  ), la altele trebuie sa comentezi plus ca unii imi scriu si pe mail sa ii ajut sa se logheze. Am mentionat ca trebuie si citite? Numarul creste in mod constant.
Moderatorii din grupul moderatorilor au aceleasi drepturi ca si mine. Adica pot modera oriunde in forum. In multe cazuri ne consultam pentru a actiona cumva (ban, atentionari chestii mai grave)
3. Aici nu inteleg decat ca am primit bila neagra ca ti-am inchis subiectul tau.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
20-11-06, 01:39
|
#6 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu uite un exemplu. face cineva un anunt si primul care-i raspunde este cineva care-i ureaza bine ai venit, urmat de altcineva care-i pune o intrebare legata de subiect.
Publicat initial de eugenol man De ce nu lasati voi omul in pace ca isi face si el anuntul.
PS Puteati sa il felicitati ca a reusit sa foloseasca si calendarul. De la prima incercare.
Bravo Ionut si Bine ai venit! | si am exemple cu duimul, nu zice careva ceva, ca pac, sare eugenol man cu comentariul, ba ca nu-i in topic, ba ca n-ai zis bine ai venit, ba ca nu stiu ce.e ok sa ii intimpini pe noii veniti cu bine ati venit- asa s-a intimplat si cu mine dealtfel si a fost ok atunci, dar pe urma... nu stiu, dar din punctul meu de vedere ceva nu e in regula. nu stiu daca gresesc sau nu, daca gresesc e greseala mea si mi-o asum. | Daca nu te-ai prins iti explic eu.
Unii sunt de la UNAS si altii de la AMSPPR. Remarca de dupa bine ai venit din mesajul precedent citatului tau a fost usor acida. Si offtopic
Am atras atentia doar. Ulterior voi sterge pentru a se discuta la subiect. Dar oamenii meritau un raspuns inainte de moderatie sa inteleaga de ce. Asa fac/facem de obicei. Alteori stergem direct la cei cu vechime si care stiu ce inseamna offtopicul.
| |
.
20-11-06, 01:42
|
#7 | | Vizitator
.
| poate e asa cum zici tu si intr-adevar devin subiectele prea stufoase ( alea de specialitate). iti spun ca, desi tu spui ca le-a(t)i periat, ele inca sunt stufoase, adica e greu de cautat ceva in ele, insa nu iti fac tie un repros pentru asta.
daca insa la loc de joaca sau la descretit fruntea e nevoie de moderat si de procedat asa cum TREBUIE la specialitati... scuze, eu nu vad lucrurile asa. nu e nici o problema daca le vedem diferit, adica nu tin sa vezi si tu la fel ca mine, dar nu ma obliga nici tu pe mine sa fiu de acord- ca nu sunt- cu felul in care procedezi si cind nu a fost cazul- tot dupa parerea mea( subiectiv deci). Remarcam doar ca tu ai niste prighii suplimentare pe care nu te sfiesti sa le folosesti- si cind e si cind nu e cazul.
sper ca am fost un pic mai clar acum. | |
| |
.
20-11-06, 01:49
|
#8 | | Vizitator
.
| Citat: |
Publicat initial de eugenol man Citat: |
Publicat initial de Scubidu uite un exemplu. face cineva un anunt si primul care-i raspunde este cineva care-i ureaza bine ai venit, urmat de altcineva care-i pune o intrebare legata de subiect.
Bravo Ionut si Bine ai venit! | si am exemple cu duimul, nu zice careva ceva, ca pac, sare eugenol man cu comentariul, ba ca nu-i in topic, ba ca n-ai zis bine ai venit, ba ca nu stiu ce.e ok sa ii intimpini pe noii veniti cu bine ati venit- asa s-a intimplat si cu mine dealtfel si a fost ok atunci, dar pe urma... nu stiu, dar din punctul meu de vedere ceva nu e in regula. nu stiu daca gresesc sau nu, daca gresesc e greseala mea si mi-o asum. | Daca nu te-ai prins iti explic eu.
Unii sunt de la UNAS si altii de la AMSPPR. Remarca de dupa bine ai venit din mesajul precedent citatului tau a fost usor acida. Si offtopic
Am atras atentia doar. Ulterior voi sterge pentru a se discuta la subiect. Dar oamenii meritau un raspuns inainte de moderatie sa inteleaga de ce. Asa fac/facem de obicei. Alteori stergem direct la cei cu vechime si care stiu ce inseamna offtopicul. | da, nu ma prinsesem de " aciditatea mesajului" anterior mesajului tau. eu nu am interpretat astfel, mea culpa  . tinind cont insa ca suntem cu totii medici stomatologi, indiferent ca unii is in unas iar altii in amsppr, cred ca suntem cu totii de fapt in aceeasi tabara pe acest forum, si nu vad relevanta daca unu e in unas si altu in amsppr. adica, ce, suntem in razbel unii cu altii sau ce? eu nu sunt in razbel cu nimeni- nici macar cu tine- chiar daca te critic, eu sper sa fie constructiva critica asta. cred ca esti de acord ca puteam si sa adopt politica strutului, si sa nu mai intru pe aici dar nici sa nu atrag atentia asupra celor sesizate de mine... si totul era frumos ... dar te intreb: crezi ca era mai bine? eu cred ca pentru tine ( si mine poate) era, dar nu si pentru forum- asa cred eu. | |
| |
.
20-11-06, 01:51
|
#9 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Daca nu periam subiectele profesionale nu mai gaseai nimic.
E intotdeauna loc de mai bine si cu siguranta am facut greseli (oboseala) Eu trebuia sa dorm de mult acum
In ce priveste regulile pe forum nu sunt de discutat (dar pot fi perfectate) si ne straduim sa le aplicam cat mai fair. Altfel iese babilonie.
| |
.
20-11-06, 13:20
|
#10 | | Vizitator
.
| ok, in momentul inscrierii pe forumul asta cu totii suntem de acord ca respectam niste reguli. dar nu cred ca "regula" de a umbla in mesajul unora- scotind chiar fraze intregi- nu vorbim de mine aici, ci de o regula-e una ok.
evident ca lucrurile sunt perfectibile. ok, poate ca tonul meu nu a fost cel mai potrivit, recunosc, imi cer scuze pentru ton( dar nu si pentru ceea ce am zis si am acuzat, respectiv utilizarea instrumentelor adminaresti in mod excesiv si cenzura).
din punctul meu de vedere cenzura e si mai periculoasa decit prima acuza pe care am adus-o. cenzura ucide.in cazul de fata poate o sa-ti dai seama cindva ( sau nu) ce a ucis.
bafta multa ! | |
| |
.
20-11-06, 15:59
|
#11 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu ok, in momentul inscrierii pe forumul asta cu totii suntem de acord ca respectam niste reguli. dar nu cred ca "regula" de a umbla in mesajul unora- scotind chiar fraze intregi- nu vorbim de mine aici, ci de o regula-e una ok.
evident ca lucrurile sunt perfectibile. ok, poate ca tonul meu nu a fost cel mai potrivit, recunosc, imi cer scuze pentru ton( dar nu si pentru ceea ce am zis si am acuzat, respectiv utilizarea instrumentelor adminaresti in mod excesiv si cenzura).
din punctul meu de vedere cenzura e si mai periculoasa decit prima acuza pe care am adus-o. cenzura ucide.in cazul de fata poate o sa-ti dai seama cindva ( sau nu) ce a ucis.
bafta multa ! |
scubi
eu am sters frazele nu eugenol.
sa fiu explicit:
am sters 2 fraze:
una in care tu ii spui eugenolului ca nu e fair play sa se aduca in discutie pe eugenol o discutie privata vis-a -vis de o experienta mai naspa de-a ta (anonim vs. nume intreg) si implicit am sters si acea fraza a eugenolului
fraza a doua in care eugenol te ia la per sex feminin cand de fapt tu esti de sex masculuin , asha cum reiese si din posturile tale, si am sters fraza lui si fraza ta vis -a-vis de nerespectarea anonimitatii.
daca consideri ca vre-una din frazele"cenzurate" de mine ti-au adus vre-un afront personal, spune acum, le repun in topic si ma retrag de la moderatie pe acest forum. |
| |
.
21-11-06, 00:12
|
#12 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 mi se pare mi se pare ca nu ne putem pierde in felul acesta membri importanti ( ma refer si la drdream si la scubi), ar fi prea stupid si am fi prea stupizi,
dreptatea este la mijloc asta-i cert,
sa revenim la lucrurile esentiale, sa nu-i suparam pe cei care muncesc pentru ceilalti, daca nu ar muncii nu ar avea sansa sa greseasca, Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
De ex. mi se pare normal ca eugenol man, nu avea de unde sa stie ca Ionut a fost prezent in ambele editii ale DentalSurf-ului, sau de unde sa stie ca eu nu consider UNAS dusmanul personal numarul 1, tocmai de aceea remarca mea a fost legata de reclama prea comerciala a actiunii respective, si nu avea nimic de a faca cu proiectul propriu zis. In alta ordine de idei moderatorii fac o munca benevola, dificila pentru care eu ii felicit.
Sunt convins ca uneori nu au fost sterse mesaje care poate se justificau sterse, iar alteori viceversa. Nu cred insa ca acest forum ar fi digerabil fara efortul depus de moderatori, hai sa-i criticam dar sa nu-i desfiintam!
spor la treaba! |
| |
.
21-11-06, 00:19
|
#13 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Mi-am dat seama ca te-ai legat de oferta prea comerciala din anunt. Stiam ca nu ai nimic cu ei. Am fost si eu subtil dar numai eu am inteles.
Multumesc de aprecieri. Corecta afirmatia ca gresesc doar cei care fac ceva.
| |
.
21-11-06, 00:51
|
#14 | | Vizitator
.
Publicat initial de eugenol man Mi-am dat seama ca te-ai legat de oferta prea comerciala din anunt. Stiam ca nu ai nimic cu ei. Am fost si eu subtil dar numai eu am inteles.
Multumesc de aprecieri. Corecta afirmatia ca gresesc doar cei care fac ceva. |
ok, si eu am apreciat munca voastra si am spus-o de multe ori. ei, acum daca recunosti ca ai gresit ar fi un pas important. m-as bucura sa-l faci, si cel putin greseli de felul asta sa nu se mai intimple.nu discutam persoane ci principii. | |
| |
.
21-11-06, 00:56
|
#16 | | Vizitator
.
Publicat initial de drdream scubi
eu am sters frazele nu eugenol.
sa fiu explicit:
am sters 2 fraze:
una in care tu ii spui eugenolului ca nu e fair play sa se aduca in discutie pe eugenol o discutie privata vis-a -vis de o experienta mai naspa de-a ta (anonim vs. nume intreg) si implicit am sters si acea fraza a eugenolului
fraza a doua in care eugenol te ia la per sex feminin cand de fapt tu esti de sex masculuin , asha cum reiese si din posturile tale, si am sters fraza lui si fraza ta vis -a-vis de nerespectarea anonimitatii.
daca consideri ca vre-una din frazele"cenzurate" de mine ti-au adus vre-un afront personal, spune acum, le repun in topic si ma retrag de la moderatie pe acest forum. | nu mi-au adus vreun afront personal. dimpotriva. dar nu aveam de unde sa stiu ca a mai intervenit cineva in problema asta.
am crezut ca e vorba de eman, care in felul asta s-a incarcat cu toata vina de pe lume. asta e, si eu am gresit. scuze. | |
| |
.
21-11-06, 03:33
|
#17 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Re: mi se pare Citat: |
Publicat initial de Dr. Pantel Marton mi se pare ca nu ne putem pierde in felul acesta membri importanti ( ma refer si la drdream si la scubi), ar fi prea stupid si am fi prea stupizi,
dreptatea este la mijloc asta-i cert,
sa revenim la lucrurile esentiale, sa nu-i suparam pe cei care muncesc pentru ceilalti, daca nu ar muncii nu ar avea sansa sa greseasca,
De ex. mi se pare normal ca eugenol man, nu avea de unde sa stie ca Ionut a fost prezent in ambele editii ale DentalSurf-ului, sau de unde sa stie ca eu nu consider UNAS dusmanul personal numarul 1, tocmai de aceea remarca mea a fost legata de reclama prea comerciala a actiunii respective, si nu avea nimic de a faca cu proiectul propriu zis. In alta ordine de idei moderatorii fac o munca benevola, dificila pentru care eu ii felicit.
Sunt convins ca uneori nu au fost sterse mesaje care poate se justificau sterse, iar alteori viceversa. Nu cred insa ca acest forum ar fi digerabil fara efortul depus de moderatori, hai sa-i criticam dar sa nu-i desfiintam!
spor la treaba!  | domne n-am zis ca ma retrag de pe forum, am zis ca imi declin dreptul de moderator pe acest forum..............
uiote ca scubi a inteles ce am sters si de ce am sters si e ok.
na
ce nu mai vrei povesti de cartier mai gyuri? |
| |
.
21-11-06, 08:56
|
#19 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 gyuri pascu!
| |
.
21-11-06, 14:23
|
#20 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 Io am o deviatie psihica din cauza careia cam totul trebuie schematizat,asadar:
-in primul rand,e mare lucru ca Eugenolu'(forumu') EXISTA
-volumul de munca depus de moderatori e 'huge',doar daca il raportam procentual ca timp din totalul de timp liber dupa cabinet. ca poate mai au si ei dreptul la o bucata de viata nestomatologica.
-am inteles ca cine vrea sa fie moderator,n-are decat.
-nu poti fi mereu 100% obiectiv
-e posibil ca atentionarile 'exagerate' de care vorbea scubi sa vina din dorinta de a tine cat mai bine lucrurile sub control,nu in sensul cenzura,cat evitare deraieri si ramificari
-pe de alta parte,e adevarat,uneori(si nu sporadic),sabia cade prea repede
-exista useri constant cvasiofftopic tolerati asa(nu Louis,nu sari la carotida,tu te-ai declarat ca atare) si atunci cei care o iau ocazional pe aratura se simt ofensati
-da,se discuta chestiuni serioase la specialitati,dar putem s-o facem relaxat
-cred ca avem o problema la motorul de cautare,care e cam debusolat,ex:ceri molar de minte si el afiseaza la al treilea rezultat “mobilier,unde si cum”.daca ar fi mai exact,n-ar mai conta atat de mult 2-3 glumitze offtopic,cine vrea sa gaseasca ceva precis ar putea sa o faca repede si nici moderatorii n-ar mai fi stresa(n)ti
-topicurile inactive ingreuneaza citirea,nu zic sa le stergeti,nu puteti sa faceti un fel de arhiva/biblioteca? e greu sa stai cu toate cartile din casa pe noptiera
Una peste alta,daca tragem linie,e posibil sa dea cu virgula.Si perioada.
Dar asta nu inseamna sa ne consumam timpul,energia si www-ul cu vanatoarea de vrajitoare. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
Propun un topic separat,EugenolOTV,pt polemici aprinse si lupte de orgolii in caz de nevroze postcabinet,dupa 10h de retrat canale si cls-a IIa pe 17 in guri mici(18 fiind prezent!)
Mama,sa vezi ce mi-i iau dupa postul asta
__________________ free your mind,open your eyes |
| |
.
21-11-06, 14:59
|
#21 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de dr vero m -cred ca avem o problema la motorul de cautare,care e cam debusolat,ex:ceri molar de minte si el afiseaza la al treilea rezultat “mobilier,unde si cum”.daca ar fi mai exact,n-ar mai conta atat de mult 2-3 glumitze offtopic,cine vrea sa gaseasca ceva precis ar putea sa o faca repede si nici moderatorii n-ar mai fi stresa(n)ti | Daca tot am dat bila alba la vot sa dau si eu un offtopic da' poate util. Incearca sa folosesti optiunile de cautare. De exemplu pentru molar de minte daca faci cautarea dupa oricare din termeni obtii cam vreo 170 de rezultate. Daca folosesti optiunea de cautare dupa toti termenii ramin vreo 5 thread-uri. In general evita termenii care pot fi gasiti foarte frecvent de, si, in. Si la motorul de cautare ca si in multe situatii merge principiul "Garbage in, garbage out" |
| |
.
27-11-06, 16:55
|
#22 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 dentist
nico,off topic
sincer,pe mine nu ma deranjeaza.am scris in gluma.doar ca sa recunoastem odata ca e super nasol sa n-ai voie sa spui ceva cand iti vine
..............
dentist, ai voie sa spui ceva cind iti vine... singura cerinta este sa fie in locul potrivit... si poti sa citezi mesajul anterior (sau cel care te-a inspirat) si sa deschizi un nou subiect... nu doar pt moderatori e mai bine ca fiecare lucru sa fie la locul lui, ci mai ales pt utilizatori: 1. in acest fel gasesti mai usor atunci cind cauti ceva; si 2. ai sanse mai mari sa ti se raspunda mai repede atunci cind ai postat la locul potrivit... deci sint 2 avantaje... plus ca sint destule rubrici neprofesionale, unde moderatia e ceva mai lejera...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
02-12-06, 23:49
|
#23 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 a
si nu uitati!!!!!
si noi intre noi moderatorii ne mai stergem posturi
offtopice, sau cele ce nu cadreaza, sau mai virulente
si ne si criticam
da in particolar sa nu vedeti voi ce scandalagii suntem |
| |
.
03-12-06, 20:09
|
#24 | | Vizitator
.
Publicat initial de drdream a
si nu uitati!!!!!
si ne si criticam
da in particolar sa nu vedeti voi ce scandalagii suntem  |
is convins
acolo unde puterea s-a instaurat haotic, unde nu-i democratie... nu-i de mirare ca se-ntimpla ashea | |
| |
.
03-12-06, 20:13
|
#25 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu Citat: |
si nu uitati!!!!!
si ne si criticam
is convins
acolo unde puterea s-a instaurat haotic, unde nu-i democratie... nu-i de mirare ca se-ntimpla ashea  | bun
pai eu iti propun sa faci tu un forum
sa cumperi domeniu din banii tai
si sa il gazduiesti pe banii tai
si sa programezi la el sute de ore
si sa stai pe el mii de ore
si dupa ce faci lucrul asta
propun sa faci alegeri democratice cu cine sa fie ales moderator
daca tot esti contra totalitarism mi se pare cea mai buna solutie.
totusi moderatia asta e un lucru natural
probabil ca daca ai fi moderator
automat ai fi foarte moderata in scris/sters topicuri....deci ai fi un moderator bun |
| |
.
03-12-06, 20:17
|
#27 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dexter Visatorule, ia fii atent aci... citez din clasici in viata:
"Moderatia pe forum trebuie in principal sa fie moderata. De multe ori orgoliile personale si faptul ca stomatologul lucreaza de unul singur duce la reactii inflamate. Daca si moderatorii reactioneaza inflamat nu ajungem nicaieri. "  | acilea nu intelesei
consideri postul meu ca fiind unul virulent?
perfect
il serg cu scuzelel de rigoare. |
| |
.
03-12-06, 20:19
|
#28 | | Vizitator
.
Publicat initial de drdream Citat: |
Publicat initial de Scubidu Citat: |
si nu uitati!!!!!
si ne si criticam
is convins
acolo unde puterea s-a instaurat haotic, unde nu-i democratie... nu-i de mirare ca se-ntimpla ashea  | bun
propun sa faci alegeri democratice cu cine sa fie ales moderator
daca tot esti contra totalitarism mi se pare cea mai buna solutie.
totusi moderatia asta e un lucru natural
probabil ca daca ai fi moderator
automat ai fi foarte moderata in scris/sters topicuri....deci ai fi un moderator bun | sigur ca as fi un moderator bun... da' asta nu te-a impedecat sa votezi cu negativ! | |
| |
.
03-12-06, 20:20
|
#29 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 "bun
propun sa faci alegeri democratice cu cine sa fie ales moderator" - asta fu o chestie pacifista? Mai degraba fu ceva de genu, daca nu-ti convine ia-ti jucariile si pleaca. Sau ia vezi, esti in stare sa faci asta? |
| |
.
03-12-06, 20:27
|
#30 | | Vizitator
.
| eu o interpretai ca, " bah, ne derajezi, ia vezi, mai bine cara-te ..."
chestie de "democratie". daca nu esti cu noi esti impotriva noastra.
da de pe alt id pot sa intru si sa ma uit , nu-i asa? | |
| |
.
03-12-06, 20:42
|
#31 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu eu o interpretai ca, " bah, ne derajezi, ia vezi, mai bine cara-te ..."
chestie de "democratie". daca nu esti cu noi esti impotriva noastra.
da de pe alt id pot sa intru si sa ma uit , nu-i asa?  |
nu iti da nimeni ban
era o gluma de destins spiritul |
| |
.
03-12-06, 20:53
|
#32 | | Vizitator
.
| ei,lasa, ca stim noi... gluma pin' se prinde... | |
| |
.
03-12-06, 21:13
|
#34 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
| - : 0 bun
acum scriu un monolog.....
de ce sunt eu moderator?
foarte simplu.
cand m-am inregistrat eu erau 99 de useri si 100 shi ceva de posturi.
eram(si inca sunt) foarte prezent pe forum, sunt addicted cum zice americanul, sunt prezent pe eugenol cel putin 2-3 ore pe zi, dimineatza/pranz/seara/noaptea Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
si am primit intr-o zi oferta pe mail.
am zis da, ma flateaza, nu stiu daca sunt potrivit pentru ca sunt genul razboinic si nu pacifist, dar incerc sa ma "moderez"
ulterior forumul a crescut exponential, la fel si problemele, cu tot felul de useri problematici.
s-a pus problema cu eugenol man ca nu mai facem fatza si ca trebuie adusi moderatori noi pe forumuri.
regulile de alegere au fost simple si naturale:
1. prezenta constanta pe forum(pt. a depista din timp problemele ce apar , certuri, scandaluri, etc...)
2. mesajele anterioare , fara atacuri cu adresa, care sa dovedeasca spiritul impaciuitor al userului.
si au fost mai multe propuneri, s-au recitit posturile, si asha s-a marit comunitatea mozilor la 5
eugenol man/nico/rx/sonila/drdream
, fiecare mod nou adus a avut 100% vot pozitiv din partea anteriorilor asta fiind o conditie sine cva non.
nu cred ca alegerea mozilor a fost una totalitarista, nu cred ca moderatorii acestui forum sunt autoritari si totalitari.
eu personal nu am nicicum profilul moderatorului perfect.
o sa imi si propun de altfel autosuspendarea din motive obiective, au venit moderatori mult mai ok cu un profil psihologic aproape perfect as putea zice..... |
| |
.
03-12-06, 21:24
|
#36 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 "regulile de alegere au fost simple si naturale:
1. prezenta constanta pe forum(pt. a depista din timp problemele ce apar , certuri, scandaluri, etc...)
2. mesajele anterioare , fara atacuri cu adresa, care sa dovedeasca spiritul impaciuitor al userului. "
Bun, o sa mi-o iau, dar...
1. Stiu cel putin 1 moderator care nu indeplineste conditia...cu sonila fac 2
2. Si aici se incadreaza perfect... cin sa fie???
"o sa imi si propun de altfel autosuspendarea" - ar fi cea mai mare prostie. Alaturi de eman faci o echipa redutabila. Ying si Yang, alb si negru... Sper c a ma intelegi.
Eu am pornit toata chestia asta pentu ca nu intelegeam. Nu sunt criterii si m-am simtit lezat... Nu vad de ce sa ma modereze cineva doar ca??? Toata stima pt multi altii care au o experienta si in fata carora jos palaria. Ma chinui sa ii ajung. Am de invatat de la ei, ii respect si asta e. Dar de la altii ce sa invat?? Cum sa cresc copii?? Nu multam... o sa stie nevasta-mea, daca oi gasi vreuna sa suporte ritmul meu de viata. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
Deci, Visatorule, ramai.
PS dau o bere. |
| |
.
03-12-06, 21:32
|
#37 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 si de la mine una.
ca tot tre sa recuperez cd-ul confiscat la expo
tot respectul pt munca fetelor,a nu se intelege gresit
da' io te-am gasit moderator si-mi place stabilitatea in viata
__________________ free your mind,open your eyes |
| |
.
03-12-06, 21:35
|
#38 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Sa inteleg ca te putem invita la o bere ca nu mai stiu care e scorul meu cu drim. Cred ca trebuie sa dau eu
In ce priveste regulile evident ca nu e matematica. Sunt ceva reguli plus votul (parerea fiecarui mod) Dream a venit inainte de reguli. Si de votat, atunci, m-am uitat in oglinda si am votat singur ca numai eu eram mod full.
| |
.
03-12-06, 21:36
|
#39 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dexter "
Bun, o sa mi-o iau, dar...
1. Stiu cel putin 1 moderator care nu indeplineste conditia...cu sonila fac 2
2. Si aici se incadreaza perfect... cin sa fie???
"o sa imi si propun de altfel autosuspendarea" - ar fi cea mai mare prostie. Alaturi de eman faci o echipa redutabila. Ying si Yang, alb si negru... Sper c a ma intelegi.
Eu am pornit toata chestia asta pentu ca nu intelegeam. Nu sunt criterii si m-am simtit lezat... Nu vad de ce sa ma modereze cineva doar ca??? Toata stima pt multi altii care au o experienta si in fata carora jos palaria. Ma chinui sa ii ajung. Am de invatat de la ei, ii respect si asta e. Dar de la altii ce sa invat?? Cum sa cresc copii?? Nu multam... o sa stie nevasta-mea, daca oi gasi vreuna sa suporte ritmul meu de viata.
. |
poti sa detaliezi?
sonila de ce nu?
si celalalt cine e si de ce nu si el/ea?
si nu intelesei cine e ala raul si ala mai putin raul dintre eman si eu. |
| |
.
03-12-06, 21:49
|
#41 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dexter De ce nu sonila?
Pt ca nu am invatat nica de la ea, da? Si ar fi mai multe. De fept, convinge-ma TU ca merita si nu mai zic nimic.
Nu spuneam ca unu-i mai rau si altu-i mai bun... ci doar ca va completati reciproc..
Poate ca ar fi cazul sa tac si eu... | dexter
nu ai inteles complet
moderatia nu inseamna sa fii scula de stomatolog
inseamna sa ai un caracter aparte, neranchiunos, fara invidii si frustrari personale, sa fii in stare sa ii feresti si pe ceilalti de pe forum de rautatzile inerente ce mai apar din cand in cand,
si asta la timp. |
| |
.
03-12-06, 21:55
|
#42 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0 Dream,
Modratia impune un caracter puternic, o impunere si o recunoastere a grupului in care activeaza. Uita-te pe forumurile de specialitate din strainatate si ai sa vezi ca moderatorii sunt toti niste somitati.
Si ca tot ma aflu in treaba, ia sa intreb si eu:
1."inseamna sa ai un caracter aparte, neranchiunos, fara invidii si frustrari personale" - si eu unde am dat-o in bara? Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
2."a fii in stare sa ii feresti si pe ceilalti de pe forum de rautatzile inerente ce mai apar din cand in cand" - si pe mine cin m-a ferit? Ca atunci cand am meritat-o am luat-o si n-am zis nica, iar cand am luat-o gratis am vociferat.
3. Repet pt a n, n+1 oara: NU am nimic cu sonila, dar convinge-ma ca merita, ca-i prezenta, ca are caracter si ca nu actioneaza ca noi astilalti impulsiv, ca....
4. Si cu asta, chiar ca tac. |
| |
.
05-12-06, 12:56
|
#44 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de FISICHELU Dar de introducerea warn-ului ce ziceti? Acolo sa vezi distractie! | pt useri sau pt mozi?
we'll see... |
| |
.
05-12-06, 21:17
|
#45 | | Vizitator
.
| pt mozi, avcors | |
| |
.
06-12-06, 02:31
|
#47 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu pt mozi, avcors  | scubi
incearca totusi sa iti corectezi limbajul
de la o vreme
vorbesti "deshantzat" cum zice sor-mea
cu dreak si altele dovedesti o lipsa de respect nu fatza de moderatori cat fatza de ceilalti participanti la acest forum
asha ca la urmatoarea iesire o sa primesti ban 1 saptamana. |
| |
.
09-12-06, 02:42
|
#48 | | Vizitator
.
| nu-i nevoie, ies singur. stiu ce setari sa fac sa blochez contul.
lipsa de respect e reciproca... iar au disparut doua mesaje... .nu au fost mutate, ci au disparut. eu scriu si voi stergeti. ca si cind nu exista ceea ce am scris. nu are rost sa mai comentez. | |
| |
.
09-12-06, 08:30
|
#49 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Iti recomand sa citesti regulile forumului ca sa intelegi de ce se mai sterg mesaje. Cum nu esti incepatoare pe forum nu mai primesti atentionarea de offtopic.
Alte mesaje sunt mutate acolo unde se incadreaza.
| |
.
09-12-06, 11:45
|
#50 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Scubidu nu-i nevoie, ies singur. stiu ce setari sa fac sa blochez contul.
lipsa de respect e reciproca... iar au disparut doua mesaje... .nu au fost mutate, ci au disparut. eu scriu si voi stergeti. ca si cind nu exista ceea ce am scris. nu are rost sa mai comentez. | scubi... cele 2 mesaje ale tale exista.... dupa cum vezi, nu au fost sterse, dar eu am putut sa le mut doar sub numele meu (e o deficienta tehnica a forumului: nu se poate altfel in anumite situatii)... au fost scrise la "indrumar pt asistente" unde nu isi aveau locul... le-am mutat la " management: cum sa angajezi o asistenta", pt ca aici se incadreaza mai bine problema ta... intrucit au fost mutate sub numele meu, tie iti apar mai putin cu 2 mesaje la numarul tau total de mesaje...
aici e linku' unde poti vedea mesajele de care tu sustii ca au fost sterse (vezi ultimul mesaj nico): http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=113
we'll see... |
| |
.
01-07-07, 00:14
|
#52 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Se va reglementa cu IP-ul. Eventual poti preciza IP-ul de la care nu poti intra.
In ce priveste obligatia de a anunta un ban aceasta nu e trecuta in regulament. Lista cu evidenta banurilor a aparut mult mai tarziu si are scop pur informativ.
| |
.
01-07-07, 01:04
|
#56 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Fiindca de la data chestionarului initial au trecut 7 luni si ceva si pentru ca intre timp au aparut 3 moderatori noi am zis sa-l resetez si sa reluam votarea ca sa vedem starea natiunii din momentul asta.
Pe intervalul 20.11.2007 - 30.06.2007 rezultatul votului se gaseste in primul mesaj al topicului.
__________________ Homo sapiens non urinat in ventum |
| |
.
 | | | Tag-uri | absolventi, afara, alb, bani, bila, buna, calca, cazul, curaj, data, echipa, endo, evident, exista, extrem, idee, lasa, lucrurile, mesaj, mesaje, mie, mine, oameni, oamenii, opinia, personal, spa, spatiul, specialitate  | Timpul este GMT +3. Acum este: 06:56. |