| | |
Rezultatul chestionarului: Intentionez sa vin la concert | |
Contati pe mine, voi fi acolo
|    | 32 | 45,71% | |
Din pacate nu pot (desi as veni)
|    | 20 | 28,57% | |
O initiativa frumoasa, succes
|    | 12 | 17,14% | |
Data concertului e nepotrivita. Pe alta data as veni
|    | 6 | 8,57% | 60Multumiri | |
07-04-09, 18:21
|
#1 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Concert eugenol pentru viata- 50 RON biletul de intrare Dragi colegi
Nimic nu este mai important ca viata!
Totusi in tumultul zilei plina de viata, probleme marunte sau mai mari, probleme imaginate, alergatura pentru a implini dorinte de import uitam ca sanatatea si viata este cel mai important lucru.
Uneori viata ne reaminteste la modul dureros cat de importante sunt acestea.
E randul nostru sa va reamintim acest lucru (fara durere, ba chiar cu placere) si sa va invitam la un concert eugenol pentru viata!
Profitul obtinut in urma acestui concert va fi donat colegului nostru Daniel Fodor care are mare nevoie de ajutorul nostru. Multumiri din partea acestuia pentru toti cei care au donat pana acum ca urmare a acestui anunt.
Acum nu mai suntem singuri, facem parte dintr-o comunitate si daca noi nu ne ajutam intre noi cine sa ne ajute? Concertul va avea loc in paralel cu Denta pe data de 24 aprilie 2009 (Vineri seara) de la ora 20:00 pana in zori, in Bucuresti, Cafeneaua Actorilor pe lacul din parcul tineretului. http://www.cafeneauaactorilor.ro/
Detalii referitoare la pretul biletului, locatia, cine va canta vor urma in curand (evident eugenol band este pe lista  ). Va rugam sa va anuntati aici intentia de a participa cat mai urgent posibil votand corespunzator deoarece in functie de numarul participantilor (estimativ) vom anunta locatia. Cine ne poate ajuta cu o vorba buna pentru un loc ce ne poate primi in numar de 50-150 va rog sa ma contactati in privat. Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/anunturi-eugenol/6772-concert-eugenol-viata-50-ron-biletul-intrare/
Va multumesc pentru seriozitate. Votati doar daca intentionati sa veniti. Este deja un stres administrativ pentru noi organizarea acestui concert.
De asemeni vor mai fi prezente si tricouri eugenol spre vanzare si ce altceva mai inventam pana atunci. Evident toate profiturile vor fi donate.
Se cauta voluntari pentru organizare. Va rugam sa ne contactati in privat sau aici pe topic daca doriti sa dati o mana de ajutor. Multumiri anticipate. Pentru cei ce vor sa cumpere: bilet , cana, tricou, sapca, cravata (fiecare costa cate 50 RON) sa plateasca suma corespunzatoare in contul
contul RO85RZBR0000060007976628 de la Raiffeisen Bank Agentia 480 Bucuresti, Titular: Mihail Neatu
Si sa imi comunice pe privat confirmarea platii sumei si ce doresc. Vor trebui sa faca cumva sa le ia. Eventual poate trimiteti pe cineva in numele vostru sa ridice.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze
Modificat ultima data de eugenol man; 21-04-09 la 21:55.
|
| |
.
08-04-09, 08:53
|
#2 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Initial ii spusesem lui Florin Dediu ca nu pot veni ( nu mi-as fi permis fata de familie atata egoism ).Acum , prin acest mesaj ,aflu ca e un concert de binefacere ceea ce schimba radical datele problemei . In consecinta , e 99% sigur ca voi fi prezent (desi am votat altfel ) , chiar daca asta va insemna sa iau copiii o zi de la scoala (voi veni cu toata familia ), sa reprogramez pacientii din zilele respective si sa-mi deranjez rudele din Bucuresti . Apreciez in mod deosebit initiativa , mai ales in contextul in care orice act de binefacere ,la romani ,tine de o cultura ,pt. cei mai multi ,greu de inteles ( stiti voi cum e definita mioritic "facerea de bine" ). Singura mea rugaminte adresata participantilor la acest demers nobil este sa inteleaga ca , chiar daca vor plati pt. a intra , nu vor gasi pe scena pe Rolling Stones , nici pe Genesis , ci niste colegi pe care doar o minune ii va reuni la vre-o repetitie . Prezenta voastra in numar cat mai mare ( si nu neaparat pt. a aplauda "artistii" ) va fi un semn ca si la noi homo sapiens poate evolua . Va multumesc tuturor celor ce veti fi prezenti inca de pe acum .
Radu Tepordei |
| |
.
09-04-09, 13:57
|
#4 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Citat:
Publicat initial de florin dediu numai 12? haideti fratilor ca puteti mai mult  | Poate n-am convins ultima data , desi era suficienta bautura in cartier  . |
| |
.
09-04-09, 14:01
|
#5 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
| - : 0 ba daaaaaa.......dar, na....unii dintre noi care am vrea sa venim, pur si simplu nu putem.....asta e.....
__________________ pot orice..... |
| |
.
09-04-09, 16:16
|
#6 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de Radu Tepordei Poate n-am convins ultima data , desi era suficienta bautura in cartier  . | era sonorizarea najpa, noi suntem buni |
| |
.
09-04-09, 17:27
|
#7 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Ii rog tare, tare mult pe toti eugenolistii sa-si exprime cat mai rapid optiunea de participare (cine poate si doreste sa participe) deoarece, in functie de numarul participantilor vom stabili locatia concertului si, eventual, invitatii din afara. E-bandul oricum este dintre noi si ne reprezinta. Multumesc frumos!
Tineretul, studentii...ce faceti??
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
09-04-09, 17:39
|
#8 | | Initiat
Medic Dentist
.
| - : 0 Tare mi-as dori sa pot veni si eu, dar din pacate am alt eveniment la care tre` sa fiu prezenta...
Mi-as dori sa "particip" si eu si sa simt ca ajut cu ceva mic-mic, platind un bilet ( pt concert ) si-un tricou si ce s-o mai inventa pana atunci, cum zicea eugenol man in primu` post... poate merge careva din Sb...?!
Cred ca nu-i tocmai buna perioada, cred ca multi dintre noi nu putem ajunge...
__________________ La vie est dure sans confiture |
| |
.
10-04-09, 15:13
|
#9 | | Avansat bine de tot
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Imi pare tare rau ca nu voi putea ajunge... Ce grozav ar fi fost! Sa te simti bine, si in acelasi timp sa ajuti pe cineva! Ma abonez la o sapca si un tricou!
__________________ Pana nu dai cu capul, nu inveti.
Stefan Neagu (jr.) |
| |
.
12-04-09, 11:31
|
#11 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu nu pot sa cred ca sunt doar 13 eugenolisti dispusi sa vina la acest concert. Vad ca subiectul are peste 300 de vizualizari. M-am intrebat de ce 280 de oameni au trecut cu indiferenta pe aici, si am mai bagat o optiune la chestionar.
Daca vi se pare ca data pe care e programat concertul e nepotrivita , va rugam mult sa ne spuneti daca ar fi pe alta data , ati veni ? Scrieti eventual un mesaj cu data pe care o propuneti.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein |
| |
.
12-04-09, 12:09
|
#14 | | Avansat
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Camelleomul vine oricum.
Sa mi se pregateascca 2 tricouri si 3 sepci. Am burta si capul mare! |
| |
.
12-04-09, 16:43
|
#15 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de camellleom Camelleomul vine oricum.
Sa mi se pregateascca 2 tricouri si 3 sepci. Am burta si capul mare! |
Micutule, te alinti: " 2 tricouri si 3 sepci"... adica ai capul chiar mai mare decit burta, de aia la tine pregateasca se scrie cu "cc"! Pastrati-i doar 2 tricouri (sau o foaie de cort), sepcile va spun eu, asta le vinde in magazin!!! |
| |
.
12-04-09, 17:02
|
#16 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 Nici eu nu prea cred ca ajung. Voi fi in albania in perioada aia ca am o matusa pe moarte... si tb sa ajung neaparat la ea, ca poate o prind inca vie  s-o mai vad ultima oara... Dar vreau si eu tricouri 2, nr XL.
Propun si alte chestii la vanzare:
- cani cu emblema eugenol si ceva scris pe ele, poate luate din topicul cu spusele despre medicina ai oamenilor mari... sau cu scris: "eugenol pentru viata"
- bonete tot cu eugenol pe ele.
- pixuri
- brelocuri
- sau tehnicienii sa modeleze in ceara emblema si s-o toarne...
- cine are copii poate face tablouri cu frunze, seminte etc etc...
Ai de-as veni si eu sa va ajut.....  As canta si eu ceva in albaneza... sau romaneste, dar ceva mai romantic...
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto
Modificat ultima data de sonila stefoni; 12-04-09 la 17:04.
Motivul: mai imi vin idei
|
| |
.
12-04-09, 17:08
|
#17 | | Initiat
Medic Dentist
.
| - : 0 Eu cred ca schimbarea datei concertului ar strange mai multi oameni..
Sau faceti un magazin virtual cu toate cele spuse de sonila, cu emblema eugenol... iar suma obtinuta din vanzari ( sigur sunt mai multi doritori ) sa fie donata lui Daniel..din 9000 de membrii, s-or gasi macar 3000 sa cumpere...dar asta presupune deja mai multa implicare din mai multe parti...
| |
.
12-04-09, 17:24
|
#18 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 data s-a ales astfel pt ca in acea saptamina e denta, si s-a presupus ca sint destul de multi care vor fi prezenti in bucuresti in acea perioada...
__________________ Toţi îţi vor binele. Nu-i lăsa să ţi-l ia!!! www.drgrosu.ro
we'll see... |
| |
.
12-04-09, 17:43
|
#19 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Modificarea datei cred ca ar da totul peste cap cel putin pentru cei care si-au aranjat deja programul astfel incit sa fie prezenti.
Ideea cu obiectele personalizate e super! App. de asta, eu la deschiderea cabinetului, in 2002, am primit o cana cu mesajul:
"Executam 3 tipuri de lucrari: bune, ieftine si rapide!
- cele bune si ieftine nu sunt rapide
- cele ieftine si rapide nu sunt bune
- cele bune si rapide nu sunt ieftine
Alegeti oricare 2 dintre ele!" 
Ma gindeam si la o licitatie pe site, la care fiecare sa contribuie cu ceva obiecte, eventual de prin cabinet... ce nu-i mai face trebuinta. |
| |
.
12-04-09, 17:44
|
#20 | | Moderator eugenol
MD Ortodont
.
| - : 0 nico are dreptate. Daca la denta nu prea pot ajunge multi, in alta data va fi s mai greu de ajuns la Buc. Cel putin eu as fi venit sigur daca nu tb sa merg in albania
__________________ God gave me the serenity to accept things that I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.
In dorinta de a fi Limitat la Ortodontie www.romedic.ro/dentis-orto |
| |
.
13-04-09, 23:16
|
#23 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bogdancta Ma gindeam si la o licitatie pe site, la care fiecare sa contribuie cu ceva obiecte, eventual de prin cabinet... ce nu-i mai face trebuinta. | Foarte buna ideea.
Cine are lucruri prin cabinet (de care nu mai au nevoie) pot sa puna anunt de vanzare pe eBazar si profitul sa fie donat in contul respectiv .
Adica pui link la contul respectiv ( anuntul cu donarea) omul plateste suma in cont si trimite confirmarea de plata vanzatorului care apoi trimite obiectul.
Sunt doar 14 participanti. Cred ca vor fi mai multi muzicieni decat auditorium
Poate totusi schimbam data ... o propunere doar.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
13-04-09, 23:41
|
#25 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Vezi ca ai primit invitatie pe grupul organizatorilor.
__________________ Sebastian Neatu (Area Sales Rep. Dentsply Romania) ANGAJAM! MedLegis (Avocat consultanta legala...) I like eugenol Nu incerca sa te adaptezi, realitatea are o problema. Lao Tze |
| |
.
13-04-09, 23:50
|
#26 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Foarte buna ideea.
Sunt doar 14 participanti. Cred ca vor fi mai multi muzicieni decat auditorium
Poate totusi schimbam data ... o propunere doar. | Cred ca ar trebui facut un poll cu zile de vineri succesive ca data , incepand cu 24.04 . Asa am putea afla in care vineri din urmatoarele 2 luni spre exemplu, ar fi mai nimerit sa organizam ce ne-am propus . Ar fi pacat sa mobilizam sumedenie resurse daca nu alegem si momentul potrivit. Sigur , asta nu inseamna sa asteptam pana la congresul AMSPPR-ARE de la anul ( se pare ca Denta nu prea starneste eugenoli  ) . Nu stiu daca e posibil , dar cred ca ,daca e permis prin regulament, ar trebui trimis un mesaj privat referitor la manifestare catre toti userii . |
| |
.
14-04-09, 00:17
|
#27 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 si eu as veni, chiar daca sunt mic fata de adevaratii de pe-aici.
ideea cu licitatia suna f. bine. (la cate AL-uri cred ca are drdream - pe care i le sterge asistenta cu microzid degeaba - n-ar fi rau daca ar aduce vreo doua)
so, bring it on!
p.s. cred totusi ca desi inca nu se raspunde la acest topic (apel!), mai mare potrivire decat cu denta nu cred ca ar mai exista pentru cei din provincie. da', nah, de-aici is io!
__________________ Dr. Liviu Surdu |
| |
.
14-04-09, 00:32
|
#28 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Asa am sperat si noi (cu Denta) dar din pacate astrele sunt nefavorabile Denta, odata pentru ca e imediat dupa Paste si a doua pentru ca e pe lista de evenimente pe cale de disparitie in urma actiunii unei parti (importante) a distribuitorilor.
Din pacate avem nevoie de ajutor din partea unor persoane ce pot ajuta.
Eu din pacate plec toata sapamana asta apoi sunt prins pana la inceputul Denta si pe durata ei. Auci.
@ livius relax cu micimea si marimea ca incepe sa ni se urce la cap  (ne e cazul) Daca participi cu sufletul esti mai mare ca oricine crezi tu ca este mare.
| |
.
14-04-09, 00:37
|
#29 | | Ucenic Sef
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de eugenol man Vezi ca ai primit invitatie pe grupul organizatorilor.  | MASTER, TEACH ME!!! Inainte sa adorm, invitatia trebuia sa o primesc pe mail?! Daca da, inca nu a aparut, ceea ce se poate insa si explica avind in vedere ca de ieri mess-ul asociat mailului meu yahoo imi da urmatorul mesaj: "You have been disconnected from chat because you have signed in to Yahoo! Messenger from another computer or device." Pe bune?! Apoi eu is numa' unu, aici, de fata cu mine si am numa' un laptop... cum doamne-iarta-ma sa ma conectez din alta parte?!!
Oricum, interesul pe care il manifesta "cititorii" si "ascultatorii" mei atit pe mail cit si pe tel. mobil ma maguleste. Promit ca de-acum sa ma exprim mult mai clar/citet, utilizind un limbaj care sa le fie si lor accesibil, de ex. "ba", "fa/fata", "'traiti", "'nteles" etc |
| |
.
14-04-09, 00:45
|
#30 | | Moderator eugenol
Medic Dentist
.
Publicat initial de bogdancta MASTER, TEACH ME!!! Inainte sa adorm, invitatia trebuia sa o primesc pe mail?! ... | In dreapta sus a fiecarei pagini, pe acolo unde scrie Ultima vizita, Mesaje private ar trebui sa ai si un link cu ceva Invitatie ...
__________________ Homo sapiens non urinat in ventum |
| |
.
14-04-09, 00:59
|
#31 | | Avansat bine
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Nu stiu ce ar insemna din punct de vedere tehnic , da daca tot e sa cantam intr-un cadru intim , ce-ar fi sa transmitem live pe internet concertul . Macar audio .Cine vrea s-auda (sau sa si vada ) sa plateasca taxa de accesare a linkului . Si-atunci s-ar cam gata si cu scuzele  . |
| |
.
14-04-09, 01:29
|
#32 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
Publicat initial de bogdancta ..de ieri mess-ul asociat mailului meu yahoo imi da urmatorul mesaj: "You have been disconnected from chat because you have signed in to Yahoo! Messenger from another computer or device." Pe bune?! Apoi eu is numa' unu, ... | Acum nu mai esti. Te-a vizitat virusu' ce citeste datele de logare mess si acum trimite spam de pe contul tau
Buna ideea si cu live. Posibil sa fie tehnic dificil.
| |
.
15-04-09, 09:29
|
#35 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 "Matz" dezamagit!
Daca o puneam de un e-party, se anuntau deja minimum 50 de surjenoli la distractie. Nu zic ca acum n-o sa fie distractie, spun doar ca, poate, pentru multi pica cam prost desi ne-am gandit ca la Denta mai vin de prin tara la aprovizionare. Se pare ca Denta de dupa Pasti n-o sa prea aiba succes, dar nu vad nici un motiv ca acest concert pentru colegul nostru sa adune doar 15 (?) oameni inscrisi...
Si ar mai fi un aspect: de ex., eu mi-am exprimat optiunea de a veni, am votat 1 dar vin cu sotia, deci 2 bilete. in aceasta situatie sunt multi care au votat 1 data, s-a contorizat 1 participare dar poate vin cu toata familia....sau cu toti prietenii. Visez?
__________________ Drumul spre Celalalt trece prin tine insuti... |
| |
.
15-04-09, 18:57
|
#36 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 [quote=radualionte;110582]Si ar mai fi un aspect: de ex., eu mi-am exprimat optiunea de a veni, am votat 1 dar vin cu sotia, deci 2 bilete.
that's right! same here!
| |
.
15-04-09, 19:00
|
#37 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 S-a stabilit locatia! Cafeneaua Actorilor pe lacul din parcul tineretului. http://www.cafeneauaactorilor.ro/
Multumiri Oanei (RX) care s-a ocupat de treaba asta. |
| |
.
15-04-09, 23:54
|
#39 | | Fondator eugenol
Medic Stomatolog
.
| = : +1 (+1/-0) Multumesc RX, se pare ca la mine nu au vrut sa raspunda .... si acum imi este f greu ca sunt departe .........
Posterul este super multumim mult. Bravo.
Sper ca cei de la cafenea au fost rezonabili cu cererile ca ultima data "misa" parut ca au sarit calul.
| |
.
16-04-09, 20:11
|
#40 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Patroana a fost superdraguta, dar i-am promis ca facem consumatie de 100 de persoane de la 20 la 4:00  .
Hai oameni buni ,cum puteti sa treceti atat de nepasatori pe langa problemele unui coleg ? Gandit-va cum ar fi sa fiti voi intr-o situatie similara, pe care sa nu o puteti depasi fara ajutorul celorlalti !
E chiar un efort atat de mare sa participati la acest concert ? Puteti dona ceva de acasa, cum a facut Aurelian.
Eu o sa deschid o lista, ca sa ne dam seama cum stam mai exact. Va rog mult sa va treceti in mesajul de inscriere si nr. de persoane, cum facem de obicei.
Total persoane: 47(si tot crrrestem  )
florin dediu
eugenol man
pirvu ileana
radu tepordei
andracaravan-2
sonila
rumbu
bodentist
bogdancta
rx- 8 pers.
adrian adn
mircea balan
augustin (posibil si cherryp. cu mine)- oricum, fac consumatie de 10 persoane.
livius310-3 persoane
radualionte 2 persoane + 1 ne-eugenol
drdream-2 bilete Sursa eugenol.ro : eugenol.ro http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=6772
aurelian- 1bilet prin posta
camellleom
Radu Tepordei - 2pers
Mircea Laslau - 4 pers
sorsirbu - 2pers
gptr 2 persoane
hordex 2 persoane
sma 2 persoane
mihai s. 1
corig6 1
Asta stiu sigur, in continuare va rog sa ne ajutati sa dovedim ca existam in mod real ca si comunitate.
__________________ "Sunt doua feluri de a-ti trai viata...sa crezi ca nu exista miracole sau sa crezi ca totul este un miracol."
Albert Einstein
Modificat ultima data de radualionte; 21-04-09 la 18:01.
Motivul: completare lista
|
| |
.
16-04-09, 20:24
|
#41 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 Eu...(unu)
__________________ Dr Adrian Nica |
| |
.
16-04-09, 21:08
|
#42 | | Ucenic Sef
Medic Dentist
.
| - : 0 hey!
adaugati inca doua persoane pe lista (eu sotia mea) si (sper) inca o prietena de-a noastra, eugenolista si ea Corig6
sa auzim numai de bine si de cat mai multi!
| |
.
17-04-09, 20:54
|
#44 | | Initiat
Medic Dentist
.
Publicat initial de livius310 hey!
adaugati inca doua persoane pe lista (eu sotia mea) si (sper) inca o prietena de-a noastra, eugenolista si ea Corig6
sa auzim numai de bine si de cat mai multi! | Tare mi-as dori sa ma dedublez, sa pot veni si eu cu voi... ce bine, am prin cine sa-mi platesc biletu` macar !
| |
.
18-04-09, 07:55
|
#46 | | Moderator eugenol
Medic Stomatolog
.
| - : 0 chiar ma intrebam unde ai disparut Mircea.
ma bucur tare mult ca veniti.
Albert Einstein |
| |
.
19-04-09, 12:41
|
#48 | | Maestru
MD Endodont
.
| - : 0 2 persoane si eu
__________________ If a man talks in the woods and there is no woman nearby to hear him is he still wrong?  |
| |
.
19-04-09, 13:57
|
#49 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 eu cu o persoana
scuze pentru intarzierea cu care am raspuns.
ma bucur ca ajutam un coleg, dar haideti sa propunem sa se vina si pentru stiinta.
Site-ul este creat ca atare, deci, pentru cine are nelamuriri cu un caz, doua, lucruri de intrebat, eu zic sa vina cu lista la pachet si sa puna intrebarile. Poate asa crestem interesul.
Pentru cine doreste cursuri in seara respectiva sa propuna subiecte si vedem ce iese.
Georgiana
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
19-04-09, 13:58
|
#50 | | Initiat bine
MD Endodont
.
| - : 0 PS nu prea am timp liber pana la sf lui mai, dar ma ofer si cu o manutza mica de ajutor al organizare
__________________ cand iti alegi un tel, tinteste luna; chiar daca nu vei reusi, vei fi inconjurat(-a) de stele , proverb Maya
Georgiana Petrescu |
| |
.
20-04-09, 13:39
|
#53 | | Ucenic
Medic Dentist
.
| - : 0 eu vin sigur! (pe lista sunt trecuta a treia persoana din grupul lui livius310  ), dar cu mine s-ar putea sa mai vina inca 2 - 3 persoane... |
| |
.
20-04-09, 18:54
|
#56 | | La primele mesaje
Medic Stomatolog
.
| - : 0 nu pot ajunge dar si eu as dori sa cumpar 2 bilete si 2 tricouri.cum procedez?Meli www.tonylab.ro -----laborator dentar |
| |
.
 | | | Tag-uri | 2009, 36, afara, anunt, biopsie, buna, cauta, color, concert, contul, denta, doresc, dori, dragi, dureros, evident, iga, lista, loc, locatia, mana, partea, participantilor, rar, referitoare, seara, size, topic, urgent, vineri  | Timpul (GMT +3) vindeca aproape orice. Da-i timpului (07:43) timp. |