| | |
Rezultatul chestionarului: Moderatorii fac treaba: | |
Slabuta
|    | 1 | 2,08% | |
Buna
|    | 26 | 54,17% | |
Rezonabila
|    | 15 | 31,25% | |
Mai bine se apuca de crosetat
|    | 6 | 12,50% | | |
03-07-07, 02:18
|
#58 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Citat: |
Publicat initial de cgcorina Helooooo!Domnilor administratori treziti-va.V-am spus doar ca ronin e contul unei colege.Au trecut 2 saptamani de cand nu mai am ban.La ea de ce nu ati activat????
Inca e banata. | vrei sa votezi si de pe contul ei?
__________________ Homo sapiens non urinat in ventum |
| |
.
03-07-07, 02:22
|
#59 | | Initiat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Da dentapro.De ce nu este voie?Scrie asta undeva????
Parca voturile ar trebuii sa fie secrete,dar se pare ca nuuuu. |
| |
.
03-07-07, 02:38
|
#61 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Din cite stiu eu nu scrie nicaieri ca nu e voie, deci e voie, dar nu e fair (indiferent la ce chestionar votezi).
Cum vrei sa fie votul secret daca e asociat cu un username ca sa nu poti vota de n-spe ori?. Cu toate astea pentru oricine votul e secret cu exceptia celui care are acces la baza de date. Din interfata de administrare a phpBB nu exista (sau n-am gasit eu) posibilitatea sa vezi cine ce voteaza. Asa ca votati linistiti, voturile voastre le vede doar cel de sus (cu barba)
| |
.
03-07-07, 09:23
|
#63 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu m-a interesat niciodata si nici nu ma va interesa cine a votat pt orice chestionar.
Daca vreau sa stiu numele celor care au votat atunci am sa rog sa isi dea numele fiecare . Cine va dori va spune.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-07-07, 12:45
|
#65 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de drLouis eu am votat de vreo 2x buna si decat de 3x la crosetat ca n-a mai vrut mai mult. | vezi ca o sa ajunga sa te creada 
Am facut eu global anuntul ca sa vedem care mai e pulsul eugenolului.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
03-07-07, 12:59
|
#66 | | Mare Maestru
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de cgcorina Helooooo!Domnilor administratori treziti-va.V-am spus doar ca ronin e contul unei colege.Au trecut 2 saptamani de cand nu mai am ban.La ea de ce nu ati activat????
Inca e banata. | ok, am scos banu pe ronin, da nu stim ipul eui actual,
sa tasteze www.whatismyip.org
si scrie tu aici ip-ul |
| |
.
03-07-07, 13:07
|
#67 | | Avansat bine
Medic Dentist
.
| - : 0
fct vrnt: " : dr mdrtr dn htg s s dc l crstt" :twstd:
__________________ citat dintr-un moderator: "la urmatoru mesaj la bascalie ai ban o luna"... va rog nu ma stresati! |
| |
.
03-07-07, 13:10
|
#68 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 PS am votat "rezonabil" ca sa vad si eu direct voturile. Asta ca sa scadeti votul meu sa nu ziceti ca ma votez pe mine.
| |
.
03-07-07, 15:12
|
#70 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de drdream Citat: |
Inca e banata. | ok, am scos banu pe ronin, da nu stim ipul eui actual,
sa tasteze www.whatismyip.org
si scrie tu aici ip-ul | i-am scos si IP-ul, ala care e aici http://www.eugenol.ro/forum/viewtopic.php?t=2492
| |
.
20-09-07, 11:43
|
#74 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 democratie Nu vreau sa ma dau "mare" dar o sa va povestesc ceva din istoria recenta a stomatologiei:
In 1994, octombrie-noiembrie, guvernul a decis ca instrumentele si materialele stomatrologice sa fie vandute prin farmacii. In noiembrie, aveam expozitie la Arad unde, in urma acestui potential pericol, importatorii s-au organizat si au pus bazele unei asociatii a importatorilor. Aceasta asociatie, sub denumirea de RIAIMS, a luat nastere in ianuarie 2005. In noiembrie 2005, situatia se repeta, guvernul face presiuni pentru ca farmaciile sa comercializeze produsele stoma si, cu un ajutor "ocult", iesim pe post la ProTv, pe 2 decembrie (la 1 zi dupa lansare). Dupa "scandal", MS ne lasa in pace.
Am avut, cred eu, cea mai performanta organizatie democratica, infiintata in 1995. Aveam un consiliu director din 7 reprezentati (din 22 de firme inscrise atunci), apoi 5 reprezentanti (din 19 firme), apoi 3 reprezentanti (din 15 firme).
Sedintele consiliului director se tineau "de cate ori este nevoie" si, de obicei, erau cam lunare. Din cei 7, exista un presedinte si un vice. Se expunea problema, care trebuia rezolvata, si se cuanatificau parerile asupra modului cum ar trebui actionat. Majoritatea decidea calea de urmat. Daca problema era prea serioasa, se convoca Adunarea generala si tot majoritatea decidea. Presedintele, indiferent de parerea personala, sustinea ceea ce vota majoritatea! Cei din consiliul de administratie aveau si rolul de moderatori, asa cum il intelegem noi pe forum. Intotdeauna exista cineva care era mai ponderat in solutii. Ne completam reciproc! Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/813-parere-aveti-moderatia-forum/
Marea noastra realizare a fost ca am fost inclusi in ADDE(Association of Dental Delars' in Europe) cu statut de observator in 1996 (!) si membru cu drepturi depline in 1997 (!!!), cu mult inainte ca Romania sa auda de EU.
In forum, avem un administrator, cativa moderatori (care isi fac sau nu treaba, parerea va apartine) si membrii forumului (care sunt "cenzurati", banati", "stersi", etc.). Parerea mea personala este ca intr-o "democratie" (nobody is perfect!) parerea generala ghideaza discutiile si indica o anumita pozitie careia trebuie sa ne raportam (tocmai ca este majoritara).
"Democratos"= parerea poporului. Acest lucru nu inseamna ca stingem in fasa o exprimare personala, chiar inedita a unui subiect. Noi, moderatorii ("consiliul director", vezi mai sus) nu o sa suplinim niciodata "adunarea generala" care este singura in masura sa ia cea mai pertinenta decizie. Noi, moderatorii, incercam, in limitele noastre de oameni, sa mai temperam din tonul agresiv si sa va unim, atat cat se poate...
Radu Alionte
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
21-09-07, 01:04
|
#81 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 Dentist, oamenii intra aici sa invete sau sa vada ceva legat de stomatologie. Nu de gramatica. Nu stiu daca exista vreun forum de gramatica, dar acolo sigur nu s-ar discuta despre importanta adaptarii marginale la compozit in cavitatile de clasa a doua.
Pe de alta parte, gramatica se studiaza riguros ca materie separata din cate stiu eu doar vreo 3 ani in viatza unui om.
oare toate sunt ok pe forum si asta e singurul lucru care ar putea sa il faca moderatori?
__________________ It's about people. |
| |
.
21-09-07, 08:57
|
#82 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de dentist pe mine ma deranjeaza ca moderatorii nu militeaza pentru scrierea corecta..cel putin pentru folosirea cratimei.eugenol king stie ce spun,mi-a sters comentariul pentru ca m-am amuzat la adresa unui post scris de toata jena.parca am fi absolventi de 4 clase,rusine.una e o eroare din cauza vitezei,alta e sa vezi in mod repetat la unele persoane,romani de natie,ca nu stiu sa scrie corect romaneste. | Daca am mai face si asta s-ar dubla cel putin timpul alocat moderatiei.
Am ales sa ii lasam sa se faca de ras. In cazul cu amuzamentul erau prea multe mesaje offtopic si de asta a fost sters. :wink:
Dar si pe noi ne deranjeaza scrisul incorect
| |
.
21-09-07, 10:29
|
#84 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 augustin zise : Pe de alta parte, gramatica se studiaza riguros ca materie separata din cate stiu eu doar vreo 3 ani in viatza unui om.
adica asta e un motiv suficient pt ca un medic sa nu stie sa crie?
pai tu stii ca statistic cica ne numaram printre cultii si desteptii societatii?nu sunt de acord cu voi nici sa ma taiati bucati.ma mir ca au trecut clasa a 5a cei ce nu stiu folosirea cratimei.mi se pare aberant.inca putin si vor face dezacorduri,nu?
apoi nu vreau sa fac pledoarie de demagog,dar a sustine moral un slab absolvent al celor 3 ani in care s-a studiat gramatica,si care intre timp a devenit medic pentru ca uite ca a trecut si clasa a-5-a pe parcursul vietii..ei bine asta mi se pare de neconceput.asta nu inseamna ca nu apreciez multiple calitati ale persoane,dar chiar daca scriem pe un forum medical si ne dam medici,ma indoiesc ca tinuta noastra ne-ar permite sa scriem precum strabunica ,care saraca a mers 4 ani la scoala. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
si pariez ca multi dintre acesti domni s-au amuzat de cate un primar care nu stie sa vorbeasca si sa scrie,fara ca macar sa se prinda ca se aseamana..macar saracul primar n-a facut scoala,are o scuza... |
| |
.
21-09-07, 19:13
|
#89 | | Mare Maestru
Medic Dentist
.
Publicat initial de aurelian king, te rog ban permanent pentru mine ca nu stiu sa pun cratima bine, dar si pentru ceilalti.... si asa am vazut ca unii care aveau de spus ceva nu prea mai intra.... liniste si pace, spiritul eugenol | ia uite bai, mai traieste aurel. hristos a'nviat! |
| |
.
06-05-10, 21:02
|
#92 | | Moderator eugenol
Tehnician Dentar
.
| = : +4 (+4/-0) Fiecare se exprima cum vrea si cum poate. Cine scrie si se exprima de toata jena spune in primul rand ceva despre sine. Din pacate, vremurile cand terminarea unei facultati echivala cu intrarea in elita intelectualitatii au apus. Nu e o regula universala, dar cata vreme exista primari "care este" (in timpul mandatului a luat Bac-ul si a terminat facultatea de drept) nu cred ca are sens sa mai comentam. Avem si persoane de succesuri si altii care ne reprezinta in strainatate cu oi si cu "ok, fratele meu rege". Mai conteaza ca "sunte-ti" pe forum si gresiti? Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=813
In ce priveste moderarea greselilor gramaticale, ar ramane probabil 10-12 persoane pe oricare forum. Cred ca ar fi absurd ca moderatorii sa inceapa sa corecteze textele litera cu litera...
As propune ceva, pentru cei care nu stiu cum e: sa li se acorde statutul de moderator o anumita perioada (dar nu oricui, fiindca se poate alege praful), eventual in urma unei cereri in acest sens, cu singura conditie de a nu avea dreptul sa modereze mesajele celor cu care au avut conflicte directe. Macar asa, sa vada cum e sa fii nevoit sa citesti tot, sa urmaresti tot si sa iti pui intrebarea daca sa intervii sau nu, sa sanctionezi sau nu...
__________________ The fact nobody understand you doesn't mean you are an artist |
| |
.
 | | | Tag-uri | absolventi, afara, alb, bani, bila, buna, calca, cazul, curaj, data, echipa, endo, evident, exista, extrem, idee, lasa, lucrurile, mesaj, mesaje, mie, mine, oameni, oamenii, opinia, personal, spa, spatiul, specialitate  | Timpul este GMT +3. Acum este: 07:27. |